Dodaj do ulubionych

Dekalog kochanka idealnego

IP: 213.199.205.* 10.01.10, 11:24
Dobry, ciekawie napisany i inspirujący artykuł.
Obserwuj wątek
    • Gość: MRSS Re: Dekalog kochanka idealnego IP: *.icpnet.pl 10.01.10, 20:49
      Rzeczywiście dobra lektura. :)
    • Gość: Gość Re: Dekalog kochanka idealnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 09:37
      Bardzo dobry artykuł. Jestem po 50-tce, ale tej wiedzy nigdy za dużo.
    • Gość: kuki2121@wp.pl Re: Dekalog kochanka idealnego IP: 193.138.241.* 12.01.10, 00:10
      dobra nie zla duzo mozna sie nuczyc
    • Gość: as. Re: Dekalog kochanka idealnego IP: *.chello.pl 12.01.10, 00:14
      Kobieca seksualność a nie kobiecy seksualizm. Macie redakcję?
    • Gość: laslandes Re: Dekalog kochanka idealnego IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.10, 20:24
      dobry artykuł trzeba bedzie przetestowac ;)
    • Gość: Ann Re: Dekalog kochanka idealnego IP: 188.33.20.* 06.03.10, 10:10
      WRESZCIE !!!!!!!!!!! Wreszcie ktoś napisał to co każda kobieta wie, a każdy mężczyzna powinien wiedzieć. Panowie, wykuć to na blachę, a każda będzie błagać o jeszcze, macie to jak w banku :-)
    • Gość: mariola Re: Dekalog kochanka idealnego IP: 213.25.24.* 06.03.10, 17:12
      Najlepiej wogole nie miec zadnego kocahanka a meza z ktorym ma sie szzcesliwe malzenstwo ktore jest przykladem w wychowaniu dzieci jak i seskualnosci o ktore pytaja lub gdy sami mowimy lub piszemy w meilach do corek w Krakowie. Doskonale wiedza ze matka i ojciec nie zdradzaja siebie. Nawet w chwilio gdy sa zdenerwowane lub maja mowic o k.....ch ....zawsze spokojnie nalezy wytlumaczyc kim sa k...., podaje wowczas, wykorzystacie GOOGLE.pl wpiszcie slowo k...., wowczas bedzie odpowiedz. jesli mowia o aborcjach ....w celu uslyszenia moljego zdania zawsze twierdze, ze jest zabiciem plodu ludzkiego i powolalam sie na ostatnich badaniach w USA gdzie kawalkami odcinano poszcegolne czesci a miozg wyssano saczkiem ....i kobiety ktore diopusczaja sie aborcji sa leczone u psychiatrow ponoszac konsekwencje z seksu, czesto nawet z milosci . JACY sa mezczyzni ktorzy opusczaja , upodabniaja sie do zwierzat gdzie nie ma opieki nad mlodymi.
    • Gość: Marek Re: Dekalog kochanka idealnego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.10, 07:43
      Nie dziękuję ! Nauczcie kobiety jak mają zadbać o mężczyznę - to dostaną Wasze rady. Inaczej - mamy to głeboko w d.
    • Gość: dom Re: Dekalog kochanka idealnego IP: *.chelmnet.pl 19.03.10, 11:51
      zgadzam sie z markiem
    • Gość: dom Re: Dekalog kochanka idealnego IP: *.chelmnet.pl 19.03.10, 11:51
      zgadzam sie z markiem
    • Gość: nn Re: Dekalog kochanka idealnego IP: 85.222.87.* 27.03.10, 08:29
      bzdety z brawo
    • Gość: mickiewicz Re: Dekalog kochanka idealnego IP: *.150.139.102.internetia.net.pl 25.08.10, 22:08
      ciekawe, interesujące zwłaszcza że napisała to kobieta, punkt piąty muszę jeszcze dopracować :P reszta odziwo się chyba udaje choć to nie mnie tak do końca oceniać hehehe
    • Gość: Max Re: Dekalog kochanka idealnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 23:10
      Pani Mariola to nie wiem o czym napisała ten komentarz, a ja po przeczytaniu artykułu dostrzegam u siebie parę niedociągnięć. Nawet teraz wydaje mi się, że zrozumiałem te subtelne "wskazówki" mojej Gwiazdki, więc potraktuję ten artykuł jako pomoc w dokształcaniu się. Myślę, że wielu Panom pomoże, bo nasze kobietki nie zawsze powiedzą nam wprost czego oczekują. Jest to bardzo dobry artykul! Pozdrawiam, Max

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka