s.romeczek 08.03.12, 13:47 ja bym z taką nie mógł wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114883,11304165.html?i=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 13:50 o co Ci chodzi czegoś jej brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:00 jak co ? wiadomo - cycki i nogi jakies takie krókie? Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:05 cycki za krótkie? no tak, jak nie ma kolan to dokąd mają zwisać... Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:08 do policzków? i dlaczego zwisać? Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:15 aaa czyli powinna stanąć na głowie? lubisz najpierw obejrzeć od spodu, przed tym rozmnażaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:21 otóż bez stawania na głowie, i co wstrząśnięta czy tylko letko zmieszana?:P zupełnienie nie wiem o co kaman?? Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:30 "Do I look like somebody who cares?" :D no jak stoi na głowie to widać wszystko od spodu no nie? jużeś chyba po kilku głębszych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:36 przepraszam nie rozumim, mamusia powtarza mi, że dla nas najlepsze i najzdrowsze jest wszystko co polskie wódka, jedzenie, powietrze..;P a kogo obchodzi odspód? majtki to se na wystawie w galerii mogę obejrzeć i to nienoszone:P Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:40 ino niech mamusia na sól polską uważa i staropolskie zwyczaje daruje chwilowo, no gdzie majtki? nie znali wtedy takich wynalazków Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:45 ee propaganda obcych producentów, sól jak sól tylko mniej biała czyli zdrowsza bo z mikroelementami:P jak nie znali? to nie afryka zimno by im bez majtek było Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:53 taa z całą tablicą mendelsona czy jak mu było.... to pewno jakie futrzane zakładała ni? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:02 morrisona chyba?? magnez wapń samo zdrowie o, o bobrowe:P (bobry juz wtedy chyba kicały??) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:11 > morrisona chyba?? magnez wapń samo zdrowie No i ten żelazocyjanek potasu... > o, o bobrowe:P (bobry juz wtedy chyba kicały??) Ale kobieta ma własne futro, po co ma pożyczać od zwierzaków? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:27 wszystkie minerały sa potrzebne do prawidłowego rozwoju, zelazo..też:P serio? nie widziałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:33 > wszystkie minerały sa potrzebne do prawidłowego rozwoju, zelazo..też:P A cyjanek w szczególności, dlatego dawniej go monarchom i papieżom nie szczędzono. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:35 uhym, cyjankalii- via lukrecja borgia? ( tezes ogladal wczoraj ze mla bbc, strajk?) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:45 > uhym, cyjankalii- via lukrecja borgia? Obecnie nie musiałaby tak kombinować, wystarczy zupę przesolić. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:46 nie demonizuj soli gdy sam pieprzysz Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:50 > nie demonizuj soli gdy sam pieprzysz Pieprzu nie podmieniali, bo się do posypywania dróg slabo nadaje. Tzn. nadaje się, ale nie ma uzasadnienia takie posypywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:36 bogatemu wszystko wolno:P Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:13 niech i un będzie, i potas ze pomidorów nawet już Ci się bober marzy kicający i buszu? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:31 pomidory to drogie są, mamusia go z ziemniaków bierze:P na bober cza będzie jeszzce poczekać trochę, ciekawe po ile w tym roku będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:35 dobrze kombinuje, taką zupkie niech upichci:ziemniaki + bober (mrożony) i na ciepło podać:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:37 ze slotka lukrecja, slottka taki bober wychodzi najfajniejszy.popycha ino huczy. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:38 zupke krem? jak bober mrożony i na ciepło? Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:47 taak kremową i ze śmnietano:) a pocałujta Wy mnie wszyscy we boberkowy tyłek, spadam Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:53 za to roomis dopelnienie ma w malym paluszku. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:09 > jak nie znali? to nie afryka zimno by im bez majtek było Polska to, wbrew pewnej piosence, też nie jest Afryka, a mi jakoś zimno nie jest. :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:34 może grzałkę gdzieś masz ukrytą? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:38 > może grzałkę gdzieś masz ukrytą? Raczej chłodziarkę. Do piwa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:39 chłodziarkę i ciepło jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:41 Zawsze jest ciepło, taka jest specyfika używanego przeze mnie najczęściej stroju - powietrze tam zgromadzone ma mniej więcej stałą temperaturę, niezależnie, czy na zewnątrz jest +30, czy -20 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:43 nawet jak ażurowy zakładasz?:P Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:45 sromek poki co wracaj na cmentarz ze swoim lomem. o abazur sie nie zajmuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:45 Nie widziałem jeszcze ażurowego kiltu, to jakiś nowy wynalazek kryzysowy? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:49 wersja na upalne lato :P Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:55 PPP Roomus wiec dostaniesz w pape (w zamian) zobaczym czy Reuters sie wreszcie zorientuje kto na nim zeruje. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 16:17 weź albo strajk albo ja przecież nie będę bił się o damę z facetem w spódnicy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 16:27 > weź albo strajk albo ja przecież nie będę bił się o damę z facetem w spódnicy n > ie? Spódnica w biciu się nie przeszkadza, w końcu kilt przez wiele wieków i w wielu krajach stosowany był jako mundur polowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:42 i cos ci powiem jeszcze chlopie, podczas pracy zwlaszcza w IT nie korzysta sie z zasbow pracodawcy. chocby to bylo tylko i tzw gniazdko do zasilania. bye Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:48 > podczas pracy zwlaszcza w IT nie korzysta sie z zasbow pracodawcy. chocby to b > ylo tylko i tzw gniazdko do zasilania. Tzn. każdy programista przychodzi z własnym agregatem prądotwórczym, przynosi własne biurko, krzesło i wieszak na kurtkę? I jak to wszystko mieści się w boksie..a nie, boks też swój przecież przynosi, może sobie wybrać model, który pomieści całe wyposażenie. Tylko co z podłogą? Budynek też zalicza się do zasobów pracodawcy przecież? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:51 :) bohu pamyluj,,, ho capito- you nie panimajesz dot Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 13:54 pierwsza pinapgerl, co chcesz od pani? albo prototyp sekslali też może być. dla niewymagających;) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:02 taa, ciekawe czy większe też robili? ale uroda jakaś taka pozaziemska? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:06 to jest model mobilny - masz ją tam, gdzie chcesz (chyba się zapiszę do reklam) uroda jest niebiańska po prostu, by nie powiedzieć anielska. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:10 aha, fempad, masz ją tam, gdzie chcesz (chyba się zapiszę do reklam) tylko nie pod sobą:P włosy, włosy i skrzydła - to do anielskości jest potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:15 o sromek urne klei, stolarskim. na cmentarzu maja zapotrzebowanie na glosowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:22 na cmentarzu maja zapotrzebowanie na glosowanie? - nie, pytali kiedy wpadasz:P Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 14:53 no wlasnie, ty sie z nimi tuba propagandowa porozumiewasz, dobrze wiedziec to sie mamuni podpowie jak cie ma za pomoca anteny odlaczyc. i lecisz romans lecisz,,, w nicosc bo poczte ci zablokowalo adieu:) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:04 taa anteno przez beret Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:16 W beretach teraz dekodery multipleksu montują. :) Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:20 ultimate.strike napisał: > W beretach teraz dekodery multipleksu montują. :) nie multipleksu a ultimejtu:D Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:25 > nie multipleksu a ultimejtu:D Nawet gdyby tak było, lepiej o tym nie wspominaj. Możesz wywołać masowe protesty przeciw nieumieszczeniu TV Trwam na ultimejcie. Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:29 e nie, ojciec derektor wszystko monitoruje, wie że ma w mojej osobie pełne poparcie na tym forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:37 Ale podpadłaś, jak jeden polityk niedawno. Należy zwracać się: Ojciec Doktor Dyrektor Radia MaRyja Dobrodziej (czy jakiś tam inny -dziej) i jeszcze wiele, wiele innych tytułów... Tadeusz Rydzyk. Nie wiem, czy spowiedź i pokuta będzie w tym przypadku wystarczającym zadośćuczynieniem, prawdopodobnie dopiero prokurator będzie zdolny wyprostować Twój kręgosłup moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:38 uj strajk ty kilt nosisz, detyno to o ciebie chodzilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:44 > uj strajk ty kilt nosisz, detyno to o ciebie chodzilo:) Ja nie mam tylu tytułów. I dobrze, bo bym nie zapamiętał i potem bym miał problemy z ustaleniem, czy rozmówca właściwie się do mnie zwraca. :) A od ustalenia, jak widać na omawianym przykładzie, zależy życie, zdrowie i wolność osobista owego rozmówcy. Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 19:42 ultimate.strike napisał: > Ja nie mam tylu tytułów. I dobrze, bo bym nie zapamiętał i potem bym miał probl > emy z ustaleniem, czy rozmówca właściwie się do mnie zwraca. :) A od ustalenia, > jak widać na omawianym przykładzie, zależy życie, zdrowie i wolność osobista o > wego rozmówcy. ześ się zagalopowałeś Strajku, tytuły wszelakie są bardzo istotne jak i ukłony, dygnięcia i inne okazywanie szacunku bym nie miała nic naprzeciwko, coby jeden z drugiem zamachali kiltem przede mno;) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 20:24 > ześ się zagalopowałeś Strajku, tytuły wszelakie są bardzo istotne jak i ukłony, > dygnięcia i inne okazywanie szacunku Ja preferuję szanowanie rzeczywiste nad okazywaniem, często nieistniejącego szacunku. :P Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 09.03.12, 08:55 wiadomo, że nie o pozory się rozchodzi, tylko prawdziwy szacunek a gdy do tego dojdą jeszcze wodotryski to już komplet:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:32 ni, poczto bez proxy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jak oni dawali radę się rozmanażać? 08.03.12, 15:41 nudzi mi sie strasznie....choć tutaj...kalllka sie za twój sromek wziela... nie moze cie to ominac! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Czym glupszy temat, tym szybciej sie rozmanaża? 08.03.12, 15:56 gdyz jak na razie to jedynie takie wnioski z tej dyskusji plyna. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Czym glupszy temat 08.03.12, 16:02 uhym, gdybys byl pomyslal zanim napisal, moze w ogole takiej dyskusji by nie bylo, goszka. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Czym glupsza tema - tym bardziej ja chcema ? 08.03.12, 16:10 kalllka napisała: > uhym, gdybys byl pomyslal zanim napisal, moze w ogole takiej dyskusji by nie by > lo, goszka. gdybym najpierw zawsze myslala, a potem pisala, to w ogole nie pojawialabym sie na tym forum. na nieszczescie dla FM, rowniez i ja miewam niekiedy chwile zacmienia umyslowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Czym glupsza tema - tym wieksza sciema 08.03.12, 19:54 to jest goszka prawda ( i nie Twoje zacmienia) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czym glupszy temat, tym szybciej sie rozmanaż 08.03.12, 16:10 tu nie chodzi o temat tylko o inicjatora...on ma moc rozmnayania...i material ktory mu daje Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Błędny wniosek. 08.03.12, 16:33 Od 3-go postu nikt tu na temat nie rozmawia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Nie zgadzam sie 08.03.12, 16:51 ultimate.strike napisał: > Od 3-go postu nikt tu na temat nie rozmawia. :) zanim wyszlam z siebie - to wyszedlam z zalozenia, ze maneż (jak to w cyrku) sie rozmanaża :) Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: Nie zgadzam sie 08.03.12, 19:45 Droga Pani, intelygentni ludzie potrafiom rozmawiać na dowolny temat, a zwłaszcza gdy się na rzeczy nie znajo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Nie zgadzam sie 08.03.12, 20:25 > a zwłaszcza gdy się na rzeczy nie znajo:) To właśnie świadczy, że mają inteligencję. Taką wrodzoną, a nie wyuczoną. :) Odpowiedz Link Zgłoś