Dodaj do ulubionych

czy tablet lepszy od netbooka

23.03.11, 13:46
bardzo dużo podróżuje i zastanawiam się albo tabletu albo netbooka , nie wiem co było by lepsze tablet to jest świetny bajer i fajnie byłoby coś takiego mieć , ale nie wiem sam
co byście polecali i żeby też nie było bardzo drogie

znalazłem taki w rozsądnej cenie allegro.pl/tablet-m-i-d-10-vordon-netbook-czytnik-ebook-i1505649155.html
Obserwuj wątek
    • pointbreak Re: czy tablet lepszy od netbooka 21.04.11, 12:52
      daruj sobie, chyba ze chcesz wyrzucic to zaraz do kosza. takie nie firmowe sprzety sa zazywczaj slabe jakosciowo - wieszaja sie, maja koszmarne baterie. polecam ci np netbooka hp mini 210 ktorego znajdziesz za podobna kase a posluzy lepiej i dluzej.
    • Gość: Ważny Gość Re: czy tablet lepszy od netbooka IP: *.c195.msk.pl 26.04.11, 12:00
      ja mam ten tablet i nie moge złego słowa na niego powiedzieć, świetnie sprawdza się w pracy i w podróży, nie prawda że jest nie firmowy jest z Vordona i pewnie produkowany jest w tej samej fabryce co inne tablety, ma duży czytelny wyświetlacz, proste menu, szybko łączy się z internetem, a przede wszytskim nie jest drogi, ja polecam ten sprzet
      • mrukmrukmruk Re: czy tablet lepszy od netbooka 18.05.11, 10:59
        Dla kogoś, kto dużo podróżuje, lepszy będzie tablet, bo mniejszy i bardziej poręczny. Spoko tablety mają też na humanmedia.pl, Archos obsługujące system android, miałem okazję się nimi pobawić i są bardzo proste w obsłudze, bateria długo trzyma. Cena też jest w granicach rozsądku :)
    • Gość: marek Re: czy tablet lepszy od netbooka IP: 31.63.144.* 05.05.11, 14:09
      to zależy czy dużo podróżujesz czy siedzisz w domu/biurze i klikasz..
      ------------
      gadzeteo.pl/pl/p/Gadajaca-popielniczka/55 GADAJĄCA POPIELNICZKA!
    • s-orbona Re: czy tablet lepszy od netbooka 09.05.11, 09:38
      Zdecydowanie netbook. Takie urządzenie oferuje o wiele więcej możliwości. Co prawda jest "mniej" mobilne od tabletów, jednak tablety to w miarę nowe urządzenie. Polecam je tylko dla maniaków technologicznych nowinek.
      • adresnieprawidlowy Re: czy tablet lepszy od netbooka 19.05.11, 10:20
        Tablet - jeśli naprawdę dużo podróżujesz. Miałem kiedyś tablet i bardzo dobrze się spisywał jako urządzenie do mobilnego neta :) Jak często jesteś w trasie a musisz być on-line (sprawdzać pocztę pisać maile itd.), to na pewno się sprawdzi. W podobnej cenie co ten pokazany przez ciebie dostaniesz tablety archosa - poczytaj sobie o nich w necie mają dobre recenzje. Możesz też zerknąć na humanmedia, tam też je mają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka