wiosenny2010 09.03.10, 16:14 patrzcie jak te wygłodniałe 30 skamlają o miłość :D forum.gazeta.pl/forum/f,23659,Szukam_meza_.html jaki żenujący widok :) zupełnie jak cala pleć :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1982 Re: Upadek kobiety 09.03.10, 16:32 przecież to forum dla panienek z dziećmi, a te jak wiadomo nie maja brania u facetów Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Upadek kobiety 09.03.10, 16:38 jacek1982 napisał: > przecież to forum dla panienek z dziećmi, a te jak wiadomo nie maja brania u > facetów Oj, widać, że wypowiedzi kobiet na forach gazety nie czytałeś chyba. Przecież to oczywiste, że absolutnym marzeniem każdego faceta jest wyrwanie laski z trójką przychówku, za którą ciągnie się trzech byłych tatusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Upadek kobiety 09.03.10, 16:39 Też widziałem. Było w tych 5 polecanych forach na głównej stronie forum. Ciekawe, że niby te kobiety dzisiaj takie wyzwolone a jak dokładniej dociekać, to jednak żywcem z "Dumy i uprzedzenia" przeniesione. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1982 Re: Upadek kobiety 09.03.10, 16:48 dumne i wyzwolone do czasu... a później po 30 zaczyna się skamlanie takie jak na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: Upadek kobiety 09.03.10, 19:00 no ciekawe faceci też tam kwilą np. post jak koleś szuka wymarłego gatunku tzn. dziewicy Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Upadek kobiety 09.03.10, 20:49 markac28 napisała: > no ciekawe faceci też tam kwilą np. post jak koleś szuka wymarłego > gatunku tzn. dziewicy Muszę Cię zmartwić, bo okazuje się, że gatunek wcale nie wymarł. Ten koleś miał rację i wie czego chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Upadek kobiety 09.03.10, 21:02 jasne w końcu pedofila jest karalna wiec w początkowych klasach gimnazjum dziewice jeszcze są ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Upadek kobiety 09.03.10, 21:09 lacido napisała: > jasne w końcu pedofila jest karalna wiec w początkowych klasach gimnazjum > dziewice jeszcze są ;/ Ech Ty... Byle co jadasz i byle co gadasz . Mało widać jeszcze wiesz o życiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Upadek kobiety 09.03.10, 21:39 większej głupoty dawno nie słyszałam masz kontakt z uczniami gimnazjów bądź szkół średnich? Odpowiedz Link Zgłoś
tugen_axalla Re: Upadek kobiety 09.03.10, 22:11 No ostatnio był wątek że gimnazjum woli brać w buzię i kakao bo od tego się nie zachodzi, a na komórki i ciuchy trza mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Upadek kobiety 09.03.10, 22:13 o tak, w końcu forum to wykładnia prawdy objawionej :) Odpowiedz Link Zgłoś
tugen_axalla Re: Upadek kobiety 09.03.10, 22:27 Dla niektórych pewnie tak, dla innych jest to wiadoma rozgłośnia, dla innych gazety, różne telewizje, albo psiapsiółki czy kumple... Odpowiedz Link Zgłoś
1rape1 Re: Upadek kobiety 11.03.10, 12:38 tugen_axalla napisał: > > Dla niektórych pewnie tak, dla innych jest to wiadoma rozgłośnia, dla innych > gazety, różne telewizje, albo psiapsiółki czy kumple... > Weź sobie na mieszkanie taką wypróbowaną kobietę ,może z przychówkiem ,nikt ci nie broni ;) Jeżeli lampucere chcesz finansować,to wolna droga Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Upadek kobiety 09.03.10, 22:27 lacido napisała: > o tak, w końcu forum to wykładnia prawdy objawionej :) Jakaś taka zgorzkniała, ponura, zgryźliwa, przygnębiona, smętna, żałosna, przybita, przygaszona, zniechęcona, minorowa, hiobowa i nieszczęśliwa jawisz się na forach GW. Powodem jest brak faceta, czy zbyt wielu facetów w przeszłości? A może rola kobiety porzuconej i samotnie wychowującej syna i psa tak Ci zniszczyła osobowość? Przyznam, żem ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Upadek kobiety 09.03.10, 22:40 rozbawiłeś mnie, dzięki a ciekawość to pierwszy stopień do piekła :) Gburku popracuj nad swoją osobowością :) Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Upadek kobiety 12.03.10, 22:27 lacido napisała: > rozbawiłeś mnie, dzięki > a ciekawość to pierwszy stopień do piekła :) > > Gburku popracuj nad swoją osobowością :) Gburku? Ja ze swoją osobowością problemów nie mam. forum.gazeta.pl/forum/w,150,108453813,108470730,Re_Upadek_kobiety.html Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Upadek kobiety 12.03.10, 22:32 nie no oczywiście, zwyzywanie ludzi, których nota bene się nie zna to całkiem normalna postawa Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Upadek kobiety 12.03.10, 22:37 lacido napisała: > nie no oczywiście, zwyzywanie ludzi, których nota bene się nie zna to całkiem > normalna postawa Masz na myśli zarzucenie im głupoty, pedofilii i nazwanie ich gburkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Upadek kobiety 12.03.10, 22:46 wg Ciebie określenia gburek (w poście napisane z wielkiej litery) oraz przymiotniki użyte przez Ciebie mają takie samo nacechowania emocjonalne? Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Upadek kobiety 12.03.10, 23:41 lacido napisała: > wg Ciebie określenia gburek (w poście napisane z wielkiej litery) oraz przymiotniki użyte przez Ciebie mają takie samo nacechowania emocjonalne? Uważam, że Gburek nacechowany jest większą emocją ;) P.S. Wiesz co? Zaczynam Cię lubić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Upadek kobiety 13.03.10, 00:02 lacido napisała: > ej no rozbroiłeś mnie No to idę już spać, bo robi się niebezpiecznie ;) Dobrej nocy życzę Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Upadek kobiety 13.03.10, 00:05 ohhhh nie da się z Tobą rozmawiać ;) dobranoc PS nie mam wrogich zamiarów Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Upadek kobiety 10.03.10, 12:48 > Muszę Cię zmartwić, bo okazuje się, że gatunek wcale nie wymarł. Mnie tam nie kręcą oazowe klimaty, a chyba do takich pijesz. Co więcej, wolę egzemplarz przetestowany i niewykazujący wstrętu do seksu - ułatwia późniejszą koegzystencję. Odpowiedz Link Zgłoś
1rape1 Re: Upadek kobiety 11.03.10, 12:41 kotek.filemon napisał: > > Muszę Cię zmartwić, bo okazuje się, że gatunek wcale nie wymarł. > > Mnie tam nie kręcą oazowe klimaty, a chyba do takich pijesz. Co więcej, wolę eg > zemplarz przetestowany i niewykazujący wstrętu do seksu - ułatwia późniejszą ko > egzystencję. > Mozna w ten sposób,w jaki myslisz wtrybić się w problemy finansowe i psychologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Upadek kobiety 09.03.10, 20:23 tak jakby mało był skamlących facetów ;/ na fk pojawiają się tacy Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Upadek kobiety 10.03.10, 12:13 forum.gazeta.pl/forum/w,23659,108194254,108194254,Dziewicy_na_zone_szukam_.html Faktycznie, żałosne widoki na tym forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Upadek kobiety 10.03.10, 12:37 figgin1 napisała: > Faktycznie, żałosne widoki na tym forum :D Co jest żałosne? Że się nie łapiesz? :( Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Upadek kobiety 11.03.10, 15:43 Żałosne, że nie załapałam się na desperata? Strzelaj dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Upadek kobiety 12.03.10, 22:24 figgin1 napisała: > Żałosne, że nie załapałam się na desperata? Strzelaj dalej :) Desperata ? Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Upadek kobiety 16.03.10, 14:44 Jakbyś nie widział co to niewątpliwie trudne słowo znaczy tutaj masz wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Upadek kobiety 10.03.10, 12:46 Żenujący autor jak i cały wątek. A przecież to baby są wredne i złośliwe wobec siebie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Gdy juz upadnie - to bedzie Kobieta Upadla :) 10.03.10, 13:23 z utesknieniem czekam na taki (Twoj?) watek. przepadam za Upadlymi Kobietami - lubiejac (prosze nie poprawiac pisowni) podnosic je nie tylko na duchu i sprowadzac z manowcow do kulturalnej alkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Upadek kobiety 10.03.10, 20:07 Myslalem, ze tylko baby sa tak powalone... Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Upadek kobiety 10.03.10, 20:36 Rozumiem, że Ty obcujesz tylko z tą nieżenującą płcią? Odpowiedz Link Zgłoś
kobza16 Re: Upadek kobiety 11.03.10, 00:26 zawsze niestety sprawdza się zasady, że katol szukający dziewicy - tutaj w tej roli frozemnam, jest dodaktowo wrednym, jadowitym choojem, atakujacym ad personam (wiadomo, brak innych argumentów), tych, którzy wyśmieją jego zboczenie (gość lubi albo gimnazjalistki, albo oazowe panienki). Gość za dużo nałykał się przykazań mądrości od facetów w czerni i psyche mu przeorało. Dziewica tylko za żone - bardzo miłosierne nastawienie. Miłosć dla kawałka błony, inaczej kobieta jak stary telewizor moze byc wyrzucona na smietnik. Takich ludzi jak frozemnam należy izolować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Upadek kobiety 11.03.10, 12:44 Juz abstrachujac od kobiecej "moralnosci" to po co wymyslono ta blone ? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Upadek kobiety 11.03.10, 13:17 Żeby niektórzy ^%$^&%$ mieli się nad czym zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Upadek kobiety 11.03.10, 16:09 Wiadomo, ze nie niektore. One maja inne zadania... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1rape1 Re: Upadek kobiety 11.03.10, 12:45 kobza16 napisała: > zawsze niestety sprawdza się zasady, że katol szukający dziewicy - > tutaj w tej roli frozemnam, jest dodaktowo wrednym, jadowitym > choojem, atakujacym ad personam (wiadomo, brak innych argumentów), > tych, którzy wyśmieją jego zboczenie (gość lubi albo gimnazjalistki, > albo oazowe panienki). Gość za dużo nałykał się przykazań mądrości > od facetów w czerni i psyche mu przeorało. Dziewica tylko za żone - > bardzo miłosierne nastawienie. Miłosć dla kawałka błony, inaczej > kobieta jak stary telewizor moze byc wyrzucona na smietnik. > > Takich ludzi jak frozemnam należy izolować!!! Kobieta po wielu ,to taka stara babcia. Wypalona psychologicznie i mentalnie ,to zły wybór. Można to porównać do związku prawiczka z kobietą z czwórką dzieci.. horror Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Upadek kobiety 11.03.10, 16:36 kobza16 napisała: > zawsze niestety sprawdza się zasady, że katol szukający dziewicy - > tutaj w tej roli frozemnam, jest dodaktowo wrednym, jadowitym > choojem, atakujacym ad personam (wiadomo, brak innych argumentów), > tych, którzy wyśmieją jego zboczenie (gość lubi albo gimnazjalistki, > albo oazowe panienki). Gość za dużo nałykał się przykazań mądrości > od facetów w czerni i psyche mu przeorało. Dziewica tylko za żone - > bardzo miłosierne nastawienie. Miłosć dla kawałka błony, inaczej > kobieta jak stary telewizor moze byc wyrzucona na smietnik. > > Takich ludzi jak frozemnam należy izolować!!! Trudno mi dyskutować z nieudacznym emigrantem, bo to i w kraju i na obczyźnie mu nie wyszło skoro tu zagląda. Taki wyjechany emigrant uważa, że wszystkie rozumy na świecie zjadł, bo gdzieś tam zmywaka nauczył się obsługiwać i zaczyna - o zgrozo - używać przestrzeni, w której inni mają osadzony mózg. Opinie emigranta nie interesują nikogo zarówno w kraju, jak i przede wszystkim za granicą. Stąd to ich wieczne wylewanie żółci, opluwanie byłej ojczyzny na wszystkich możliwych forach, stąd ta nienawiść do wszystkiego co polskie. Wobec braku jakichkolwiek argumentów przechodzi do ulubionego przez siebie wulgarnego ataku już nie tylko ad personam. Dostało się przy okazji dziewicom, księżom, ba nawet całemu Kościołowi. Niestety pozostałość po mózgu emigranta wypełnił pył azbestowy, który nie dopuścił nawet do analizy przyczyn mojej decyzji i wymyślił sobie uwarunkowania religijne. Otóż ja akurat jestem ateistą, w żadnego Boga nie wierzę i do żadnej świątyni nie uczęszczam, ale nigdy mi nie przyszło do głowy krytykować ludzi wierzących, gdyż jestem jednostką tolerancyjną. Jednak pomimo mojej tolerancji dla rasy, aborcji, zwierząt, religii, homoseksualistów, lesbijek i wszelkiej maści innych poglądów politycznych uważam, że takich azbestowych emigrantów jak kobza16 powinno się na FGW izolować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 frozenman 12.03.10, 12:01 Jeśli jest tu jakiś moderator to powinien zasadzić ci kopa w .... bo poziom wypowiedzi jest żenujący i masz nierówno pod sufitem, obrażasz wszystkich dookoła i wyciągasz jakieś rewelacje z innych forów. Jak dla mnie, to jak to już wyżej napisano: jesteś zwykłym choojem i będziesz miał szczęście jak jakaś głupia koorwa na ciebie poleci. Ty jesteś chyba NADCZŁOWIEKIEM skoro tak lubisz poniewierać innych...a szkoda pisać, bo i tak swoje wiesz, ale z takim chamem dawno nie miałam styczności nawet w necie. Dobrze, że są tu jeszcze oprócz ciebie normalni faceci na poziomie, bo jakby więcej było takich jak ty forum umarłoby śmiercią naturalną... Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: frozenman 12.03.10, 12:08 Frozenman napisał <gdyż jestem jednostką tolerancyjną. <Jednak pomimo mojej tolerancji dla rasy, aborcji, zwierząt, <religii, homoseksualistów, lesbijek i wszelkiej maści innych <poglądów politycznych uważam, że takich azbestowych emigrantów jak <kobza16 powinno się na FGW izolować!!! sprawdź co oznacza słowo tolerancja i nie używaj go jeśli nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: frozenman 12.03.10, 12:24 markac28 napisała: > ... jesteś zwykłym choojem i będziesz miał szczęście jak jakaś głupia koorwa na ciebie poleci. >...z takim chamem dawno nie miałam styczności nawet w necie. Tiaa.... Klasyczny przykład wulgarnego ataku ad personam w przypadku braku argumentów. A konkretnie to z którym z moich poglądów się nie zgadzasz? Widzę, że Ślązaczce nerwy puściły :) Teraz nie dziwię się, że mąż Cię ćpnął, skoroś taka wyrywna. Zważ jednak, że ja tylko przeszedłem do obrony po wulgarnym ataku personalnym na moją skromną osobę popełnionym przez jakiegoś zakompleksionego wyjechańca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido i kto to mówi 12.03.10, 22:06 frozenman napisał: > Tiaa.... Klasyczny przykład wulgarnego ataku ad personam w przypadku braku argumentów. forum.gazeta.pl/forum/w,150,108453813,108473457,Re_Upadek_kobiety.html Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Raczej pisze 12.03.10, 22:23 lacido napisała: > większej głupoty dawno nie słyszałam forum.gazeta.pl/forum/w,150,108453813,108470730,Re_Upadek_kobiety.html?t=1268428837899 Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Raczej pisze 12.03.10, 22:34 lacido napisała: > porównujesz to? Bardzo chętnie. "Przygnębiona", "przybita" itp. versus "gburek" i "głupota" Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Raczej pisze 12.03.10, 23:39 lacido napisała: > szkoda słów, wybacz Wybaczam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobza16 Re: Upadek kobiety 13.03.10, 00:42 no to pudło stary, mieszkam w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Upadek kobiety 13.03.10, 08:53 kobza16 napisała: > no to pudło stary, mieszkam w Polsce!!! To jeszcze gorzej o tobie świadczy! Mogę jeszcze próbować zrozumieć motywy srającego na ojczyźniane gniazdo emigranta, ale mieszkającej w kraju Polki już nie. ;( Jesteś idealnym materiałem na sfrustrowanego wyjechańca. Przemyśl to jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kobza16 Re: Upadek kobiety 14.03.10, 01:33 to ty chyba jakims otumanionym "patriotą" jesteś, ze nie widzisz syfu tego kraju - mentalnie to ty wciąz mieszkasz na drzwie. to ze jestem polką nie znaczy, że mam zawiązane oczy. znam tez historie i zwiedziłam niezły kawał swiata i widzę jak jest. chyba, ze twoje gwałtowne zaprzeczanie bierze się z tego strachu i wstydu, ze trzeba wkoncu przyznać ze sie w takich polskim chlewo- kartoflisku zyje. ten wstyd przed obcokrajowcami, ktorzy i tak niechętnie do nas zaglądają. ogolnie wstyd, ze jestesmy takim glupim narodem... niestety!!! Dzicz i tyle!!! ubolewam na tym, ale fakt jest faktem! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Upadek kobiety 12.03.10, 08:59 Tak było przecież zawsze, od wieków. Tyle, że przybierało inne formy, bo internet był nie znany. Były za to ogłoszenia w prasie, w biurach matrymonialnych i w telegazecie telewizji publicznej :) Upadek kobiety następuje dopiero w momencie przyjęcia przez rząd parytetu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Upadek kobiety 13.03.10, 09:12 Z tego co się orientuję to nie tylko kobiety ogłaszają chęć związania się z kimś. Sposób kontrowersyjny, ale jak inne nie przynoszą rezultatów...kto co lubi... Eeeee z parytetem to przesadzają, nie jest tak źle, każdy niech robi to na czym się zna. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Upadek kobiety 13.03.10, 11:10 lolcia-olcia napisała: > Eeeee z parytetem to przesadzają, nie jest tak źle, każdy niech robi to na czym się zna. ===================================== A Ty Lolcia na czym się jeszcze znasz? Do seksu to parytetu chyba nie potrzebujesz, bo już ponad 2000 lat temu go ustanowiono. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobza16 Re: Upadek kobiety 14.03.10, 01:37 lolcia-olcia napisała: > Eeeee z parytetem to przesadzają, nie jest tak źle, każdy niech robi to na czym > się zna nie myśl, ze politycy robią to, na czym się znają!!! jest gorzej niż myslisz!!!! zapisz sobie to i powtarzaj co noc. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Upadek kobiety 14.03.10, 11:50 Nie muszę tego sobie zapisywać wiadomo, że do polityki pcha się najgorsze bydło... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Upadek mojej pani. 14.03.10, 17:47 Moja pani właśnie przed chwilą upadła na stopniu przed domem, do którego wracała z imprezy i mnie jeszcze zwyzywała, że nie odgarnąłem śniegu tylko zalegam przed kompem. A skąd ja miałem wiedzieć, że ona upadnie? Bez sensu ta awantura! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Upadek mojej pani. 14.03.10, 18:23 Ciesz się, że tylko krzyczała, ja bym jeszcze przyłożyła, zwyzywała i na najbliższe dni karę dała. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Upadek mojej pani. 14.03.10, 18:41 lolcia-olcia napisała: > Ciesz się, że tylko krzyczała, ja bym jeszcze przyłożyła, zwyzywała i na > najbliższe dni karę dała. ============================= A jaką karę byś mi dała ? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Upadek mojej pani. 14.03.10, 18:47 Czyżbyś chciał podrzucić swojej pani jakiś patent ukarania Cię za to niegodziwe zachowanie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Upadek mojej pani. 14.03.10, 19:03 lolcia-olcia napisała: > Czyżbyś chciał podrzucić swojej pani jakiś patent ukarania Cię za to niegodziwe > zachowanie?:) ======================= Et tu, Lolcia, contra me? Skąd miałem widzieć, że śnieg pada? Siedzę w pokoju z zasłoniętymi roletami i do głowy mi nie przyszło, że na wiosnę będzie jeszcze padać to paskudztwo. Pani też mogła tak nie spieszyć się z tym wiosennym obuwiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Upadek mojej pani. 14.03.10, 19:09 > Et tu, Lolcia, contra me? Skąd miałem widzieć, że śnieg pada? Oczywiście, że nie!!! > Siedzę w pokoju z zasłoniętymi roletami i do głowy mi nie przyszło, że na wiosn > ę będzie jeszcze padać to paskudztwo. > Pani też mogła tak nie spieszyć się z tym wiosennym obuwiem. > ;) > Mało przewidywalny jesteś, słabo znasz kobiety..powinieneś czekać na jej powrót i utorować trasę do domu by bezpiecznie oraz suchą stopą dotarła do celu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Upadek mojej pani. 14.03.10, 21:21 lolcia-olcia napisała: > Mało przewidywalny jesteś, słabo znasz kobiety..powinieneś czekać na jej powrót > i utorować trasę do domu by bezpiecznie oraz suchą stopą dotarła do celu:))) ============================ No tak. Cały czas się uczę. Ale z prognozy pogody wynika, że jeszcze nie raz w tym roku będę miał szansę się sprawdzić w tej dziwnej konkurencji poznawania kobiet. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Upadek mojej pani. 14.03.10, 19:00 tow.ortalion napisał: > Moja pani właśnie przed chwilą upadła na stopniu przed domem, do którego wracał > a z imprezy i mnie jeszcze zwyzywała, że nie odgarnąłem śniegu tylko zalegam pr > zed kompem. > A skąd ja miałem wiedzieć, że ona upadnie? > Bez sensu ta awantura! > > Pewnie specjalnie tego sniegu nie odgarnales, co? ciesz sie, ze nogi nie zlamala bo to by dopiero przez kilka nastepnych tygodni pieklo w domu bylo..... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Upadek mojej pani. 14.03.10, 21:26 rach.ell napisała: > Pewnie specjalnie tego sniegu nie odgarnales, co? ciesz sie, ze nogi nie zlamala bo to by dopiero przez kilka nastepnych tygodni pieklo w domu bylo..... ===================================== Nie no taki desperat to ze mnie nie jest. To w ogóle by mi się nie kalkulowało (gotowane, pranie, sprzątanie, prasowanie). Nic nie wiedziałem o tym śniegu. Myślałem, że już wiosna jest. Na całe szczęście nic sobie nie zrobiła, ale marudzi do teraz. Nie rozumiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Upadek mojej pani. 15.03.10, 19:01 marudzi bo sie potlukla i ja pewnie wszystko boli. pocieszyc trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś