Gość: Ann IP: 46.112.82.* 01.07.10, 15:46 Bardzo eleganckie - krótkie spodnie, typowy oksymoron. Gdzie się ten facet wychował ? W australijskim buszu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławek Re: Savoir vivre, dress code IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 18:27 Eleganckie, bo w fasonie "angielski dżentelmen w Afryce", czyli spodenki jak od pierwszej komunii? Człowieku, nie żyjemy w Afryce. W samochodzie masz pewnie klimatyzację, w biurze na pewno ją masz, odpuść więc sobie kombinowanie, a zwłaszcza pytanie na portalach internetowych. To nie eksperci tych portali płacą Twoją pensję! Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Savoir vivre, dress code 29.05.11, 19:33 > Człowieku, nie żyjemy w Afryce. W samochodzie masz pewnie klimatyzację, w biurz > e na pewno ją masz, Człowieku, ja w biurze klimatyzacji nie mam, pracuję też sporo w terenie, a szef mi w szortach przychodzić zabronił. A przede wszystkim, skoro zakaz przychodzenia w szortach, kilcie obowiązuje (i dotyczy tylko mężczyzn), a do tego jest uciażliwy (a jest), powinien mieć jakieś racjonalne uzasadnienie. Znasz takowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Savoir vivre, dress code IP: 78.151.203.* 02.07.10, 00:09 Nigdy w życiu nie podjąłbym pracy w której musiałbym się ubierać w koszmarnie niewygodne i nieprzewiewne ubranie jakim jest koszula, krawat i garnitur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia zamoysky Re: Savoir vivre, dress code IP: *.tueuropa.pl 02.07.10, 08:32 hmmm.... dziwne ja tak chodzę, krótki rękaw, krawat i marynarka ( z czego 100% w pracy wisi na kołku) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Savoir vivre, dress code 29.05.11, 19:31 > Bardzo eleganckie - krótkie spodnie, typowy oksymoron. Gorzej, to absurd. Spodnie się z przyczyn medycznych na strój męski nie nadaja wcale. A i historycznie są w Europie strojem damskim. Dla mężczyzn istnieją kilty, sarongi i inne spódnice. Odpowiedz Link Zgłoś