quien 26.07.12, 14:22 czy czesto wystepuje w waszym gatunku potrzeba- zeby wszystkie byly moje. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyszeptany-o-zmroku Re: ja mam inne pytanie 26.07.12, 15:01 Nie liczy się ilość-liczy się jakość! Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: ja mam inne pytanie 26.07.12, 15:03 quien napisała: > czy czesto wystepuje w waszym gatunku potrzeba- zeby wszystkie byly moje. ? W waszym? To ty jesteś Bonobo? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: ja mam inne pytanie 26.07.12, 15:30 wsjech nie pie.rie.jebiosz!!!! :( No, striemitsja, NADA!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
aroden wsiech nie pierejebiosz , no nada stremit´sa 26.07.12, 15:36 quien napisała: > czy czesto wystepuje w waszym gatunku potrzeba- zeby wszystkie byly moje. ? to slawne rosyjskie : wszystkich nie przeyebiesz, ale trzeba do tego dazyc. a naprawde: nie nie czesto, tylko czasami i nie u wszystkich , tylko u ok. polowy populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
getmail Re: wsiech nie pierejebiosz , no nada stremit´sa 26.07.12, 17:15 a nawet mniejszej połowy Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: wsiech nie pierejebiosz , no nada stremit´sa 26.07.12, 17:21 getmail napisała: > a nawet mniejszej połowy jakos razniej bym sie czul w tej "wiekszej polowie" no ,ale ostatecznie zadowole sie pozycja elitarna, czy jak wolisz marginesowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: ja mam inne pytanie 26.07.12, 23:34 a po co mi skup?? Detalista jestem. Odpowiedz Link Zgłoś