Dodaj do ulubionych

na jakie auto lecą panienki ??

03.03.10, 15:38
Jaką kupić markę ??
Obserwuj wątek
    • izabella9.0 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 03.03.10, 15:50
      Ja lecę na tigrę :D ale bmw , kolibra ( nie wiem jaks się to pisze )
      , audi A coś tam wzbudzają najczęstsze och achy wg moich obserwacji
      :DDD
      • nanai11 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 03.03.10, 16:24
        Ja to na kierowce predzej, bo sama mam super auto...
        • jamesonwhiskey Re: na jakie auto lecą panienki ?? 03.03.10, 17:34
          stan na skrzyzowaniu albo pod liceum i se popatrz na co zwracaja uwage

mala podpowiedz
          lanos na gaz, fabka "w dyzlu" szalu moga nie wywolac
          cos w desen viper , corvetta , merc sl , sls to juz w sumie moze byc
    • rach.ell Re: na jakie auto lecą panienki ?? 03.03.10, 19:02
      Ja sie za cyklistami ogladam, za samochodem, im drozszy tym zwykle
      paskudniejszy kredyt sie ciagnie, jeszcze w dzisiejszych czasach...
    • zapach_werbeny Re: na jakie auto lecą panienki ?? 03.03.10, 20:40
      na żadne. mam chorobę lokomocyjną:( nigdy nie będę blacharą:(
    • figgin1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 03.03.10, 22:01
      Samo auto nie zapewnia gwarancji, choćby nie wiem jak było wypaśne, musi mieć
      jeszcze fajnego samca na wyposażeniu. Przy odpowiedniej jakości samcu rwanie
      zapewnione nawet kiedy zainstalujemy go w maluchu. Jeśli twój samochów nie ma
      zainstalowanego samca trzeba go
      wynająć.
    • tow.ortalion A jakie auto odpycha panienkę? (n/t) 03.03.10, 22:43

• rachela25 Re: A jakie auto odpycha panienkę? (n/t) 04.03.10, 11:39
        nie te czasy panie
        a wiec niestety lub stety, zainwestuj może w siebie a nie w super
        auto
      • dzikoozka Re: A jakie auto odpycha panienkę? (n/t) 04.03.10, 14:02
        Spychacz.
      • kalllka Re: A jakie auto odpycha panienkę? (n/t) 05.03.10, 17:03

z przynaleznosci do gatunku najbardziej
        odpychajacym,dla mnie-autorytaryzm
    • nuova Re: na jakie auto lecą panienki ?? 04.03.10, 12:09
      Ursus ...
    • lejdi111 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 04.03.10, 12:20
      Aston Martin
    • dzikoozka Re: na jakie auto lecą panienki ?? 04.03.10, 14:04
      najczęściej im większe auto tym mniejszy kurdupel w środku ;)
      mnie nie przyciąga taka kombinacja
      • tow.ortalion Re: na jakie auto lecą panienki ?? 04.03.10, 15:05
        dzikoozka napisała:

> najczęściej im większe auto tym mniejszy kurdupel w środku ;)
        > mnie nie przyciąga taka kombinacja

------------------------

Tu ale w środku muszą być patany:

www25.patrz.pl/u/f/05/71/28/57128.jpg
        Ta kombinacje z pewnością na Ciebie podziała ;)
        • dzikoozka Czy Ty mnie demoralizujesz??? 05.03.10, 09:30
          Web Reputation

---------------------------------------------------------------------
          -----------

Access denied to webpage or website
          Co to są PATANY???
          • tow.ortalion Re: Czy Ty mnie demoralizujesz??? 05.03.10, 19:15
            Hm... blokują Ci neta. :(

www.frazpc.pl/b/168092
            www30.patrz.pl/u/f/25/15/36/251536.jpg

P.S.

Patany - liczba mnoga od patan

Zapędziłem się. Mogłaś nie wiedzieć:

www.poznan.pl/mim/public/slownik/words.html?co=word&word=112|97|116|97|110
    • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 05.03.10, 14:56
      A Ty chcesz, żeby leciały na Ciebie czy na auto?
    • s.p.7 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 05.03.10, 19:07
      takie w ktorym bedziesz wygladal na lepszego niz jestes
    • tow.ortalion A na jakie auto lecą mężatki ? (n/t) 05.03.10, 19:17

• rach.ell Re: A na jakie auto lecą mężatki ? (n/t) 05.03.10, 19:40
        Mezatki nie lataja ale prowadza:)
        • tow.ortalion Re: A na jakie auto lecą mężatki ? (n/t) 05.03.10, 19:53
          rach.ell napisała:

> Mezatki nie lataja ale prowadza:)

---------------

się ?

To wiadomo, ale jak ?
          • rach.ell Re: A na jakie auto lecą mężatki ? (n/t) 05.03.10, 20:02
            za kierownice wskakuja i prowadza, co ty mi tu opowiadasz o
            prowadzeniu?:) powiedz raz jak ty (sie) prowadzisz!:)
            • tow.ortalion Re: A na jakie auto lecą mężatki ? (n/t) 05.03.10, 20:26
              rach.ell napisała:

> powiedz raz jak ty (sie) prowadzisz!:)

------------------

No jak to jak? Wiadomo, po katolicku ! Przecie w ciemnogrodzie żyję :)
              • rach.ell Re: A na jakie auto lecą mężatki ? (n/t) 05.03.10, 20:44
                Kiedy do oltarza?:) nie pisz tak o Polsce.
                • tow.ortalion Re: A na jakie auto lecą mężatki ? (n/t) 05.03.10, 21:43
                  rach.ell napisała:

> Kiedy do oltarza?:) nie pisz tak o Polsce.

------------------------------

Jak znajdę właściwą dla mnie wybrankę ;)

P.S.
                  Nauczyła mnie tego nasza kochana diaspora.
                  Są jeszcze inne określenia: Bulbonia, Katoland czy krapol.
          • kalllka Re: na autorytety lecą mężatki (n/t) 05.03.10, 23:11
            nie jak, a kaj..
            -..kedy zapal czyni cudy..
    • amoniak777 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 05.03.10, 19:59
      ja polece na:

lexus 600hl
      lexus IS220
      toyota camry/solara

• tow.ortalion Re: na jakie auto lecą panienki ?? 05.03.10, 20:34
        amoniak777 napisała:

> ja polece na:
        >
        > lexus 600hl
        > lexus IS220
        > toyota camry/solara
        >

------------------------

I podryw od razu rozpocząć od wymiany pedału gazu.
    • krwiozerczy-puszek Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 09:26
      Panienka leci na każde auto, na które właśnie ją zrzucasz.
      Siła grawitacji działa niezależnie od marki.
      • overforty Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 12:44
        Kierowca jest jednak istotny, potwierdzam. Kiedyś zdarzylo mi się obejrzeć za
        Lotusem - w środku siedzial najobrzydliwszy stary żółw w kaszkiecie, jakiego w
        życiu widziałam. Odwrocilam ze wstrętem glowę.
        I nici z Lotusa ; (
      • rach.ell Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 13:38
        Zrzucanie na auto to jakas nowa forma gry wstepnej? Pytam bo sie z
        czyms takim jeszcze nie spotkalam...
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 18:43
      No proszę w końcu trafił się tu męski temat. Nie będę się czepiał że zgodnie z
      netykietą należy przejrzeć czy temat nie był juz poruszany. A ten był tyle że
      dawno i może został juz usunięty przez tego pojeba na P.

Tak czy inaczej jak zwykle baby mówią że fura nie ma znaczenia.
      Jedna napisała że Aston Martin - jak zna tę markę to albo jest facetem, albo
      dobrze wykształconą i czytającą magazyny agory singielką.
      Co do reszty które piszą że nie ma znaczenia to czy to prawda to każdy widzi.
      Kiedyś chciałem dowiedzieć się na tym forum na jakie auto najlepiej wyrwać
      cycatą licealistkę. Otrzymałem równie nieprzydatne odpowiedzi co ty. Od tego
      czasu nieco poszerzyłem wiedzę w tym zakresie.
      Małolaty, jak wszystkie nastolatki chcą akceptacji grupy rówieśniczej.
      Młody wiek powoduje ze są głupie, mają małe rozumki i niewiele wiedzą. Dlatego
      rwanie ich na wyszukane marki w stylu aston martin czy maseratti jest bezsensem.
      One o tych markach nie słyszały ich rówieśnicy nie podniecają się nimi. Większe
      wrażenie zrobią na nich auta które od czasu do czasu mogą zobaczyć na ulicach.
      Na pewno są to bmw, mercedes, audi i ostatnio lexus -(widać w fatherland-ie
      pojawiło się pewna ilosc tej marki na shrotach). W niektórych wypadkach będzie
      to nawet VW z oklejonymi szybami.
      Problem może być ta chęć nastolatek bycia akceptowanym. Jeśli jesteś od nich
      znacznie starszy to i tak nie masz szans - auto ci w tym nie pomoże. Wyjściem
      jest poszukać takiej grupy nastolatek dla których dawanie dupy starszym panom
      jest normą. Wtedy nie będa miały wewnętrznych konfliktów i dylematów co wybrać.
      • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 19:16
        diabel-tasmasnki-reaktywacja-d napisał:

> Jedna napisała że Aston Martin - jak zna tę markę to albo jest facetem, albo
        > dobrze wykształconą i czytającą magazyny agory singielką.

Mało znasz kobiet.
        A reszta wywodu to już totalne sf.
        • zeberdee24 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 19:31
          To nie jest sf tylko norma:) Jasne że panienki z renomowanego liceum w dużym
          mieście które lexusem jeżdżą z mamusią po bułki nie polecą na auto, ale
          wystarczy wybrać się na pierwszą lepszą imprezę w średniej wielkości mieście i
          tam widać kto rządzi, fura+kasa(niezbyt duża) na drinki i wszystkie dziunie mają
          kisiel w majtach:)
          • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 19:48
            zeberdee24 napisał:

> To nie jest sf tylko norma:)

Jednak z deczka podkolorowana:)

> Jasne że panienki z renomowanego liceum w dużym
            > mieście które lexusem jeżdżą z mamusią po bułki nie polecą na auto,

Nie jeżdżę na co dzień lexusem (zresztą w przypadku lexusa nie uważam, żeby
            toyota tak bardzo się postarała z designem - przerost nawet nie formy nad
            treścią) a jeśli miałabym polecieć na auto, to dosłownie - pan za drzwi i droga
            moja:D

> ale wystarczy wybrać się na pierwszą lepszą imprezę w średniej
            > wielkości mieście i tam widać kto rządzi, fura+kasa(niezbyt duża) > na drinki
            i wszystkie dziunie mają kisiel w majtach:)

Na pewno się zdarza, ale ale z tą większością to tylko Wasze (nie)pobożne;) życzenie
            • zeberdee24 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 19:58
              Akurat to nie są pobożne życzenia tylko fakty:) Mnie jako niezbyt dzianego
              studenta irytowało że laski w imprezowniach kręcą się wokół buraków co sypią
              kasą(dla mnie wtedy dużą), a teraz też mnie na to stać i widzę jak to działa,
              gotówka bardzo działa na bardzo wiele kobiet:)
              • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 20:05
                zeberdee24 napisał:

> gotówka bardzo działa na bardzo wiele kobiet:)

Co nie znaczy, że jest to normą :)
                • zeberdee24 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 20:11
                  A czy ktoś powiedział że jest to normą ?
                  • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 20:21
                    zeberdee24 napisał:

> A czy ktoś powiedział że jest to normą ?

Diabeł napisał:
                    "Małolaty, jak wszystkie nastolatki chcą akceptacji grupy rówieśniczej.
                    Młody wiek powoduje ze są głupie, mają małe rozumki i niewiele wiedzą. Dlatego
                    rwanie ich na wyszukane marki w stylu aston martin czy maseratti jest bezsensem.
                    One o tych markach nie słyszały ich rówieśnicy nie podniecają się nimi. Większe
                    wrażenie zrobią na nich auta które od czasu do czasu mogą zobaczyć na ulicach.
                    Na pewno są to bmw, mercedes, audi i ostatnio lexus -(widać w fatherland-ie
                    pojawiło się pewna ilosc tej marki na shrotach). W niektórych wypadkach będzie
                    to nawet VW z oklejonymi szybami. "

Sorry, ale te wywody, mają brzmieć niczym prawda objawiona...jedyna i słuszna, a
                    co najistotniejsze ogólna. Czyli, że jest normą.

