13.03.12, 12:42
Świat istot żywych to min świat barw... i pełnią one różne role, kamuflarz, ochrona, atak, gody...
...dziś na ulicy rzuciła mi się w oczy kobieta...rudo ufarbowane włosy, ostry makijaż rzęsy maskarą ciągnione pod kolor włosów, czerwnoa bluzka z duuużym dekoldem i piersiami na wieszku niemal, rozpięty płaszcz, krótka sodniczka...stanowczo za krótka gdyż z łatwością można było dostrzedz taśmę od pończoch samonośnych...dłuuuugie kozaki na szpilach czerwone....niemal biegła...i pytanie...po co?
1. na spotkanie z szefem o podwyżke
2. na spotkanie z klientem żeby mu coś sprzedać
3. goniła męża żeby jednak jej nie zostawiał
4. szuka wiosny
5. szuka faceta
6. wraca z upojnej nocy
7. uciekła z wybiegu dla modelek
8. wyszła z przymierzalni zapominając zapłacić za zakupy...
9....inne...
Obserwuj wątek
    • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 12:49
      Dress Code jeden wie. Ale z Twojego opisu wynika, że mogło to zajefajnie wyglądać.
      • mariuszg2 Re: Barwy 13.03.12, 13:30
        wygladalo fajnie ale na mnie nawet nie zerknęła :(
        • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 13:41
          Pewnie popełniłeś podstawowy i częsty błąd, w spodniach szedłeś. Gdybyś był w kilcie, na pewno zwróciłaby uwagę. :)
          • mariuszg2 Re: Barwy 13.03.12, 13:58
            ależ skąd...byłem w kilkcie...tyle, że mi polococty zbrakło...
            .... byłem chyba za malutki :(...o taki jak tu....(od 3 minuty :)))
            www.youtube.com/watch?v=OIJh2moqFC4&feature=related
            • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 14:01
              Trzeba było Hup Koli spróbować, podobno ejj efekty się dłużej utrzymują. :)
    • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 12:51
      siku
    • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 13:18
      oj Mariuszqu nic nie rozumiesz,
      to Marzanna była,
      biegła nad Wisłę, żeby się sama utopić:)
      • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 13:19
        Samoobsługowa? Jeszcze trochę i Marzanny będa się topić przez Internet, takie czasy nastały.
        • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 13:25
          ultimate.strike napisał:

> Samoobsługowa? Jeszcze trochę i Marzanny będa się topić przez Internet, takie c
          > zasy nastały.

KTO WIE,
          może zebrała chętnych w necie i biegła na casting dla chcących utopić Marzannę;)
          • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 13:45
            Obecnie ludzie są zbyt zabiegani, nie mają nawet czasu porządnie Marzanny utopić.
            • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 13:45
              Pewnie od topicieli dostała smsa: idź się sama utop.
              • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 13:54
                ultimate.strike napisał:

> Pewnie od topicieli dostała smsa: idź się sama utop.

haha
                albo weź sznurek i się zastrzel:D
                • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 13:57
                  ..z łuku
      • mariuszg2 Re: Barwy 13.03.12, 13:34
        oh! nie!!! biegnę ja ratować.... a biegnąc będę sobie śpiewał...co by sromusiowi siku swobodnym strumieniem leciało...;)

www.youtube.com/watch?v=EYFQQXTd9bQ
      • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 13:36
        Marzanna by sobie powietrze spuściła (żeby się utopić) a ta biegła z piersiami na wierzchu -błąd logiczny
        • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 13:50
          > Marzanna by sobie powietrze spuściła (żeby się utopić)

Ale dopiero nad samą rzeką.
          • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 13:56
            No w sumie, chyba, że liczyła, że po drodze jest szansa żeby ją jeszcze mariusek uratował:P
        • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 13:56
          żaden błąd,
          piersi będą ją unosiły na powierzchni do 21go
          wtedy opadnie z sił i pójdzie na dno
          dlatego już dziś biegła
          dla mnie to logiczne
          • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 13:59
            do 21go to już do bałtyku spłynie, chyba że kotwicę pod majtkami miała?:P
            • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 14:04
              no oczywiście że miała, taki kolczyk w pi.pce z charmsem-kotwiczką;)
              pełni on również funkcje obronne:D
              • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 14:06
                Tylko po co komuś, kto właśnie biegnie się utopić zabezpieczenie przed gwałtem?
                • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 14:11
                  a Tobie zaraz gwałty w głowie,
                  żeby jaki wengorz się nie przyplątał tudzież inny drapieżnik
                  mnie co innego martwi
                  kto jej na tamie we Włocławku pomoże?
                  • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 14:16
                    To ona aż do Włocławka musi biec? Nie można jakiejś sztafety zorganizować, żeby się nie nabiegały?
                    • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 14:20
                      no gdzie biec,
                      dopłynie z prądem unoszona przez te bufory-balony
                      • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 14:23
                        Jest więc nadzieja, że ktoś ją tam odłowi i będzie uratowana. Może Mariusz by się ruszył, umie ją rozpoznać?
                        • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 14:27
                          nie sądze,
                          to już nie te czasy, że rycerz na białym koniu przyjedzie i uratuje,
                          oj nie te czasy....
                          • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 14:32
                            taaa, konie juz tera tylko ciemne zostały
                            • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 14:39
                              znam ja miejsce gdzie i białe mają, nawet dosiadałam;)
                              i krypto zadam a co tam
                              www.ritowisko.com/images-galeria/05104-konie/pages/P1017379.htm
                              • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 14:46
                                ale na zdjęciu ruda nie jestes???
                                • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 14:51
                                  GUPIŚ:)
                                  to mój rycerz a nie ja
                                  • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 14:53
                                    rycerz? z kobietą na karku? bardzo podobny do konia na tym zdjęciu jest?
                                    • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 15:00
                                      och sromeczku,
                                      nie bądź zazdrośnikiem niu niu:P
                                    • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 15:09
                                      noooooo, łakomy to ja mogę być, głupi tyż, ale o zazdrość nie można mnie posądzać:P
                          • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 14:33
                            Cała nadzieja w wędkarzach.
                            • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 14:34
                              a na ch. wędkarzom białe konie???
                              • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 18:31
                                Do wabienia grubych ryb.
                        • mariuszg2 Jak głosi legenda 13.03.12, 15:40
                          ... w prastarych czasach podobna jej kobieta przed 21 marca rzuciła się z wieży zamku na Wawelu do Wisły...smok jakiś potworny ziejący ją gonił po komnatach zamku, miotał pośladki płomieniami.... kiecka jej się zaczeła fajczyć...no i kobita z wrzaskiem przez okno siup do wody.....wopr, straż, sok, żandarmeria, mieszkańcy Sosnowca...wszyscy zaczęli jej szukać... król nawet ogłosil, że odda dzielnicę dobrzyńską, olkuską, zaolzie, grody czerwińskie i żmudź temu rycerzowi kto ją odnajdzie...a jeżeli odnajdzie żywą to odda mu również ją za żonę....
                          Zjechał się kwiat rycerstwa z całego świata....saraceni beżowi, potomkowie dźingis hana, gallowie w osobach asterixa i obelixa, zbój łamignat z puszczy piskiej, rumcaj z żacholeckiego lasu (bez Hanki), rycerze okrągłego stołu, Joanna d'Arc, Geralt z Ryvii...no długoby wymieniać....nie znaleźli....
                          Mijały dni, tygodnie...aż tuż przed swietem kupały gdzieś pośród gęstwy puszczy kampinoskiej przeraźliwy wrzask usmolonej baby spłoszył stado nietoperzy na strychu walącej się chaty z bali...
                          - A pódziesz Ty dziadu j--any nad rzekę i zapusć sieci...Bogowie mnie pokarali takom łofermom... tuzin dzieci napłodzić żes łumiał ale wyżywić ich toco? nie łaska....? a dali mi won z chałupy i zapie...--j złowić coś...do saganka nei ma co włożyc a niedojdy z głodu wrzeszczom...a tyś znowu uchlał miodem u bartnika....
                          - jedno tylko niebożatka do łoćca podobne... - rybak bronil sie....
                          - jak smiesz ty chamie ze wsi...!!! moja dooopa mój byznes!!! ja z mamusiom lepia wim .... śwynci janieli! nie na to mnie matuś chowała nie na tom tak z porzundny chalupy wyszlaże mnei byle ścierwo włochate nie gulune i kształcune takie insynułacje tu insynułowało...precz mi z oczu pókim dobra...bo jak cie w pysk zdziele...to ty ruski miesiąc popamintasz!!!

chłopina rad nie rad udał sie w mrok wąską ściężka ku rzeca...miał doła...ze spuszczoną głową...wszystko m jedno było...nawet nie zauważył jak mijał tzrech wojów radzących u ogniska.... oni go spostrzegli:
                          - Ahoj- zgadnął jeden - Pane prosim was KArlove Vary cestu nie chu..a w ta ciemna doopiczka...
                          wyrwany z zadumy rybak obrzucil mętnym wzrokiem siedzących...
                          - Izwinitje tawariść grażdanin - odezwał sie drugo...Mojewo druga zwout Czech i on tolko szutki razkazywajet - usmiechnał sie wyraźnie podchmielony błyskają złotymi żebami...- Mjenja zawut Rus - skażitje pażałsta kak idti na Wastok?
                          - Tej rybak - spoko leszcza- odezwał się trzeci po polsku.... wyluzuj... wiara nie z tej bajki ...już ja im droge pokaże...ale sam najpierw zapytam po przyjacielsku.... mistzrem Polski jest kto?
                          Rybak oprzytomniał
                          - Lech oczywiście
                          - No to idź z Bogiem...
                          no i poszedł...dalej...
                          - akurat - pomyślał do siebie - Legia to jest potęga, Legia najlepsza jest, Legię tzreba szanować...Legię CWKS- tak podśpiewując doszedl na brzeg rzeki i w neico lepszym nastroju zarzucił sieć....

ogarnęła go melancholia...plusk wody uspokoił a poswiata księżyca odbijająca się w falach przypomniała mu o swojej pierwszej miłości....córce bartnika...ależ ona miała balony! wyciągnął zza pazuchy sakwę ze skóry łasicy w której miał resztki miodu... golnąl se raz drugi...wyciągnął sie na piaszczystym bzegu...

wtem coś mocno szarpnęlo siecią...chwycił oburaćz...poczuł silny opór...zaczał ciągnąc...mocno...bardzo mocno...
                          - ależ duża ryba - pomyślął
                          zaprł się z całych sił...powierzcnia wody zakotłowała się...zobaczył...wielki rybi ogona jak bije o tafle wody.......
                          - toż to jakieś monstrum - krzyknąl...nie dam rady!
                          najwyraźnij krzyk jego dotarł do zaprzyjaźnionych gumisiów...Tami podskoczył do rybaka...
                          - te kolo masz tu flaszkei soku z gumijagów - wyszczbiotał i zniknąl w zaroślach
                          rybak nie zwlejkają odkorkował flaszkę i jednym hałstem opróżnił jej zawartość....
                          poczuł jak nabiera mocy w ramionach, klacie, udach i w kroczu...bez trudu wyciągnąl zawartść sieci na brzeg ale to co zobaczył odebrało mu mowe i wprowadziło w osłupienie...czuł tylko jak rośnie mu ciśnienie pod zgrzebnymi płuciennymi porcientami....
                          Pzred nim objawiła się pieknej urody kobieta...naga do połowy....jej długie czarne włosy ociekały wodą
                          - mokra włoszka - pierwszamyśl przebiegła głowę rybaka
                          - nie idioto królewska córka - ściągaj spodnie - przecież nie będę tu stała i się przyglądała....niby co mam zrobić z tym ogonem?

resztę sobie dopowiedzcie...ale musiało się dziać skoro do dziś dla upamiętnienia teego faktu w Wawie stoi pomnik nagiej kobiety z rybim ogonem tarczą na piersi i mieczem wdłoni...

musiała się bronić przed nagrzanym rybakiem..to są skutki soku z gumi jagód...
              • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 14:12
                no nie mów że to Ty leciałaś???bo skąd wiesz co miała a mariusz nic o tym nie pisał?:P
                • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 14:18
                  no to mnie rozszyfrowałeś:)
                  przyznaje, że perukę dla niepoznaki ubrałam
                  a te piersi to wszystko zasługa serum push up
                  • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 14:21
                    no pacz ale że on się nie skapował, że to peruka tylko ufarbowane:P rude podobno są najlepsze ??
                    • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 14:25
                      takżem przeleciała, że nijak się nie pokapował:)
                      a to już Ty wiesz najlepiej:P
                      że dłużej się utrzymują na powierzchni?
                      • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 14:31
                        no, nawet rajtuzy ucięte wziął za pończochy:)
                        a skąd mnie takie rzeczy wiedzieć??? pod trzepakiem mówili to powtarzam
                        • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 14:33
                          sie mie teraz nie wymiguj,
                          a Ty skąd niby wiesz, że rajtuski obcienam?! podglądywaczu jeden!
                          tyłek Ci trzeba przeczepać!
                          • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 14:36
                            widziałem jak na sznurku majtki cieliste po obciętych rajtuzkach suszyłaś:P i dorgą dedukcji są majtki musza być nogawki:P
                            • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 14:46
                              to ja już nie jestem pewna czy to ja byłam...
                              -nie noszę samonośnych tylko do paska
                              -o majtkach nic nie wspomniał?
                              -maskary w kolorze włosów nie posiadam
                              no chyba, że białe kozaczki miała to jednak ja:P
                              • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 14:48
                                może chociaz płaszcz rozpięty i piersi na wierzchu paszą?
                                • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 14:53
                                  płaszcz niech będzie
                                  piersi na wierzch wywalam tylko do rosołu:)
                                  • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 14:55
                                    wiem wiem to zorro był!!!
                                    a długo gotujesz? i czy potem nie są zbyt miękkie?:P
                                    • slottka.ja Re: Barwy 13.03.12, 15:02
                                      ooo to wielce prawdopodobne:)
                                      króciutko by witamina m nie uleciała,
                                      są w sam raz;)
                                      • s.romeczek Re: Barwy 13.03.12, 15:26
                                        a maska? nic o masce nie pisał?
                                        m jak mleko?
          • ultimate.strike Re: Barwy 13.03.12, 14:00
            Chyba, że jakiś ciężki silikon miała, taki w rzece działa jak zarzuty u bankiera watykańskiego.
    • six_a Re: Barwy 13.03.12, 13:21
      wracała z pracy.
      pewnie.
    • koham.mihnika.copyright snila ci sie ;-{) nt 13.03.12, 13:50

• anna_sla Re: Barwy 13.03.12, 15:24
      może to była sierotka :D Tak moja teściowa nazywa przydrożne panie "łapiące stopa" :P
    • nicola55 Re: Barwy 13.03.12, 16:52
      biegla, zeby naniesc kolorow na szara ulice, zebys ja zauwazyl i podzielil sie ta radoscia na forum ogólnodostępnym - teraz kazdy bedzie zerkal tu i tam, bo wlasnie uswiadomiles wiekszosci, jak malo cudow i szczegolowo dostrzegaja wokol :P

kocham Wiosne! wiosenne plaszczyki, sukienki, apaszki, pastelowe torebki i buty na obcasie, kolarowe szminki, cieply wiatr we wlosach (dlugich) - ach, wiosna to zdecydowanie kobieca pora roku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka