Dodaj do ulubionych

"botoks" na włosy

02.03.25, 13:04
Czy któraś z Was robiła sobie zabieg na włosy zwany "botoksem"?
Bardzo mnie nęci, byłam na konsultacji w salonie, który robi tylko zabiegi regeneracyjne na włosy (nie farbują itd. mają w ofercie tylko najróżniejsze zabiegi regeneracyjne). Ponoć używają bardzo zaawansowanych preparatów, po zabiegu w tym miejscu można robić wszystko (tzn. myć włosy normalnie, spinać w kucyk itd. co ponoć jest odradzane przy innych preparatach).
Zatem - czy drogie ematki zrobiły sobie włosy na wygładzone bóstwo takim zabiegiem?
Obserwuj wątek
    • oleo34_ol Re: "botoks" na włosy 02.03.25, 13:32
      Mialam. Taki sam lub lepszy efekt osiągnelam po nalozeniu ma wlosy oleju rycynowego.
    • ichi51e Re: "botoks" na włosy 02.03.25, 14:58
      Ja robiłam bo było w zestawie z przycięciem a chciałam obciąć. Włosy były ładne odżywione ale nie był to taki efekt wow po prostu ok.
    • taje Re: "botoks" na włosy 02.03.25, 15:49
      Robiłam kilka razy i efekt jak po ampułce nawilżającej, nic szczególnego. Nawet moja fryzjerka powiedziała, że botoks na włosy jest zdecydowanie przereklamowany i u żadnej klientki jak dotąd nie było efektu wow. Lepiej - owszem, ale to nie jest spektakularny efekt.
    • ajr27 Re: "botoks" na włosy 02.03.25, 15:57
      Bardzo polecam. Najlepsze, co zrobiłam dla swoich włosów. Przestały się puszyć, są lśniące i łatwe w obsłudze. Wystarczy szampon wygładzający, termoochrona, suszenie suszarką i wyglądam jak po czesanie u fryzjera.
    • alexis1121 Re: "botoks" na włosy 02.03.25, 16:28
      Ja miałam, efekt super, włosy są jakby gęstsze, cięższe. Ale botoks botoksowi nierówny, moja fryzjerka przetestowała ich wiele i czasem odradzała konkretną firmę. Ile kosztuje u ciebie taki zabieg?
      • swinka-morska Re: "botoks" na włosy 03.03.25, 00:14
        Włosy mam lekko powyżej ramion, wyceniono na ok. 500 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka