Gość: cross IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 12:55 Panowie, czy wiecie coś na temat mięśni Kegla. Czy Wasze partnerki pracują nad poprawą ich stanu? Co o tym w ogóle sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
envi Re: mięśnie Kegla 07.06.04, 22:26 Mięśnie kegla powinna ćwiczyć kobieta głównie dla swojej własnej przyjemności:) Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: mięśnie Kegla 08.06.04, 08:17 Nie do końca, podobno u mężczyzn ta umiejętność umozliwia skuteczne wstrzymywanie wytrysku. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: mięśnie Kegla 08.06.04, 09:29 Moja nie pracuje. Ale jakos nie odczuwam takiej potrzeby, doznania mam ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: mięśnie Kegla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 13:59 Nie zgadzam się, że kobiety ćwiczą tylko dla swojej przyjemności. Niektóre kobiety potrafią dać tym dużą przyjemność facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valmont Re: mięśnie Kegla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 00:16 a moja trzaska nimi orzechy kokosowe: trzask! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhaj Chyba włoskie?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 01:33 Czy taka już jest rozjechana, że kokosy sobie wsadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia Re: mięśnie Kegla IP: *.echostar.pl 11.06.04, 02:11 a ja używam i poprawia to zarówno moje doznania, jak i partnera... po prostu mogę regulować jak bardzo będzie tam ciasno... :) Odpowiedz Link Zgłoś