Dodaj do ulubionych

Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi?

09.03.12, 23:04
Mój chłopak jest fotografem. Aparat ma zawsze pod ręką. Zdarza mu się fotografować obce kobiety, które mu się podobają. Mi nie robi zdjęć.
Podobno mu się podobam. Ale chyba nie tak, jak inne.
Proszę facetów o zdanie.
Szczerze.
Obserwuj wątek
    • koham.mihnika.copyright Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 10.03.12, 07:33
      ciebie juz wyluskal.
      jesli bierze adres imie i numer telefonu, to czuj sie jak w grupie.
      Jesli nigdy ci foty nie walnal, zwlaszcza nago, to masz marne szanse.
    • six_a Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 10.03.12, 08:52
      a on ma się domyślić, że chcesz być fotografowana czy sprawa jest duuuuuuużo poważniejsza i oczekujesz, że będzie odtąd fotografował tylko ciebie?
      • jodyna.1 Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 10.03.12, 12:55
        six_a napisała:

> a on ma się domyślić, że chcesz być fotografowana>
        A co ma mu może przesłać podanie i 3 zdjęcia?
        • six_a Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 10.03.12, 13:07
          > A co ma mu może przesłać podanie i 3 zdjęcia?
          tak, za potwierdzeniem odbioru.
          szkoda, że hydraulikiem nie jest, może byłby bardziej domyślny w kwestii obowiązków.
    • talk_jockey Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 10.03.12, 13:10
      moj chlopak jak go nazywasz, zdjec ci nie robi - zwlaszcza nago jak ktos zauwazul
      na pewno on twoj?
      • lipcowo Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 10.03.12, 13:36
        ano moj. o nagiej sesji byla mowa - poprosilam o nia kilka miesiecy temu, ale nalegac nie bede. nie chce tworzyc problemow,ale moze dobrze by mu zrobils taka moja sesja u konkurencji... :)
        • talk_jockey Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 10.03.12, 13:39
          ja maluje ... wiec jak mozesz kilka godzin w nie nazbyt wymagajacej pozie to zapraszam:)

fotografii osobiscie nie uwazam za sztuke:
          • lipcowo Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 10.03.12, 15:03
            dzieki za checi, ale zaden ze mnie material na modelke :)
            przykro mi zwyczajnie, jestem zazdrosna o jego podziw dla innych, chociaz mowi, ze bardzo mu sie podobam.
            dopiero 2 miesiace mieszkamy razem i na wiellu plaszczyznach musimy sie dotrzec
            • abes79 Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 10.03.12, 21:22
              Dziwne problemy ludzie mają w związkach bo są dziwni.
              - Może nie chce ci robić zdjęć bo się boi o to że będą oglądać cie inni a on o to jest zazdrosny?
              - Jak byś mu się nie podobała nie bylibyście razem.
              - Pogadaj z nim o tym, że cię to gryzie, a nie do obcych z takimi rzeczami idziesz.
            • koham.mihnika.copyright Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 00:39
              czy oprocz dziewczyn fotografuje wiewiorki, architekture, kwiatki, krajobrazy?
              Co to znaczy (wedlug ciebie), ze jest fotografem? Zarabia na zycie?
              Rubens malowal panie puszyste, zatem ?
              Daj artyscie zaistniec!! Kolega cie pedzlem uwieczni.
              • lipcowo Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 09:23
                fotografuje. na zycie zarabia zdjeciami ze slubow itp. inne obiekty uwiecznia dla frajdy.
                nie podcinam mu skrzydel, niech sie chlop rozwija. tylko obce baby z monitora sie na mnie gapia...;)
                • khadroma Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 09:53
                  Najwyraźniej sie specjalizuje w portretach. A Ty wolałabyś, żeby w pejzażu?
                  Widze tu poważną rozbieżność w odbiorze sztuki. To może doprowadzić do rozstania... ;)
                  • koham.mihnika.copyright Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 10:46
                    najwyrazniej specjalizuje sie w slubach. Byc moze dorabia na komuniach. Raczej rzemioslo, niz sztuka. Do bolu rutynowe.
                    Skoro z ekranu, to "sztuka" go bardziej rajcuje niz panienka. U mnie w domu sa zdjecia rodziny i z Polski. Byle flamy maja swoje miejsce w szufladzie.
                    Wszystkie swoje panie mialem obfotografowane od stop do glowy.
                    Mysle, ze masz racje, to spora szansa na rozstanie. Calkiem powaznie.
                    • lipcowo Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 11:04
                      rzemioslem zarabia na chleb, ale robi naprawde fajne zdjecia, te dla siebie. ja mu wierze w uczciwosc, pewnie mam problem z czuciem sie atrakcyjna dla niego i stad ten watek.
                      Staram sie zycia mu nie uprzykrzac swoimi "problemami", wiem, jakie sa blahe. ale to jakos nie zmienia faktu, ze mnie sytuacja uwiera.
                      • koham.mihnika.copyright Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 12:32
                        zapomnij na chwile o innych, dlaczego nie robi zdjec tobie? Dla mnie to zupelnie niezrozumiale. osoby, ktore kochalem/kocham fotografuje na okraglo. Dlaczego ty, jego dziewczyna, go nie inspirujesz? Powinnas byc atrakcyjniejsza niz inne.
                        sorki.
                      • aroden To wez sie podrap :) 11.03.12, 16:23

> Staram sie zycia mu nie uprzykrzac swoimi "problemami", wiem, jakie sa blahe. a
                        > le to jakos nie zmienia faktu, ze mnie sytuacja uwiera.

To wez sie podrap, bo nic innego sie zrobic nie da.
                      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 12.03.12, 23:49
                        lipcowo napisała:

> rzemioslem zarabia na chleb, ale robi naprawde fajne zdjecia, te dla siebie. ja
                        > mu wierze w uczciwosc, pewnie mam problem z czuciem sie atrakcyjna dla niego
                        > i stad ten watek.

Jeśli zdjęcia robi nie tylko dla pieniędzy ale i z pasji, ale o fotografowaniu Ciebie nie myśli, to najwyraźniej nie bardzo jesteś jego pasją.

Problem nie jest błahy...
                        • lipcowo Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 13.03.12, 21:27
                          coś własnie też mi się tak wydaje. W weekend zaproponuję ponownie zdjęcia. Jeśli się wymiga, wrócę tu popłakać :)
          • koham.mihnika.copyright Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 00:35
            ten temat byl przerabiany w 19 wieku :-{)

fotografia moze byc sztuka, tak jak niektore malarstwo jest kiczem.
    • pepe-34 Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 11:05
      powiem tak- ogólnie masz kłopot. Nie wiem na ile ta pasja dotyczy jego profesji a ile fascynacji pięknem innych kobiet- to musisz ocenić sama. Jeśli górę bierze to drugie to nie jest za wesoło :(
      Jeśli te zdjęcia są mu do czegoś potrzebne (np. robi je na zamówienie innych) to jest w sumie wytłumaczony ale jeśli robi je namiętnie, przy każdej okazji, w mniej lub bardziej oficjalnych sytuacjach to może to świadczyć o "kolekcjonowaniu" kobiecego piękna, któremu żaden zdrowy facet nie jest w stanie się oprzeć (kwestia tylko na ile jest w stanie się opanowywać...)
    • wersja_robocza Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 11:41
      Może w kadrze sienie mieścisz? Albo klisza pęka? Ja tak mam.:|
      • koham.mihnika.copyright Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 12:29
        wersjo - kiedy sie scyfryzujesz?
        a photoshop nie takie cuda zrobi ;-{)
        • wersja_robocza Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 12:50
          Sęk w tym, że ja na fotoszopie się nie znam ni na jotę.:|
          • koham.mihnika.copyright Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 13:24
            do Wielkanocy masz sie znac. Jest tansza WERSJA! Elements No. 10. Bierze za reke i prowadzi do celu. iiiizy.
    • mariuszg2 Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 11.03.12, 18:38
      myślę, że w ten spsób Cię wyróżnia spośród innych
    • 5er Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 13.03.12, 21:56
      Ale chyba nie tak, jak inne.

chyba na pewno.
    • kasia_38 Re: Proszę o opinie mężczyzn - o co chodzi? 16.03.12, 15:06
      hmm znam to
      nie raz, nie dwa, nie trzy:) byłam też świadkiem takich sesji, także aktów... na początku może i była zazdrość, ale później to spowszedniało. Ba, po czasie to te sesje nudne są.
      I powiem Ci, tak długo jak nie zgodzisz się na zdjęcia będzie ok, bo nie będziesz kolejną w katalogu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka