Gość: sfrustrowany IP: *.euronet.net.pl 03.03.04, 12:56 Łaże po knajpach, łaże po barach, po parkach i nic :) Jak jest jakas fajna to jest z chłopcem ;) Ale pytanie jest postawione serio :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanchet Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę 03.03.04, 13:00 może więc zacznij chodzić na studia albo jakiś kurs językowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany :) Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę IP: *.euronet.net.pl 03.03.04, 13:23 Blanchett juz za pozno, jezyki umiem a studia wlasnei skonczylem hihi :) Ale pomysl dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sia Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 13:04 ja jestem fajna dziewczyna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę 03.03.04, 13:49 w niektórych kinach np.multikinach robią całonocne seanse (ok.3 filmów) Możesz się wybrać i poderwać dziewczynę która przyszła ze swoją koleżanką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany :) Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę IP: *.euronet.net.pl 03.03.04, 14:22 Moja droga Blanchet u nas nie ma multikina :) Ale koniecznie bede musial pomyslec moze o drugich studiach albo o tym kursie jezykowym (moze wegierski) ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet multikina nie ma ale węgierskiego uczą haha :)))) 03.03.04, 14:29 przynajmniej się na tym kursie z twoją przyszłą pośmiejecie :)))))))) stąd wynika że w twoim mieście w tych knajpach i barach wszystko już zajęte więc musisz jedak wyruszyć w trasę np. do miast gdzie sa multikina:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany :) Re: multikina nie ma ale węgierskiego uczą haha : IP: *.euronet.net.pl 05.03.04, 07:41 Blanchet a nie masz czasem ochoty na kurs węgierskiego? Moglibyśmy sie posmiać wspólnie. A swoja drogą co widzisz śmiesznego w węgierskim hahahaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet owszem ochotę to mam- kurs angielskiego w końcu 05.03.04, 07:59 zakończyć Ach ten węgierski- też byłoby miło, ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany :) No to co? jetesmy umowieni? IP: *.euronet.net.pl 05.03.04, 10:57 Trzeba jak najszybciej zacząć bo węgierski nalezy do trudnej grupy języków ugrofińskich i nie będzie go tak łatwo opanować. A z angielskiego to ja Cie moge przy okazji podszkolić, no chyba że masz zamiar zdobyć Certificate of Proficiency in English. Wtedy będzie trudniej :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany :) Ja patrze tylko na charakter ;-) IP: *.euronet.net.pl 05.03.04, 14:22 A jak chcesz sie ze mna uczyc węgierskiego to znaczy, że jestes super dziewczyną :) hahahahah :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany :) Re: Ja patrze tylko na charakter ;-) IP: *.euronet.net.pl 05.03.04, 14:26 No a ale jak tak bardzo chcesz mnie poinformowac o swoim wygladze przezd tym kursem to wyslij mi zdjecie, albo nie. Jestem orginalnym gosciem wiec przyslij mi obraz olejny :P Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet niestety maluje ale pastelami i głównie akty 05.03.04, 14:34 więc nie bede się narzucać z gołym ciałem tak od początku ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany ;) Mogą byc i pastele ale golizna ffuj ;) IP: *.euronet.net.pl 08.03.04, 13:53 A ze tak spytam czemu tylko akty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet dzisiaj sama jestem sfrusrtowana 08.03.04, 15:03 mój czyli on- krucjatuje ze sobą, ze mną i światem Mam lekko dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany :) Krucjata? IP: *.euronet.net.pl 09.03.04, 08:38 Ojej blanchet, mam nadzieję, że ten Twój to nie coś w stylu Mela Gibsona :] Taki i do różańca i do pacierza?? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Owszem Zgibsonił się bardzo 09.03.04, 09:47 i znienacka Dzięki czemu ja stałam się bardziej twórcza w pastelowaniu - jedyny plus z tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany ;) Jesli sie tak zgibsonił jak mówisz IP: *.euronet.net.pl 09.03.04, 13:22 to mam nadzieję, że jest Twoim mężem. A jeśli nie jest to możemy nieraz pomalowąć coś razem ;), z tym że ja bardziej specjalizuje sie w zwykłych kredkach. No i nie zerzygnuje tak łatwo z tego węgierskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
kobitka.24 Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę 03.03.04, 14:48 czesc ja jestem fajna dziewczyna ;-)) i tez skonczyłam studia wiec powiem ci gdzie chodze 1. do pracy 2. na kurs jezyka 3. do znajomych 4. na zakupy w supermarkecie 5. na pogaduchy do przyjacioł 6.w drodze z pracy do domu ( ups ale jezdze samochodem i nie lubie jak sie mnie specjalnie zatrzymuje albo trąbi) 7. czasami na szalencze zakupy z przyjaciołeczka 8. do kina, do pubu 9. zdecydowanie rzadko chodze do dyskoteki o kurka po tej mojej liscie to chyba mnie nie znajdziesz ( ani nikt inny) a akurat jestem sama i tez szukam fajnego faceta..........hmmmmmmm chyba musze wiecej rozwinac punkt 8 i 9 ;-((( tylko czasu brak, Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia30 Re: kobitka 04.03.04, 15:19 JA też jestem fajną babką i szukam fajnego faceta ale ciężko takiego znaleźć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olenka111 Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę 04.03.04, 17:50 PYTANIE PODSTAWOWE: A CZY TY SAM JESTEŚ FAJNY? BO JEŚLI NIE, TO NA FAJNĄ SZANSE ŚREDNIE;) ALE JEŚLI JESTES TO JA SIĘ POLECAM:D Odpowiedz Link Zgłoś
baron9 [...] 04.03.04, 17:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfrustrowany :) Jestem bardzo fajny :P IP: *.euronet.net.pl 05.03.04, 07:43 i też sie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27l Re: Gdzie mozna poderwać fajną dziewczynę 04.03.04, 18:15 zaplac ktorej.. nie boj sie... wezmie... Odpowiedz Link Zgłoś