Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 19:05 Czy facet 30-letni może być z nastolatką i może być szczęśliwy? Co ona może mu takiego dać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: do panów IP: *.aster.pl 04.02.04, 19:26 >dupy zrobic laske.no i moze pare zloty jak skubnie starym Odpowiedz Link Zgłoś
a10011977 Re: do panów 04.02.04, 19:33 Pieknie panowie, wasze wypowiedzi swiadczą o was , niestety , asia Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra_29 Re: do panów 04.02.04, 19:45 Nie jestem panem, ale odpowiem ;-) Zalezy jaka jest roznica wieku, choc w gruncie rzeczy na dluzsza mete nastolatka moze sie znudzic. Zaczna was roznic oczekiwania od zycia, ona bedzie coraz bardziej garnela sie do rowiesnikow, ty pewnie bedziesz chcial juz jakiejs tam stabilizacji. Nastolatki maja pstro w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 19:51 około 10 -12 lat różnicy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuu... ciało IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.02.04, 20:28 Młode jędrne ciało, które jeszcze nie potrzebuje tapety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: do panów IP: *.cu.com.pl / 217.153.60.* 04.02.04, 20:31 Oj może, może.. tylko czy 26 to nastolatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: do panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 20:52 Chodzi mi o 18 lub 19 latke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulcia Re: do panów IP: *.znet.pl 04.02.04, 21:43 Może dać mu szczęście, swoje otwarte ramiona, otwarte serce, miłość i może mu przedłużyć jego młodość chodząc z nim tu i tam. Nie wszystko musi się zaczynać i kończyć na seksie! Nie jest to jedyny cel naszego życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankatdi Re: do panów IP: 62.233.177.* 04.02.04, 22:18 Między moimi Rodzicami jest 12 lat różnicy i właśnie obchodzili 30-tą rocznicę ślubu. Są ze sobą szczęśliwi. Szczęśliwy związek zależy od tego, co OBOJE mogą sobie dać- miłości, pożądania ale też zrozumienia, wrażliwości, uczciwości, pewności i wsparcia. Na to nie ma reguł wiekowych. A czy np. facet 30- letni może być szczęśliwy z kobietą 35-letnią? Wiele par- pozornie niedobranych wiekowo- jest ze sobą szczęśliwych. Trudności, jakie musieli przezwyciężyć, żeby otoczenie ich zaakceptowało- wzmacniają. Jak związek się rozpada, to nie przez wiek, ale przez to, że ludzie nie potrafią się porozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: do panów 04.02.04, 22:29 Żeby znów nie było że jestem facetem-jestem kobietą.a nastolatkę to zrozumiałam taką 16. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata przebadaj sie, 05.02.04, 01:05 te mlodociane kurewki czesto maja clamydie i potem obciach jak wracasz do swojej. Poza tym lekko smierdza i maja zle nawyki higieniczne. Szczegolnie problemy z zebami. Nie odzywiaja sie prawidlowo, pala papierosy. Lubia zatankowac. Trzymaj sie z daleko, nie warto, chyba ze ci zaplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: przebadaj sie, IP: *.acn.waw.pl 05.02.04, 17:58 Ja swoja nastke tak wyszkolilem ze sie teraz puka jak 50oletnia napalona locha normlanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bart68 Re: do panów 05.02.04, 10:48 Gość portalu: ? napisał(a): > Czy facet 30-letni może być z nastolatką i może być szczęśliwy? Co ona może > mu takiego dać? Naiwność i spontaniczny sex, chociaż 30-latki są fajniejsze w te klocki (wiedza o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: do panów 05.02.04, 19:04 nastolatka może dojrzałemu mężczyźnie zafundować kurację dowartościowywującą.Jak facet ma kompleksy to szuka mlodej dziewczyny.przynajmniej z 10 lat.Teraz taki trend.Myślę że faceci nie maja juz czym imponowac i dodaja sobie otuchy i meskosci,hehe,w taki prosty sposób. Odpowiedz Link Zgłoś