Gość: berenike IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.06.04, 18:48 JAK TRAKTOWAC była kochanke męża gdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mąż Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:18 z pogardą i wyższością Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 28.06.04, 21:29 nie absolunie, zadnej wyzszosci. Normalnie, obojetnie, usmiech ( o ile nie narazila sie bardzo ) "dzien dobry", glowa w druga strone i czesc. Nie okazywac zadnych uczuc przy niej, zlosci ,zazdrosci itp. Totalna olewka ale z udawana serdecznoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.06.04, 22:01 oki ale jest jeszcze jedna sprawa,którą pominełam otóż ona ma nowego facia który przysłał do mojego mężą maila o tym żę rzekomo moj mąz ją manipuluje i że ona tak biedna. i jak ja sie mam zachowywac do takiej z...ry olać to że wchodzi z butami w na nowo odradzające sie małżeństwo czy opierzyc jak psa doradzcie please.... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu-nr1 Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 28.06.04, 22:19 hehehe a to dobre! powinnaś oczywiście Ty pogadać z tym faciem i krótko acz węzłowato wyjaśnić mu że jest żałosnym rybim kutasem. Żeby nie wkopywać męża możesz oświadczyć że to Ty odebrałaś pocztę. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 28.06.04, 22:44 niech maz w poczcie zablokuje nadawce, a wczesniej wysle meil z zyczeniami wszelkiej pomyslnosci na nowej drodze zyciowej;), na koncu dopisek, zeby pan sie odczepil od Was. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_przemek_przemek Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 29.06.04, 01:04 OBOJĘTNOŚĆ. Ona zawsze karze najbardziej... Pozdrawiam, Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 07:52 ciekawe jak prędko wszystkie żony zapominają, że to mąż je zdradzal i całą winę zrzucają na kochankę :) A ten mężuś już pewnie ma coś na boku, wykorzystując stałą i niczym nie zmąconą naiwność żony. Pogadaj z kochanką, dowiedz się jaki jest twój mąż, nie wierz tylko jemu, bo przecież już cię oszukał. A wierz mi, kłamca będzie kłamcą do końca życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania ma racje, Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.90-136-217.adsl.skynet.be 29.06.04, 10:15 Przykre to ale niestety tak jest, za zdrade odpowiada nie tylko "kochanka "ale rownoznacznie Twoj maz. Wiec daj sobie spokoj z ta kobieta, nie reaguj na jej widok. Zastanow sie tylko nad tym co jest takiego "specjalnego" w Twoim mezu, ze potrafil w sobie rozkochac inna kobiete ( lub jak wolisz : zdzire )? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 29.06.04, 10:58 berenika nie napisala, ze jej maz jest swiety. mysle, ze kwestie winy malzonkowie sobie rozstrzygneli. z opisu wywnioskowalam, ze na nowo cos staraja sie zbudowac, ale berenice ciezko jest widywac byla kochanke i nie wie jak sie wtedy zachowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.proxy.aol.com 30.06.04, 17:02 > Przykre to ale niestety tak jest, za zdrade odpowiada nie tylko "kochanka "ale > rownoznacznie Twoj maz. > Wiec daj sobie spokoj z ta kobieta, nie reaguj na jej widok. Zastanow sie tylko > > nad tym co jest takiego "specjalnego" w Twoim mezu, ze potrafil w sobie > rozkochac inna kobiete ( lub jak wolisz : zdzire )? Przeciez to nie kochanka Cie zdradzila tylko MAZ. Ja staralabym sie zaprzyjaznic. W sumie mialybysmy duzo wspolnego bo "krecil" nas ten sam facet. Bardzo chcialam sie zaprzyjaznic z byla dziewczyna swojego chlopaka, bardzo ja lubie, niestety mieszka daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nebbia Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:49 Zniszcz zdzirę!! Nie ma prawa ingerować w Twoje życie. Moim zdaniem powinnaś traktować ją jak powietrze, a przy najbliższej okazji poweidzieć coś niemiłego. Powiodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leaf Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:08 Nie wiem skąd to nagłe wybaczenie kochanemu mężusiowi, który jeszcze chwilę temu r...ął kogoś innego i zwalenie winy na dziewczynę. Sądzisz, że był zmuszany do tego????:) W tym momencie to kwestia chwili kiedy znajdzie sobie kogoś innego na boku, zrobił to raz - zrobi drugi.... o ile w ogóle będzie to dopiero drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leaf Re: leaf.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:22 Problem maretina polega na tym, że faceci mają ogólne przyzwolenie na skoki w bok, włączając w tę grupę ich żony. ZAWSZE dziewczyna/kobieta, z którą koleś ma romans będzie tą złą, a on biedy uwiedziony nie wiedział w co wchodzi. A głupie żonki przyjmą mężusia do domku, chwilę się poobrażają, a potem....męczą się przez całe życie ze świadomością, iż zostały zdradzone, więc jedyną osobą, którą mogą obarczyć całą sytuacją jest dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoja Re: leaf.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:52 tak żonki są głupie, bo wybaczają mężusiowi zdradę. Za to kochanki są mądre, dobre, szlachetne , bo pieprzą się z żonatymi. To jest moralność kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leaf Re: leaf.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:48 Paranoja nie rozumiesz o czym piszę. Dlaczego wyłączana jest w tej sytuacji WINA faceta???? Skupiacie się na wyładowaniu agresji na kobiecie, jakby była jedyną winną tej całej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: leaf.... 30.06.04, 09:57 Gość portalu: leaf napisał(a): > Paranoja nie rozumiesz o czym piszę. Dlaczego wyłączana jest w tej sytuacji > WINA faceta???? Skupiacie się na wyładowaniu agresji na kobiecie, jakby była > jedyną winną tej całej sytuacji. berenika napisala wyraznie, ze z mezem sobie w domu juz radzi natomiast nie wie jak sie zachowywac w stosunku do eks kochanki. czytaj tekst ze zrozumieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leaf Re: leaf.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 12:19 Masz rację tak sobie radzi, że planuje atak na eks kochankę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: leaf.... 30.06.04, 13:14 Gość portalu: leaf napisał(a): > Masz rację tak sobie radzi, że planuje atak na eks kochankę. Pozdrawiam a gdzie jest mowa o ataku? berenika nie wie jak sie zachowac a nie jak ja zaatakowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 29.06.04, 13:00 a meza jak traktujesz? to on cie zdradzil, nie ona. ona w przeciwnienstwie do niego, nie miala wobec ciebie zadnych zobowiazan. skoro jemu wybaczylas, to moze i jej powinnas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eff Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: 62.121.129.* 29.06.04, 15:43 traktuj ją tak samo jak traktujesz swojego męża. w końcu byli sobie bardzo bliscy -a bliskich ukochanego męża powinnaś traktować równie czule........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berenike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.06.04, 17:33 Dzieki za wszystkie posty ! miałam taki młyn w pracy że ani razu nie zdążyłam zajrzeć na forum. wlasnie chcialam potwierdzic to co napisała Maretina moj mąż nie jest wcale ideałem i właściwie to co sie stało w naszym związku uświadomiło mi co musze zmienić w swoim zachowaniu aby było dalej ok pomiedzy nami( odpukać na razie jest)Ania nie bron tej ''pani '' co sciągneła majtki i wszystkich innych ściągajacych doskonale wiedzą co robią do tego wcale nie trzeba mieć 14o IQ . Przecież w obecnej sytuacji ja mogłam zeszmacic sie i byc taką sama 'biedną zawsze atakowana kochanką' tylko dla zemsty w stosunku do mojego męża. Tylko ja taka nie jestem sorrki mam do szacunek do innych kobiet i of course do siebie samej ... mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
ozlem Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 30.06.04, 07:44 Kochanka nie zaciagala wobec ciebie zadnych zobowiazan, wiec mogla sie pieprzyc z twoim mezem z zupelnie czystym sumieniem. Miej to na uwadze. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 30.06.04, 08:35 ozlem napisała: > Kochanka nie zaciagala wobec ciebie zadnych zobowiazan, wiec mogla sie pieprzyc > z twoim mezem z zupelnie czystym sumieniem. Miej to na uwadze. nie mieszaj w to moralnosci i czystego sumienia, bo to wcale moralne nie jest. nigdy nie spotykalam sie z zonatymi facetami i wcale nie myslalam wtedy o ich biednych zonach, ale o szacunku do swojej osoby i o wstrecie to padalca, ktory nie potrfi byc uczciwy w zwiazku. nie mozna powiedziec, ze wolna kobieta moze do woli hasac sobie z zonatym facetem i nie robi nic zlego gdyby to bylo ok to po pierwsze by sie nie ukrywali przed swiatem a po drugie powinno sie miec swiadomosc, ze do owszem to facet jest zobowiazany w stosunku do zony lojalnoscia i wiernoscia, ale sam do licha siebie nie wypieprzy.gadanie, ze ja jestem wolna i wobec tego jestem ok to czysta hipokryzja. jesli wolna kobieta sypia z zonatym facetem to sama laduje sie w trojkat zatem niech nie gada, ze zachowuje sie ok, bo wlazi w malzenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 01.07.04, 10:58 Gość portalu: berenike napisał(a): > właściwie to co sie stało w naszym związku uświadomiło mi co musze > zmienić w swoim zachowaniu aby było dalej ok pomiedzy nami to chyba on ma wiecej do zmieniania.... > nie bron tej ''pani '' co sciągneła majtki i wszystkich innych > ściągajacych doskonale wiedzą co robią no tak. biedni mezusiowie. oni nie sciagaja majtek? tylko zobacza czyjes sciagniete majtki i sa ofiarami wstretnych kobiet. noz sie otwiera w kieszeni jak to czytam. > mam racje? no nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 11:33 jak suka nie da pies nie weźmie Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 01.07.04, 13:57 nie rob z tych dupkow (zeby nie uzyc innego slowa), co zdradzaja swoje zony bezwolnych biedactw. oni doskonale wiedza co robia i robia to z pelna premedytacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berenike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.its.it 01.07.04, 15:34 ^senne- to podumowujac zdradzajacy maz to dupek a a dajaca d...pe to chyba k...a? Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 01.07.04, 16:07 nie kazda kobieta, ktora sypia z zonatym facetem (albo nawet wolnym) jest k..., natomiast kazdy facet, ktory zdradza jest dupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berenike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.04, 20:08 senne moze nie k... ale dupodajka bo k... bierze za to kasę a ta tylko świecie wierzy ze może kiedyś bedzie z tym facetem ale wszystkie dupodajki mają potem miny jak psy z obitym pyskiem..... heheheehe i bardzo dobrze ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:22 facet nie jest własnością żony. Jeżeli ludzie się nie szanują, a w tym wypadku mąż Ciebie raczej nie szanuje, to po co mają ze sobą być? "Dupodajki mają miny jak psy z obitym pyskiem"... a Ty jaką masz? A Ty nie dupodajka? :-) A ja jestem pewien, że facet będzie się konsekwentnie wypuszczał na łowy. A Ty święcie wierzysz, że nie, że się poprawi, że będzie Cie kochał, bo przecież obiecał :-) W czym jesteś lepsza od naiwnej kochanki????? Bo masz papier? I co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leaf Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 09:24 berenide - mąż ma 100% rację, czekaj z tą Twoją zadowoloną miną w przeciwieństwie do "dupodajki", na kolejny wyskok mężusia, to tylko kwestia czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) jestes zazdrosna... IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.04, 22:07 bo to on ja zostawil dla ciebie, a nie ciebie dla niej. poza tym zawisc to brzydka rzecz, ja spotykam czesco ex milosc mojego meza i nawet sie przyjaznimy. co bylo to bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jestes zazdrosna... 30.06.04, 08:37 Gość portalu: :) napisał(a): > bo to on ja zostawil dla ciebie, a nie ciebie dla niej. > poza tym zawisc to brzydka rzecz, ja spotykam czesco ex milosc mojego meza i > nawet sie przyjaznimy. co bylo to bylo. czy maz ta ex pieprzyl po waszym slubie/:) jesli tak to masz niesamowity dar wybaczania. gratuluje:)ale podziiac tego za chiny ludowe nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 30.06.04, 15:25 wspaniałego męża? nie rozumiem Twojej sytuacji w ogóle, mój mąż nie byłby wspaniały ale po prostu: były ,i nie miałabyym żadnych problemów, ani z nim ani z jego kochanką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berenike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.06.04, 21:12 envi - ''twarda sztuka'' z Ciebie ja niestety (sic ! ) nie umiałam go skreślic bo wcale przez to nie przestałam go kochać.Wiem tylko to ze ta miłośc jest inna ale jaka hmmm ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 02.07.04, 11:10 widze berenike ze dalas sie wpuscic mezowi w maliny - uwazasz ze wina za zdrade byla po stronie "dziwki" oraz troszeczke po twojej (bo musisz sie zmienic - nie bylas dobra zona wiec maz cie zdradzil) a wina lezy glownie po stronie twojego meza! zmienic sie na lepsze zawsze mozesz - jak kazdy - ale nie zmieniaj sie dla meza. on na to nie zasluguje! niech on sie zmieni - niech stanie sie uczciwym czlowiekiem (bo w wyniku zdrady moim zdaniem stal sie szmata) byla kochanke ignoruj - po prostu ona jest dla ciebie nikim. podejrzewam ze przez twojego meza ona tez sie niezle nacierpiala - choc sama sobie winna (po co pchala sie w uklad bez szans i do tego niemoralny) - nie ma powodu zeby sie na niej mscic bo juz twoj mezulek jej wystarczajaco dokopal. nie ma tez powodu zeby w jakikolwiek sposob nawiazywac z nia kontakt (bo niby co was laczy - poza wstydem i zalem) jesli chodzi o nowego "narzeczonego" kochanki - takze ignoruj. jesli bedzie sie narzucal - powiedz ze jego uklad z kochanka cie nie obchodzi - a jesli "narzeczony" uwaza ze twoj maz dreczy byla kochanke to niech zalatwia te sprawy z mezem. ty w ogole nie masz powodu sie do tego wlaczac! niech maz sprzatnie swoje smieci sam (nawet jezeli obecnie nie jest juz winien to obecna sytuacja jednak wynikla z jego nielojalnosci i sam powinien sobie z tym radzic) masz prawo wymagac zeby maz teraz zachowywal sie absolutnie wzorowo i sam poradzil sobie z bagnem ktore sam stworzyl. i niech nie liczy w tej sprawie na twoje wsparcie! jesli w tej sprawie bedziesz wspierajaca i wspolczujaca to maz nie odczuje powagi sytuacji i prawdopodobnie znowu za jakis czas zrobi podobne swinstwo. chyba ze chcesz juz do konca zycia taplac sie w jego brudach i sprzatac za niego balagan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berenike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.07.04, 17:38 dzieki mmm za rzeczowe rady i obiektywne podejscie. fakt może podświadomie mam wiekszy żal do niej bo przecież sama z własnej nieprzymuszonej woli weszła w moje małżeństwo,ale mąz ponosi dokładnie taką sama jak nie większą wine bo ma na sumieniu mnie w sensie utraaty zaufania ale i ją bo może za bardzo ta pani napaliła na ich wspólne ( " Zakrecone kolorowe życie" jej cytat bo zńala go z perspektywy intymnych spotkań a nie ze stanowiska żony czytaj praczki kucharki.Dodaje ze jestem bardzo aktywna zawodowo )przyszłe życie- faktycznie najlepszym rozwiązaniem jest ignorowanie tej pani właśnie a kwestii zmian to wiem że obecnie wszystkie swoje działania motywuje głównie swoim dobrem -nie tylko swoim ale na pierszwym planie jestem ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 05.07.04, 11:09 przepraszam za surowy ton oprzedniego postu ale chcialam zebys pomyslala wlasnie o sobie:) masz prawo miec zal i do meza i do jego kochanki. bo oboje cie skrzywdzili, choc to maz ci skladal przysiege i jest glownym winnym to i ta kobieta wiedziala wszak, ze zle robi (swoje egoistyczne mrzonki przedkladala nad zwykla ludzka uczciwosc) ale teraz kochanka i jej nowy juz nie musza cie obchodzic - niech sobie sami radza, ciebie ich zycie w ogole nie obchodzi:) pamietaj, ze ty jestes niewinna zla ktore cie spotkalo. jestes wspaniala osoba, jeszcze duzo szczescia i sukcesow przed toba. trzymaj sie cieplo:) Odpowiedz Link Zgłoś