Dodaj do ulubionych

żona dziewica czy doświadczona

• denzelowski Re: żona dziewica czy doświadczona 12.07.11, 20:13
      Moi drodzy, jeśli czujecie, że uwodzenie i flirtowanie nie są waszą mocną stroną możecie skorzystać z porad specjalistów i zapisać się na kurs z zakresu uwodzenia. Ja byłem na takim kursie w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego i jestem mile zaskoczony efektami. Na początku sceptycznie podchodziłam do pomysłów takiego typu, ale po kursie Alpha Male całkowicie zmieniłem podejście ;) po kursie jestem znacznie bardziej pewny siebie i otwarty w stosunku do kobiet dzieki czemu z łatwością mogę nawiązać z nimi kontakt :) szczerze polecam www,wyzszaszkolauwodzenia,pl
      • myff Dobry prawiczek nie jest zły:) 18.07.11, 13:07
        Nie wiem jak to jest z dziewicami- żadnej nie deflorowałam:D Ale prawiczek, miód malina bo zazwyczaj chce jeszcze i jeszcze i jeszcze...i można go sobie urobić na swoją modłę. Przecież nawet najbardziej doświadczony facet choćby miał przede mną 1000 kochanek nie wyczyta w moich myślach czego dotknąć, jak dotknąć, kiedy..każdego faceta trzeba tego uczyć od początku:)
        A dziewica może być doświadczona i jednocześnie mieć błonę dziewiczą- mało to się wykonuje operacji przywrócenia błony w Polsce, zwłaszcza dla MUZUŁMANEK, które przed ślubem zaszalały, ale żeby się nie narazić bogobojnej rodzinie odstawiają taki cyrk? Inne wyjście, za moich czasów tzn gdy byłam jeszcze targetem Bravo;) nazywało się petting.
        Nadziać się na dzidę umie każda, ale wszystko co poza tym to jednak wyższa szkoła jazdy, nie sądzicie?
    • arichi Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 13:38
      Wszyscy, którzy uważają, że faceci chcący dziewicę za żonę są w mniejszości - nie mierz innych swoją miarą. Nawet na wsiach chlopak dyma co popadnie, ale na żonę chciałby dziewicę ("Byle do soboty" program dokumentalny HBO).
      Więc proszę nie uogólniać, nie pisać o mniejszości czy większości. I fakt, że facet bierze sobie "ruszaną" za żonę nie musi tego tłumaczyć tym, że już nikt dziewic nie chce.
      Wszyscy lubimy mieć pewne rzeczy nowe, nieruszane...
      • simply_z Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 14:07
        > iewic nie chce.
        > Wszyscy lubimy mieć pewne rzeczy nowe, nieruszane...
        rzeczy..no tak jesli przyrownujesz kobiece cialo do rzeczy...to ciekawy masz swiatopoglad.
        • arichi Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 18:52
          To nie jest uprzedmiotowienie tylko sparafrazowanie kobiety już uprawiającej seks. Nie bądź taki dosłowny... albo dosłowna.
          Kawały też Ci trzeba tłumaczyć? :/
          • ap_u Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 20:40
            > To nie jest uprzedmiotowienie tylko sparafrazowanie kobiety już uprawiającej se
            > ks.

Sparafrazowanie kobiety... nie używamy słów, których nie rozumiemy.
            To o co chodziło z tymi "używanymi rzeczami"? Bo wydaje się, że porównanie jest bardzo czytelne.
      • ap_u Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 20:45
        Nawet na wsiach chlopak dyma co popadnie, ale na ż
        > onę chciałby dziewicę ("Byle do soboty" program dokumentalny HBO).

To ci dopiero autorytet :D
    • iskram Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 14:16
      Tak ma znaczenie ,ale dla kogo!!!!!!!!!!!!!
    • hydrograf Uważaj, jeśli chcesz być pierwszy... 18.07.11, 16:07
      ... bo cię wsadzą za pedofilię...

• niceflower454 Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 16:26
      To zależy od 2 rzeczy:jakie sam ma doswiadczenia i jaki ma dostep do atrakcyjnych kobiet.Jesli sam ma marne doswiadczenia i sexu nie uprawial od lat bedzie chcial kogos kto siebie podobnego (to dziwne nie jest).Nastepna sprawa to dostep do bardzo atrakcyjnych pan,ktore GO CHCĄ...(dostep do sexu).To jest bardzo istotne....Na bezrybiu i rak ryba....

Z drugiej strony co to znaczy "dziewica"?? Bo jesli ta panienka ma powyzej 30 stki lub 40 stki i nie calowala sie z zadnym to ja dziekuje...za taka drętwa lale...ktora i tak zdradzi.

Chce byc pierwszym i ostanim.Tak jesli jestes BEZKONKURENCYJNY/bezkonkurencyjna.to ma sens.Jesli nie jest tak..on/ona spotyka kogos w kim sie zakochuje to zmarnowania potencjalu genetycznego...

• marrysienka Tra la la la 18.07.11, 17:10
        Niceflower, gdybyś była takim super maateriałem genetycznym, jak opisujesz, to byś nie przesiadywała na tych forach, tylko zajmowała się czymś innym.

Mam wrażenie, że to brzydale czują mus, żeby przekonać (jakiś tam, wirtualnych, obcych) ludzi, że są piękni. Piękni ludzie tego tak nie przeżywają, to dla nich normalne, że się podobają i po prostu, korzystają z tego. chyba że sobie niedawno coś zrobiłaś, odessałaś tłuszcz czy powiększyłaś usta i zachowujesz się jak nowobogacka, znaczy nowopiękna.
        • niceflower454 Re: Tra la la la 18.07.11, 19:26
          do marrysienka-mylisz sie.Duzo ludzi siedzi na forach gdy sie nudzi w pracy.
          PO drugie,co ciebie tak zabolało? Ty uwazasz,ze atrakcyjna,INTELIGENTNA seksowna kobieta musi sie tak starac o faceta??? Ona ma faceta na zawolanie..A reszta no coz...

I nijak sie to ma do jakosci uczucia i zwiazku.

• roxxxxanne2026 Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 16:40
      Można tak rzec:)ja ze swoim wybrankiem czekamy do ślubu(żadne z nas Tego nie robiło jeszcze).Sam mi wyznał,że czuje się niesamowicie wyróżniony tym faktem,iż będzie pierwszym i ostatnim.Ja też:)
      • niceflower454 Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 16:42
        do roxanne-no jesli facet jest po 30 stce...to sorry,ale ta bajka nie dla naiwniakow....dla małolatow to i owszem,to dobre jest.....
        • roxxxxanne2026 Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 16:47
          Nie:)20 tylko:)bez doświadczeń.A zgadzam się z tymi po 30,tu już tylko bajka z jego strony.
      • black-sandra Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 17:25
        roxxxxanne2026 napisała:

Sam mi wyznał,że czuje się niesamowicie wyróżniony tym faktem,iż
        > będzie pierwszym i ostatnim.Ja też:)

Pierwszym może i tak ale nie byłabym taka pewna czy ostatnim .
        • josef_to_ja Re: żona dziewica czy doświadczona 19.07.11, 22:27
          A Twój pierwszy mąż był Twoim pierwszym facetem? ;)
    • fachowiec_xxxx Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 22:24
      dziwakow nie brakuje
    • elizzabeth Re: żona dziewica czy doświadczona 18.07.11, 23:38
      Dziewica w wieku 25 lat? Czemu nie. Są jeszcze powody religijne. Niemodne.. Niektórzy katolicy należą jeszcze do Kościoła na poważnie, nie traktują tego jak wizyty w teatrze. Starają się trzymać zasad (seks przed ślubem dla katolików jest grzechem), budować związki na innym, trwalszym fundamencie. Kwestia tego czym się ktoś kieruje w życiu.
      • kkkkota Re: żona dziewica czy doświadczona 19.07.11, 11:54
        A prawiczek w wieku 25?
        • elizzabeth Re: żona dziewica czy doświadczona 19.07.11, 12:20
          Problem?
      • mieux Re: żona dziewica czy doświadczona 21.07.11, 07:40
        >Starają się trzymać zasad (seks przed ślubem dla katolików jest grzechem), budować związki na innym, trwalszym fundamencie.

Jest wielu, a może nawet więcej niekatolików, którzy mają wysokie zasady moralne i przez myśl im nie przejdzie, aby się szmacić przed ślubem.

> Kwestia tego czym się ktoś kieruje w życiu.

Dokładnie. Jeśli ktoś kieruje się dupą i ona nim rządzi, to wychodzi mu życie zasrane.
    • obidimaju Re: żona dziewica czy doświadczona 19.07.11, 00:01
      A ja dziewicą nie jestem i uważam, że decyzja o utracie dziewictwa była jedną z gorszych w moim życiu. Gdybym mogła cofnąć czas, wolałabym zostać dziewicą do ślubu albo chociaż zaręczyn. Zauważam bowiem korelację pomiędzy tym jak mężczyźni szanują swoje kobiety dziewice (lub kobiety, które to z nimi straciły dziewictwo), a tymi, którzy mają partnerkę z, nazwijmy to, przeszłością. Może to wybiórcze obserwacje, ale kobieta ma uboższą seksualną przeszłość tym większym szacunkiem darzy ją partner.
      • kkkkota Re: żona dziewica czy doświadczona 19.07.11, 11:53
        Co za średniowieczne gadanie. Jest równouprawnienie.
      • kwasowka Re: żona dziewica czy doświadczona 19.07.11, 21:49
        ale kobieta ma uboższą seksualną przeszłość tym większym szac
        > unkiem darzy ją partner.
        to jest prawda, ale żaden facet nie chce się do tego przyznać, bo woli doświadczoną, a rzeczywistosc jest inna.
        Każdy facet chce mieć kobietę czystą , a nie przelecianą przez wielu mężczyzn.
        Każdy chce być tym pierwszym, ale nie potrafi się do tego przyznać.
        Pytanie do facetów- czy macie szacunek do kobiety , która Wam wciska się natrętnie do łóżka,
        czy z takimi zawieracie małżeństwo i planujecie przyszłość, czy z taką kobietą chcecie mieć dzieci.Proszę o odpowiedz prawdziwych 100% mężczyzn , a nie gó...arzy.
    • leserka0 Re: żona dziewica czy doświadczona 20.07.11, 07:06
      Jak kobieta nic poza dziewictwem do zaoferowania nie ma, to na pewno ono jej w zdobyciu szacunku nie pomoże.
      A kobieta z kilkoma facetami "na koncie", to coś innego niż kobieta, która wskakuje każdemu do łóżka.
      Poza tym, jak facet jest sensowny i kobieta jest sensowna, to takie pierdoły, jak ilość partnerów nie mają znaczenia. A że sensownych ludzi jest mniej, niż więcej, to takie pytania istniały, istnieją i będą istnieć.
    • altz Re: żona dziewica czy doświadczona 20.07.11, 07:40
      Może liczył, że skoro panna dziewica, to niczym go nie zarazi? ;-)
      Naiwny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka