Dodaj do ulubionych

Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej

20.12.10, 19:04
Widzę, że moje ogłoszenie wzbudziło zainteresowanie, niestety zupełnie nie tych osób, o które mi chodziło tylko wręcz przeciwnie.Nie będę odpisywać na kretyńskie wpisy różnych idiotów, którzy zupełnie nie mają pojęcia o co chodzi a coś tam skrobią żeby się pokazać i lepiej poczuć. W dodatku nie posiadają umiejętności czytania bo wyraźnie zaznaczyłam żeby nie odpowiadały ani nie reagowały na mój wpis osoby, których on w żaden sposób nie dotyczy... Aż dziw bierze... czy te osoby, a raczej indywidua, czytują moją ukochaną Gazetę i dlatego są na tym forum???
Jeżeli znajdzie się mężczyzna jakiego szukam i będzie zarówno poważnie spełniał kryteria jak i poważnie zainteresowany niech napisze do mnie na adres: lasorciererose.wp.pl
Obserwuj wątek
    • strikemaster Re: Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej 20.12.10, 20:26
      > W dodatku nie posiadają umiejętnoś
      > ci czytania bo wyraźnie zaznaczyłam żeby nie odpowiadały ani nie reagowały na m
      > ój wpis osoby, których on w żaden sposób nie dotyczy...

Pisać oczywiście Ci wolno, ale chyba zapomnialaś, ze to forum jest. :D
    • mi-l-ja Re: Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej 20.12.10, 20:29

Poza tym jeśli nikt nie będzie dopisywał komentarzy do tego ogłoszenia, to niedługo zniknie w czeluściach archiwalnych wątków :).
      • lupus76 Re: Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej 20.12.10, 23:07
        To zaraz idę tam coś dopisać. Nie można pozwolić umrzeć takiej perełce :)
    • allerune Re: Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej 20.12.10, 20:35
      nie wiem za bardzo o co chodzi :)

> czytują moją ukochaną Gazetę

jeśli to żenująco kiepskiej jakości pismo internetowe jest Twoją ukochaną gazetą, to pełen respekt :D ja chociaż czytam codziennie, to zwykle po paru tekstach, które wyglądają jakby były napisane przez gimnazjalistów mam dość, dobrze że jest forum :D

> i dlatego są na tym forum???

bo to mężczyźni, co uprawnia ich do bycia tutaj bardziej niż jakąkolwiek kobietę
    • menk.a Re: Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej 20.12.10, 20:46
      Ojezusienaspirytusie, że też ty się mienisz kobietą.:D
      • katinka6 Re: Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej 20.12.10, 20:53
        > Ojezusienaspirytusie
        :DDDDDDD

że też ty się mienisz kobietą.:D
        Prawda?:DDDDD Też uważam, że postac przejaskrawiona:DDDDDDD
        • menk.a Re: Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej 20.12.10, 20:56
          Wycięta z komiksu. Tytułu nikt nie zna.:D
          • katinka6 Re: Dla ... 20.12.10, 23:14
            Ulzyło ci? Ciesze się:)

Domyslam sie, że porównanie bohaterki wątku do postaci z komsiku miało być deprecjonujące. Aby więc osiągnąć maksimum efektu, powinnaś raczej napisać z kiepskiego komiksu. Bo komiks przyzwoity lub więcej niż przyzwoity to też sztuka. Tak przynajmniej twierdzą znawcy.

• menk.a Re: Dla ... 20.12.10, 23:18
              Myśl dalej. Niecierpliwię się co do efektów.;)
              • katinka6 Re: Dla ... 21.12.10, 12:49
                menk.a napisała:

> Myśl dalej. Niecierpliwię się co do efektów.;)

Jeżeli wpędzę Cię w jakąs frustrację albo cus takiego, to przepraszam, ale musze Cie zostawic z tą niecierpliwością. Moje myslenie jest bowiem jak slepa uliczka: w pewnym momencie się kończy:( No niestety:(
            • tow.ortalion To już skandal ! 21.12.10, 12:28
              katinka6 napisała:

> Ulzyło ci? Ciesze się:)
              >
              > Domyslam sie, że porównanie bohaterki wątku do postaci z komsiku miało być deprecjonujące.

Uprasza się nie deprecjonować komiksu !
      • lupus76 Re: Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej 20.12.10, 23:10
        Mało, ze kobietą. Jedyną i Wyjątkową na dodatek.
        Jakby była wierząca mielibyśmy wypisz - wymaluj Jarkacza w spódnicy. Tylko nasza Heroina jest chyba ciut wyższa, bo chce chłopa minimum 180 cm. O ile pisała o wzroście ;)
    • yzek Re: Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej 21.12.10, 11:25
      > bo wyraźnie zaznaczyłam żeby nie odpowiadały ani nie reagowały na
      > mój wpis osoby, których on w żaden sposób nie dotyczy...

To ty nie wiedziałaś, że jak się nie doda dopisku "(C) WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE. ODOPOWIADANIE NA TEN WĄTEK JEST DOZWOLONE JEDYNIE ZA APROBATĄ WŁAŚCICIELA" to każdy może przyleźć i napisać co mu do łba przyjdzie?

Y.

• katinka6 Re: Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej 21.12.10, 12:45
        yzek napisał:

> > bo wyraźnie zaznaczyłam żeby nie odpowiadały ani nie reagowały na
        > > mój wpis osoby, których on w żaden sposób nie dotyczy...
        >
        > To ty nie wiedziałaś, że jak się nie doda dopisku "(C) WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻO
        > NE. ODOPOWIADANIE NA TEN WĄTEK JEST DOZWOLONE JEDYNIE ZA APROBATĄ WŁAŚCICIELA"
        > to każdy może przyleźć i napisać co mu do łba przyjdzie?
        >
        > Y.
        >
        >
        Ale to oznacza to samo, tylko jest wyrazone innym styelm i innymi słowami:)
    • tow.ortalion Skąd Ty się urwałaś ? 21.12.10, 12:18
      myslacainaczej napisała:

Szukam nietypowego mężczyzny, NIE intelektualisty ale MYŚLICIELA, mądrego ateisty ewent.agnostyka, z krytycznym podejściem do rzeczywistości, zastanawiającego się nad światem, skrajnego liberała czującego się źle w tym kraju bo innego niż 98% kretynów myślących i robiących to co ''wszyscy''. Koniecznie atrakcyjnego, wysokiego na ponad 180cm, seksownego, ciemno- lub bez -włosego ''niegrzecznego chłopca''. Samotnego, z powodu swojej inności niezrozumianego. Kogoś, komu tak jak mnie rozwalił się związek, ma już dzieci ale nie chce być samotny do końca życia.Ja- kobieta nietypowa, antyfeministka, absolutny klejnot na tle 99% idiotek, kobieta naprawdę myśląca. Najbardziej na świecie nienawidzę konformizmu i zakłamania. Nie piszcie do mnie '' dobrych rad'' że mam za wysokie wymagania bo tak nie jest. Nie interesuje mnie ile masz kasy,możesz być biedny i rzucać skarpetki na podłogę.Chcę Cię zrozumieć i chcę żebyś Ty zrozumiał mnie. Szukam związku opartego na Przyjaźni, psychicznej bliskości i wymianie myśli. Jak nie czujecie się inni bo Myślący i nie odnajdujecie w tym, co napisałam siebie to po prostu nie odpowiadajcie na to ogłoszenie! Szukam wszędzie gdzie się da. Stąd ten anons tutaj. Zdaję sobie sprawę że moje szanse wynoszą 0,0001...Ja - atrakcyjna, kobieca, ciemnowłosa, wykształcona, 36lat, 100% lojalności i wierności, dla której tak to tak a nie to nie...Możesz mieszkać nawet na drugim końcu Polski, bez znaczenia.Napisz tylko wtedy jak zachwyci Cię to, co o sobie napisałam i poczujesz że to Ciebie właśnie mogę szukać.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

No więc "dobra rada". Wejdź na forum, tak pyk 50 plus :)

Przecież taki typowy w średnim wieku mężczyzna, atrakcyjny, wysoki na ponad 180cm, seksowny, ciemno- lub bez -włosy ''niegrzeczny chłopiec', samotny, z powodu swojej inności, niezrozumiany, po rozwalonym związku, posiadający już dzieci NIE intelektualista, MYŚLICIEL, mądry ateista, agnostyk, z krytycznym podejściem do rzeczywistości, zastanawiający się nad światem, skrajny liberał czujący się źle w tym kraju bo inny niż 98% kretynów myślących i robiących to co ''wszyscy'' NIGDY nie zwiąże się ze zużytą i nietypową kobietą, antyfeministką, samozwańczym "klejnotem", tylko znajdzie sobie pocieszenie w jednej z 99% atrakcyjnych, złotowłosych 20 letnich, niekoniecznie wykształconych idiotek, takiej która bez problemu zgodzi się na konformizm i którą będzie mógł okłamywać do woli, która nie musi być bogata, przy której bez problemu porozrzuca skarpetki po podłodze, której do głowy nawet nie przyjdzie go rozumieć, i której on rozumieć nie będzie miał przymusu.
      A przyjaźń, psychiczną bliskość i wymianę myśli zapewnią mu kumple w pubie przy piwie.
      Taki facet to nie musi szukać nigdzie. Stąd nie ma tu jego anonsu.
      • katinka6 Re: Skąd Ty się urwałaś ? 21.12.10, 12:53
        No w tym czasie, okołoświatecznym, to tylko z choinki:) Uwzględniając stopień nadęcia się, o tkórym juz ktos wspomniał, trzeba mieć nadzieję, że jest bombką, a wiesz, co się dzieje z bombkami, które spadaja nawet na dywan... Najczęściej w drobny mak:( Oj tak, tak!:)
        • tow.ortalion Re: Skąd Ty się urwałaś ? 21.12.10, 13:01
          katinka6 napisała:

> No w tym czasie, okołoświatecznym, to tylko z choinki:) Uwzględniając stopień n
          > adęcia się, o tkórym juz ktos wspomniał, trzeba mieć nadzieję, że jest bombką,
          > a wiesz, co się dzieje z bombkami, które spadaja nawet na dywan... Najczęściej
          > w drobny mak:( Oj tak, tak!:)

No z jemioły mogła jeszcze się puścić.

Co do bombki to mamy XXI wiek i te z PCV przeżywają nawet upadek na betonowa posadzkę, jak kto nie zdążył wyjść przed świętami ze stanu deweloperskiego.
          • yzek Choinki 21.12.10, 13:38
            > Co do bombki to mamy XXI wiek i te z PCV przeżywają nawet upadek na betonowa po
            > sadzkę, jak kto nie zdążył wyjść przed świętami ze stanu deweloperskiego.

Heh, ja też mam remont w 3/4, domek nie zamieszkany, ale choinkę postawię! Z prawdziwymi bombkami!

Y.
          • katinka6 Re: Skąd Ty się urwałaś ? 21.12.10, 17:26
            tow.ortalion napisał:

> katinka6 napisała:
            >
            >
            >
            > No z jemioły mogła jeszcze się puścić.

Myslisz, ze az tak desperacko szuka szczescia w uczuciach, ze gotowa jest na tej jemiole zawisnac?! Hmm...
            >
            > Co do bombki to mamy XXI wiek i te z PCV przeżywają nawet upadek na betonowa po
            > sadzkę, jak kto nie zdążył wyjść przed świętami ze stanu deweloperskiego.
            >
            >
      • rach.ell Re: Skąd Ty się urwałaś ? 22.12.10, 20:05
        Teraz to juz jej do...pieprzyles. Troche serca bys okazal a nie tak brutalnie i to jeszcze przed swietami Bozego Narodzenia....
    • facettt Mam ! 21.12.10, 15:25
      myslacainaczej napisała:
      > Jeżeli znajdzie się mężczyzna jakiego szukam i będzie zarówno poważnie spełniał
      > kryteria jak i poważnie zainteresowany niech napisze do mnie na adres: lasorci
      > ererose.wp.pl

mam !
      Dorwalem skurczybyka.
      sama zobacz:
      forum.gazeta.pl/forum/w,343,120022983,120108053,Re_dziekuje_zyczenia_przyjalem_.html
    • nawrotka1 Re: Dla mężczyzn zainteresowanych Myślacąinaczej 22.12.10, 20:26
      Twoje ogłoszenie jest za długie i trochę "przegadane", dobrze byłoby je uprościć...
      np tak:

"Szukam związku opartego na Przyjaźni, psychicznej bliskości i wymianie myśli,
      możesz być biedny i rzucac skarpetki na podłogę, bylebyś był atrakcyjny, seksowny i miał powyżej 180... :)
      Chcę Cię zrozumieć, myślicielu zastanawiający się nad światem, cierpiący z powodu swej inności, ale jeśli nie jesteś atrakcyjnym, wysokim brunetem, to przykro, mi, spadaj :))
      Ja- kobieta nietypowa, antyfeministka, absolutny klejnot na tle 99% idiotek, kobieta naprawdę myśląca. Najbardziej na świecie nienawidzę konformizmu i zakłamania.
      I nie pytaj, skąd ta niekonsekwencja, człowiek myślący takie rzeczy rozumie bez problemu"
    • jebanezer Indywidum mysliinaczej 23.12.10, 00:13
      niz myslaca inaczej, Czyni mnie to na idealnego kandydata na narzeczonego [jestem kontra bujania w oblokach ] Reszta gorzej ,jestam maly ,lysy i sie jakam.
      • jeriomina Re: Indywidum mysliinaczej 23.12.10, 11:38
        Bo takich mężczyzn, którzy by spełniali wszystkie kryteria myślącejinaczej po prostu nie ma:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka