IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 09:24
ty człowieku chyba nie masz co robić więc cały czas siedzisz na forum jesteś
rzałosny i obrzydliwy coś strasznego aż mi się robi na samo czytanie twoich
tekstów niedobrze mi jest a czuje że jak bym cie zobaczyła to chyba bym
zwymiotowała na ciebie ,Pozdrawiam cię i zmień sie ci radze ALA.
Obserwuj wątek
    • Gość: wowa Re: do Kuby IP: 10.30.133.* 24.03.04, 09:46
      To po kiego czytasz posty na tym Forum stara torbo?
      Rob sobie rozne gadzet na szydelku to bedziesz zdrowsza.
      • muczo.maczo Re: do Kuby 24.03.04, 09:53
        bo podczas czytania postów KUBY się onanizuje i jest to jedyny sposób aby
        miala orgazm, bo jej mąż krypto gej nie staje na wysokości zadania
        po orgazmie idzie i wyrywa zuczkon nozki, a muszkom skrzydelka

tak ze widzisz ona musi czytac te posty bo musi walczyc z insektami
    • balanga-n dla grzecznych dziewczatek 24.03.04, 09:50
      masz Forum Kuchnia Polska i kobieta opolska,
      a dla wojujacych Forum Feminizm.

tu jest miejsce tylko dla macho´s "myslacych inaczej".
      sio od naszego wiaderka i naszej piaskownicy
    • blanchet a tak szczerze chopcy- to dlaczego nie umiecie 24.03.04, 09:57
      dyskutować powaznie na poważne tematy na tym waszym forum? wszystkie tematy są
      zkubowane lub zmuczowane- że tak ujmę. niezaspokojone potrzeby tak?
      • balanga-n blanchet, a czy "meczyzna" to w ogole powazne 24.03.04, 10:03
        stworzenie?
        a niech Ci bedzie, ze ten Twoj, tak.
      • Gość: wowa Re: Wsibska! IP: 10.30.133.* 24.03.04, 10:14
        i nawet tutaj znalazly sie misjonarki.KATASTROFA!!!
      • muczo.maczo Re: a tak szczerze chopcy- to dlaczego nie umieci 24.03.04, 10:15
        zasada jest prosta im głupszy post tym głupsza odpowiedź
        zresztą na tym forum nie widzialem powaznego problemu

a nie przepraszam byl jeden
        "Namiot!"

a czy niezaspokojone potrzeby - TAK TAK TAK ? - na pisanie głupot

a na forum kobieta raz wypowiedzialem sie powaznie - na temat owsikow
        • blanchet ach teraz rozumiem- takie odmóżdżanie się 24.03.04, 10:18
          jak oglądanie seriali Nie rozumiem dlaczego wcześniej myślałam, że to tak dla
          zgrywania z siebie twardego mucho:)) i unikanie wrażliwości ale z was
          zgrywusy :))))))))))))
          • Gość: wowa Re: ach teraz rozumiem- takie odmóżdżanie się IP: 10.30.133.* 24.03.04, 10:21
            Mamy dobre nauczycielki.
            • Gość: KUBA Re: ach teraz rozumiem- takie odmóżdżanie się IP: *.acn.waw.pl 24.03.04, 10:37
              Alu smaruj smalcem cycki i psik na Forum Kuchnia bo nikogo twoje dyrdymaly nie
              obchodza. Wiem ze jestes zrozpaczona bo jestes gruba i pryszczata i nikt cie
              nie chce a faceci zygaja na twoj widok i chociaz w ten sposob mozesz sie
              dowartosciowac bo przeciez tu jak w realu ci nie mozemy uciec odrazu ale
              wiesz... - troszke pomysl czasem, wiem ze trudno ale jak bedziesz cwiczyla to
              ta nitka w glowie rozciagnieta pomiedzy uszami zacznie sie faldowac.
              No nic, nie tracmy nadzieji, jedz mniej niz pol swini dziennie i moze kiedys
              ktorys z nas zwroci na ciebie uwage, nie zalamuj sie Misiu :*
              • blanchet kuba- przeraziłam się 24.03.04, 10:41
                i tym bardziej że jestem piękna, mądra i zwierząt nie jedam.
                • muczo.maczo vege ? 24.03.04, 10:44
                  zwierząt nie jedam.
                  • blanchet Teraz zauważyłam-napisał Alu-myślalam że to do mni 24.03.04, 10:50
                    Kubo- obrzydliwie znieważasz kobiety- nie cierpię poniżania- a jak już poniżać
                    to bardziej machiawelicznie, podstępnie, z drugim dnem po prostu. Ech Kuba!
                    • Gość: KUBA Re: Teraz zauważyłam-napisał Alu-myślalam że to d IP: *.acn.waw.pl 24.03.04, 12:37
                      blanchet tez zaczynasz uogolniac mam wrazenie, nie obrazam zadnych kobiet, to
                      jest forum meskie, jak ma panna jakies zaburzenia ze z rana musi sie na kims
                      uwiesic to niech na Forum Depresja idzie, co mnie obchodzi co toto o mnie
                      mysli. Nie ponizam zadnych kobiet, ale ty pewnie powiesz ze i tak ponizam i
                      bedziesz utrwalac sie dalej w przekonaniu, kobiety lubia sie wzajemnie nakrecac
                      i urabiac (chyba ze nie ?).
                      • blanchet solidarność jajników :))))))))))))))))) 24.03.04, 12:55
                        obrażać też trzeba umieć- robić to w sposób bardziej wyszukany.
                        płeć nie ma w tej materii dla mnie znaczenia. no ale to nie ja jestem od
                        wychowywania-przeciwnie-daleko mi od tego. twoj post do ali(poczatkowo
                        myślałam że do mnie) jest wg mnie mocno obraźliwy ale z drugiej strony oboje
                        się obrażacie.
                        • Gość: wow Re: solidarność plemnikow!!!!! IP: 10.30.133.* 24.03.04, 13:03
                          ale jestes upierdliwa!!!
                          NoCHYba,ze lubisz SM!
                        • balanga-n blanchet, mila anielico, 24.03.04, 13:03
                          nie wchodzimy na Forum Kobieta i nie opowiadamy Wam tam dowcipow o blondynkach.

nie masz tu obowiazku pobytu i przypominania nam,
                          co spelnia wymogi savoir vivre´u,
                          a co nie.

tancz razem z nami to tango
                          lub
                          to co w duszce Twojej tkwi
                          zamkniemy w klatce czasu
                          a sami pofruniemy
                          smiac sie dalej.

• Gość: wowa Re: blanchet, mila anielico,czas odleciec....... IP: 10.30.133.* 24.03.04, 13:08
                            pozycze ci miotle!!!
                            • blanchet w takim razie baj chłopcy! żegnam n/t 24.03.04, 13:14
                              • Gość: ala odpowiedz na kube IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 13:45
                                Wiesz co jednak nie cofne tego co napisałam bo jesteś starym hujem i garbtym
                                nie masz wogóle poszanowania dla kobiet ,nie ważne jakie one są (jak bys mnie
                                zobaczył to byś sie zdziwił tak wyglądam ni\e jeden by mnie chciał.Jesteś
                                pedofilem jaja masz do kolan i podaje ci z pyty nie mówiąc i śmierdzącej
                                dupie ,jesteś dnem od słoika ,jesteś stara krową która przezówa swoje wymioty i
                                ty to robisz żegnam hujku.ALA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka