Dodaj do ulubionych

baba idealna - zrób to sam

21.12.09, 00:02
zrób sobie babę, czego to obecna technologia nie oferuje.
Ale ja poczekam, gdy równolegle z poprawą cycków, będzie można usuwać funkcje typu: foch, płacz, histeria, deprecha, fanaberie, marudzenie, zrzędzenie, wredność.
Zdaję sobie sprawę, że takiego skoku technologicznego mogę nie dożyć
Obserwuj wątek
    • spiaca_krolewna_pl Re: baba idealna - zrób to sam 21.12.09, 00:13
      Ole sobie obejrzyj to ci sie polepszy na temat bab i ich uzytecznosci:-
      )
    • ziereal Re: baba idealna - zrób to sam 21.12.09, 00:15
      tytus_flawiusz napisał:

> zrób sobie babę, czeg
      > o to obecna technologia nie oferuje.
      > Ale ja poczekam, gdy równolegle z poprawą cycków, będzie można usuwać funkcje t
      > ypu: foch, płacz, histeria, deprecha, fanaberie, marudzenie, zrzędzenie, wredno
      > ść.
      > Zdaję sobie sprawę, że takiego skoku technologicznego mogę nie dożyć

Czyli miałam jakiegoś potwornego pecha, że trafiałam na mężczyzn, którzy
      specjalizowali się w robieniu fochów, i zrzędzeniu?

są kobiety, które nie zrzędzą. Baa, takie, które nawet nie mówią za wiele :).
      Chyba, że mają coś konkretnego do przekazania..

Ale przekonywać Cię nie będę, bo rozumiem, że musiałbyś doświadczyć, żeby uwierzyć.
      • tytus_flawiusz Re: baba idealna - zrób to sam 21.12.09, 00:18
        > Ale przekonywać Cię nie będę, bo rozumiem, że musiałbyś doświadczyć, żeby
        uwierzyć. <

nie zaprzeczę, trafna ocena
        • yidele Re: iranski slodowy 21.12.09, 05:03
          ...a zona troche zbyt plastikowa i napompowana.
    • lolcia-olcia Re: baba idealna - zrób to sam 21.12.09, 07:08
      Tytus to sobie jeszcze poczekasz;p
      • cus27 Re: baba idealna - zrób to sam 21.12.09, 08:58
        Baba idealna bedzie...nudna!
    • masher Re: baba idealna - zrób to sam 22.12.09, 13:07
      hehe jakis pomysl to jest jak ma sie do wyboru szukac piersi na plecach albo w
      okolicy kolan
    • mvszka Re: baba idealna - zrób to sam 27.12.09, 21:31
      chyba dys funkcje co??? Ty mierny qtasiku
    • wanilinowa Re: baba idealna - zrób to sam 27.12.09, 21:39
      > Ale ja poczekam, gdy równolegle z poprawą cycków, będzie można usuwać funkcje t
      > ypu: foch, płacz, histeria, deprecha, fanaberie, marudzenie, zrzędzenie, wredno
      > ść.
      > Zdaję sobie sprawę, że takiego skoku technologicznego mogę nie dożyć

czy to znaczy że planujesz zejść znając tylko jedną kobietę - swoją prawą rękę?
      • mvszka Re: baba idealna - zrób to sam 27.12.09, 21:46
        zapomniałaś ,że ma jeszcze kobietę nr 2 jak pierwsza ma
        niedyspozycję- to lewa renia rączkowska
      • tytus_flawiusz Re: baba idealna - zrób to sam 27.12.09, 23:12
        wanilinowa napisała:

> czy to znaczy że planujesz zejść znając tylko jedną kobietę - swoją prawą rękę? <

nie, znacznie prościej jest ru... i nie czekać na uaktywnienie się waszych
        standardowych funkcji, wasza zołzowatość :-)
        • wanilinowa Re: baba idealna - zrób to sam 27.12.09, 23:31
          > nie, znacznie prościej jest ru... i nie czekać na uaktywnienie się waszych
          > standardowych funkcji, wasza zołzowatość :-)
          >
          >

mam nadzieję, że nie spuściłeś się z okazji użycia słowa "ru...". nigdy bym
          sobie nie wybaczyła
          • tytus_flawiusz Re: baba idealna - zrób to sam 27.12.09, 23:47
            sam fakt odpisywania tobie jest wystarczającym antidotum by nie poczuć
            jakiegokolwiek napięcia seksualnego. Jesteś tak aseksualna, że w twoim
            towarzystwie - tylko pełna impotencja :-)
            • wanilinowa Re: baba idealna - zrób to sam 27.12.09, 23:49
              jeśli tak Ci wygodnie to zwalaj to na mnie:) jak w końcu namówisz jakąś kobietę
              na ru...ie i Ci nie stanie to też powiedz że to przez to że gadałeś z
              wanilinową na forum. na pewno zrozumie
              • tytus_flawiusz Re: baba idealna - zrób to sam 27.12.09, 23:51
                > powiedz że to przez to że gadałeś z
                > wanilinową na forum. na pewno zrozumie

co zrobić, ch...o&wa sława ale widać dla ciebie lepsza taka niż żadna
                • wanilinowa Re: baba idealna - zrób to sam 27.12.09, 23:54
                  widzisz jaka jestem fajna, dostarczam Ci alibi na miękkiego fiutka. podziękuj
                  zamiast dogryzać
                  • tytus_flawiusz Re: baba idealna - zrób to sam 28.12.09, 00:03
                    > widzisz jaka jestem fajna

gdybyś była fajna widywałabyś twarde fiutki, a nie musiała po forach robić dobrze twojemu staremu, przypisując jego przypadłość, każdemu napotkanemu samcowi.

śrubuj popracować u niego na tym ustami, a nie palcami po klawiaturze.
                    (aha i spróbuj z przepaską na jego oczach, to powinno zabić deprymujące go elementy wizualne)
                    • wanilinowa Re: baba idealna - zrób to sam 28.12.09, 00:30
                      tytus_flawiusz napisał:

> > widzisz jaka jestem fajna
                      >
                      > gdybyś była fajna widywałabyś twarde fiutki,

przecież my nie rozmawiamy o miękkich fiutkach jako takich tylko o jednym,
                      konkretnym. nieudolna ta próba przerzucenia piłeczki na moją stronę..

a nie musiała po forach robić dobr
                      > ze twojemu staremu, przypisując jego przypadłość, każdemu napotkanemu samcowi.

nic Ci nie przypisuję, przecież sam przyznałeś się do impotencji.

> śrubuj popracować u niego na tym ustami, a nie palcami po klawiaturze.
                      > (aha i spróbuj z przepaską na jego oczach, to powinno zabić deprymujące go elem
                      > enty wizualne)

bez ładu i składu te twoje odszczekiwania, gubisz literki i sens. łatwo
                      wyprowadzić Cię z równowagi, rozczarowałeś mnie
                      • tytus_flawiusz Re: baba idealna - zrób to sam 28.12.09, 00:35
                        > rozczarowałeś mnie

tak mi przykro, teraz naprawdę czuje się zdołowany, rozczarować pasztetową, która od początku konwersację opiera o ostateczne "argumenty" zdesperowanej panieneczki - czyli bicie konia i miękkie fiutki, to rzeczywiście może być rysa na dumie.
                        • wanilinowa Re: baba idealna - zrób to sam 28.12.09, 00:46
                          konwersację :))

często prowadzisz konwersacje o "ru...iu" a na koniec oburzasz się na
                          niewłaściwy dobór "argumentów"
                          • tytus_flawiusz Re: baba idealna - zrób to sam 28.12.09, 00:51
                            > często prowadzisz konwersacje o "ru...iu" a na koniec oburzasz się na
                            > niewłaściwy dobór "argumentów"

a gdzie się oburzam, boleję strasznie, że nie dotrzymuję kroku tak wybitnej
                            interlokutorce specjalizującej się w miękkich fiutach, biciu konia i impotencji ;-)
                            gratuluję partnerów tak przy okazji ;-)
                            • wanilinowa Re: baba idealna - zrób to sam 28.12.09, 00:58
                              > gratuluję partnerów tak przy okazji ;-)

powiedział człowiek który nie znał nigdy innej kobiety niż:
                              "foch, płacz, histeria, deprecha, fanaberie, marudzenie, zrzędzenie, wredność"
                              niestety dla Ciebie, miękkie fiuty znam tylko z Twoich opowieści ;)

i tym optymistycznym akcentem.. (nie wszyscy mają jutro ferie)
                              • tytus_flawiusz Re: baba idealna - zrób to sam 28.12.09, 01:02
                                > powiedział człowiek który nie znał nigdy innej kobiety niż:
                                > "foch, płacz, histeria, deprecha, fanaberie, marudzenie, zrzędzenie, wredność"

ale za to w łózko większość z nich jest zajebista ;-)

> niestety dla Ciebie, miękkie fiuty znam tylko z Twoich opowieści ;)

gdy zdolność do konfabulacji pozwoli ci je samej napisać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka