Gość: asmen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.04, 23:47 porzucony czterdziestolatek myśli czy jeszcze jest zdolny do czegokolwiek czy któras dziewczyna będzie jeszcze chciała z nim być czy jeszcze pamieta jak to sie robi????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mobypussy Re: porzucony.. 14.03.04, 23:54 czuje ze zes zdolny, ale do tego to trzeba wora z domu ruszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata tylko nie zapomnij sobie powiekszyc 15.03.04, 07:12 limity na kartach kredytowych i unikaj pizd ponizej 30, a najgorsze to te co lataja w T-shirtach. W koncu wiadomo co ona wnosi do zwiazku i chyba jasne powinno byc co ty masz wniesc. O palke sie nie martw bo to dla niej bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asmen Re:podniecony.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 02:14 podniecony dziś byłem gdy w urzędzie usiadła obok mnie babeczka /ok.27/ nożka przepiękna wystawała z mini spodniczki w lamparcie centki ocierała sie o mnie a ja zesztywniałem dosłownie i w przenosni chyba jeszcze mogę---pomyślalem nie wiem jak to sie stało ale znaleźliśmy się razem w windzie i zrobiła mni szybkiego loda było ekstra!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doog Re:podniecony.. 17.03.04, 12:34 jedyne do czego jestes zdolny to sobie gruche zwalic. lepsze to niz nic Odpowiedz Link Zgłoś