Zresztą te teorie i stosowane słownictwo, są żywcem wyciągnięte z "porad" z
                    kursów uwodzenia, albo zakompleksionych "podrywaczy" (choć Ci drudzy trafiają
                    zazwyczaj w takie miejsca jak to pierwsze)...mam kumpla siedzącego w tym
                    biznesie od dawna...wiem co mówię.
                    • zeberdee24 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 20:32
                      To brzmi bardziej jak szyderczy artykuł z CKM:) Jednakże wśród młodych
                      ludzi(obojga płci) z pewnych grup społecznych panuje teraz(zawsze panował) kult
                      pieniądza i jest to fakt, a że te grupy są liczne to jest to widoczny kolejny
                      fakt. Nie złość się, ciebie to zapewne nie dotyczy:)
                    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 21:23
                      Te wywody to moje przemyślenia i wnioski. Nie planowałem by "miały brzmieć" w
                      jakiś szczególny sposób. Nie czuje się także odpowiedzialny za wrażenia jakie
                      odnoszą czytelnicy.
                      Na żadne kursy uwodzenia nie chodziłem. Nie robię w tym biznesie. Do wszystkich
                      tych wniosków doszedłem sam - pewnie dlatego że jestem zajebiście inteligentnym
                      człowiekiem. Skoro twój kumpel profesjonalista od rwania lasek sprzedaje te
                      wiedzę to chyba jest coś warta.
                      Nie daje mi spokoju to nawiązanie do słownictwa. O co dokładnie chodzi o jakie
                      zwroty?
                • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 21:06
                  Jeśli jest ich bardzo dużo, to należy się zastanowić nad pojęciem normy. o tym
                  czy cos jest normą czy nie decyduje powszechność występowania.
                  • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 09:13

> Jeśli jest ich bardzo dużo, to należy się zastanowić nad pojęciem normy. o tym
                    > czy cos jest normą czy nie decyduje powszechność występowania.

Owszem, w przypadku szerokiej grupy dającej podstawy do nazwania jej grupą
                    reprezentatywną (gdybyś znalazł wystarczająco dużą grupę, badając korelacje
                    między najróżniejszymi czynnikami bo wiek dziewczątka i zasobność portfela
                    rodziców to mizerne dane i daleko idące wnioski).
                    W Twoim przypadku, to może być norma w skali mikro.
                    A może jesteś po prostu typem mężczyzny, który przyciąga określony typ
                    kobiet/młodych dziewcząt. Inny mężczyzna może mieć zupełnie inne doświadczenia,
                    inna może być zatem "jego" norma.
                    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 13:33
                      To nie ja miałem problem z określeniem normy. To Ty razem z tym drugim typem
                      zgodziliście się co do powszechności zjawiska jednocześnie nie mogąc ustalić czy
                      to norma.
                  • kalllka Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 16:43
                    nie, norma to zalegalizowana statystyczna.
                    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 08.03.10, 17:52
                      Czyli Twoim zdaniem norma powstaje w chwili legalizacji. Kto to ma legalizować i
                      jakim prawem? Czy bez legalizacji każde zachowanie jest nienormalne?
                      • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 08.03.10, 18:17

> Czy bez legalizacji każde zachowanie jest nienormalne?

Do uznania czegoś za normę potrzebne są badania w obszarze tzw. grupy
                        reprezentatywnej.
          • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 19:54
            Aaa i rozbawiło mnie, że markę Aston Martin znają tylko singielki:)
            • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 21:15
              Jakiś czas temu w jednym z magazynów agory, którego linki do artykułów czasem
              pojawiają się na stronie głównej GW był artykuł o tym co single uważają za
              sukces. Aston martin był wyznacznikiem singla który odniósł pełen sukces. Honda
              civic była autem singla takiego co to jakiś sukces ma ale jeszcze nie pełny.
              Art pojawił się na GW, odpowiedź o aston martin pojawiła się na forum GW. Jest
              prawdopodobne że autorka wypowiedzi o aston martinie również czytała ten artykuł.
              • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 09:16

> Art pojawił się na GW, odpowiedź o aston martin pojawiła się na
                > forum GW. Jest prawdopodobne że autorka wypowiedzi o aston
                > martinie również czytała ten artykuł.

Dla przypomnienia:
                "Aston Martin - jak zna tę markę to albo jest facetem, albo
                dobrze wykształconą i czytającą magazyny agory singielką."

W pierwszej Twojej wypowiedzi nie było słów "prawdopodobnie". Było
                "albo...albo". Czyli żadnego miejsca na jakiekolwiek inne możliwości.
                • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 13:30
                  > W pierwszej Twojej wypowiedzi nie było słów "prawdopodobnie". Było
                  > "albo...albo". Czyli żadnego miejsca na jakiekolwiek inne możliwości.

Oczywiście że nie było, bo za dużo tych przypadków i zbiegów okoliczności Raz
                  to przypadek, dwa to zbieg okoliczności, trzy to już celowe działanie.
                  • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 18:23

> Oczywiście że nie było, bo za dużo tych przypadków i zbiegów okoliczności Raz
                    > to przypadek, dwa to zbieg okoliczności, trzy to już celowe działanie.

Wg Ciebie...taki drobny szczegół.
          • modrooka Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 20:09
            > wystarczy wybrać się na pierwszą lepszą imprezę w średniej wielkości mieście i
            > tam widać kto rządzi, fura+kasa(niezbyt duża) na drinki i wszystkie dziunie maj
            > ą
            > kisiel w majtach:)

Kurcze, kurcze. Jacy Panowie otrzaskani jeśli chodzi o licealne dziunie. No ale
            faktycznie. Swój target trzeba najpier poznać
            • zeberdee24 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 20:16
              No ale
              > faktycznie. Swój target trzeba najpier poznać

No właśnie, zdefiniuj sobie jakiś - będziesz może mniej zgryźliwa i stetryczała.
              • modrooka Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 15:46
                Już to zrobiła. Nie pomogło. Jestem już stracona dla społeczeństwa
            • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 06.03.10, 21:26
              Masz owym panom za złe że opisują fakty, czy to że target źle wybierają?
              • modrooka Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 15:49
                Jak bym miała się interesować takimi panami, to bym miała za złe, że źle target
                wybierają, bo ja sie niestety nie zaliczam do niego. Ale że tacy faceci, to z
                kolei nie mój target - wisi mi to.
                • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 08.03.10, 17:50
                  A tak z ciekawości to jaki jest Twój target? Kiedyś pisałaś o słabości do
                  chłodnych draniów czy jakoś tak. Nadal w nich gustujesz, a może gusty gustami, a
                  target targetem?
                  • modrooka Re: na jakie auto lecą panienki ?? 08.03.10, 18:28
                    Nie "typ zimny drań" tylko "typ Piotruś Pan", a to różnica. I faktycznie. Gusta
                    gustami a target targetem, bo przecież pan "Pioruś" to absolutnie nie jest dobry
                    target. Jak dorosnę i przestanę się interesować uroczymi, zabawnymi
                    chłoptasiami, a w zamian żywo zainteresuję się odpowiedzialnym ciepłym misiem,
                    to będzie dla mnie najpiękniejszy dzień w życiu.
                    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 08.03.10, 21:28
                      Byłem przekonany że chodziło o jakiś drani i miałem rację.
                      forum.gazeta.pl/forum/w,150,54961707,54961707,Tanie_dranie.html
                      La donna mobile, a może to inna nazwa tanich drani :)
                      Nie mogę zrozumieć dlaczego pragniesz pragnąć ciepłych misi. Skoro uroczy,
                      zabawni chłoptasie dostarczają Ci radości to pragniesz zmienić preferencje?
                      To pragnienie zmiany preferencji jest naprawdę dziwne.
                      • modrooka Re: na jakie auto lecą panienki ?? 08.03.10, 22:39
                        Oj skubany. Ależ Ty masz Pamięć. W sumie ten o kim była mowa była właśnie
                        Piotrusiem Panem. Tani drań jest jego innym określeniem, używany prze ze mnie w
                        owym okresie. Obecnie bardziej mi się jesdnak podoba ten nowszy zwrot. W każdym
                        razie. Zimny drań, dalej nie ma tu racji bytu. Zimne dranie nigdy mi się nie
                        podobały.

Druga sprawa. Bo wierzę, że ciepły miś da mi poczucie bezpieczentwa. Owszem,
                        hultaje-chłoptasie dają mi niejednokrotnie rozrywki, stymulację umysłową poprzez
                        inteligentne docinki a niejednokrotnie radości. Ale nie sa w stanie dać mi
                        jednego. Właśnie poczucia bezpieczeństwa, poczucia, że są wobec mnie szczerzy,
                        poczucia zaufania obopulnego oraz poczucia, że jestem dla nich ważna (bo jedyną
                        ważną dla nich osobą są oni sami). Przejechałam się wielokrotnie na takich
                        panach. Tamten w cytowanym wątku zakończył naszą znajomość ogłaszając wszem i
                        wobec, że ma nową dziewczynę. Zapomniał mi tylko powiedzieć wcześniej, że ja idę
                        w odstawkę. Tyle. Dlatego chcę misia.
                        • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 10.03.10, 11:59
                          >"Dlatego chcę misia."
                          Przecież nie chcesz.
                          >"Jak dorosnę i przestanę się interesować uroczymi, zabawnymi >chłoptasiami, a w
                          zamian żywo zainteresuję się odpowiedzialnym ciepłym >misiem, to będzie dla mnie
                          najpiękniejszy dzień w życiu. "
                          Sama nie wiesz czego chcesz. Może zapytam za kilka dni, kto wie, może to
                          niezdecydowanie to wynik PSM czy jakoś tak.
                          • modrooka Re: na jakie auto lecą panienki ?? 10.03.10, 13:13
                            Ale ja wiem czego chcę. Chcę połączenie ciepłego odpowiedzialnego misia,któremu
                            można zaufać, z zabawnym, fascynującym, inteligentnym, błyskotliwym w rozmowie
                            facetem. Problem polega na tym, że nie wiem czy to się da, czy taki osobnik
                            istnieje.
                            • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na jakie auto lecą panienki ?? 13.03.10, 12:25
                              Nie jestem pewien czy jeden facet jest w stanie spełnić wszystkie Twoje
                              oczekiwania. Być może powinnaś zdecydować się na kilku, wtedy każdy miałby
                              mniejszy zakres obowiązków. Nawet jak jakiś taki super hiper uniwersalny facet
                              istnieje to prawdopodobnie i tak jest już zajęty. A skoro jest godny zaufania to
                              nie masz co liczyć na to że wyloguje się ze związku. Tia kobiety mają jednak
                              przesrane z tą potrzebą i presją społeczną bycia w związkach. Czy Twoje
                              poszukiwania mają związek z nasilającą się potrzebą rozmnażania?
                  • modrooka Re: na jakie auto lecą panienki ?? 08.03.10, 18:30
                    Nie "typ zimny drań", tylko "typ Piotruś Pan", a to różnica. I faktycznie. Gusta
                    gustami, a target targetem, bo przecież pan "Piotruś" to absolutnie nie jest
                    dobry wybór. Jak dorosnę i przestanę się interesować uroczymi, zabawnymi
                    chłoptasiami, a w zamian żywo zainteresuję się odpowiedzialnym, ciepłym, oddanym
                    misiem, to będzie dla mnie najpiękniejszy dzień w życiu.
    • fredoo Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 09:42
      Moje sukcesy z kobietami łączę z Polonezem. Nawet jeszcze w ubiegłym
      roku jedna "piękna dama"obdarzyła mnie niezwykłym komplementem po
      przejażdżce z driftingiem.Dla niezorientowanych drifting to jazda
      poslizgiem możliwa do wykonania przy tylnym napędzie najlepiej ze
      szperą.
      • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 09:58
        fredoo napisał:

> jedna "piękna dama"obdarzyła mnie niezwykłym komplementem po
        > przejażdżce z driftingiem.Dla niezorientowanych drifting to jazda
        > poslizgiem możliwa do wykonania przy tylnym napędzie najlepiej ze
        > szperą.

To maluchem też mógłbyś zaszpanować:)
        • pan_jozio do izabellaz1 08.03.10, 20:18
          Takie jak Ty przywracają mi wiarę w kobiety!
    • garraretka Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 12:09
      Na takie-klik.
    • ageh Re: na jakie auto lecą panienki ?? 07.03.10, 15:16
      ja myślę, że na takie auto. to co robi ten koleś jest niesamowite. ona już dawno
      powinna się odezwać, pół internetu o tym trąbi... powodzenia Adam!
      www.youtube.com/watch?v=KCQLgJgcDMc
    • drwallen na sedany 07.03.10, 20:32
      laski zwracają uwagę na sedany - facet w sportowym aucie jest dla nich mniej
      męski i pociągający niż facet w zwykłym sedanie.
      Na markę podobnie jak na silnik nie zwracają takiej uwagi jak na kolor :D heheh

Czyli najlepiej niebieski duży sedan. Ewentualnie czerwony.
    • frozenman Ja zawsze biorę na choppera, 07.03.10, 20:52
      ale mi nie wychodzi :(
    • markac28 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 09.03.10, 09:46
      autka ładne jeżdżą, o kierowcach lepiej nie wspominać, czym lepsza
      fura tym gorszy facet (zazwyczaj stary i łysy) no chyba, że jakiś
      synek podprowadzi auto ojcu to jest na czym oko zawiesić. Ogólnie
      średnia klasa aut najpewniejsza, bo wtedy i gostek jeszcze
      pełnosprawny. Jeśli chcesz zrobić wrażenie na blacharze to nawet
      deska wystarczy, tylko nie zapomnij o "firmowym" dresiku i białych
      butkach, no i koniecznie łańcuch na szyi, paczka fajek (te laski
      lubią "sportowy" styl), a na deser alkohol+trawka i masz branie
      zanucisz jej " będę brał cie w aucie" i jazda pewna nawet bez autka.
      • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 09.03.10, 10:29
        markac28 napisała:

> nie zapomnij o "firmowym" dresiku i białych
        > butkach, no i koniecznie łańcuch na szyi, paczka fajek

Nie zapominaj o zimnym łokciu! ;D
        • jacek1982 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 09.03.10, 11:06
          musisz sobie zdać sprawę ze każda kobieta to fałszywa obłudna istota. Te które
          piszą ze marka nie ma znaczenia, kłamią. Kobiety lubią luksusy i luksusowe
          samochody bo luksusowe auto = kasiasty "zaradny" facet. Jakbyś pojechał na
          randkę np. fiatem 126p to nie zostałbyś wyśmiany natomiast na drugą randkę nie
          miałbyś już szans. A co do marek to polecam następujące:

BMW ( pomimo lat zawsze się świetnie prezentuje no i te auto ma dusze)

Audi TT

Mercedes S600 ( tak ten najnowszy model )
          • modrooka Re: na jakie auto lecą panienki ?? 09.03.10, 11:15
            Większość facetów z którymi się spotykałam nie miało własnego auta albo 20
            graty. Czy to świadczy że w takim razie nie jestem kobietą? Bo mnie g.. obchodzi
            czym facet jeździ? Owszem chętnie bym osobiście poprowadziła, jakiś sportowy
            wózek, dla frajdy, ale żeby marzyć o facecie z takim, albo posiadać takowy? Po
            co mi? Osobiście mnie rusza ostatnio mazda 2 w kolorze zielony metalik. Wolę
            małe autka, ale praktyczne do jazdy i parkowania na mieście.

Jakbyś pojechał na
            > randkę np. fiatem 126p to nie zostałbyś wyśmiany natomiast na drugą randkę nie
            > miałbyś już szans.

Każdy ma doświadczenia z kobietami, na jakie zasługuje. Jeśli miałeś do
            czynienia z pustymi lalkami - widocznie takie przyciągasz.
          • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 09.03.10, 13:09
            jacek1982 napisał:

> co do marek to polecam następujące:
            >
            > BMW ( pomimo lat zawsze się świetnie prezentuje no i te auto ma dusze)
            >
            > Audi TT

Wymieniłeś dwie marki, które są spalone u mnie na starcie.
            • jacek1982 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 09.03.10, 14:55
              izabellaz1 napisała:

> jacek1982 napisał:
              >
              > > co do marek to polecam następujące:
              > >
              > > BMW ( pomimo lat zawsze się świetnie prezentuje no i te auto ma dusze)
              > >
              > > Audi TT
              >
              > Wymieniłeś dwie marki, które są spalone u mnie na starcie.
              >
              >
              przykro mi ze właściciele tych marek nie zwracają na ciebie uwagę :(:(
              • izabellaz1 Re: na jakie auto lecą panienki ?? 09.03.10, 17:41
                jacek1982 napisał:

> przykro mi ze właściciele tych marek nie zwracają na ciebie uwagę :(:(

uwagi* ...właśnie dlatego wolę właścicieli innych marek. Można porozmawiać
                stosując poprawną polszczyznę.
    • real_mayer na czerwone! bo szybsze ! 09.03.10, 12:19

• 8n Re: na jakie auto lecą panienki ?? 09.03.10, 12:34
      na 450 sl bym poleciała
    • kotek.filemon Re: na jakie auto lecą panienki ?? 09.03.10, 16:55
      Bejca najlepiej. Może być bita, taniej cię wyniesie.
    • protogenes Re: mądra dziewczyna nie poleci na zadne auto! 12.03.10, 18:38
      wiosenny2010 napisał:

> Jaką kupić markę ??

Nie na auto, ale na ciebie... jeśli wogóle sobą coś reprezentujesz???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka