Dodaj do ulubionych

byla kochanka Twojego wspanialego męża

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.06.04, 18:48
JAK TRAKTOWAC była kochanke męża gdy
Obserwuj wątek
    • Gość: mąż Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:18
      z pogardą i wyższością
      • 18lipiec Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 28.06.04, 21:29
        nie absolunie, zadnej wyzszosci. Normalnie, obojetnie, usmiech ( o ile nie
        narazila sie bardzo ) "dzien dobry", glowa w druga strone i czesc. Nie okazywac
        zadnych uczuc przy niej, zlosci ,zazdrosci itp. Totalna olewka ale z udawana
        serdecznoscia.
        • Gość: bernike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.06.04, 22:01
          oki ale jest jeszcze jedna sprawa,którą pominełam otóż ona ma nowego facia
          który przysłał do mojego mężą maila o tym żę rzekomo moj mąz ją manipuluje i
          że ona tak biedna. i jak ja sie mam zachowywac do takiej z...ry olać to że
          wchodzi z butami w na nowo odradzające sie małżeństwo czy opierzyc jak psa
          doradzcie please....
          • zdzichu-nr1 Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 28.06.04, 22:19
            hehehe a to dobre! powinnaś oczywiście Ty pogadać z tym faciem i krótko acz
            węzłowato wyjaśnić mu że jest żałosnym rybim kutasem. Żeby nie wkopywać męża
            możesz oświadczyć że to Ty odebrałaś pocztę. Powodzenia!
            • maretina Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 28.06.04, 22:44
              niech maz w poczcie zablokuje nadawce, a wczesniej wysle meil z zyczeniami
              wszelkiej pomyslnosci na nowej drodze zyciowej;), na koncu dopisek, zeby pan
              sie odczepil od Was.
              • przemek_przemek_przemek Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 29.06.04, 01:04
                OBOJĘTNOŚĆ.

Ona zawsze karze najbardziej...

Pozdrawiam,

Przemek
                • Gość: Ania Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 07:52
                  ciekawe jak prędko wszystkie żony zapominają, że to mąż je zdradzal i całą winę
                  zrzucają na kochankę :)
                  A ten mężuś już pewnie ma coś na boku, wykorzystując stałą i niczym nie zmąconą
                  naiwność żony.
                  Pogadaj z kochanką, dowiedz się jaki jest twój mąż, nie wierz tylko jemu, bo
                  przecież już cię oszukał.
                  A wierz mi, kłamca będzie kłamcą do końca życia...
                  • Gość: Ania ma racje, Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.90-136-217.adsl.skynet.be 29.06.04, 10:15
                    Przykre to ale niestety tak jest, za zdrade odpowiada nie tylko "kochanka "ale
                    rownoznacznie Twoj maz.
                    Wiec daj sobie spokoj z ta kobieta, nie reaguj na jej widok. Zastanow sie tylko
                    nad tym co jest takiego "specjalnego" w Twoim mezu, ze potrafil w sobie
                    rozkochac inna kobiete ( lub jak wolisz : zdzire )?
                    • maretina Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 29.06.04, 10:58
                      berenika nie napisala, ze jej maz jest swiety. mysle, ze kwestie winy
                      malzonkowie sobie rozstrzygneli. z opisu wywnioskowalam, ze na nowo cos staraja
                      sie zbudowac, ale berenice ciezko jest widywac byla kochanke i nie wie jak sie
                      wtedy zachowac.
                    • Gość: zona Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.proxy.aol.com 30.06.04, 17:02

> Przykre to ale niestety tak jest, za zdrade odpowiada nie
                      tylko "kochanka "ale
                      > rownoznacznie Twoj maz.
                      > Wiec daj sobie spokoj z ta kobieta, nie reaguj na jej widok. Zastanow sie
                      tylko
                      >
                      > nad tym co jest takiego "specjalnego" w Twoim mezu, ze potrafil w sobie
                      > rozkochac inna kobiete ( lub jak wolisz : zdzire )?

Przeciez to nie kochanka Cie zdradzila tylko MAZ. Ja staralabym sie
                      zaprzyjaznic. W sumie mialybysmy duzo wspolnego bo "krecil" nas ten sam facet.
                      Bardzo chcialam sie zaprzyjaznic z byla dziewczyna swojego chlopaka, bardzo ja
                      lubie, niestety mieszka daleko.
          • Gość: nebbia Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:49
            Zniszcz zdzirę!! Nie ma prawa ingerować w Twoje życie. Moim zdaniem powinnaś
            traktować ją jak powietrze, a przy najbliższej okazji poweidzieć coś niemiłego.
            Powiodzenia
    • Gość: leaf Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:08
      Nie wiem skąd to nagłe wybaczenie kochanemu mężusiowi, który jeszcze chwilę
      temu r...ął kogoś innego i zwalenie winy na dziewczynę. Sądzisz, że był
      zmuszany do tego????:) W tym momencie to kwestia chwili kiedy znajdzie sobie
      kogoś innego na boku, zrobił to raz - zrobi drugi.... o ile w ogóle będzie to
      dopiero drugi.
      • maretina leaf.... 29.06.04, 12:38
        JAK TRAKTOWAC była kochanke męża gdy
        • Gość: leaf Re: leaf.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:22
          Problem maretina polega na tym, że faceci mają ogólne przyzwolenie na skoki w
          bok, włączając w tę grupę ich żony. ZAWSZE dziewczyna/kobieta, z którą koleś ma
          romans będzie tą złą, a on biedy uwiedziony nie wiedział w co wchodzi. A głupie
          żonki przyjmą mężusia do domku, chwilę się poobrażają, a potem....męczą się
          przez całe życie ze świadomością, iż zostały zdradzone, więc jedyną osobą,
          którą mogą obarczyć całą sytuacją jest dziewczyna.
          • Gość: paranoja Re: leaf.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:52
            tak żonki są głupie, bo wybaczają mężusiowi zdradę.
            Za to kochanki są mądre, dobre, szlachetne , bo pieprzą się z żonatymi.
            To jest moralność kalego.
            • Gość: leaf Re: leaf.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:48
              Paranoja nie rozumiesz o czym piszę. Dlaczego wyłączana jest w tej sytuacji
              WINA faceta???? Skupiacie się na wyładowaniu agresji na kobiecie, jakby była
              jedyną winną tej całej sytuacji.
              • maretina Re: leaf.... 30.06.04, 09:57
                Gość portalu: leaf napisał(a):

> Paranoja nie rozumiesz o czym piszę. Dlaczego wyłączana jest w tej sytuacji
                > WINA faceta???? Skupiacie się na wyładowaniu agresji na kobiecie, jakby była
                > jedyną winną tej całej sytuacji.
                berenika napisala wyraznie, ze z mezem sobie w domu juz radzi natomiast nie wie
                jak sie zachowywac w stosunku do eks kochanki. czytaj tekst ze zrozumieniem!
                • Gość: leaf Re: leaf.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 12:19
                  Masz rację tak sobie radzi, że planuje atak na eks kochankę. Pozdrawiam
                  • maretina Re: leaf.... 30.06.04, 13:14
                    Gość portalu: leaf napisał(a):

> Masz rację tak sobie radzi, że planuje atak na eks kochankę. Pozdrawiam

a gdzie jest mowa o ataku? berenika nie wie jak sie zachowac a nie jak ja
                    zaatakowac:)
    • senne_marzenie Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 29.06.04, 13:00
      a meza jak traktujesz? to on cie zdradzil, nie ona. ona w przeciwnienstwie do
      niego, nie miala wobec ciebie zadnych zobowiazan. skoro jemu wybaczylas, to
      moze i jej powinnas?
      • Gość: eff Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: 62.121.129.* 29.06.04, 15:43
        traktuj ją tak samo jak traktujesz swojego męża. w końcu byli sobie bardzo
        bliscy -a bliskich ukochanego męża powinnaś traktować równie czule........
    • Gość: berenike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.06.04, 17:33
      Dzieki za wszystkie posty ! miałam taki młyn w pracy że ani razu nie zdążyłam
      zajrzeć na forum.
      wlasnie chcialam potwierdzic to co napisała Maretina moj mąż nie jest wcale
      ideałem i właściwie to co sie stało w naszym związku uświadomiło mi co musze
      zmienić w swoim zachowaniu aby było dalej ok pomiedzy nami( odpukać na razie
      jest)Ania nie bron tej ''pani '' co sciągneła majtki i wszystkich innych
      ściągajacych doskonale wiedzą co robią do tego wcale nie trzeba mieć 14o IQ .
      Przecież w obecnej sytuacji ja mogłam zeszmacic sie i byc taką sama 'biedną
      zawsze atakowana kochanką' tylko dla zemsty w stosunku do mojego męża. Tylko ja
      taka nie jestem sorrki mam do szacunek do innych kobiet i of course do siebie
      samej ... mam racje?
      • ozlem Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 30.06.04, 07:44
        Kochanka nie zaciagala wobec ciebie zadnych zobowiazan, wiec mogla sie pieprzyc z twoim mezem z zupelnie czystym sumieniem. Miej to na uwadze.
        • maretina Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 30.06.04, 08:35
          ozlem napisała:

> Kochanka nie zaciagala wobec ciebie zadnych zobowiazan, wiec mogla sie
          pieprzyc
          > z twoim mezem z zupelnie czystym sumieniem. Miej to na uwadze.

nie mieszaj w to moralnosci i czystego sumienia, bo to wcale moralne nie jest.
          nigdy nie spotykalam sie z zonatymi facetami i wcale nie myslalam wtedy o ich
          biednych zonach, ale o szacunku do swojej osoby i o wstrecie to padalca, ktory
          nie potrfi byc uczciwy w zwiazku.
          nie mozna powiedziec, ze wolna kobieta moze do woli hasac sobie z zonatym
          facetem i nie robi nic zlego gdyby to bylo ok to po pierwsze by sie nie
          ukrywali przed swiatem a po drugie powinno sie miec swiadomosc, ze do owszem to
          facet jest zobowiazany w stosunku do zony lojalnoscia i wiernoscia, ale sam do
          licha siebie nie wypieprzy.gadanie, ze ja jestem wolna i wobec tego jestem ok
          to czysta hipokryzja. jesli wolna kobieta sypia z zonatym facetem to sama
          laduje sie w trojkat zatem niech nie gada, ze zachowuje sie ok, bo wlazi w
          malzenstwo.
      • senne_marzenie Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 01.07.04, 10:58
        Gość portalu: berenike napisał(a):

> właściwie to co sie stało w naszym związku uświadomiło mi co musze
        > zmienić w swoim zachowaniu aby było dalej ok pomiedzy nami

to chyba on ma wiecej do zmieniania....

> nie bron tej ''pani '' co sciągneła majtki i wszystkich innych
        > ściągajacych doskonale wiedzą co robią

no tak. biedni mezusiowie. oni nie sciagaja majtek? tylko zobacza czyjes
        sciagniete majtki i sa ofiarami wstretnych kobiet. noz sie otwiera w kieszeni
        jak to czytam.

> mam racje?

no nie masz.
        • Gość: becia Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 11:33
          jak suka nie da pies nie weźmie
          • senne_marzenie Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 01.07.04, 13:57
            nie rob z tych dupkow (zeby nie uzyc innego slowa), co zdradzaja swoje zony
            bezwolnych biedactw. oni doskonale wiedza co robia i robia to z pelna
            premedytacja.
            • Gość: berenike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.its.it 01.07.04, 15:34
              ^senne- to podumowujac zdradzajacy maz to dupek a a dajaca d...pe to chyba
              k...a?
              • senne_marzenie Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 01.07.04, 16:07
                nie kazda kobieta, ktora sypia z zonatym facetem (albo nawet wolnym) jest k...,
                natomiast kazdy facet, ktory zdradza jest dupkiem.
                • Gość: berenike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.04, 20:08
                  senne moze nie k... ale dupodajka bo k... bierze za to kasę a ta tylko
                  świecie wierzy ze może kiedyś bedzie z tym facetem ale wszystkie dupodajki mają
                  potem miny jak psy z obitym pyskiem..... heheheehe i bardzo dobrze ......
                  • Gość: mąż Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:22
                    facet nie jest własnością żony. Jeżeli ludzie się nie szanują, a w tym wypadku
                    mąż Ciebie raczej nie szanuje, to po co mają ze sobą być?
                    "Dupodajki mają miny jak psy z obitym pyskiem"... a Ty jaką masz? A Ty nie
                    dupodajka? :-)
                    A ja jestem pewien, że facet będzie się konsekwentnie wypuszczał na łowy.
                    A Ty święcie wierzysz, że nie, że się poprawi, że będzie Cie kochał, bo
                    przecież obiecał :-)
                    W czym jesteś lepsza od naiwnej kochanki?????
                    Bo masz papier? I co z tego.
                  • Gość: leaf Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 09:24
                    berenide - mąż ma 100% rację, czekaj z tą Twoją zadowoloną miną w
                    przeciwieństwie do "dupodajki", na kolejny wyskok mężusia, to tylko kwestia
                    czasu:)
    • Gość: :) jestes zazdrosna... IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.04, 22:07
      bo to on ja zostawil dla ciebie, a nie ciebie dla niej.
      poza tym zawisc to brzydka rzecz, ja spotykam czesco ex milosc mojego meza i
      nawet sie przyjaznimy. co bylo to bylo.
      • maretina Re: jestes zazdrosna... 30.06.04, 08:37
        Gość portalu: :) napisał(a):

> bo to on ja zostawil dla ciebie, a nie ciebie dla niej.
        > poza tym zawisc to brzydka rzecz, ja spotykam czesco ex milosc mojego meza i
        > nawet sie przyjaznimy. co bylo to bylo.
        czy maz ta ex pieprzyl po waszym slubie/:)
        jesli tak to masz niesamowity dar wybaczania. gratuluje:)ale podziiac tego za
        chiny ludowe nie umiem.
    • envi Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża 30.06.04, 15:25
      wspaniałego męża? nie rozumiem Twojej sytuacji w ogóle, mój mąż nie byłby
      wspaniały ale po prostu: były ,i nie miałabyym żadnych problemów, ani z nim ani
      z jego kochanką.
    • Gość: berenike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.06.04, 21:12
      envi - ''twarda sztuka'' z Ciebie ja niestety (sic ! ) nie umiałam go skreślic
      bo wcale przez to nie przestałam go kochać.Wiem tylko to ze ta miłośc jest inna
      ale jaka hmmm .......
    • Gość: mmm Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 02.07.04, 11:10
      widze berenike ze dalas sie wpuscic mezowi w maliny - uwazasz ze wina za zdrade
      byla po stronie "dziwki" oraz troszeczke po twojej (bo musisz sie zmienic -
      nie bylas dobra zona wiec maz cie zdradzil) a wina lezy glownie po stronie
      twojego meza! zmienic sie na lepsze zawsze mozesz - jak kazdy - ale nie
      zmieniaj sie dla meza. on na to nie zasluguje! niech on sie zmieni - niech
      stanie sie uczciwym czlowiekiem (bo w wyniku zdrady moim zdaniem stal sie
      szmata)
      byla kochanke ignoruj - po prostu ona jest dla ciebie nikim. podejrzewam ze
      przez twojego meza ona tez sie niezle nacierpiala - choc sama sobie winna (po
      co pchala sie w uklad bez szans i do tego niemoralny) - nie ma powodu zeby sie
      na niej mscic bo juz twoj mezulek jej wystarczajaco dokopal. nie ma tez powodu
      zeby w jakikolwiek sposob nawiazywac z nia kontakt (bo niby co was laczy - poza
      wstydem i zalem)
      jesli chodzi o nowego "narzeczonego" kochanki - takze ignoruj. jesli bedzie sie
      narzucal - powiedz ze jego uklad z kochanka cie nie obchodzi - a
      jesli "narzeczony" uwaza ze twoj maz dreczy byla kochanke to niech zalatwia te
      sprawy z mezem. ty w ogole nie masz powodu sie do tego wlaczac! niech maz
      sprzatnie swoje smieci sam (nawet jezeli obecnie nie jest juz winien to obecna
      sytuacja jednak wynikla z jego nielojalnosci i sam powinien sobie z tym radzic)
      masz prawo wymagac zeby maz teraz zachowywal sie absolutnie wzorowo i sam
      poradzil sobie z bagnem ktore sam stworzyl. i niech nie liczy w tej sprawie na
      twoje wsparcie! jesli w tej sprawie bedziesz wspierajaca i wspolczujaca to maz
      nie odczuje powagi sytuacji i prawdopodobnie znowu za jakis czas zrobi podobne
      swinstwo. chyba ze chcesz juz do konca zycia taplac sie w jego brudach i
      sprzatac za niego balagan.
      • Gość: berenike Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.07.04, 17:38
        dzieki mmm za rzeczowe rady i obiektywne podejscie. fakt może podświadomie mam
        wiekszy żal do niej bo przecież sama z własnej nieprzymuszonej woli weszła w
        moje małżeństwo,ale mąz ponosi dokładnie taką sama jak nie większą wine bo ma
        na sumieniu mnie w sensie utraaty zaufania ale i ją bo może za bardzo ta pani
        napaliła na ich wspólne ( " Zakrecone kolorowe życie" jej cytat bo zńala go z
        perspektywy intymnych spotkań a nie ze stanowiska żony czytaj praczki
        kucharki.Dodaje ze jestem bardzo aktywna zawodowo )przyszłe życie- faktycznie
        najlepszym rozwiązaniem jest ignorowanie tej pani
        właśnie a kwestii zmian to wiem że obecnie wszystkie swoje działania motywuje
        głównie swoim dobrem -nie tylko swoim ale na pierszwym planie jestem ja
        • Gość: mmm Re: byla kochanka Twojego wspanialego męża IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 05.07.04, 11:09
          przepraszam za surowy ton oprzedniego postu ale chcialam zebys pomyslala
          wlasnie o sobie:)

masz prawo miec zal i do meza i do jego kochanki. bo oboje cie skrzywdzili,
          choc to maz ci skladal przysiege i jest glownym winnym to i ta kobieta
          wiedziala wszak, ze zle robi (swoje egoistyczne mrzonki przedkladala nad zwykla
          ludzka uczciwosc) ale teraz kochanka i jej nowy juz nie musza cie obchodzic -
          niech sobie sami radza, ciebie ich zycie w ogole nie obchodzi:)

pamietaj, ze ty jestes niewinna zla ktore cie spotkalo. jestes wspaniala osoba,
          jeszcze duzo szczescia i sukcesow przed toba. trzymaj sie cieplo:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka