mariuszg2 13.04.12, 11:47 Ktoś z Was chodzi na botoks? Czas mnie posuwa :D efekt posunięcia muszę zniwelować kwasem hialuronowym.... jak, kiedy, za ile i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.romeczek Re: Botoks 13.04.12, 12:29 eee wystarczy trochę zainwestować:) www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/276341-dojarka-alfa-laval/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Botoks 13.04.12, 12:56 to chyba lepiej pasuje? lol24.com/fotki/rysunkowe/pinokio-klam-klam-3049 Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Botalks 13.04.12, 12:49 nic ponizej pepka( swiata) dla obu panow (reklamowek) sie nie liczy wiec jada kielbasianym po cudzych twarzach ( zwlaszcza po oczach) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Botalks 13.04.12, 13:14 roman przyszedles tu uzywajac kontekstu ( koneksji) z e-mamusi wiec nie rozmawiaj( do mnie ) jezykiem zastrzezonym bo moze okazac ze takim jak Ty (pryszczatym) nikt nie udzielil pozwolenia na zabawianie sie na forarch w godzinach urzedowania wiec sprawdzic latwo jak to sie dzieje, ze korzystacie ,,, z cudzych a-dresow ico wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Botalks 13.04.12, 13:22 a jaki język akceptujesz? (poza długim oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Botalks 13.04.12, 13:23 masz wiele z pythona ales sie nie zastanowil nad nielegalnoscia kombinacji ( w edytirze) ktorymi posluguje jezyk miejscowych reklamowek. a na dokladke jak i roma, pociaga cie latwizna ( szybka kariera) koszem innych wiec zostales gumowym mezem ( ogrodowym) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Botalks 13.04.12, 13:28 wąż ogrodowy nie jest jadowity dzieku swojej łatwiźnie i jeszcze do tego pożyteczny.... nie słyszałem o wężu ogrodowym który zrobił kariera....a python robi kariera koszem myszek szarych i bialych bidulek.... a takich tu nie spotkałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Botalks 13.04.12, 14:45 heh zadnym koszem nie powinien, ale jest niewlasciwie przerobiony i to przez takich, ktorzy majac dostep do ip uzytkownikow- maja dostep do ich edytorow tekstow nie cuduj w wykretach ogrodowych -zrzucajac odpowiedzialnosc na adwersarzy bo oni swoich myszek i softu ( swiadomie) nie wykorzystuja do paplania ( reklamowania) po prostu dlatemu, ze nie wiedza (zwlaszcza panie) iz "to" przez dyzurnych (hobbysci) przez ich dostep i podglad prywtanych kompow ( zasobow) uprawia sie kryptoreklame -ze pod wplywem AAAA impulsu (z widziMisia bo system podporzadkowany jest sprytnie interpretowanemu regulaminowi, a nie prawu) moga sterowac cudzym,,, zyciem bo zadna tajemnica juz, -ze to nie_ niemozliwym by moc wykorzystac prywatne kompy, a przez podlaczenie (klawiatura- mysz- komunikator - softu- np java z bluetoothem ) zmieniac jezyk sytemowy i paplac zoombiem ( "piorac" sobie wlasne brudy ip- rekoma innych) -ze dzieki innemu sprytnemu podporzadkowaniu ( ofertami pracy przez siec) mozna legalnie wykorzystywac zasoby serwera, ktory sie nadzoruje -ze kopiujac ( jego zasoby) nadac pozniej (zmieniajac datowniki ) a z dowolnego adresu forumowicza nadac ( byle jak polaczone tresci artykulow z nadaniami dzialu reklamy gazety a wszytkim ipodleglym- okulniki i listy polecajace,,, itd itp (ico Ty na to kolego wolont_ mariuszu nadal upierasz sie przy swoim nie spotkałem...) ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Botalks 13.04.12, 16:13 to straszne co piszesz....mam jednakowoz to w glebokim powazaniu.... i tak zaden system nie jest lepszy niz ... a zreszta.... jak chcesz nocnego kowboja w gaciku to daj znać...moge miec innych IP na peczki... i adresow emiliowych tez.... jesli to ci da poczucie bezpieczenstwa... mnie to egal Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Botoks 13.04.12, 12:22 mnie tam nikt nie posuwa, ale może lepiej gumę zalożyć na wszelki wypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Botoks 13.04.12, 12:30 posmaruj butaprenem moze? albo na rzepy przyczep:P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Botoks 13.04.12, 12:32 butapren używam do wąchania a rzepy podrażniają i rysują powierznię... Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Botoks 13.04.12, 12:35 to i daj innym powąchać:P przyczep do jajek:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Botoks 13.04.12, 12:37 nie da rady...skorópca...siyanor.com/897_Izabella-Scorupco/#2 Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Botoks 13.04.12, 12:47 to do owłosienia:) www.homopedia.pl/wiki/Ow%C5%82osienie_%C5%82onowe Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Botoks 13.04.12, 13:16 kryzys wieku średniego? tylko nie przesadź jak Krzysiu Ibisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Botoks 13.04.12, 13:29 oj kryzys, kryzys....i do tego wiosna...jakie to wszystko skomplikowane... Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Botoks 13.04.12, 17:17 na wiosnę to każdy jakieś przesilenie przeżywa, ja tam sobie krem przeciwzmarszczkowy zapodaję od tygodnia, ale żeby od razu botoks? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Botoks 13.04.12, 21:46 bądź jak czak noris i sam posuwaj czas następne posuwanie już jesienią. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilyrush Re: Botoks 13.04.12, 22:12 no to botoks czy kwas hialuronowy? zdecyduj sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
puch_puch Re: Botoks 15.04.12, 17:25 Tylko pustak i cegłówka patrzy w lustro, ze się łuska Tka rzeczy kolej jest, że nia kazdy piekny jest jeden stary drugi gruby trzeci ma powodu chluby bo cos wiecej w jego głowie i postawie jest niz powie. Tylko pustak i cegłowka paczą w lustro jak głupia mrówka Odpowiedz Link Zgłoś