Gość: KUBA IP: *.acn.waw.pl 25.03.04, 10:43 moze ktos polecic jakas fajna agencje w Wawie ?, nigdy nie bylem i pewnie 1 i ostatni raz bedzie, ide z ciekawosci. Na co zwrocic uwage, co powinienem wiedziec ?. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balanga-n odpusc sobie Warszawe, polecam Lodz 25.03.04, 10:52 niedaleko, a o wiele taniej i znajdziesz sympatyczne, mile i nie zblazowane dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: odpusc sobie Warszawe, polecam Lodz IP: *.acn.waw.pl 25.03.04, 11:01 Stary daj jakis przykladowy cennik, namiar. Jak to sa milsze czemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Lee Re: Agencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 11:05 Ja jak poszedłem pierwszy raz to tak mi sie spodobalo ze przez ostatnie dwa lata puscilem w nich jakies 7 kola.Polecam aleje jerozolimskie 99 m 1 z nowo odkrytch 120 h.Najlepiej obejzyj strone www.rozrywkawpolsce.com.pl tam jest duzo informacji od bywalcow dla bywalcow.Dodam tez z wlasnego doswiadczenia ze oprocz samego sexu podoba mi sie w agencjach moment wybierania pan a do najgorszych nalezy pukanie do drzwi.A to jak bedziesz traktowany duzo zalezy od Ciebie przynajmniej ja tak sadze.Choc mozesz trafic na wyjatki w obie strony jezeli o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Agencja IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 11:22 Tommy Lee ma dużo racji,jak będziesz potraktowany przez panienikę zależy przede wszystkim od tego jak sam się będziesz zachowywał, nie możesz okazać swojej pogardy, musisz nawiązać jakiś kontakt, włożyć w to trochę czułości, poużałać się trochę nad jej podłym losem. Co do ceny to spokojnie za 100 zeta można spędzić miło godzinkę i przy odrobinie szczęścia wykonać dwa numerki, i popieścić się troszeczkę i tak dalej... A jest tego wszędzie pełno, akurat w Warszawie nie ma z tym problemu, w centrum na każdej ulicy... A jak skorzystasz to przyznaj się jak było, ja już przestałem tam chodzić bo stwierdziłem, że muszę wrócić na drogę cnoty. Jeszcze jedna uwaga - dla trwałości związku małżeńskiego lepsza już agencja niż stała przyjaciółko - kochanka - o tym też warto pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
baron9 Re: Agencja 25.03.04, 12:16 ja najbardziej lubie kobiety pracujace dla siebie.Np.ostatnio byłem, tak dla ciekawości u sexownej 50-latki-emerytki(50 zł za 20 min)smukła , biust 5 , dobrze ssie, chyba to była ulica Wołoska.Bez pośpiechu ją sobie przeruchałem,dobre laski są na alejach Jerozolimskich,młode, chetne z duzymi cyckami, czasami nawet na dzien dobry biorą do buzi -zazwyczaj je odwiedzam w przerwie na lunch(podobnie jak wiekszośc kolegów)-może nawet dzisiaj tam pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: Agencja IP: 62.173.207.* 25.03.04, 13:51 I jak byłeś baron na tym lodzie? Ruchnąłeś coś ciekawego? Ależ mi pytong nabrzmiał :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baron9 Re: Agencja 25.03.04, 14:00 dzisiaj nie mam czasu, zresztą oszczedzam "naboje" na jutro. W piątek zalicze taką słodką 28 latke, blondi,biust 4 , smukła i aktywna w łóżku, sama ustawia sie do pozycji 69 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: Agencja IP: 62.173.207.* 25.03.04, 14:06 Kurczę, robisz jej minetę??? Nie masz oporów??? A pytonga obrabia w gumie czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
baron9 Re: Agencja 25.03.04, 15:19 Gość portalu: Kocisz napisał(a): > Kurczę, robisz jej minetę??? Nie masz oporów??? A pytonga obrabia w gumie czy > bez? ssie bez , nawet z połykiem, ale jest apetyczna, taka z solarium, gładka skórka, piczka ogolona ,jędrne cycuszki, tylko ruchać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryi_ann Re: Agencja 25.03.04, 15:26 Dzieci drogie, ile wy macie lat?! Jestescie obrzydliwi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: Agencja IP: *.acn.waw.pl 25.03.04, 15:54 Daj adres agencji jesli to prawda i jak ma na imie, zalicze ja jako 1a z agencji na twoja czesc (powaga). dzieki Odpowiedz Link Zgłoś