Gość: Autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 15:46 No fajnie. Ale skoro to ma być radio, dobrze byłoby napisać czy obsługuje DAB/DAB+ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z-ka Re: Logitech Squeezebox Radio - radio internetowe IP: *.brutele.be 16.05.10, 16:21 Swietne urzadzenie. Jednak polecalbym jednak Squeezebox Classic, badz Touch. Zdecydowanie lepsze mozliwosci podpiecia pod domowy zestaw audio. Znakomicie wspolpracuje z dyskami sieciowymi (Qnap, Synology, Netgear). Mam od poltora roku i nie zamienilbym tego zestawu na inny. I chyba najlepsza rzecz. Tysiace internetowych stacji radiowych (polecam SOMA FM) w zasiegu reki, bez odpalania kompa. Jeden z najfajniejszych sprzetow do sluchania internetowych stacji radiowych i swojej kolekcji mp3, flac i wielu innych formatow. POLECAM!. Szkoda tylko, ze cena nie jest najnizsza. To jedyna wada jaka tu znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z-ka Re: Logitech Squeezebox Radio - radio internetowe IP: *.brutele.be 16.05.10, 16:24 @autor Nie. To jest tylko radio internetowe i odtwarzacz cyfrowej muzyki zgromadzonej np. na NASie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z-ka Re: Logitech Squeezebox Radio - radio internetowe IP: *.brutele.be 16.05.10, 16:30 Zniknal mi jeden kometarz. Wiec jeszcze raz. Ja polecam zdecydowanie bardziej modele Classic, badz Touch. Lepsze mozliwosci podpiecia pod domowy zestaw audio. Bardzo dobrze "gada" z sieciowymi dyskami typu Qnap, Synology, badz Netgear, gdzie znajduja sie zasoby domowej muzyki. Bez problemu obsluguje Flac i inne bezstratne formaty. No i przede wszystkim niczym nieskrepowany dostep do wiekszosci internetowych stacji radiowych (polecam SOMA FM). Squeezeboxy sa troche za drogie i to chyba jedyna wada jaka znajduje w tym urzadzeniu. Mam w domu Squeezebox Classic od poltora roku i polecam wszystkim jesli chcecie miec bezproblemowy dostep do domowych zasobow muzycznych, badz radia internetowego bez wlaczania komputera. U mnie sie swietnie sprawdzilo. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zka Re: Logitech Squeezebox Radio - radio internetowe IP: *.brutele.be 16.05.10, 16:32 @autor Nie. To jest tylko radio internetowe i odtwarzacz do cyfrowej domowej biblioteki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Logitech Squeezebox Radio - radio internetowe IP: *.nitka.net.pl 25.03.11, 13:33 Witam, znalazlam ciekawa strone gdzie mozesz znalezc opis produktu Logitech Squeezebox Radio www.alternative.to/Logitech_Squeezebox_Radio_black,29200834#nav-5584698, znasz moze cos podobnego wartego polecenia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z-ka Re: Logitech Squeezebox Radio - radio internetowe IP: *.brutele.be 16.05.10, 16:33 @autor Nie. To jest tylko radio internetowe i odtwarzacz do cyfrowej domowej biblioteki Zniknal mi jeden kometarz. Wiec jeszcze raz. Ja polecam zdecydowanie bardziej modele Classic, badz Touch. Lepsze mozliwosci podpiecia pod domowy zestaw audio. Bardzo dobrze "gada" z sieciowymi dyskami typu Qnap, Synology, badz Netgear, gdzie znajduja sie zasoby domowej muzyki. Bez problemu obsluguje Flac i inne bezstratne formaty. No i przede wszystkim niczym nieskrepowany dostep do wiekszosci internetowych stacji radiowych (polecam SOMA FM). Squeezeboxy sa troche za drogie i to chyba jedyna wada jaka znajduje w tym urzadzeniu. Mam w domu Squeezebox Classic od poltora roku i polecam wszystkim jesli chcecie miec bezproblemowy dostep do domowych zasobow muzycznych, badz radia internetowego bez wlaczania komputera. U mnie sie swietnie sprawdzilo. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z-ka Re: Logitech Squeezebox Radio - radio internetowe IP: *.brutele.be 16.05.10, 16:44 Przepraszam czytajacych za kilka tych samych postow. Dziwnie sie zachowuje to forum, bo posty najpierw mi znikaly stad napisalem to wszystko raz jeszcze. A teraz wszystko ponownie sie pojawilo. Przepraszam raz jeszcze czytajacych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: Logitech Squeezebox Radio - radio internetowe IP: *.echostar.pl 16.05.10, 20:00 LOGITECH Polska , NIE planuje wprowadzić tego urządzenia, oraz Squeezeboxa Touch na Polski rynek. Jak robicie takie artykuł , to może zapytajcie Logitecha , dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atomek Re: Logitech Squeezebox Radio - radio internetowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.10, 01:02 Tak, ciekawe tylko jak długo pracuje na bateryjce...słuchałem tak radia na iphone, bb i n900 i problem jest jeden - góra 3 godziny i bateria pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumzebiusz Re: Logitech Squeezebox Radio - radio internetowe IP: 80.245.198.* 17.05.10, 09:59 Nawet chcialem kupic - ale po przeczytaniu komentarzy na Amazonie dalem sobie spokoj. Ponoc radio jest przywiazane do serwera Logitecha i bez polaczenia z nim nawet budzik przestaje dzialac. Sorry - nie wydam 200Euro na radio "przywiazane" do serwera ktory firma moze w kazdej chwili "z przyczyn marketingowych" wylaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krismor Polskie radio IP: *.16.11.vie.surfer.at 24.11.11, 17:29 Witam. Właśnie zakupiłem sobie takie radyjko( w wersji klasycznej) i jestem bardzo zadowolony. Ale z nieznanych dla mnie przyczyn nie jestem w stanie uruchomić 1wszego programu Polskiego Radia. Po wyszukaniu i wybraniu stacji na wyświetlaczu pojawia się komunikat "Brak elementów na liście odtwarzania". Wszystkie dowolne stacje radiowe funkcjonują bez zarzutu. Może jest ktoś w stanie mi pomóc? Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmk programy Polskiego Radia w Squeezebox IP: *.111-14-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 03.11.13, 15:43 Tez mialem od zawsze problem z programem pierwszym, jakos to dalo sie przezyc ale od kilku dni przestaly dzialac tez dwojka i trojka. Dziwne ze nadal bez probmemu dzialaja np RMF czy poznanskie radio Merkury. Czy ktos zna metode jak przywrocic programy PR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdara :( Logitech Squeezebox Radio - radio internetowe IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.13, 10:00 Witam Dostałam Logitech Squeezebox Radio od "Mikołaja" ale mam problem. Nie jestem stanie zalogować się do sieci bezprzewodowej( internet z UPC) Sieć widzi (mocny sygnał) ale nie może połączyć. Pojawia się napis ... nie można połączyć z tym hasłem. problem w tym że hasło na 100 % jest prawidłowe i dobrze wpisane ( laptop, telefon itd z tym hasłem ... wszystko łączy się bez problemu) Dodam tylko że "Mikołaj" radio sprawdzał, u Niego połączyło się bez problemu. Co robić? :( Odpowiedz Link Zgłoś