niewidoczny82 11.06.12, 14:13 co robić w takiej sytuacji? Piękny nie jestem ale nie wyobrażam sobie związku z brzydula albo grubaską Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aroden Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 11.06.12, 14:25 niewidoczny82 napisał(a): > co robić w takiej sytuacji? - co sie da :) Piękny nie jestem ale nie wyobrażam sobie związku z brzydula albo grubaską - a Ty co, baba ? - Ze od razu o zwiazku przebakujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Niektórzy nie mają nawet ochoty na seks z brzydką 11.06.12, 17:41 Są faceci co jak już zamierzają się brać za jakąś kobietę, to owa panna jakoś musi się prezentować Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Niektórzy nie mają nawet ochoty na seks z brz 11.06.12, 19:15 Tak, i działa, to również w drugą stronę, więc jeśli autor posta sam jest mało urodziwy, to czemu urodziwa ma mieć ochotę na cokolwiek z nim? :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Niektórzy nie mają nawet ochoty na seks z brz 11.06.12, 20:39 Może jest silny, męski i zaradny? Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Niektórzy nie mają nawet ochoty na seks z brz 11.06.12, 20:53 Może ta brzydka/gruba jest kobieca, miła, dobra w łóżku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Niektórzy nie mają nawet ochoty na seks z brz 11.06.12, 23:06 Jak facet ma pieniądze to mierzy zwykle wysoko co do urody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Niektórzy nie mają nawet ochoty na seks z brz 12.06.12, 10:26 Tak chyba w burdelu albo w "pustaki" Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Niektórzy nie mają nawet ochoty na seks z brz 12.06.12, 13:26 Zaradność życiowa bardzo imponuje kobietom. Wiele kobiet wybierze przeciętnego faceta, ale zaradnego, z pomysłem na siebie i na życie, niż przystojną niezdarę Odpowiedz Link Zgłoś
basiulek5 Re: Niektórzy nie mają nawet ochoty na seks z brz 02.07.12, 16:29 Na siłownię radzę się zapisać ,pobiegać,zadbać o lepsze samopoczucie a nastepnie,nie czekając na inicjatywę kobiet/brzydkich i grubych/-samemu poderwać taką,jak się chce. A że ryzyko odmowy istnieje.......cóż.Selavi. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Niektórzy nie mają nawet ochoty na seks z brz 02.07.12, 16:43 Ale tego kwiatu pół światu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Niektórzy nie mają nawet ochoty na seks z brz 18.06.12, 11:37 Co z tego, że jest dobra w łóżku jak jest gruba? Tym bardziej kogo interesuje, że jest miła? Odpowiedz Link Zgłoś
odmieniona44 Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 11.06.12, 14:27 niewidoczny82 napisał(a): > co robić w takiej sytuacji? Piękny nie jestem ale nie wyobrażam sobie związku z > brzydula albo grubaską CZEKAJ. Wytłumacz to proszę, bo może ja mam omamy. Sam masz urodę dla koneserów, ale panna ma być przecudnej urody? I nie daj Bóg z kilkoma kilogramami "nadstanu"? Odpowiedz Link Zgłoś
pejotpe4 Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 20.06.12, 07:43 To długo będzie w związku z rąsią... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 11.06.12, 14:34 nie wiem, może sam zacznij podrywać. uderzaj od razu do tych piękniejszych. wtedy zrozumiesz te brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 11.06.12, 14:43 Zwiąż się z grubaską i zachęcaj do odchudzania. Tylko nie wiem, czy wtedy nie odejdzie od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 11.06.12, 16:51 Podryw nie równa się związek. Nie dawaj się poderwać i już. Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 11.06.12, 17:20 Piszesz, że sam nie jesteś zbyt urodziwy to czemu się dziwisz? Skoro ty nie chcesz być ani z brzydką, ani z grubą? Ładne kobiety myślą tak jak Ty...z brzydkimi nie chcą:P Może obniż te kryteria co? W każdej kobiecie jest coś pięknego. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 05.07.12, 12:56 katmich86 napisał(a): > Piszesz, że sam nie jesteś zbyt urodziwy to czemu się dziwisz? Skoro ty nie chc > esz być ani z brzydką, ani z grubą? Ładne kobiety myślą tak jak Ty...z brzydkim > i nie chcą:P > Może obniż te kryteria co? W każdej kobiecie jest coś pięknego. A po co ma obniżać kryteria?. Może to sama przyroda tak reguluje, żeby nieudane geny nie dawały potomstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 25.07.12, 20:11 alezżchciałabym, żebyś miał rację! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf_ge Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 11.06.12, 17:49 Ludzie zwykle ciągną "swój do swego" więc fakt, że interesują się tobą kobiety z nie najwyższej półki świadczy zę sam na niej nie jesteś. Pochodź więc trochę na siłownię, zrzuć parę kilo jesli jest ich za dużo, nabierz sportowej sylwetki, popraw styl ubierania itd. To, że jak twierdzisz nie jesteś przystojny nie świadczy że nie powinieneś mić fajnej sylwetki ani dobrze się ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
binox Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 11.06.12, 20:30 Sam podrywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 11.06.12, 20:45 może walą w swoje progi. jak zaczniesz podrywać piękne lale, to wiesz co będą o tobie myślały. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 11.06.12, 23:07 Ale może on jest próg wyżej niż te brzydkie i z nadwagą? :P Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 12.06.12, 10:27 To niech szuka próg wyżej, ale to raczej też nie będą piękności:P Odpowiedz Link Zgłoś
niewidoczny82 Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 12.06.12, 12:15 mowicie ze mam nie patrzec na wyglad i zwiazac sie z dziewczyna ze swojej "polki" ale czy ktos z was zrobilby to samo i byl z dziewczyna ktora mu sie nie podoba byle nei byc samemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 12.06.12, 12:29 z wiekszosci postow wyniklo, ze zdecydowanie pogrubiasz, to o czym sadzisz, ze myslisz ( widzisz) moze powinienes zmienic szlak? Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 12.06.12, 12:38 Odwróć swoją wypowiedź w 2 stronę:) Ty nie chcesz być z kimś brzydkim, ale ktoś z tobą to ma być. Poza tym skorzystaj z wypowiedzi kogoś na forum, kto radził ci o siebie zadbać, jeśli nie jesteś "tragiczny" powinno pomóc. A i jeszcze jedno. brzydota termin względny, i pewnie nie jest tak tragicznie, że same szkarady cię zaczepiają, a problem może polegać na tym, że każda, która nie jest np: Jenifer Lopez jest dla ciebie brzydka..... Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja W klubach tyle ładnych dziewczyn... 12.06.12, 13:33 Większość z nich to nie są jakieś Jennifer Lopez, tylko normalne dziewczyny, ale dla wielu facetów to nieosiągalna półka. Jak ktoś bywa w takich miejscach, na co dzień ma atrakcyjne koleżanki, to już potem pewnie jakiś "pułap" mu się w głowie tworzy i nie chce schodzić niżej Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: W klubach tyle ładnych dziewczyn... 12.06.12, 13:35 Tak czy inaczej to jego wina i jego wysokich kryteriów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: W klubach tyle ładnych dziewczyn... 12.06.12, 13:49 Ale jakich wysokich? Czy autor pisał, że szuka jakiejś Lopez? Czy to, że facet po prostu chce mieć ładną dziewczynę to aż tak wiele? Nie każdy chce 30 letnią dziewicę, której nikt nie chciał i która w nikim nie wywołała pożądania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: W klubach tyle ładnych dziewczyn... 12.06.12, 14:10 Słuchaj, prawda jest taka, że masz rację, ale wygląda, że jest tak jak piszę ja. Bo jeśli by chciał ładną ale zwyczajną to nie wiem w czym jest problem, pewnie w nim bo sam jest maszkara. Natomiast jeśli on jest 'przeciętny" to też nie powinien mieć kłopotu, a skoro ma to ma bardzo wysokie kryteria:P. I co ty na to?:P Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: W klubach tyle ładnych dziewczyn... 12.06.12, 14:17 A może nie maszkara, tylko np. jest mało zaradny życiowo? Ja np. wyglądam nie tak źle, nawet wiem że niektórym się podobałem, natomiast nie mam w ogóle pomysłu na życie i niestety obrotność u mnie kuleje. Nie jestem więc dobrym kandydatem na partnera. Co do autora - może jest faktycznie po prostu brzydki albo może brak mu pewności, ma zaniżoną samoocenę? Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: W klubach tyle ładnych dziewczyn... 13.06.12, 11:20 Tak czy inaczej, nie zmienia to faktu, że problem tkwi w nim samym. A on jakby się może treściwiej wypowiedział, to można by było się inaczej do tego odnieść:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: W klubach tyle ładnych dziewczyn... 30.06.12, 19:24 A ile nadwagi ma gruba?2 czy 15 kilo? Odpowiedz Link Zgłoś
cukierpudel Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 26.06.12, 11:14 niewidoczny82 napisał(a): > mowicie ze mam nie patrzec na wyglad i zwiazac sie z dziewczyna ze swojej "pol > ki" ale czy ktos z was zrobilby to samo i byl z dziewczyna ktora mu sie nie po > doba byle nei byc samemu ? Facet zadaje wlasciwe pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Ale może w miarę ładne? 12.06.12, 13:27 Znam wiele dziewczyn ładnych, ale przeciętnych i mają naprawdę duże powodzenie, uchodzą za atrakcyjne. To chyba nie jest jakaś półka dostępna tylko dla przystojnych milionerów? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 12.06.12, 12:45 "Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety", jeśli tak oceniasz ludzi to coś jest nie tak, brak absolutnej tolerancji, czyli Twym zdaniem grubsza dziewczyna lub mniej urodziwa to już nie zasługuje na szczęscie? jeśli będziesz całe zycie patrzyl tylko na wyglad mozesz sie zawiesc. jesli oceniasz tak innych,ze sa grubi i brzydcy to uwazaj,zeby ktos kiedys nie powiedzial tak o Tobie. TOLERANCJA I SZACUNEK TEGO WARTO SIĘ NAUCZYĆ, Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 12.06.12, 13:08 Oj, nie czepiaj się. Użył skrótu myślowego, by bez zbytnio rozbudowanych opisów przekazać, na czym polega jego problem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 12.06.12, 13:23 ale czekejze jamesie, z tego by wynikalo ze skrot (...) nie tylko ogolnie dostepnym, ale nawetrze norma jest. chili bled w zalozeniu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 12.06.12, 13:45 Pisz ze zrozumieniem, bo do tego się w żaden sposób odnieść nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: exe.lll-ent 12.06.12, 14:36 jesli zwracasz uwage ('pisz ze zrozumieniem') rozwaz czy protekcjonalnym sformulowaniem nie tracisz na wadze. zupelnie na marginesie| piszac bloga jamsie, powinienes najpierw wiedziec, gdzie- a nie jak siedziec. tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: exe.lll-ent 12.06.12, 14:50 ale ja ciebie wcale bos na wstepie okazal -protekcjonalny bufon. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: exe.lll-ent 12.06.12, 14:50 king.james napisał: > Też Cię serdecznie pozdrawiam. Slabo sie starasz, bo Kalcie zasluguje na wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierpudel Re: exe.lll-ent 26.06.12, 11:19 maly.jasio napisał: > king.james napisał: > > Też Cię serdecznie pozdrawiam. > > Slabo sie starasz, bo Kalcie zasluguje na wiecej. Zasluguje zeby zostawic ja sama z soba i nie przerywac jej mantry Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jestes w mylnym blendzie 25.07.12, 20:42 cukierpudel napisał: > Zasluguje zeby zostawic ja sama z soba i nie przerywac jej mantry jestes w mylnym blendzie ale konkurencje chentnie pozamiatam pod dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierpudel Re: exe.lll-ent 26.06.12, 11:18 kalllka napisała: > jesli zwracasz uwage ('pisz ze zrozumieniem') rozwaz czy protekcjonalnym sfor > mulowaniem nie tracisz na wadze. > > zupelnie na marginesie| > piszac bloga jamsie, powinienes najpierw wiedziec, gdzie- a nie jak siedziec. > > > tyle Ja tez jej nie kumam James...ona ma jakis swoj , tylko dla siebie zrozumialy jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Przynajmniej jest szczery 12.06.12, 13:30 Inni mogą udawać tolerancyjnych, mówić że wygląd się nie liczy, nikogo nie obrażać, a co mają w głowie tego już się nie dowiemy, ale dobrze widać że mieli samych atrakcyjnych partnerów Odpowiedz Link Zgłoś
ewka299 Re: Przynajmniej jest szczery 12.06.12, 16:51 skąd mozesz wiedziec co mam w głowie skoro mnie nie znasz. jesli sie nie wyniesie tolerancji i szacunku dla drugiej osoby z domu to juz nic tego nie zmieni. Jeśli liczy się tylko atrakcyjność fizyczna to współczuję a co z charakterem i wnętrzem?tak to jest, powodzenia w szukaniu miss ale szukac idealu mozna cale zycie tylko idealow nie ma i dopoki sie tego nie zrozumie nigdy nie stworzy sie dobrego zwiazku. Na marginesie, jestem obecnie za granicą i tutaj wielu chłopakow chodzi z grubszymi dziewczynami i uwierz mi są szczęsliwi a takze o dziwo chodza z innymi narodowosciami ale Polska to przeciez "bardzo tolerancyjny" kraj prawda? a co powiesz na to?widzialam za granicą parę ,obydwoje na wózkach inwalidzkich?i co?to takie niemozliwe?nie wiem ile masz lat ale jak widac malo jeszcze widziales i przezyles, zycze powodzenia w szukaniu i dalszym obrazaniu innych,zmniejsz ego bo peknie jak balon Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Przynajmniej jest szczery 12.06.12, 17:17 a wg ciebie- niewidoczny, ktorej druzynie ( mecz Polska- Rosja) kibicuja Niemcy? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Polakom, Aniele. 13.06.12, 18:22 kalllka napisała: ktorej druzynie kibicuja Niemcy? Polakom , Aniele. tak czasy sie zmienily. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Ja nikogo nie obraziłem 13.06.12, 10:07 I nie adresowałem swojego postu do Ciebie. Pisałem jacy ludzie często są. Nie wypada się przyznawać, że bardzo się patrzy na wygląd. Nie pisałem też o sobie, raczej o autorze. A "grubsza" "grubszej" nierówna. Może być dziewczyna trochę przy kości, ale zadbana, zdrowa, proporcjonalna, jędrna, a może być hamburgerowa dama z mięśniem piwnym. A u nas też puszyste kobiety mają partnerów, jakoś na brak powodzenia nie narzekają. I nikogo nie obraziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Pokrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 12.06.12, 15:06 I nie mam z tego powodu zadnych wyrzutow sumienia, ani nie czuje dyskomfortu. A przeciwnie - mam satysfakcje. W koncu tym dziewczynom tez sie cos od zycia nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
cavil83 Re: Pokrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 12.06.12, 16:45 to z Ciebie prawdziwy altruista ;p tylko co żona na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Pokrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 13.06.12, 19:24 cavil83 napisał: > to z Ciebie prawdziwy altruista ;p > tylko co żona na to?? a nic. Szacownym i Szanowanym kobietom volontariatem nie zawraca sie glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
cavil83 Re: Pokrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 14.06.12, 00:45 a to spoko. fakt, rzeczywiście nie masz co żonie swoim wolontariatem głowy zawracać. może sama ma już ciekawsze "hobby".. :) Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning trzeba bylo chociaz zostac inteligentnym 12.06.12, 15:35 a tak to .... Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: trzeba bylo chociaz zostac inteligentnym 13.06.12, 10:09 Nie wiesz czy autor jest inteligentny, czy nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_1971 Re: trzeba bylo chociaz zostac inteligentnym 13.06.12, 17:36 A ja jestem gruba ;) . Poczytałam sobie i już wszystko jasne . Gość, który mnie przez 3 lata okłamywał .. ze mu zależy w sumie mi pewnie przysługę wyświadczał , bo przecież kobiety takie jak ja powinny przepraszać za sam fakt istnienia ;) . Naciągnął mnie przy tym na 3 lata życia i kupę forsy .. ale spoko przecież jestem gruba , więc i tak nic dobrego nie miało prawa mnie spotkać i należało mi się ;). Mam nadzieję , że " rozumiemy " słowo ironia ? A autor wątku .. chyba nie pamięta czasów , ze kiedyś to mężczyźni " podrywali " kobiety , więc niech śmiało rusza na najbliższe wybory " miss czegoś tam" , a nie tu wybrzydza .. ale do tego trzeba pewnie być mężczyzna . Odpowiedz Link Zgłoś
xemikk Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 13.06.12, 19:09 Też tak mam, nie przejmuj się. :P Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Załóż sobietorbę na głowę staniesz się niewidoczny 13.06.12, 22:03 dla tych, które ci się nie podobają, infantylny chłopczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia290 Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 14.06.12, 13:51 niewidoczny82 napisał(a): > co robić w takiej sytuacji? Piękny nie jestem ale nie wyobrażam sobie związku z > brzydula albo grubaską A jak według Ciebie wygląda brzydula,grubaska?Chyba narcyzm trochę przemawia przez Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia290 Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 14.06.12, 13:55 Biedny...Ciesz się że w ogóle jakieś na Ciebie spoglądają,bo przy bliższym poznaniu uciekną...kiedy poznają Twoje skromne ego... Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 15.06.12, 14:52 niewidoczny82 napisał(a): > co robić w takiej sytuacji? Piękny nie jestem ale nie wyobrażam sobie związku z > brzydula albo grubaską Na kobietę nie patrzy się Jak obrońcy Częstochowy na kolubrynę. Każda coś w sobie ma. Słoń też udawał Belmondo. Belmondo z tym czymś na czole? Odpowiedz Link Zgłoś
modlesiezawas Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 15.06.12, 15:46 niewidoczny82 napisał(a): > co robić w takiej sytuacji? Piękny nie jestem ale nie wyobrażam sobie związku z > brzydula albo grubaską Mudl sie a przestąpisz bram niebios! Pyha to gżeh, ić do spowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 15.06.12, 18:09 Nie mogę zgodzić się z osobami porównującymi sytuację mężczyzny z brzydką partnerką z sytuacją kobiety z brzydkim partnerem. Kobieta jest w swoisty sposób "nagrodą" dla mężczyzny. Emanacją jego sukcesu życiowego. Osiągnął sukces = ładna partnerka. Jest nieudacznikiem = brzydka partnerka. Autor ewidentnie nie chce się pogodzić z tym faktem. U kobiet jest inaczej. Ładny partner nie nobilituje kobiety. Raczej zaradny, bogaty. Pytanie do pań, wyobrażacie sobie związek z bezdomnym? Dla większości kobiety taki partner to... mezalians? A czy bezdomny nie ma uczuć? Nie może pokochać kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
modlesiezawas Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 15.06.12, 18:17 a to so bzdory jakies czensto nieudacznicy majo atrakcyjne partnerki wienc teoria sobie a rzycie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 15.06.12, 18:45 Jakieś przykłady? Bo użyłaś/eś kilku ogólników typu "często" tylko że ja mówię rzadko. I kto ma rację? Myślę że natomiast często jest tak że przymiotów mężczyzn nie widać. To kobiety ocenia się po urodzie. Same też oceniają się bardzo powierzchownie. Inaczej jest wśród mężczyzn. Może więc ci "nieudacznicy" mają cenne dla swych partnerek cechy? Odpowiedz Link Zgłoś
modlesiezawas Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 15.06.12, 18:47 polobserwoj lotoczenie a sam zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 18.06.12, 12:02 Ilość błędów ortograficznych dyskwalifikuje cię jako człowieka. Proponuję wybrać los przydrożnego kamienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lillkaa Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 18.06.12, 12:01 mnie z kolei podrywają często faceci w ogóle nie z mojej bajki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 18.06.12, 12:05 Bajki? To już sobie wyobrażam jakich facetów oczekujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
lillkaa Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 18.06.12, 12:11 a to Kochani była ilustracja do hasła "Pochopny wniosek" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 18.06.12, 12:24 Raczej tylko tyle dostarczyłaś danych jak na porządną dyskusję na forum przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
lillkaa Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 18.06.12, 12:39 No własciwie, to mogę się z Tobą zgodzić. Głownie chodziło mi o przekazanie informacji, że to tak już jest, że częściej stajemy sie obiektem podrywu osób, które niekoniecznie spełaniają na pierwszy rzut oka nasze wszystkie kryteria estetyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wassat Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 18.06.12, 12:18 Nie to jest ładne, co jest ładne, ale co się komuś podoba. Są dwie opcje, albo podrywają cie panie które nie są w twoim typie albo takie o których inni, np koledzy, mówią że nie są ładne. W pierwszym przypadku to pewien problem, a w drugim nie potrzebnie się sugerujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekninec Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 18.06.12, 13:05 a ja taką bym chciał mieć kobietę jak na tym filmie Odpowiedz Link Zgłoś
veoxeu Re: Podrywają mnie tylko grube i brzydkie kobiety 18.06.12, 13:33 hm wydaje mi się że musisz się pogodzić z taki stanem rzeczy jaki jest, prędzej czy później znajdziesz tą która Ci się spodoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Uroda partnerki to potwierdzenie statusu faceta 19.06.12, 15:04 Kiedyś gdzieś czytałem, że jeśli facet ma atrakcyjną kobietę, to dlatego że jest przystojny, majętny, męski, zaradny itp. Dla kobiety potwierdzeniem jej atrakcyjności nie jest koniecznie uroda mężczyzny, ale jego status społeczny. Faceci chcą mieć jak najpiękniejsze kobiety, znajdą się tacy którzy się pogodzą z tym, że nigdy nie będą mieli ładnej kobiety i zwiążą się z nieatrakcyjną, będą też tacy co się z tym nigdy nie pogodzą i będą woleli być sami, skoro o ładnej mogą sobie pomarzyć. To duże uproszenie, ale chyba coś w tym jest. :P Odpowiedz Link Zgłoś
pejotpe4 Re: Uroda partnerki to potwierdzenie statusu face 20.06.12, 07:46 Nawet najładniejsza i najszczuplejsza żona po zdobyciu faceta i urodzeniu dwójki dzieci może w krótkim czasie podwoić swoją masę... Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Uroda partnerki to potwierdzenie statusu face 20.06.12, 10:46 No ale facet zdobywca może już szukać wtedy kolejnej partnerki. Tak jak lwica salonowa może zostawić męża spawacza jak ten zbrzydnie od ciężkiej pracy albo zachoruje, przestanie pracować w zawodzie i jego dochody spadną. Odpowiedz Link Zgłoś