krzysiek976 14.06.11, 20:52 Witam panowie ;D.Czy ktoś z was nie ma może kaset magnetofonowych (Kaset MC)z słynnym zespołem AC/DC,a chce się ich pozbyć za darmo,czy za "Przysłowioną" złotówkę,chętnie wezmę ; )) Pozdrawiam,Krzysztof. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-no-kolego Re: Fani AC/DC...... 14.06.11, 22:22 wywaliłem wszystkie kasety w zeszłym roku, ale jeszcze poszukam. Może coś w piwnicy zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Fani AC/DC...... 14.06.11, 22:34 > wywaliłem wszystkie kasety w zeszłym roku, Jakiś protest? :D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Fani AC/DC...... 14.06.11, 22:46 Niestety,nie mam ale mam karton przeprowadzkowy pelen kaset VHS ktorych tez chetnie bym sie pozyl... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k przegranie na DVD 14.06.11, 23:18 leziox napisał: > Niestety,nie mam ale mam karton przeprowadzkowy pelen kaset VHS ktorych tez che > tnie bym sie pozbyl... przergranie ich na DVD to wydatek rzedu 100 Euro... kup Gerät :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: przegranie na DVD 14.06.11, 23:35 Mam wlasnie Gerät i VHS mnie niepotrzebne. Po co mam przegrywac.Nie jestem maniakiem filmowym w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek976 Re: Fani AC/DC...... 16.06.11, 16:36 e-no-kolego,byłbym wdzięczny gdybyś poszukał ; )) leziox-a z czym masz te kasety VHS,czy są tam koncerty AC/DC :>?? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Fani AC/DC...... 15.06.11, 08:31 Wiem, ze to niemodne, ale ja magnetofon mam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
katoda_ltd Re: Fani AC/DC...... 14.06.11, 23:30 Jeżeli pamięć mnie nie myli to mam "Razor's Edge" na kasecie magnetofonowej, ale niestety nie będę miał do niej dostępu przez najbliższe 1,5 miesiąca :/ Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Fani AC/DC...... 15.06.11, 17:53 krzysiek976 napisał: > Witam panowie ;D.Czy ktoś z was nie ma może kaset magnetofonowych (Kaset MC)z s > łynnym zespołem AC/DC,a chce się ich pozbyć za darmo,czy za "Przysłowioną" złot > ówkę,chętnie wezmę > ; )) > > Pozdrawiam,Krzysztof. Miałem swego czasu jakąś piracką (pierwsza połowa lat 90-tych) dwukasetową składankę.... ale czy po pięciu przeprowadzkach bym to znalazł gdzieś w pudłach... nie sądzę. Poszperam... oddam darmo, i tak z autoryzowanych źródeł mam to, czegom chciał od AC/DC. Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy ! (miau wytrzeszcza oczy ze zdumienia) 24.06.11, 18:54 nie moge uwierzyc i zazdroszcze. fajnie macie na tym forum , mozecie o muzyce tak otwarcie sobie gadac i moderator nie wywala, jak na kobiecie. ciekawa roznica, nieprawdaz? chyba sie tu wprowadze ;) Odpowiedz Link Zgłoś