13.11.11, 19:37
Witam Panowie. Tak się zastanawiam na prezentem dla męża. Pomyślałam o "katalogu marzeń" tj.voucher na jazdę samochodem wyścigowym.Czy któryś z Was z tego korzystał? Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • carbone77 Re: Pytanko 13.11.11, 19:51
      Jako człowiek, który nie korzystał oznajmiam, że na pewno bym się bardzo ucieszył z takiego prezentu :). Jeśli dodatkowo interesuje się motoryzacją, wyścigami samochodowymi to nigdy go nie zapomni.
      • duma.uprzedzenie Re: Pytanko 13.11.11, 19:59
        Dzięki za odpowiedź.Ciekawi mnie czy ktoś z tego korzystał już? Czy opłaca się wydać (niemałe) pieniądze?
    • aroden ze wzgledow bezpieczenstwa 13.11.11, 20:02
      zaczalbym jednak od gokarta. jezdzilem i tez bylo przyjemnie :)
    • astrofan Re: Pytanko 13.11.11, 20:36
      to niezły prezent,

alternatywą jest wykupienie kursu techniki jazdy: wyścig, drift,itp. - jak to opanuje będzie miał olbrzymią satysfakcję
    • lolcia-olcia Re: Pytanko 13.11.11, 20:53
      ja tak sprezentowałam skok ze spadochronem - super prezent, bardzo się podobał już pyta o następny ;-)
      • facettt Odpowiedzianko :) 13.11.11, 20:57
        lolcia-olcia napisała:

> ja tak sprezentowałam skok ze spadochronem - super prezent, bardzo się podobał
        > już pyta o następny ;-)

Ty masz sposob na przyprawianie jaj facetowi.
        Strach pomyslec, coby sie dzialo, gdybys z podobna blyskotliwoscia zechciala przyprawiac
        im rogi :)
        • lolcia-olcia Re: Odpowiedzianko :) 13.11.11, 22:50
          jak zawsze pomocna :-)
    • tapatik Re: Pytanko 13.11.11, 22:32
      Nie korzystałem, ale zbieram na to kasę, bo mam ochotę.
    • derff Re: Pytanko 14.11.11, 09:26
      Podryftować kazdy może. Wystarczy kupić dużego fiata na chodzie albo Forda Sierrę i założyć
      szperę (blokada tylnego mostu) i driftoeóz gotowy. Wydatek jakieś 1.5 tys.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka