Dodaj do ulubionych

Aplikacje na iPhone

IP: *.tktelekom.pl 18.04.10, 11:47
artykuł sponsorowany?
Obserwuj wątek
    • Gość: NiuS Re: Aplikacje na iPhone IP: 83.243.107.* 18.04.10, 11:56
      Jak szwajcarski scyzoryk? Znaczy drogi, ciężki i niepotrzebny?
    • Gość: gość Re: Aplikacje na iPhone IP: *.xcore.pl 18.04.10, 12:02
      ^ też tak sobie pomyslałem....ahh ta komercja, mogła by ta reklama przynajmniej nie razić w oczy a tu:Komórka zastępuje mi inne urządzenia: zegarek, kalendarz, notes, dyktafon, odtwarzacz MP3, kalkulator, GPS(zwykła komórka tez pto potrafi)... Zainstalowałem dwieście aplikacji. Wybrałem swoje ulubione. A w AppStore czeka jeszcze 120 tys. innych do sprawdzenia!
    • Gość: Piotr Re: Aplikacje na iPhone IP: 95.108.3.* 18.04.10, 12:06
      Pewnie sponsorowany ale i tak warto poczytać :-)
    • yops Re: Aplikacje na iPhone 18.04.10, 12:07
      nie sądzę, to rewelacyjny telefon pomimo wszystkich wad (jaki sprzęt ich nie posiada?) jakie posiada czego dowodem jest popyt na inne produkty Apple (np. iPad) Vzęsto kupowany jest ze względu na aplikacja i najlepszy wg bardzo wielu testów w Polsce i na świecie ekran dotykowy
    • Gość: Gość Re: Aplikacje na iPhone IP: *.chello.pl 18.04.10, 12:09
      no na to wygląda.
    • Gość: USer Re: Aplikacje na iPhone IP: 195.205.171.* 18.04.10, 12:11
      Mam to samo na Windows Mobile, a nawet więcej. Sprzęt szybszy i tańszy.
    • Gość: ... Re: Aplikacje na iPhone IP: *.tktelekom.pl 18.04.10, 12:14
      Nie wiem, czy taki rewelacyjny, użytkowałem go przez 2 miesiące, później zmieniłem na HTC Hero i wiecie co? Pomimo faktu, że HTC ma kilka wad (między innymi troszkę wolniej chodzi) nie wróciłbym do iPhona.
    • maikeru Re: Aplikacje na iPhone 18.04.10, 12:18
      Naprawdę poziom artykułów spada.
      I co to ma do rzeczy ?
      Na WM czy androida też znajdziemy takie aplikacje.
      To tylko przykre że autor próbuje zamienić Polaków, nieco bardziej informatycznie świadomych (udział Opery i FF na rynku), w tępych kochających kolor obudowy i jabłuszko durniów.
    • Gość: Gość Re: Aplikacje na iPhone IP: *.chello.pl 18.04.10, 12:25
      Posiadam. Potwierdzam, wszystko potrafi. Jedyne z czym ma kłopoty to rozmowa telefoniczna (słabo słychać mnie i odbiorcę) i bateria (trzyma góra dwa dni).
    • Gość: jełop Re: Aplikacje na iPhone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.10, 12:33
      Na innych OS'ach też można sobie takie apps ściągnąć z tą różnicą że w większości za darmo.
    • Gość: maq Re: Aplikacje na iPhone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.10, 12:52
      Gościu jak masz słabą jakość rozmów to idź sobie telefon naprawić, a nie wypisuj bzdur. Ze wszystkich telefonów jakie miałem iPhone ma najlepszą jakość. Bateria trzyma mi 4 dni więc z tym twoim aparatem coś nie tak.
    • Gość: Purchel Re: Aplikacje na iPhone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 13:17
      Będzie linux, będzie sens to do czegoś kupić... na razie to gadżet dla ciot.
    • Gość: Spoxman Re: Aplikacje na iPhone IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.10, 13:25
      A gdzie iFarted?
    • Gość: protazy Re: Aplikacje na iPhone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 13:33
      wyborcza.biz :)
    • Gość: Makowiec Re: Aplikacje na iPhone IP: *.ver.abpl.pl 18.04.10, 14:03
      Jak widać z powyższych komentarzy iPhone nie jest urządzeniem dla polskiego wieśniaka tylko dla np. włoskiego arystokraty. Cóż, trudno, wiejska kultura...
    • Gość: Stavage Re: Aplikacje na iPhone IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.04.10, 14:03
      Posiadam iphona od prawie roku, a kiedyś należałem do osób, które wyśmiewały się z braków tego telefonu, dopóki sam go nie kupiłem. Teraz już wiem, że nigdy nie zmienię go na inny telefon, zwłaszcza że miałem wcześniej inne smartphony (Nokia, HTC). Cały sekret tkwi w AppStore (sklep z aplikacjami). Android market się rozrasta, ale wciąż to bardzo ubogi krewny jeśli chodzi o wybór i pomysłowość aplikacji. Nie od rzeczy jest dodać słowo o rewelacyjnym ekranie dotykowym, który bije na głowę Samsunga, HTC czy Nokię.
      Brakuje mi w tym wyliczeniu paru aplikacji, np. zamiast Units jest dużo lepszy i darmowy AppBox Lite.
      - świetny ReDo (np. do wyjazdu w delegację czy listy zakupów),
      - iTranslate, który tłumaczy z wszystkich języków,
      - Bankomaty, który pokazuje gdzie jest najbliższy interesujący Cię bankomat,
      - Epicurious, który posiada tysiące przepisów kulinarnych,
      - TeamViewer, który umożliwia zdalne przejęcie dowolnego komputera na świecie
      - kiedyforsa.pl, który powie Ci kiedy pieniądze wpłyną na Twoje konto
      i 120 000 innych :)
    • Gość: michal Re: Aplikacje na iPhone IP: *.acn.waw.pl 18.04.10, 14:08
      Niesamowita machina marketingowa - jestem pod wrażeniem. Doszło do tego, że konkurenci zazdroszczą applowi marketingowców, a nie inżynierów. Szkoda, bo wartość opinii w "masowym" internecie przez takie manewry zbliża się do zera...
    • Gość: Stavage Re: Aplikacje na iPhone IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.04.10, 14:17
      Michale, znam mnóstwo osób, które posiadają iphona i są to np. właściciele firm komputerowych. Kto jak kto, ale oni na sprzęcie się znają. Sprawdź sam, a potem się wypowiadaj...
      A'propos opinii, to chyba nie traktowałeś nigdy opinii na forach internetowych jako miarodajne i obiektywne? Owszem, za czasów grup newsowych i na specjalistycznych kanałach IRC-owych można było dostać garść informacji, ale to zamierzchłe czasy...
    • Gość: Stavage Re: Aplikacje na iPhone IP: *.wroclaw.vectranet.pl 18.04.10, 14:23
      Hmmm...
      Wycięło moją poprzednią odpowiedź...
      W każdym razie chodziło mi o to, że w dzisiejszym internecie już nie ma miarodajnych opinii - to nie lata 90-te, niestety :(
      A Tobie, Michale, życzę zapoznania się z iphonem i aplikacjami na niego np. przez 3 dni - zmienisz zdanie :)
      Pozdrawiam :)
    • Gość: hahaha Re: Aplikacje na iPhone IP: *.tktelekom.pl 18.04.10, 14:32
      @Makowiec - haha, nie rozśmieszaj mnie. iPhone dla włoskiego arystokraty? W USA, czy krajach zachodniej Europy każdy biedak może kupić sobie iPhona, jest to telefon tak samo ekskluzywny, jak Nokia 3210. Biznesmeni, czy arystokraci używają Blackberry, albo Vertu, nie telefonów dla plebsu.
    • Gość: donald Re: Aplikacje na iPhone IP: *.clt.bellsouth.net 18.04.10, 14:35
      Chińczycy już ich dogonili
      Zaczęli instalować ten sam ekran dotykowy co OgryzioneJabłko "HVGA capacitive screen"
      telefon się nazywa PinPhone 3GS
    • Gość: Stefun Re: Aplikacje na iPhone IP: 85.222.87.* 18.04.10, 14:54
      System Android ( od Google, montowany m. in. w Samsungu Galaxy, HTC ):

DARMOWY RMaps ( z Android Market ): Mapy Offline, legalnie, ściągamy je z internetu, i odczytujemy za pomocą tego programu ) do wyboru Google Maps, Yahoo Maps, Google Earth, DoCelu, i 10 innych

DARMOWY Barcode Scanner: Skaner kodów kreskowych, pozwala porównać je z bazą Google, bądź wyszukać dostępność w sklepach internetowych ( np. książki, filmy)

DARMOWE Google Sky Map: Kierując telefon w stronę nieba ( w nocy najlepiej ) pokazuje on na wyświetlaczu które gwiazdy są na jakich miejscach. Wrażenia bezcenne.

DARMOWY Finansisto: Program do układania domowego budżetu, pozwalający na zarządzanie nieograniczoną liczbą kont, kart i gotówki

DARMOWY Przelicznik Walut, wraz ze sprawdzaniem bieżącego kursu ( wszystkie waluty świata )

DARMOWY MyTracks: pozwala zapamiętać i zapisać przemierzoną drogę

DARMOWY Kompas

DARMOWE Google Translate

DARMOWY Voice Recorder
    • uii Re: Aplikacje na iPhone 18.04.10, 14:56
      Prawda wyglada tak ze na komorke za 1pln jest wiecej aplikacji.
    • Gość: on1 Re: Aplikacje na iPhone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 15:08
      Apple z aluminium przeszlo na plastik,a i tak specom od marketingu udalo sie wmowic,,ciemnej masie,, ze to posuniecie jest super.
      Wielcy tego Świata nie zaprzataja sobie glow by sprawdzac pogode przez muskanie ekranu... sami pogode tworzą i muskają co innego.
      I jedno pytanie dla zapalencow nadgryzionych jablek; gdzie zaczep na smycz???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka