drwallen 02.04.10, 16:58 Czy kręcą was takie mutanty jak baba z 3 cyckami albo głowonóg? Ewentualnie laska z 4 psiutkami i 4 odbytami? Po jednym otworze na każdej kończynie? Bo mnie nie :D hehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rach.ell Re: Baba z 3 cyckami 02.04.10, 17:07 ty juz oszalales z tymi cyckami, wyobraz sobie jeszcze laske z trzema cyckami karmiaca trojaki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt wallek, wez sie ty nie rozdrabniaj 02.04.10, 17:22 bo ci tych dziurek i gorek zabraknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Baba z 3 cyckami 03.04.10, 00:17 Kolega się hentajów naoglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: Baba z 3 cyckami 08.04.10, 14:08 drwallen napisał: > Czy kręcą was takie mutanty jak baba z 3 cyckami albo głowonóg? > Ewentualnie laska z 4 psiutkami i 4 odbytami? Po jednym otworze na każdej > kończynie? > > Bo mnie nie :D > > hehehehehhe nie ? a ja myślałam ,że Ty lubisz oryginały :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Baba z 3 cyckami 09.04.10, 15:48 kolega się w młodości Szninkiela naczytał i u się Volga marzy ;) i40.tinypic.com/be6jjp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: Baba z 3 cyckami 10.04.10, 17:12 > zmien dealera. ... albo bierz połowę działki. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Baba z 3 cyckami 10.04.10, 22:32 e tam niech weźmie od razu poczwórną działkę Odpowiedz Link Zgłoś
sootball C 12.04.10, 18:29 > zmien dealera. To do mnie? Bo jeśli tak, to uwagę powinnaś skierować pod adresem duetu Rosiński - Van Hamme. Tak, to ci od Thorgala. Zawsze dziwiło mnie na forach, jak niewielki przejaw wyobraźni wystarcza, żeby zarobić sztampową odpowiedź numer trzy o dealerach/działkach i innych obiektach rekreacyjnych. Część ludzi rozumie, a część uważa, że wystajesz poza ramkę = ćpasz, albo masz nierówno pod sufitem. To jedyne wytłumaczenia na wystawanie - bo tylko takie rozumiemy, bo mieszczą się w ramce. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: Baba z 3 cyckami 12.04.10, 19:59 > Czy kręcą was takie mutanty jak baba z 3 cyckami taka nie, ale dwie z czterema jak najbardziej (pod warunkiem, że to są cycki, a nie większe pryszcze) Odpowiedz Link Zgłoś