Dodaj do ulubionych

Jak poderwać faceta

13.10.12, 20:42
Jestem wolną dajrzałą kobietą, w córki bloku mieszka mężczyzna też samotny. Bardzo chciała bym się z nim zaprzyjażnić i lepiej się z nim poznać,lecz nie wiem jak to zrobić, nie umiem podrywać facetów.....proszę o sensowne podpowiedzi....
Obserwuj wątek
    • pollarek Re: Jak poderwać faceta 14.10.12, 00:08
      diabliczka50 napisał(a):

> Jestem wolną dajrzałą kobietą, w córki bloku mieszka mężczyzna też samotny. Bar
      > dzo chciała bym się z nim zaprzyjażnić i lepiej się z nim poznać,lecz nie wiem
      > jak to zrobić, nie umiem podrywać facetów.....proszę o sensowne podpowiedzi...
      > .

Zepsuj coś (ale nie ostatecznie, żeby sobie poradził) i idź po pomoc:> Pozachwycaj się trochę, jaki to męski i koniecznie nakarm:DDD
      • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 14.10.12, 00:11
        spimy juz....
        • pollarek Re: Jak poderwać faceta 14.10.12, 00:16
          mariuszg2 napisał:

> spimy juz....

Ale ja nie chcę...:>
      • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 17:46
        pollarek napisała:

> diabliczka50 napisał(a):
        >
        > > Jestem wolną dajrzałą kobietą, w córki bloku mieszka mężczyzna też samotn
        > y. Bar
        > > dzo chciała bym się z nim zaprzyjażnić i lepiej się z nim poznać,lecz ni
        > e wiem
        > > jak to zrobić, nie umiem podrywać facetów.....proszę o sensowne podpowie
        > dzi...
        > > .
        >
        > Zepsuj coś (ale nie ostatecznie, żeby sobie poradził) i idź po pomoc:> Poza
        > chwycaj się trochę, jaki to męski i koniecznie nakarm:DDD
        To nie możliwe, ja mieszkam w innym bloku.
        • pollarek Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 18:50
          diabliczka50 napisał(a):

> To nie możliwe, ja mieszkam w innym bloku.

No, a po co sobie będziesz psuła... a jak nie naprawi?
          Córce zepsuj:DDD
          • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 19:18
            pollarek napisała:

>
            > > To nie możliwe, ja mieszkam w innym bloku.
            >
            > No, a po co sobie będziesz psuła... a jak nie naprawi?
            > Córce zepsuj:DDD
            Ha ha ha dzięki za dobrą rade
            • pollarek Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 19:29
              diabliczka50 napisał(a):

> Ha ha ha dzięki za dobrą rade

Nie ma za co, polecam się:>
              Powodzenia, trzymam kciuki:)))
    • politologbezpracy Re: Jak poderwać faceta 14.10.12, 19:17
      Zagadaj o pogodzie, wspomnij cos o cieknacym kranie i nadmiarze zapiekanki na kolacje.
      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 14.10.12, 19:28
        politologbezpracy napisał(a):

> Zagadaj o pogodzie, wspomnij cos o cieknacym kranie i nadmiarze zapiekanki na k
        > olacje.

No toć mówię, ma być wyzwanie i papu:>
        I jeszcze radziłabym wcześniej jakieś zabiegi upiększające plus dekolcik:D Bo cokolwiek by nie mówić o bliskości mentalno - emocjonalnej, to mężczyźni w większości swej są wzrokowcami:>
        • politologbezpracy Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 17:26
          Znasz sie na rzeczy i dobrze radzisz.
          • pollarek Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 18:52
            politologbezpracy napisał(a):

> Znasz sie na rzeczy i dobrze radzisz.

Dziękuję, ale taki zawód... raczej nie jest to samorodny geniusz:D
    • derff Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 08:48
      Kolega polarek dobrze radzi. Podstawą funkcjonowania faceta jest próżność.
      Aby ja zaspokoić musisz postawić wyzwanie na jego miarę aby sprostał a nastepnie obróbka w stylu męski wyjątkowy mądry itd. Broń boże że ładny i przystojny aby nie wbudzić podejrzeń i nie nachalnie.
      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 10:15
        derff napisał:

> Kolega polarek dobrze radzi.

Koleżanka, koleżanka!:DDD
        • derff Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 09:13
          Cóż za nieczęsta jednomyślność zwłaszcza między koleżanką i kolegą? Hę.....?
          Ja za nawet skromne pochwały mógłbym coś naprawić.
          • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 09:41
            derff napisał:

> Cóż za nieczęsta jednomyślność zwłaszcza między koleżanką i kolegą? Hę.....?
            > Ja za nawet skromne pochwały mógłbym coś naprawić.

Nie prowokuj serdeńko, bo mi się szafka w kuchni rozwala:DD
            • derff Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 09:47
              Lubię prowokować choć wolę naprawy elektryczne czy samochodowe ale może i szafce dałbym radę.
              • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 09:58
                derff napisał:

> Lubię prowokować choć wolę naprawy elektryczne czy samochodowe ale może i szafc
                > e dałbym radę.

Zapewne we szystkim dajesz rade... szkoda , że nie mam samochodu.....ciekawe czy z kobietami byś sobie poradził ???
                • derff Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 10:03
                  www.youtube.com/watch?v=BqRj-t2TuFA
                  Wyłacznie z tą piosenką.
              • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 11:13
                derff napisał:

> Lubię prowokować choć wolę naprawy elektryczne czy samochodowe ale może i szafc
                > e dałbym radę.

Heh, no maździna też wymaga dopieszczenia:> Ale, ale... ja tu o swoich potrzebach, rozochacam się coraz bardziej, a jak mnie potem podliczysz, to w krzyżu zegnie.
                Osz Ty podstępny podkręcaczu Ty:D
                • derff Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 11:25
                  Nie ma mowy o jakimś podliczaniu.Prawdziwy mężczyzna zapłate odbiera w naturze.
                  Cokolwiek to znaczy
                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 12:03
                    derff napisał:

> Nie ma mowy o jakimś podliczaniu.Prawdziwy mężczyzna zapłate odbiera w naturze.
                    >
                    > Cokolwiek to znaczy

Papu czy usługa?:DDD
                    • derff Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 13:57
                      Oj tam. Jestem elastyczny,potrafię się dostosować do sytuacji.
                      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 14:19
                        derff napisał:

> Oj tam. Jestem elastyczny,potrafię się dostosować do sytuacji.

Plusujesz:))) Tak sam z siebie, czy ktoś Ci podpowiada?:DD
                        • derff Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 09:23
                          Dziękuję za uznanie. To ja raczej podpowiadam innym. A nieskromnie mówiąc jestem facetem niemal idealnym. Z naciskiem na niemal. Cóż Nobody s pefect.
                          • pollarek Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 09:49
                            derff napisał:

> Dziękuję za uznanie. To ja raczej podpowiadam innym. A nieskromnie mówiąc jeste
                            > m facetem niemal idealnym. Z naciskiem na niemal. Cóż Nobody s pefect.

Moja Mamunia całkiem niedawno taką oto perełkę znalazła w toalecie na dworcu PKS: "Facet jest jak kibelek, albo zajęty, albo ma nasrane we łbie" (IMO dotyczy to też kobiet:D). Może drastycznie i mało subtelnie, ale oddaje istotę zagadnienia:> Gdzie jest Twój haczyk serdeńko?:)))
                            • derff Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 13:40
                              Jestem stary i marudny ale za to przystojny mądry i bogaty.
                              A i te szafki krany samochody oraz kolanka i myszki naprawiam w mig.
                              • pollarek Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 14:22
                                derff napisał:

> Jestem stary i marudny ale za to przystojny mądry i bogaty.
                                > A i te szafki krany samochody oraz kolanka i myszki naprawiam w mig.

Wooooot:DD
                                Przyznaj się... robisz w marketingu? Mistrzunio autoreklamy!:D Uderzasz w target jak nie przymierzając BrahMos:DDD
                                Zalecam ostrożność, bo jeszcze się zakocham i dopiero będziesz miał problem:>
                                • derff Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 14:58
                                  Lubię to Twoje "serdeńko". To jakaś taka ostrożna poufałość.
                                  Ściskam.
                                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 15:34
                                    derff napisał:

> Lubię to Twoje "serdeńko". To jakaś taka ostrożna poufałość.
                                    > Ściskam.

Bo spoufalać się to trzeba naprawdę ostrożnie:> Łatwo zaliczyć wpierdel, taki taniec na ostrzu... Też Cię ściskam:D
                                    • derff Re: Jak poderwać faceta 19.10.12, 09:39
                                      To był mardzo miły uścisk. Dziekuję.
                                      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 19.10.12, 09:42
                                        derff napisał:

> To był mardzo miły uścisk. Dziekuję.

Nie ma za co.. lubię się przytulać, więc korzyść obupólna:)))
                                        • wielkafuria Re: Jak poderwać faceta 19.10.12, 10:04
                                          a pollarek ledwo na 8 do pracy przyszła u juz siedzi na forum :P
                                          • pollarek Re: Jak poderwać faceta 19.10.12, 11:05
                                            wielkafuria napisał(a):

> a pollarek ledwo na 8 do pracy przyszła u juz siedzi na forum :P
                                            >
                                            Dla zdrowia własnego mam przerwy 10-15 min. między każdym pacjentem:)))
                                            • wielkafuria Re: Jak poderwać faceta 19.10.12, 11:47
                                              tylko nie mów że jesteś dentystką!!!!
                                              • pollarek Re: Jak poderwać faceta 19.10.12, 11:55
                                                wielkafuria napisał(a):

> tylko nie mów że jesteś dentystką!!!!

Hahah, nieeee:D
                                                Ale blisko, wszystko w obrębie głowy:>
                                                • wielkafuria Re: Jak poderwać faceta 19.10.12, 16:37
                                                  okulista, laryngolog? no wez powiedz :P
                                                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 19.10.12, 17:26
                                                    wielkafuria napisał(a):

> okulista, laryngolog? no wez powiedz :P

olog, olog:D
                                                    Jesteś coraz bliżej... dajesz!:D
                                                  • wielkafuria ktos mi pomoze??????? 22.10.12, 09:48
                                                    pollarek napisała:
                                                    > olog, olog:D
                                                    > Jesteś coraz bliżej... dajesz!:D

kosmetolog?
                                                    matko jak Ty sie na mnie pastwisz. przec Ciebie wpadne w kompleksy!!!!!!!
                                                    Ludzie, pomozcie co sie konczy na olog i sie dzieje w okolicach glowy?
                                                  • pollarek Re: ktos mi pomoze??????? 22.10.12, 10:31
                                                    Good morning Sunshine:D
                                                    Nie dramatyzuj tak z samego rana:>
                                                    Zresztą już wiesz:D
                                                  • wielkafuria Re: ktos mi pomoze??????? 22.10.12, 10:34
                                                    pollarek napisała:

> Good morning Sunshine:D

to co? kawusia?
                                                  • pollarek Re: ktos mi pomoze??????? 22.10.12, 10:43
                                                    wielkafuria napisał(a):

> to co? kawusia?

Ofc:D
                                        • derff Re: Jak poderwać faceta 19.10.12, 15:07
                                          Służę ramieniem w dobrych i złych chwilach. Mam silne tylko kręgosłup wysiada.
                                          • pollarek Re: Jak poderwać faceta 19.10.12, 17:27
                                            derff napisał:

> Służę ramieniem w dobrych i złych chwilach. Mam silne tylko kręgosłup wysiada.

Nie no, nikt nie każe dźwigać... stacjonarnie będzie, na podłodze:DD
                                            • derff Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 09:13
                                              Zapraszam na gazetowy adres.
                                              • pollarek Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 10:33
                                                derff napisał:

> Zapraszam na gazetowy adres.

I co mi tam zrobisz?... najpierw muszę się upewnić, nim podejmę ryzyko:D
                                                • derff Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 10:41
                                                  Może dowiem się co robisz pacjentom w głowach.To ja więcej ryzykuję bo głową.
                                                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 10:45
                                                    derff napisał:

> Może dowiem się co robisz pacjentom w głowach.To ja więcej ryzykuję bo głową.

Nu, nu, nu... Oddzielamy życie prywatne od zawodowego:>
                                                  • kalllka Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 11:05
                                                    etam oddzielacie kollenko;/

przeciez siedzisz teraz w pracusi w przerwach popijasz kawusie, a Twoje mysli nieustannie kraza wokol tego i owego forumka:)
                                                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 11:20
                                                    kalllka napisała:

> etam oddzielacie kollenko;/
                                                    >
                                                    > przeciez siedzisz teraz w pracusi w przerwach popijasz kawusie, a Twoje mysli n
                                                    > ieustannie kraza wokol tego i owego forumka:)

Tak naprawdę, to dopiero otworzyłam ślipia na dobre:D
                                                    Na szczęście tylko 2 razy w tygodniu mam na 8 i uwierz mi, to bardzo ciężki dla mnie czas:>
                                              • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 14:22
                                                Nie bardzo się orientuje , jaki gazetowy adres....jestem tu od niedawna..
                                                Widzę , że pollarek jest bardzo aktywna w wypowiedziach.....albo chce zwrócić na siebie uwagę.....
                                                • pollarek Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 15:50
                                                  diabliczka50 napisała:

> Nie bardzo się orientuje , jaki gazetowy adres....jestem tu od niedawna..
                                                  > Widzę , że pollarek jest bardzo aktywna w wypowiedziach.....albo chce zwrócić n
                                                  > a siebie uwagę.....

Nieee...:> Rozumiem, że trochę zagmatwane to forum, ale generalnie patrz po kropkach. Dialogi tworzą drzewka. Proponuję wziąć linijkę lub coś w ten deseń, to ułatwi Ci zadanie by odróżnić kto do kogo pisze:> Chociaż najlepiej, to przeanalizować treść:D
                                                  Ja nie chcę zwracać na siebie uwagi! Przyczajony tygrys, ukryty smok, roar:D
                                                  • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 16:02
                                                    > Ja nie chcę zwracać na siebie uwagi! Przyczajony tygrys, ukryty smok, roar:D

<parsk>...jakbyś była ukryta i przyczajona to byś siedziała cicho.......chyba, że mas ztakie smocze gabaryny, że pomimo ukrycia i przyczajenie widać Cie z ukrycia..... ale co do kropeczek to się zgadzam....
                                                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 16:19
                                                    mariuszg2 napisał:

> <parsk>...jakbyś była ukryta i przyczajona to byś siedziała cicho......

Nie parskaj, nie parskaj, bo Ci śluzówki puszczą:> Ależ ja jestem cicho przyczajona i ukryta, tylko jak już wyskoczę, to zaczyna się harmider:D

> .chyba, że mas ztakie smocze gabaryny, że pomimo ukrycia i przyczajenie widać C
                                                    > ie z ukrycia.....

