Dodaj do ulubionych

Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę

IP: *.euronet.net.pl 03.03.04, 12:56
Łaże po knajpach, łaże po barach, po parkach i nic :) Jak jest jakas fajna to
jest z chłopcem ;)
Ale pytanie jest postawione serio :P
Obserwuj wątek
    • blanchet Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę 03.03.04, 13:00
      może więc zacznij chodzić na studia albo jakiś kurs językowy?
      • Gość: sfrustrowany :) Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę IP: *.euronet.net.pl 03.03.04, 13:23
        Blanchett juz za pozno, jezyki umiem a studia wlasnei skonczylem hihi :) Ale
        pomysl dobry :)
    • Gość: sia Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:04
      ja jestem fajna dziewczyna!!!
    • blanchet Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę 03.03.04, 13:49
      w niektórych kinach np.multikinach robią całonocne seanse (ok.3 filmów) Możesz
      się wybrać i poderwać dziewczynę która przyszła ze swoją koleżanką:)
      • Gość: sfrustrowany :) Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę IP: *.euronet.net.pl 03.03.04, 14:22
        Moja droga Blanchet u nas nie ma multikina :) Ale koniecznie bede musial
        pomyslec moze o drugich studiach albo o tym kursie jezykowym (moze wegierski) ;)
        Pozdrawiam
        • blanchet multikina nie ma ale węgierskiego uczą haha :)))) 03.03.04, 14:29
          przynajmniej się na tym kursie z twoją przyszłą pośmiejecie :)))))))) stąd
          wynika że w twoim mieście w tych knajpach i barach wszystko już zajęte więc
          musisz jedak wyruszyć w trasę np. do miast gdzie sa multikina:)))))))
          • Gość: sfrustrowany :) Re: multikina nie ma ale węgierskiego uczą haha : IP: *.euronet.net.pl 05.03.04, 07:41
            Blanchet a nie masz czasem ochoty na kurs węgierskiego? Moglibyśmy sie posmiać
            wspólnie. A swoja drogą co widzisz śmiesznego w węgierskim hahahaha ;)
            • blanchet owszem ochotę to mam- kurs angielskiego w końcu 05.03.04, 07:59
              zakończyć Ach ten węgierski- też byłoby miło, ;-)
              • Gość: sfrustrowany :) No to co? jetesmy umowieni? IP: *.euronet.net.pl 05.03.04, 10:57
                Trzeba jak najszybciej zacząć bo węgierski nalezy do trudnej grupy języków
                ugrofińskich i nie będzie go tak łatwo opanować. A z angielskiego to ja Cie
                moge przy okazji podszkolić, no chyba że masz zamiar zdobyć Certificate of
                Proficiency in English. Wtedy będzie trudniej :)
                Pozdrawiam
                • blanchet Haha:) a co z wyglądem- może jestem brzydka i co? 05.03.04, 11:14
                  • Gość: sfrustrowany :) Ja patrze tylko na charakter ;-) IP: *.euronet.net.pl 05.03.04, 14:22
                    A jak chcesz sie ze mna uczyc węgierskiego to znaczy, że jestes super
                    dziewczyną :) hahahahah :PPPPP
                    • Gość: sfrustrowany :) Re: Ja patrze tylko na charakter ;-) IP: *.euronet.net.pl 05.03.04, 14:26
                      No a ale jak tak bardzo chcesz mnie poinformowac o swoim wygladze przezd tym
                      kursem to wyslij mi zdjecie, albo nie. Jestem orginalnym gosciem wiec przyslij
                      mi obraz olejny :P
                      • blanchet niestety maluje ale pastelami i głównie akty 05.03.04, 14:34
                        więc nie bede się narzucać z gołym ciałem tak od początku ;))))))
                        • Gość: sfrustrowany ;) Mogą byc i pastele ale golizna ffuj ;) IP: *.euronet.net.pl 08.03.04, 13:53
                          A ze tak spytam czemu tylko akty? :)
                          • blanchet dzisiaj sama jestem sfrusrtowana 08.03.04, 15:03
                            mój czyli on- krucjatuje ze sobą, ze mną i światem Mam lekko dosyć
                            • Gość: sfrustrowany :) Krucjata? IP: *.euronet.net.pl 09.03.04, 08:38
                              Ojej blanchet, mam nadzieję, że ten Twój to nie coś w stylu Mela Gibsona :]
                              Taki i do różańca i do pacierza??
                              • blanchet Owszem Zgibsonił się bardzo 09.03.04, 09:47
                                i znienacka Dzięki czemu ja stałam się bardziej twórcza w pastelowaniu - jedyny
                                plus z tego wszystkiego.
                                • Gość: sfrustrowany ;) Jesli sie tak zgibsonił jak mówisz IP: *.euronet.net.pl 09.03.04, 13:22
                                  to mam nadzieję, że jest Twoim mężem. A jeśli nie jest to możemy nieraz
                                  pomalowąć coś razem ;), z tym że ja bardziej specjalizuje sie w zwykłych
                                  kredkach. No i nie zerzygnuje tak łatwo z tego węgierskiego :P
    • kobitka.24 Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę 03.03.04, 14:48
      czesc ja jestem fajna dziewczyna ;-)) i tez skonczyłam studia wiec powiem ci
      gdzie chodze
      1. do pracy
      2. na kurs jezyka
      3. do znajomych
      4. na zakupy w supermarkecie
      5. na pogaduchy do przyjacioł
      6.w drodze z pracy do domu ( ups ale jezdze samochodem i nie lubie jak sie mnie
      specjalnie zatrzymuje albo trąbi)
      7. czasami na szalencze zakupy z przyjaciołeczka
      8. do kina, do pubu
      9. zdecydowanie rzadko chodze do dyskoteki

o kurka po tej mojej liscie to chyba mnie nie znajdziesz ( ani nikt inny) a
      akurat jestem sama i tez szukam fajnego faceta..........hmmmmmmm chyba musze
      wiecej rozwinac punkt 8 i 9 ;-((( tylko czasu brak,
      • ancient_mariner kobitka 03.03.04, 22:42
        no i sprawdzac poczte radze.
        • konwalia30 Re: kobitka 04.03.04, 15:19
          JA też jestem fajną babką i szukam fajnego faceta ale ciężko takiego znaleźć
          pozdrawiam
    • olenka111 Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę 04.03.04, 17:50
      PYTANIE PODSTAWOWE: A CZY TY SAM JESTEŚ FAJNY? BO JEŚLI NIE, TO NA FAJNĄ SZANSE
      ŚREDNIE;) ALE JEŚLI JESTES TO JA SIĘ POLECAM:D
      • baron9 [...] 04.03.04, 17:56
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: sfrustrowany :) Jestem bardzo fajny :P IP: *.euronet.net.pl 05.03.04, 07:43
        i też sie polecam :)
    • lolo27l Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę 04.03.04, 18:15
      zaplac ktorej.. nie boj sie... wezmie...
    • desperadoos Napewno nie w Trójmieście :( 08.03.04, 21:36
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka