photoguard 19.01.11, 10:16 Jak myślicie, w jaki sposób najłatwiej nauczyć się podrywania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Ja wiem= 19.01.11, 10:46 Odpowiedź jest prosta=obserwując przyrodę. Ubierz gumiaki, nieprzemakalne cuś na grzbiet, kanapki, jajka na twardo w złotku, termos z herbatą i dalej jazda do lasu=siedź w krzaczorach i patrz. Np dzięcioły=one się kur#wa nie przejmują - podchodzą do dzięciolicy, biorą za rękę, rzucają jakiś bajer i po kłopocie. Tylko dzięcioły wyrywają na chatę, więc mają nieco ułatwioną sprawę - a tam już w środku=wiadomo, rozłożona wersalka, stół nakryty, telewizja kablowa UPC i dzięciolica sama się rozkłada do ruch#anka. Jak jesteś nieśmiały to możesz podrywać jak sosna=stać w miejscu i napier#dalać szyszkami dookoła, ale tutaj masz dużą szansę, że trafisz na paszczaka bo to jest metoda chybił-trafił=trochę dla desperatów. Poza tym istnieje szansa, że trafisz szyszką osobnika twojej płci, a tego chyba nie chcesz? Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
alexon19 Podryw 19.01.11, 10:49 Zaufaj instynktowi on jest najlepszym doradcą , a poderwać to można się do biegu a kobiety się uwodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
photoguard Re: Podryw 19.01.11, 15:26 ok, to jak najlepiej twoim zdaniem nauczyć się uwodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
marina.sy Re: Ja wiem= 19.01.11, 17:14 > kanapki, jajka na twardo w złotku, Potworski, mam do Ciebie (jako specjalisty od jajek na twardo) pytanie: dlaczego złotko nazywa się złotkiem skoro jest srebrne? Odpowiedz Link Zgłoś
illogic Re: Ja wiem= 19.01.11, 21:03 potworski napisał: > Jak jesteś nieśmiały to możesz podrywać jak sosna (...) Poza tym istnieje szansa, że tr > afisz szyszką osobnika twojej płci, a tego chyba nie chcesz? Też mi ekspert... przecież każdy wie, ze sosny to obojniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: Ja wiem= 20.01.11, 11:05 Panie Potworski, Pan mnie rozbawił okrutnie. Pokornie proszę o więcej. Teraz wizja dzięciolicy oglądającej Discovery Channel na kanałach UPC będzie mi towarzyszyła przez co najmniej 10 klepsydr. eM. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jak to robić najlepiej? 19.01.11, 15:44 Się nie da nauczyć, z tym trzeba się urodzić ;). Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Jak to robić najlepiej? 20.01.11, 07:49 photoguard napisała: > Jak myślicie, w jaki sposób najłatwiej nauczyć się podrywania? Z moich obserwacji wydaje mi się, że facetom ta sztuka jest dziś już zbędna. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: Jak to robić najlepiej? 20.01.11, 11:04 Ja odpowiem. Ale będziesz mi winny drożdżówkę z dobrą kruszonką: Podrywania najlepiej się nauczysz....podrywając. Czynność powtórzyć, wyciągnąć wnioski, gdy efektu nie widać, wybrać inną taktykę, czynność powtórzyć itd.. eM. ___ Ze wszystkich pięknych, bezlitosnych kłamstw, które powtarzają ludzie najokrutniejsze jest to zwane miłością Odpowiedz Link Zgłoś
photoguard Re: Jak to robić najlepiej? 29.01.11, 11:08 A co sądzicie o kursach uwodzenia, książkach czy forach na ten temat warto z tego korzystać? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Jak to robić? kompetition 29.01.11, 11:21 mysle, ze od dawna i dla wszystkich jasnym iz uwodzenie bez celu konczy sie floodem. podobnie "bicie piany" bez wytyczenia sciezki jest widzeniem, ze sie slyszy. A grupa " tajemniczych uwijajacych" w sreberka -na forach gazety od dawna wyliczona. "pejsbook" powinien sie otworzyc na wspolzawodnictwo. miedzynarodowe. wtedy pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś