11.04.12, 00:21
Gdzie można w Katowicach i okolice spotkać fajnych facetów. Nie interesują mnie portale randkowe. Uważam, że to dla desperatów, nieudaczników życiowych lub szukających sponsoringu. A do żadnych z wymienionych nie należę. Fajnie jak się miało naście lub dwadzieścia parę lat. Fajnie naście - bo głupio. Fajnie dwadzieścia - bo studia, jedne potem drugie, imprezy studenckie, akademiki, fajne wyselekcjonowane towarzystwo. Zwarta paczka, ukradło się konia i tańczyło na stole. Ale.... jak się ma trzydzieści??? I co jeżeli nie interesują dyskoteki techno? Co jeśli nie tanie knajpy z piwem? Fajnych - znaczy interesujących w całym tego słowa znaczeniu.
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: spotkania 11.04.12, 00:44
      ja z okolic pisze... intrygujący wpis...ciekawe jak sobie selekcjonujesz towarzystwo? i nie interesujesz sie sponsoringiem ani tanimi knajpami z piwem......hmmmm... i ukradłas konia w zwartej paczce....hohoho.... interesujące w całym tgo slowa znaczeniu...
      • ultimate.strike Re: spotkania 11.04.12, 07:21
        Tylko czy taki koń się w zwartej paczce nie udusi?

> ciekawe jak sobie selekcjonujesz towarz
        > ystwo?

Przecież napisała - po fajności. Jeżeli czujesz się fajny to znaczy, że się kwalifikujemy i naszego towarzystwa szuka. :)
        • mariuszg2 Re: spotkania 11.04.12, 07:52
          ultimate.strike napisał:

> Tylko czy taki koń się w zwartej paczce nie udusi?

jak jaki ogier fajny to pofika

> Przecież napisała - po fajności. Jeżeli czujesz się fajny to znaczy, że się kwa
          > lifikujemy i naszego towarzystwa szuka. :)

aaaa... witoj szwarna dziołszko... jak to tam leciało? "dałabym Ci chleba z masłem alem go zjadła, alem go zjadła, alem go zjadła...."
        • maly.jasio Re: spotkania 11.04.12, 14:42
          ultimate.strike napisał:
          > Tylko czy taki koń się w zwartej paczce nie udusi?

Dziurki mu w tej paczce trza zrobic i po klopocie.
      • wiki636 Re: spotkania 11.04.12, 10:54
        Jeśli na co dzień grzeszysz tak ciętym języczkiem i sarkastycznym dowcipem to nawet i piekło. Właśnie o takich wyselekcjonowanych mnie chodziło. Masz rację, może głupio zabrzmiało "fajni" "wyselekcjonowani" "interesujący". Choć przeto interesujący to interesujący!!! Może być każdy ale...... Nie mam nic przeciw knajpom i piwie. Oj tam, oj tam. Szkoda pisać. Co bym nie napisała to będzie to woda na młyn dla głupkowatych wpisów.
        • mariuszg2 Re: spotkania 11.04.12, 12:04
          Czuję się jak Adamiakowa...czyli wyselekcjonowany .... ekhm... małe pytanko...po co Ci mój cięty język?
    • kacpeer537 Re: spotkania 11.04.12, 02:04
      Najlepiej w klubie szukać :)
    • s.romeczek Re: spotkania 11.04.12, 10:08
      może gdzieś na kopalni?
      www.khw.pl/
      • meessi Re: spotkania 11.04.12, 10:22
        Fakt. Słyszałam, ze tam raczej męskie towarzystwo ;) Bardzo polecam jednak Barbórki wszelakiego rodzaju;))
        • s.romeczek Re: spotkania 11.04.12, 10:31
          Barbórka to raczej kobieta, myślisz, że autorka to łyknie?
        • ultimate.strike Re: spotkania 11.04.12, 10:45
          Chodziło mu chyba o karczmę?
          • meessi Re: spotkania 11.04.12, 11:21
            myślę o wszelkiego rodzaju spotkaniach Górników, Gazowników i Naftowników itd w okolicach 4.12. Testosteron kipi, jadla, napoju mnóstwo (zawsze jest na bogato). iMożna trafić caaaałkiem fajnego inzyniera z menegmentu! Wiem ;)
            • ultimate.strike Re: spotkania 11.04.12, 11:34
              Różnie to bywa, słyszałem, ze w tamtym roku z jednej takiej imprezy inżynierowie z managementu musieli się ewakuować przez okna, nie przed kobietami stamdąd uciekali. :)
              • meessi Re: spotkania 11.04.12, 12:11
                O matko, zawsze może cos nie dopisać. Pamiętam raz była taka orkiestra, ze nie poznaliśmy nawet "Jesteś Szalona".
            • gocha033 Re: spotkania 11.04.12, 15:17
              meessi napisała:

i Można trafić caaaałkiem fajnego inzyniera z menegmentu! Wiem ;)

Zeby te Barborki, co miesiac byly...
        • mariuszg2 Re: spotkania 11.04.12, 12:10
          Czyżbyś miała na imię Basia? Basia jest patronką dobrej śmierci.... śmierć górnika pod zimią raczej nie jest dobra :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka