IP: *.acn.waw.pl 25.03.04, 10:43
moze ktos polecic jakas fajna agencje w Wawie ?, nigdy nie bylem i pewnie 1 i
ostatni raz bedzie, ide z ciekawosci. Na co zwrocic uwage, co powinienem
wiedziec ?. dzieki
Obserwuj wątek
    • balanga-n odpusc sobie Warszawe, polecam Lodz 25.03.04, 10:52
      niedaleko, a o wiele taniej i znajdziesz sympatyczne,
      mile i nie zblazowane dziewczyny.
      • Gość: KUBA Re: odpusc sobie Warszawe, polecam Lodz IP: *.acn.waw.pl 25.03.04, 11:01
        Stary daj jakis przykladowy cennik, namiar. Jak to sa milsze czemu ?
    • Gość: Tommy Lee Re: Agencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 11:05
      Ja jak poszedłem pierwszy raz to tak mi sie spodobalo ze przez ostatnie dwa
      lata puscilem w nich jakies 7 kola.Polecam aleje jerozolimskie 99 m 1 z nowo
      odkrytch 120 h.Najlepiej obejzyj strone www.rozrywkawpolsce.com.pl tam jest
      duzo informacji od bywalcow dla bywalcow.Dodam tez z wlasnego doswiadczenia ze
      oprocz samego sexu podoba mi sie w agencjach moment wybierania pan a do
      najgorszych nalezy pukanie do drzwi.A to jak bedziesz traktowany duzo zalezy od
      Ciebie przynajmniej ja tak sadze.Choc mozesz trafic na wyjatki w obie strony
      jezeli o to chodzi.
    • Gość: solo Re: Agencja IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 11:22
      Tommy Lee ma dużo racji,jak będziesz potraktowany przez panienikę zależy przede
      wszystkim od tego jak sam się będziesz zachowywał, nie możesz okazać swojej
      pogardy, musisz nawiązać jakiś kontakt, włożyć w to trochę czułości, poużałać
      się trochę nad jej podłym losem. Co do ceny to spokojnie za 100 zeta można
      spędzić miło godzinkę i przy odrobinie szczęścia wykonać dwa numerki, i
      popieścić się troszeczkę i tak dalej... A jest tego wszędzie pełno, akurat w
      Warszawie nie ma z tym problemu, w centrum na każdej ulicy...

A jak skorzystasz to przyznaj się jak było, ja już przestałem tam chodzić bo
      stwierdziłem, że muszę wrócić na drogę cnoty.
      Jeszcze jedna uwaga - dla trwałości związku małżeńskiego lepsza już agencja niż
      stała przyjaciółko - kochanka - o tym też warto pamiętać
    • baron9 Re: Agencja 25.03.04, 12:16
      ja najbardziej lubie kobiety pracujace dla siebie.Np.ostatnio byłem, tak dla
      ciekawości u sexownej 50-latki-emerytki(50 zł za 20 min)smukła , biust 5 ,
      dobrze ssie, chyba to była ulica Wołoska.Bez pośpiechu ją sobie
      przeruchałem,dobre laski są na alejach Jerozolimskich,młode, chetne z duzymi
      cyckami, czasami nawet na dzien dobry biorą do buzi -zazwyczaj je odwiedzam w
      przerwie na lunch(podobnie jak wiekszośc kolegów)-może nawet dzisiaj tam pojde.
      • Gość: Kocisz Re: Agencja IP: 62.173.207.* 25.03.04, 13:51
        I jak byłeś baron na tym lodzie? Ruchnąłeś coś ciekawego? Ależ mi pytong
        nabrzmiał :))))
        • baron9 Re: Agencja 25.03.04, 14:00
          dzisiaj nie mam czasu, zresztą oszczedzam "naboje" na jutro. W piątek zalicze
          taką słodką 28 latke, blondi,biust 4 , smukła i aktywna w łóżku, sama ustawia
          sie do pozycji 69 :)
          • Gość: Kocisz Re: Agencja IP: 62.173.207.* 25.03.04, 14:06
            Kurczę, robisz jej minetę??? Nie masz oporów??? A pytonga obrabia w gumie czy
            bez?
            • baron9 Re: Agencja 25.03.04, 15:19
              Gość portalu: Kocisz napisał(a):

> Kurczę, robisz jej minetę??? Nie masz oporów??? A pytonga obrabia w gumie czy
              > bez?
              ssie bez , nawet z połykiem, ale jest apetyczna, taka z solarium, gładka
              skórka, piczka ogolona ,jędrne cycuszki, tylko ruchać!!!
              • maryi_ann Re: Agencja 25.03.04, 15:26
                Dzieci drogie, ile wy macie lat?! Jestescie obrzydliwi!
              • Gość: KUBA Re: Agencja IP: *.acn.waw.pl 25.03.04, 15:54
                Daj adres agencji jesli to prawda i jak ma na imie, zalicze ja jako 1a z
                agencji na twoja czesc (powaga). dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka