Dodaj do ulubionych

chcielibyście taki prezent?

29.03.11, 16:04
Tekst linka lub Tekst linka . na prezent dla chłopaka ;)
Obserwuj wątek
    • allerune Re: chcielibyście taki prezent? 29.03.11, 18:22
      że niby gruby i ma iść na rower ? :D
    • saraisa Re: chcielibyście taki prezent? 31.03.11, 01:38
      ja nie jestem zwolenniczka prezentow praktycznych :P takie rzeczy, jak spodnie, to niech se sam kupuje. moim zdaniem stawiasz sie wtedy automatycznie w roli mamusio-dziewczyny , a to nie jest dla neigo seksowne =/
      • eat.clitoristwood Re: chcielibyście taki prezent? 11.05.11, 19:32
        saraisa napisała:
        > ja nie jestem zwolenniczka prezentow praktycznych (...)

???!!!
        Praktycznych?!

Jeżeli facet jest profesjinalnym cyklistą to odpowiednie ubranko na pewno sfinansował mu klub czy sponsor.
        Jeśli jest normalnym Czarkiem czy Maćkiem jeżdżącym raz w tygodniu dwa kilometry tam i dwa z powrotem to założenie takich galotów jest obciachem niewybaczalnym.
    • tomek.54321 Re: chcielibyście taki prezent? 31.03.11, 11:14
      Ja tez nie przepadam za prezentami praktycznymi. Wole jak dziewczyna przygotuje kolacje i spedzimy bardzo namietny wieczor niz gdyby miala dac mi spodnie. Moim zdaniem jako prezen wystarczy jakis drobiazg, bo liczy sie pamiec. A co do spodni czy butow to sam przeciez moge sobie kupic jak mi beda potrzebne ;)
    • natalia_e Re: chcielibyście taki prezent? 31.03.11, 17:18
      ja myślę ze prezent powinien byc dość oryginalny a nie jakies spodnie.. <niepodobasie> mój chłopak ostatnio np. ode mnie dostał taką tablice z tysiącami bezbolesnych szpilek gadzeteo.pl/pl/p/Szpilkowa-tablica/20 i powiedział (szczerze) ze jest z nich bardzo zadowolony bo przynajmniej od nikogo takiego wynalazku jeszcze nie dostał.. :)
    • moonogamistka Re: chcielibyście taki prezent? 01.04.11, 19:01
      obwiaz sie wstazka i juz:)
      • uniwersalny_login Re: chcielibyście taki prezent? 01.04.11, 20:11
        Ale najpierw kup sobie seksowną bieliznę. A jak już otworzy prezent to Ci zostanie bielizna :). Wilk syty i owca cała.
    • revark Re: chcielibyście taki prezent? 03.04.11, 01:21
      A ja polecam na prezent eleganckie spinki do mankietu z bursztynem bałtyckim - polskim dobrem narodowym ;)

Przy okazji polecam także sklep z nowoczesnymi oraz klasycznymi wzorami biżuterii srebrnej z bursztynem, ręcznie wykonane w Polsce - www.missamber.pl - po prostu cudeńka ;)

--
      40 milionów lat zatopionych w BURSZTYNIE... czy DOBRE ZDJĘCIA są w stanie nam je pokazać? A może nasza historia jest zapisana w rodzinnych PAMIĄTKACH?
    • s-orbona Re: chcielibyście taki prezent? 09.05.11, 11:57
      Nie
    • niedokonca_naserio Re: chcielibyście taki prezent? 11.05.11, 09:43
      Gdybym yła chłopakiem i fanem jazdy na rowerze to pewnie przydatne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka