milkasex 14.03.04, 21:53 no właśnie, gdzie uprawialiśie sex? chodzi mi o miejsca inne niż łóżko. Gdzie najbardziej lubicie to robić? wolicie stół kuchenny, biurko, a może łono natury... czekam na wasze pomysły. może któreś z nich wykorzystam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Conveyor Re: Gdzie to robiliście? IP: 82.139.154.* 14.03.04, 22:20 Takich watkow juz bylo na peczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Gdzie to robiliście? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.03.04, 22:21 "Gdzie" ?, lubie w pupe. Odpowiedz Link Zgłoś
mirkamookie Re: Gdzie to robiliście? 14.03.04, 22:33 Ja od siebie moge tylko dodac , ze calkiem ciekawie jest na pralce (mieszkam w akademiku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Gdzie to robiliście? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.03.04, 22:51 A tak szczerze to kiedys robilem to w rowie przy szosie (powaga) :), za budynkiem gdzie odbywalo sie wesele jakieks kuzynki mojej ex (na scianie i ehhh te obcasy :)) i kiedys jak mialem chyba z 17 lat u mnie na dzialce przy ognisku i dopiero nastepnego wieczora zobaczylismy jak to w promieniu dwoch kilometrow wszystko jest widac (sasiedzi musieli miec zabawe, bo rano w dodatku samochod sasiada stal obok wiec juz musieli "wtedy" byc na miejscu :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Gdzie to robiliście? IP: *.acn.waw.pl 14.03.04, 23:05 Samochod? Hmmm, chyba tylko w skrzyni jakiegos wiekszego, dostawczego, ale plus jest taki, ze na polskich drogach to dupa nie trzeba ruszac, tak trzesie. W biurze? W sumie jest ok, jak sie nie trafi na krzeslo na kolkach, bo sie mozna niezle przejechac. Pod prysznicem? Warto wczesniej zaopatrzyc sie w okulary do plywania albo jeszcze lepiej w akwalung. A panienka wyslizguje sie z rak bardziej niz mydlo :-) Na lonie natury? Tak sobie - szyszki gniota, komar zeruje a sciolka w dupe wlazi. W sumie, praca tloka najsprawniejsza jest chyba w pozycji na piusa - czarni najwyrazniej wiedza jak chedozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jklepacz Re: Gdzie to robiliście? 14.03.04, 23:40 najlepiej popierdolić w pędzącym pociągu w rytm stukających kół przyjemnie jest również latem w zatłoczonym autobusie wyjąć kutasa i wsadzic jakiejs pani od tyłu, co za radocha!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milkasex Re: Gdzie to robiliście? 15.03.04, 18:15 mirkamookie napisała: > Ja od siebie moge tylko dodac , ze calkiem ciekawie jest na pralce (mieszkam w > akademiku:)) ja też mieszkam w akademiku, więc te klimaty nie są mi obce. kiedyś robiłam to na sali telewizyjnej (zamknelismy się od środka na klucz). na szczeście nikt nie chcial wtedy oglądać Tv :). innym razem robiłam to pod schodami. aha i jeszcze w ,,pokoju cichej nauki" (nie było wcale cicho...)to było najbardziej rajcujące bo w każdej chwili mógł ktoś wejść... tak więc reasumując w akademikach jest ogólnie bardzo dużo różnych miejsc,w których można sie nieźle pobzykać - pomysłowość studenta nie zna granic... Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata chcesz zebym sobie krzyz albo nos wykrecil 15.03.04, 07:14 pod smietnikiem? Po bozemu w lozku i na stole kuchennym. Lubie tez obracac na zlewie w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Gdzie to robiliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 12:56 na ambonie w lesie :) Odpowiedz Link Zgłoś