fred-ward 23.09.11, 20:53 Czy mozna to poznac po zachowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poly_gamer Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 23.09.11, 21:28 > Czy mozna to poznac po zachowaniu? Zdecydowanie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 23.09.11, 23:06 Zaczyna później wracać z pracy i ma mniejsza ochote na seks. Gwałtowniej niż do tej pory reaguje na sms-a lub dzwoniacy telefon. Zdarza sie, ze ma ślady szminki na ubraniu lub pachnie obcymi damskimi perfumami. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 23.09.11, 23:12 > Zaczyna później wracać z pracy i ma mniejsza ochote na seks. > Gwałtowniej niż do tej pory reaguje na sms-a lub dzwoniacy telefon. > Zdarza sie, ze ma ślady szminki na ubraniu lub pachnie obcymi damskimi perfumam > i. Niby racja. Ale taki nieostrożny gamoń wpada, zanim zdąży zrozumieć, że ma ochotę na zdradę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 23.09.11, 23:22 To nieuniknione. Kobiety sa niezwykle spostrzegawcze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 23.09.11, 23:44 > To nieuniknione. Kobiety sa niezwykle spostrzegawcze. Otóż to! Dlatego trzeba się znacznie bardziej wysilić, żeby w ogóle do zdrady dojść mogło. A i tak wpadka jest (prawie) pewna. :D No...chyba, że delikwent podejdzie do sprawy profesjonalnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 23.09.11, 23:49 Nie opłaca sie. Profesjonalizm w tych sprawach oznacza nieustanna samokontrole, a wiec ogromne napięcie. A to nie sprzyja potencji. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 24.09.11, 00:33 > Nie opłaca sie. Profesjonalizm w tych sprawach oznacza nieustanna samokontrole, > a wiec ogromne napięcie. A to nie sprzyja potencji. Ależ wręcz przeciwnie! Profesjonalista jest dobrze przygotowany i nie musi się przejmować szczegółami, bo to mu wychodzi automatycznie (samokontrola jest więc całkowicie zbędna). A z potencją to i tak nie ma nic, ale to nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 24.09.11, 00:39 Prawde powiedziawszy nie mozna tu dojsc do perfekcji. Z takiego powodu, ze zdradzana partnerka tez sie rozwija. Robi sie bardziej czujna i intuicyjna. Poza tym kobiety sa nieprzewidywalne. Napiecie i kontrola sa wiec nieuniknione. Nie kombinuj. Bilans zyskow i strat i tak wypada niekorzystnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 24.09.11, 00:49 > Bilans zyskow i strat i tak wypada niekorzystnie. Toż mówię, że to i tak najczęściej źle się kończy, bo my gamoniowaci jesteśmy a wy jesteście świetnymi obserwatorkami. > Prawde powiedziawszy nie mozna tu dojsc do perfekcji. Tu się jednak mylisz. My potrafimy się całkowicie wyluzować w sytuacji ekstremalnej, jeżeli jesteśmy pewni siebie i swoich możliwości. A wtedy kobieca czujność leży i kwiczy, bo z męskiej strony nie ma napięcia i sygnałów alarmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 24.09.11, 00:56 poly_gamer napisał: > Tu się jednak mylisz. My potrafimy się całkowicie wyluzować > w sytuacji ekstremalnej, jeżeli jesteśmy pewni siebie > i swoich możliwości. A wtedy kobieca czujność leży i kwiczy, > bo z męskiej strony nie ma napięcia i sygnałów alarmowych. Ooo, to gratuluje. To naprawde godne podziwu dojsc do doskonałości w oszukiwaniu drugiego, bliskiego człowieka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 24.09.11, 01:22 > Ooo, to gratuluje. > To naprawde godne podziwu dojsc do doskonałości w oszukiwaniu drugiego, bliskie > go człowieka. Łomatkobosko! Czy jeżeli zdradzę Ci przepis na sernik poly_gamerski, to posądzisz mnie o to, że ja go codziennie na kolację spożywam?! A teorię szalików na drutach też posiadłem i co? Jak myślisz, co z tego wynika? Zrobiłem ja jakiś szalik czy nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 24.09.11, 10:31 ahahah, to robotki na drutach sa teraz w modzie???:))) chyba ze sie to teraz tak nazywa???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 24.09.11, 20:19 > ahahah, to robotki na drutach sa teraz w modzie??? Przeca to som robótki ręczne. A i ten drut jakoś skojarzyć się może, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 24.09.11, 10:32 W tym rzecz, ze Ty napisales z taka pewnoscia jak praktyk, nie teoretyk. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 24.09.11, 20:26 > W tym rzecz, ze Ty napisales z taka pewnoscia jak praktyk, nie teoretyk. ;) Mój nick mówi w końcu sam za siebie. T i e o r i e t i c z n i e... A zwyczaje to mam już całkiem zbereźne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 24.09.11, 21:06 tak można, zaczyna zachowywać się inaczej i jeśli jest się na prawdę blisko z tą osobą da się wyczuć Odpowiedz Link Zgłoś
fred-ward Re: A jak rozpoznac, ze mezczyzna zdradza? 24.09.11, 22:02 Ale przeciez bywaja dlugoletnie romanse i zwiazki, ktore jednak nie- wychodza na swiatlo dzienne-. Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 miednica 26.09.11, 12:32 Zrobić test miednicy jak później wraca. Lejesz wodę do miednicy i facet siada- jak jajka puste to pływają:) Proste:):):) Odpowiedz Link Zgłoś