amanda-lear 13.01.11, 14:49 ...wizytówek? Cholera mnie bierze, bo nic o Was nie wiem... Portfolio powinno być, z dokładnym opisem, zdjęciem i namiarami;) Do celów statystycznych mi to jest potrzebne;DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Nie możecie sobie założyć... 13.01.11, 14:57 Coś w stylu: 37/186/83/... brunet w okularach. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Nie możecie sobie założyć... 13.01.11, 15:00 sibeliuss napisał: > Coś w stylu: 37/186/83/... brunet w okularach. Nooo;))) to tak na początek;) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Nie możecie sobie założyć... 13.01.11, 15:40 > Coś w stylu: 37/186/83/... brunet w okularach. do tego miejscowość, miesięczne zarobki oraz stopień desperacji Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Nie możecie sobie założyć... 13.01.11, 15:48 allerune napisał: > > Coś w stylu: 37/186/83/... brunet w okularach. > > do tego miejscowość, miesięczne zarobki oraz stopień desperacji > Jasne;) wiedziałam,że ktoś mnie poprze w moich staraniach w celu rozwoju badań statystycznych w Polsce;) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Nie możecie sobie założyć... 14.01.11, 11:58 to była trochę ironia z mojej strony, aczkolwiek nie miałbym nic przeciw paniom publikującym swoje fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio mozemy 13.01.11, 15:34 ale nie chcemy. a jak ktos ma pytania personalne - to tradycyjnie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: mozemy 13.01.11, 15:41 Trudno sie niektórym zdecydowac na wizytówke,jesli taki jeden z drugim/drugá uzywa dziesiatki nicków i nie wie na ktorej galézi sie ma powiesic. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: mozemy 13.01.11, 15:53 leziox napisał: > Trudno sie niektórym zdecydowac na wizytówke,jesli taki jeden z drugim/drugá uz > ywa dziesiatki nicków i nie wie na ktorej galézi sie ma powiesic. Z tego wynika, że trzeba rozbudować wizytówki... do kilku stron maszynopisu;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: mozemy 13.01.11, 15:50 maly.jasio napisał: > ale nie chcemy. > a jak ktos ma pytania personalne > - to tradycyjnie na priv. Jasiu, ja bardzo nieśmiała z zasady jestem i muszę dobrze wpierw obwąchać teren;D W moim wieku inne zmysły już letko przytępione są;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mrokon Re: Nie możecie sobie założyć... 13.01.11, 16:37 I nagie zdjęcie jeszcze, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Nie możecie sobie założyć... 13.01.11, 16:55 Tak! Zdecydowanie. Poproszę plecy z zarysem pośladków :D Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Nie możecie sobie założyć... 13.01.11, 20:20 mrokon napisał: > I nagie zdjęcie jeszcze, nie? O to to...tylko wiesz, takie...no nie mogę jest przed 23-cią;D Odpowiedz Link Zgłoś
illogic Re: Nie możecie sobie założyć... 13.01.11, 19:02 A Twoja sweet focia w profilku to gdzie, założycielko wątku? Wymagać od innych a samej nie mieć? Nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Nie możecie sobie założyć... 13.01.11, 19:12 Albo obowiazek zalozenia wizytówki do kazdego nicka i wtey by bylo wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Nie możecie sobie założyć... 13.01.11, 20:23 leziox napisał: > Albo obowiazek zalozenia wizytówki do kazdego nicka i wtey by bylo wszystko jas > ne. Pod warunkiem, że wszystkie nicki miałyby taką samą wizytówkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Nie możecie sobie założyć... 13.01.11, 20:18 illogic napisał: > A Twoja sweet focia w profilku to gdzie, założycielko wątku? Wymagać od innych > a samej nie mieć? Nieładnie.. Kurczę, bo nie wiem, na który profil się zdecydować;))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Nie możecie sobie założyć... 23.01.11, 18:56 [b]/b]illogic napisał: > A Twoja sweet focia w profilku to gdzie, założycielko wątku? Wymagać od innych > a samej nie mieć? Nieładnie... > Uzupełniłam wizytówkę zgodnie z życzeniem;) Teraz z niecierpliwością czekam na rewanż;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Nie możecie sobie założyć... 14.01.11, 08:16 Chwila, chwila. To nie jest fejsdoopa ani waszaklasa. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Nie możecie sobie założyć... 14.01.11, 10:03 kotek.filemon napisał: > Chwila, chwila. To nie jest fejsdoopa ani waszaklasa. > Nieee??? No patrz nie zauważyłam:( Wybaczcie zatem foux pas... ale jakbyście mieli taką potrzebę, to ja chętnie poczytam...No dobra, przyznam się, piszę książkę;) I potrzebuję postaci...szczególnie tych...charakterystycznych;D Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Nie możecie sobie założyć... 14.01.11, 10:04 Oczywiście faux pas...sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.anna nie mogę... 14.01.11, 09:37 ... ponieważ wolę zdejmować, niż zakładać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: nie mogę... 14.01.11, 09:58 lady.anna napisała: > ... ponieważ wolę zdejmować, niż zakładać ;) Z siebie czy z kogoś?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.anna Re: nie mogę... 14.01.11, 10:29 różnie bywa ale w kosteczkę nie składam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: nie mogę... 14.01.11, 10:47 lady.anna napisała: > ... ponieważ wolę zdejmować, niż zakładać ;) ________________________________________________ ale żeby coś móc zdjąc trzeba...najpierw założyć;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt tez nie mogię... :) 23.01.11, 19:03 rybka.11 napisała: > ale żeby coś móc zdjąc trzeba...najpierw założyć;)))) ja tam wlasnie probuje sobie założyć, ze mie sie uda probuje , probuje i... guzik ale sprobuje jeszcze , bo w koncu chodzi o to, zeby bylo co zdejmowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: tez nie mogię... :) 24.01.11, 12:41 facettt napisał: > > > ja tam wlasnie probuje sobie założyć, ze mie sie uda > probuje , probuje i... guzik > ale sprobuje jeszcze , bo w koncu chodzi o to, zeby bylo co zdejmowac :) __________________________________________________ Jak już założysz - to daj znać;) Może będziesz potrzebował pomocy przy zdejmowaniu;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Nie możecie sobie założyć... 24.01.11, 11:53 No jesli taka jak twoja, to rownie dobra zadna... Odpowiedz Link Zgłoś