mieszko.5 10.04.10, 03:34 Wyżyłem się już na sportowym orliku. Był świetny. Rozsypał się. Chcę kupić jakiś bloczkowy. Możecie coś doradzić. Tylko taki, żebym nie musiał na siłownię chodzić. Chodzi o strzelanie na 50m. Mój rozmiar strzały to 70 cm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: Łuk bloczkowy 10.04.10, 08:11 mieszko.5 napisał: > Wyżyłem się już na sportowym orliku. Był świetny. Rozsypał się. Sadysta pedofil. > Mój rozmiar strzały to 70 cm. Erogawędziarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Łuk bloczkowy 10.04.10, 10:43 nadaktywny jestes,mieszko. nie mozesz spac po nocach bo mierzysz nieustannie. w glowie. wiec zeby ramie "nauczyc" na silownie jednak bedziesz musial. pa Odpowiedz Link Zgłoś
tugen_axalla Re: Łuk bloczkowy 10.04.10, 12:29 Może raczej jakiegoś Grozera made in Hungary? Refleksyjny, naciąg ze 25 kg albo i więcej, wtedy się wyżyjesz i bardziej historycznie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
legolaself Re: Łuk bloczkowy 15.04.10, 12:59 Kiedyś miałam Nova - siła do 18 kg chyba. Fajna zabawka. Teraz mam krótki tradycyjny refleksyjny i bardzo sobie chwalę. Fajna jest też Cobra. Odpowiedz Link Zgłoś