No patrz, a jednak Ci utkwiło. Ta wizja przerażająca, którą przed Tobą roztoczyłam. Wraca (już po raz drugi), czyli ważne...:>
                                                    Otóż drogi Mariuszu, mój rozmiar odzieży to 38. Teraz centymeterek w dłoń i dymaj do pobliskiego butiku, by rozeznania nabrać:D

ale co do kropeczek to się zgadzam....

Ty się zawsze zgadzasz co do kropeczek:DDD
                                                  • wielkafuria Re: Jak poderwać faceta 23.10.12, 10:53
                                                    pollarek napisała:

> diabliczka50 napisała:
                                                    >
                                                    > > Nie bardzo się orientuje , jaki gazetowy adres.

pollarku ja tez jakas niekumata. dopiero dzisiaj odkrylam ze mozna tutaj do siebie wiadomosci pisac nie przez poczte a przez profil :D sierota jestem, ale Ci odpisalam :D
                                                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 23.10.12, 11:14
                                                    wielkafuria napisał(a):

:**
                                          • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 19.10.12, 19:24
                                            Dziękuję ...chętnie skorzystam ......czy tylko ramieniem??
                                            Dobrze , że chociaż siłę masz...a kręgosłupem sie nie przejmuj...jest parę sposobów na poprawę lepszego funkcjonowania...:DD
                                  • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 18:55
                                    Hmmmm......jest bardzo czułe i można je szybko zranić.....
                                    Czasem trzeba podejść ostrożnie , nie spoufalając się , ale dotrzeć do wnętrza...
                                    Pozdrawiam:DD
                              • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 16:26
                                Starego bym nie poderwała, bo juz nie może....
                                Marudnego też nie, bo byłam z takim 30 lat...
                                Przystojnego też nie , bo będą się za nim oglądać laski...
                                Bodatego też nie , bo pieniądze szczęścia nie dają...
                                Zostaje mądry..no może...ale czasem głupka też trzeba udać...
                                Naprawa tych pozoztałych akcesoriów.....do przemyślenia :D
                          • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 12:45
                            Niemal idealny......czyżbyś sie reklamował?????...wezmę to pod uwagę...
                      • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 14:53
                        derff napisał:

> Oj tam. Jestem elastyczny,potrafię się dostosować do sytuacji.

Jak człowiek-guma...fantastycznie , to tylko pogratulować.
            • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 09:51
              pollarek napisała:

> derff napisał:
              >
              > > Cóż za nieczęsta jednomyślność zwłaszcza między koleżanką i kolegą? Hę...
              > ..?
              > > Ja za nawet skromne pochwały mógłbym coś naprawić.
              >
              > Nie prowokuj serdeńko, bo mi się szafka w kuchni rozwala:DD
              Hmmm....nawet za skoromne pochwały???......nazbierało by się tego trochę...męskiej ręki brakuje...

• kalllka Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 10:48
                ha!
                szczerze mowiac to najlepiej byloby gdybys narozbierala, tego tam tego troche...
                i glosno niech sasiad widzi. domyslnie od razu zapuka, serdenko, choc na poczatek np tylko w sufit :)
                • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 11:20
                  kalllka napisała:

> ha!
                  > szczerze mowiac to najlepiej byloby gdybys narozbierala, tego tam tego troch
                  > e...
                  > i glosno niech sasiad widzi. domyslnie od razu zapuka, serdenko, choc na poczat
                  > ek np tylko w sufit :)

Kalllka...! Zboczeńcu, zwyrodnialcu:DDD
                  • kalllka Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 11:52
                    a co tez polkolu przychodzi do glowy w zwiazku z rozbiorem logicznym zdania mojego
                    no co?
                    • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 12:02
                      kalllka napisała:

> a co tez polkolu przychodzi do glowy w zwiazku z rozbiorem logicznym zdania mo
                      > jego
                      > no co?

Jakby się tak zagłębić w zagadnienie, to chleb. Chleb na myśli:>
                • tapatik Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 22:24
                  kalllka napisała:

> ha!
                  > szczerze mowiac to najlepiej byloby gdybys narozbierala, tego tam tego troche...
                  > i glosno niech sasiad widzi. domyslnie od razu zapuka, serdenko, choc na poczatek
                  > np tylko w sufit :)

My jesteśmy mało domyślni. Nam trzeba mówić prosto z mostu. Jeśli kobieta chce aby mężczyzna cokolwiek naprawił, to niech powie wprost, że ma szafkę do naprawienia.
                  • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 22:35
                    tapatik napisał:

> kalllka napisała:
                    >
                    > > ha!
                    > > szczerze mowiac to najlepiej byloby gdybys narozbierala, tego tam tego tr
                    > oche...
                    > > i glosno niech sasiad widzi. domyslnie od razu zapuka, serdenko, choc na
                    > poczatek
                    > > np tylko w sufit :)
                    >
                    > My jesteśmy mało domyślni. Nam trzeba mówić prosto z mostu. Jeśli kobieta chce
                    > aby mężczyzna cokolwiek naprawił, to niech powie wprost, że ma szafkę do napraw
                    > ienia.
                    Mało domyslni???... Co Wy z tymi szafkami, ja mam nowe i mi sie nie psują
                    • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 22:39
                      diabliczka50 napisał(a):

> Co Wy z tymi szafkami, ja mam nowe i mi sie nie psują

Wooooot:DDD
                      No psie krwie usrały się z tą stolarką:D
                      • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 22:43
                        pollarek napisała:

>
                        > > Co Wy z tymi szafkami, ja mam nowe i mi sie nie psują
                        >
                        > Wooooot:DDD
                        > No psie krwie usrały się z tą stolarką:D
                        Chyba zdana jestem tylko na siebie , bo nic sensownego nie wymyślą
                        • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 22:46
                          diabliczka50 napisał(a):

> Chyba zdana jestem tylko na siebie , bo nic sensownego nie wymyślą

Radosna twórczość własna zawsze w cenie. Tylko uważaj, kreatywnością też można zabić:>
                          Dobrej nocy:))
                          • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 22:52
                            pollarek napisała:

>
                            > > Chyba zdana jestem tylko na siebie , bo nic sensownego nie wymyślą
                            >
                            > Radosna twórczość własna zawsze w cenie. Tylko uważaj, kreatywnością też można
                            > zabić:>
                            > Dobrej nocy:))
                            Wzrokiem też można zabić ....tak żle i tak niedobrze
                            Dobranoc...
                    • kalllka Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 01:30
                      zadnych szafek ci nie sugerowalam ,narozbierac mozna zupelnie innego mebla. np stara kanape albo amerykanke item podobne.
                      szczerze mowiac, rozbierac meble mozna nie tylko celem wieczorku zapoznawczego lecz hobbystycznym tez. co spedza czas a czasem i sen z powiek.

mnie w wieku do Twego- diableto ale innej jestem konstrukcji. zaspokajam potrzebe potrzebnosci- opiekujac maluchami i staruchami. dla rownowagi
                      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 09:57
                        kalllka napisała:

> zadnych szafek ci nie sugerowalam ,narozbierac mozna zupelnie innego mebla. np
                        > stara kanape albo amerykanke item podobne.
                        > szczerze mowiac, rozbierac meble mozna nie tylko celem wieczorku zapoznawcze
                        > go lecz hobbystycznym tez. co spedza czas a czasem i sen z powiek.
                        >
                        Też lubię:))) Tylko efekty owego rozbierania czasami mnie przerastają:| Bo złożyć wbrew pozorom jest trudniej...

> mnie w wieku do Twego- diableto ale innej jestem konstrukcji. zaspokajam po
                        > trzebe potrzebnosci- opiekujac maluchami i staruchami. dla rownowagi
                        >
                        Respect. Ani jedno, ani drugie łatwe nie jest.
      • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 17:51
        derff napisał:

> Kolega polarek dobrze radzi. Podstawą funkcjonowania faceta jest próżność.
        > Aby ja zaspokoić musisz postawić wyzwanie na jego miarę aby sprostał a nastepni
        > e obróbka w stylu męski wyjątkowy mądry itd. Broń boże że ładny i przystojny a
        > by nie wbudzić podejrzeń i nie nachalnie.
        Myślę , że to nie zadziała , to jest typ człowieka samolubnego, może dlatego ze za długo był sam
        • sibeliuss Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 10:59
          diabliczka50 napisał(a):

> Myślę , że to nie zadziała , to jest typ człowieka samolubnego, może dlatego z
          > e za długo był sam

Skąd to wiesz? Szczerze.
          • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 13:07
            sibeliuss napisał:

>
            > > Myślę , że to nie zadziała , to jest typ człowieka samolubnego, mo
            > że dlatego z
            > > e za długo był sam
            >
            > Skąd to wiesz? Szczerze.

Mam bardzo dobrą intuicję, jeszcze mnie nigdy nie zawiodła...wiem , że on ma ochote mnie bliżej poznać ..ale coś go powstrzymuje...chyba nawet wiem co..
            • sibeliuss Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 14:09
              diabliczka50 napisał(a):

>.ale coś go powstrzymuje...chyba nawet wiem co..

Jesteś tak fantastyczna, że go onieśmielasz - czy coś mniej istotnego?
              • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 14:55
                sibeliuss napisał:

>
                > >.ale coś go powstrzymuje...chyba nawet wiem co..
                >
                > Jesteś tak fantastyczna, że go onieśmielasz - czy coś mniej istotnego?
                Pozwól , że pozostawie to dla siebie.....
                • sibeliuss Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 15:33
                  To po co zaczynasz temat. To jest pokazaniem jaka jesteś tajemnicza, tylko coś zupełnie innego :) Pozwolisz, że pozostawię to dla siebie.
                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 16:03
                    sibeliuss napisał:

> To po co zaczynasz temat. To jest pokazaniem jaka jesteś tajemnicza, tylko coś
                    > zupełnie innego :) Pozwolisz, że pozostawię to dla siebie.

Ale dociekliwy się znalazł, nie znęcaj się:D
                    • sibeliuss Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 16:23
                      Każdą fokę trzeba trochę podrasować :P
                      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 16:26
                        sibeliuss napisał:

> Każdą fokę trzeba trochę podrasować :P

Hahah, zapamietam to sobie:DD
    • pollarek Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 10:14
      williewonka napisał:

ciekawa lektura dla chcących poznać jak funkcjonuje mózg faceta :)

Omg, zabrzmiało jak wstęp do opisu nowo odkrytej rasy.

Dowiesz się jak przekonać faceta do tego czego ty chcesz i jak pozyskać jego zainteresowanie i przyjaźń.Polecam :)

Czyli co? Podręcznik do manipulacji?:PP
    • coff.eina Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 16:37
      nic prostszego : uśmiechnij się!Jest tylu niezadowolonych ludzi na tym świecie,że na pewno zwróci na Ciebie uwagę :) no i pozwól by to On Cie zdobył-albo przynajmniej niech pozostanie w takim przeświadczeniu..pamiętaj: facet to zdobywca :)
      • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 17:55
        coff.eina napisał(a):

> nic prostszego : uśmiechnij się!Jest tylu niezadowolonych ludzi na tym świecie,
        > że na pewno zwróci na Ciebie uwagę :) no i pozwól by to On Cie zdobył-albo przy
        > najmniej niech pozostanie w takim przeświadczeniu..pamiętaj: facet to zdobywca
        > :)
        tak, masz rację , ja nigdy nie zdobywałam faceta bo nie musiałam , jestem seksowną kobietą i to faceci mnie podrywali, może powinnam dac sobie spokój z tym facetem, skoro mnie nie zauważa to chyba z nim jest coś nie tak
        • coff.eina Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 18:09

> tak, masz rację , ja nigdy nie zdobywałam faceta bo nie musiałam , jestem sekso
          > wną kobietą i to faceci mnie podrywali, może powinnam dac sobie spokój z tym fa
          > cetem, skoro mnie nie zauważa to chyba z nim jest coś nie tak

nie no daj mu szansę..może się wstydzi? :P musisz Go ośmielić a uśmiech działa cuda :)
        • fuks0 Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 22:31
          > może powinnam dac sobie spokój z tym fa

ROFTL :D
          • fuks0 Re: Jak poderwać faceta 15.10.12, 22:32
            ROTFL :D
        • sibeliuss Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 11:08
          diabliczka50 napisał(a):

> tak, masz rację , ja nigdy nie zdobywałam faceta bo nie musiałam , jestem seksowną kobietą i to faceci mnie podrywali, może powinnam dac sobie spokój z tym fa

A może trollujesz, a może jesteś zadufana, albo masz o sobie wysokie mniemanie. Widzisz, pisanie o samej sobie, że się jest seksownym trąci dla mnie pychą. Skąd wiesz, że będąc w wieku trolejbusowym jesteś dla każdego faceta seksowna? Może nie jesteś, a facet woli być sam, bo spotkał w swoim życiu dyszącą pożądaniem lampucerę i miał jej zwyczajnie dość?
          Brałaś pod uwagę, że możesz nie wzbudzać jego zainteresowania?
          • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 11:15
            sibeliuss napisał:

> A może trollujesz, a może jesteś zadufana, albo masz o sobie wysokie mniemanie.
            > Widzisz, pisanie o samej sobie, że się jest seksownym trąci dla mnie pychą. Sk
            > ąd wiesz, że będąc w wieku trolejbusowym jesteś dla każdego faceta seksowna? Mo
            > że nie jesteś, a facet woli być sam, bo spotkał w swoim życiu dyszącą pożądanie
            > m lampucerę i miał jej zwyczajnie dość?
            > Brałaś pod uwagę, że możesz nie wzbudzać jego zainteresowania?

Wooooot:D Konfrontacja tego tygodnia, masz talent:> Wygląda na to, że wrodzony:>
          • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 13:14
            sibeliuss napisał:

>
            > > tak, masz rację , ja nigdy nie zdobywałam faceta bo nie musiałam , jestem
            > seksowną kobietą i to faceci mnie podrywali, może powinnam dac sobie spokój z
            > tym fa
            > > cetem, skoro mnie nie zauważa to chyba z nim jest coś nie tak
            >
            > A może trollujesz, a może jesteś zadufana, albo masz o sobie wysokie mniemanie.
            > Widzisz, pisanie o samej sobie, że się jest seksownym trąci dla mnie pychą. Sk
            > ąd wiesz, że będąc w wieku trolejbusowym jesteś dla każdego faceta seksowna? Mo
            > że nie jesteś, a facet woli być sam, bo spotkał w swoim życiu dyszącą pożądanie
            > m lampucerę i miał jej zwyczajnie dość?
            > Brałaś pod uwagę, że możesz nie wzbudzać jego zainteresowania?

Tak brałam pod uwage wszystkie "za" i "przeciw"...a wcale nie jestem zarozumiała....
            Uważasz , że kobiety , jak to powiedziałeś w wieku trolejbusowym , nie mogą byś seksowne???.....w takim razie mało wiesz o życiu
            • sibeliuss Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 14:32
              Ależ są seksowne, tyle że tak jakby zdesperowane :)
              • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 14:51
                sibeliuss napisał:

> Ależ są seksowne, tyle tak jakże by zdesperowane

Zdesperowane???....dla mnie nie istnieje takie słowo.....
                • sibeliuss Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 15:30
                  No jasne, sama napisałaś że jesteś seksowna, z pewnością kusząca, powabna i nic tylko schrupać. A ten gamoń idzie dalej zamiast patrzeć z pożądaniem.
                  • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 17:29

sibeliuss napisał:

> No jasne, sama napisałaś że jesteś seksowna, z pewnością kusząca, powabna i nic
                    > tylko schrupać. A ten gamoń idzie dalej zamiast patrzeć z pożądaniem.

Hmmm......nic dodać..nic ująć...chyba gamoniowi się oczy otworzyły....
                    • sibeliuss Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 21:41
                      I tak leżysz odłogiem i pachniesz?
                      • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 21:49
                        sibeliuss napisał:

> I tak leżysz odłogiem i pachniesz?

Pole odłogiem leży.............
                        A ja ???... nie leżę , chodze za moim zapachem....
    • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 16:12
      Jestem młodym byczkiem (w sensie lenistwa) a na domiar złego nie mam śmiałości do dojrzałych kobiet chociaz one mnie pociągają znacznie bardziej niż młode siksy, od których się opędzić nie można...także chyba z jednego ciasta jesteśmy lepieni....
      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 16:29
        mariuszg2 napisał:

> Jestem młodym byczkiem (w sensie lenistwa)

Czekaj, czekaj... czyli będziesz leżał i czekał na trzęsienie ziemi?:D

a na domiar złego nie mam śmiałości
        > do dojrzałych kobiet chociaz one mnie pociągają znacznie bardziej niż młode sik
        > sy, od których się opędzić nie można...

Ściemaaaaa...:P z tą śmiałością oczywiście:D

także chyba z jednego ciasta jesteśmy le
        > pieni....

Ciasteczkowy potwór:> Nie wiem, do czego to przykleić, ale takie tam mam wolne skojarzenie:>
        • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 17:13
          pollarek napisała:

> Czekaj, czekaj... czyli będziesz leżał i czekał na trzęsienie ziemi?:D

już to widzę jak się nade mną wytrząsasz...włosy, usta, piersi....wszystko....jesssu!

> Ściemaaaaa...:P z tą śmiałością oczywiście:D

naprawdę....to taka maska, żeby ukryś swoje własne ciemne strony i strachy....ale możesz mnie ośmielić oczywiście.....

> Ciasteczkowy potwór:> Nie wiem, do czego to przykleić, ale takie tam mam wo
          > lne skojarzenie:>

a może ciastek ze Szreka?
          • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 17:23
            mariuszg2 napisał:

>
            > już to widzę jak się nade mną wytrząsasz...włosy, usta, piersi....wszystko....j
            > esssu!
            >
            Bujnie, bujnie drogi Mariuszu:D
            A skąd wiesz, że nie ważę 200 kg, piersi nie obijają mi kolan (Tobie w tym wypadku gwarantowane mordobicie:P), mam 3 rude włosy, garba z tyłu i krosty z przodu? Wizualizujesz serdeńko?:DDD

> naprawdę....to taka maska, żeby ukryś swoje własne ciemne strony i strachy....a
            > le możesz mnie ośmielić oczywiście.....
            >
            Ahahah:D Starego misia na sztuczny miód...?:> Powiedz mi proszę, czy przyjęta przez Ciebie strategia "jestem czuły, wrażliwy, przytul mnie" jest bardziej efektywna niż inne damsko-męskie triki? Bo, że jest efektywna, to nie wątpię:>

> a może ciastek ze Szreka?
            >
            >Tego torturowali. Nie przypominaj, znowu nie będę mogła spać i będziesz się czepiał:>
            • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 17:41
              > Bujnie, bujnie drogi Mariuszu:D

jestem dla Ciebie drogi? oh jak cudownie! wreszcie ktoś na mnie zwrócił uwagę ! jestem taki szczęśliwy! kocham Cie!

> A skąd wiesz, że nie ważę 200 kg, piersi nie obijają mi kolan (Tobie w tym wypa
              > dku gwarantowane mordobicie:P), mam 3 rude włosy, garba z tyłu i krosty z przod
              > u? Wizualizujesz serdeńko?:DDD

No to właśnie miałem na myśli z tym wyjątkiem że wlosów nie było wogle, ani zębów tylko ta krosta!

> Ahahah:D Starego misia na sztuczny miód...?:> Powiedz mi proszę, czy przyję
              > ta przez Ciebie strategia "jestem czuły, wrażliwy, przytul mnie" jest bardziej
              > efektywna niż inne damsko-męskie triki? Bo, że jest efektywna, to nie wątpię:&#
              > 62;

Nie mam "serdeńko" żadnej strategi.... ja po prostu tak mam.... efektywna? co masz na myśli? nie bzykałem się jeszcze z żadna z panienek z forum....choć przyznaję, że po ostatnim spotkani miałem na to ochotę....
              • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 17:49
                mariuszg2 napisał:

> jestem dla Ciebie drogi? oh jak cudownie! wreszcie ktoś na mnie zwrócił uwagę !
                > jestem taki szczęśliwy! kocham Cie!
                >
                Nie przejmuj się, to mija:D

> No to właśnie miałem na myśli z tym wyjątkiem że wlosów nie było wogle, ani zęb
                > ów tylko ta krosta!
                >
                :DDDD Dobra, dla Ciebie powyrywam sobie te 2 ostatnie pnioki:>

> Nie mam "serdeńko" żadnej strategi.... ja po prostu tak mam....

Czyli samorodek...podwójnie cenne:>

efektywna? co masz na myśli? nie bzykałem się jeszcze z żadna z panienek z forum....choć przyz
                > naję, że po ostatnim spotkani miałem na to ochotę....
                >
                No i co z nią zrobiłeś? Z ochotą, mam na myśli? Szklanka wody zamiast czy brom?:D
                • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 18:05
                  > Nie przejmuj się, to mija:D

co mija? miłość? never!!!

> :DDDD Dobra, dla Ciebie powyrywam sobie te 2 ostatnie pnioki:>

zbędne poświęcenie

> Czyli samorodek...podwójnie cenne:>

błędna kalkulacja.....jak zwykle....kobiet się nie zmieni...może to i dobrze...

> No i co z nią zrobiłeś? Z ochotą, mam na myśli? Szklanka wody zamiast czy brom?
                  > :D

kobieta :D...nie z forum :D
                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 18:11
                    mariuszg2 napisał:

> co mija? miłość? never!!!
                    >
                    No dobra, niech Ci będzie. Miłość nie mija, zmieniają się tylko obiekty:>

> zbędne poświęcenie
                    >
                    > Och! Jak mogłeś?! Złamałeś mi właśnie moje małe, wrażliwe serduszkoooo!
                    :P

> błędna kalkulacja.....jak zwykle....kobiet się nie zmieni...może to i dobrze...
                    >
                    > Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę. Ale to nic nie zmienia.
                    :D

> kobieta :D...nie z forum :D

Heh, a którą miałeś przed oczami wyobraźni? Wizualizacja serdeńko? Tylko mi nie mów, żeś sobie myślał o Królowej...:D
                    • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 18:16
                      > No dobra, niech Ci będzie. Miłość nie mija, zmieniają się tylko obiekty:>

nie chciałbym być Twoim obiektem....

> > Och! Jak mogłeś?! Złamałeś mi właśnie moje małe, wrażliwe serduszkoooo!
                      > :P

ojoj

> > Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę. Ale to nic nie zmienia.

w pewnym sensie to racja..... ale sa kobiety i kobiety....

> Heh, a którą miałeś przed oczami wyobraźni? Wizualizacja serdeńko? Tylko mi nie
                      > mów, żeś sobie myślał o Królowej...:D

nie myslałem....ja ją mialem :) sorrry....
                      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 18:22
                        mariuszg2 napisał:

> nie chciałbym być Twoim obiektem....
                        >
                        Oj tam, oj tam:> obiekt jako coś/ktoś, czego dotyczą uczucia... nie chodziło mi o uprzedmiatawianie:>

> ojoj
                        >
                        No i sam widzisz... bez serca jesteś i jeszcze ironizujesz:P Antyhumanitarysta!! (jest w ogóle takie słowo?)

> w pewnym sensie to racja..... ale sa kobiety i kobiety....
                        >
                        To samo dotyczy mężczyzn:> Btw, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... bo kto ocenia, do którego worka wrzucisz daną babę?:>

> nie myslałem....ja ją mialem :) sorrry....

Zapomniałam, faceci nie urozmaicają sobie fantazjami w trakcie...:D
                        • pollarek Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 18:30
                          pollarek napisała:

Tak apropo tematu... czysta prawda:DD

www.youtube.com/watch?v=aZBhyPiyeOs
                        • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 08:48
                          > Oj tam, oj tam:> obiekt jako coś/ktoś, czego dotyczą uczucia... nie chodził
                          > o mi o uprzedmiatawianie:>

dobrze wiem o co Ci chodziło...Wam kobietom tylko jedno w głowie....

> No i sam widzisz... bez serca jesteś i jeszcze ironizujesz:P Antyhumanitarysta!
                          > ! (jest w ogóle takie słowo?)

ja? niiiii....

> . bo kto ocenia, do którego worka wrzucisz daną babę?:>

same się tam pchają

> Zapomniałam, faceci nie urozmaicają sobie fantazjami w trakcie...:D

a o czym tu fantazjowac jak cel osiągnięty?
                          • pollarek Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 09:54
                            mariuszg2 napisał:

>
                            > dobrze wiem o co Ci chodziło...Wam kobietom tylko jedno w głowie....
                            >
                            Nie jedno, tylko dwa: buty i torebki!:DD

> same się tam pchają
                            >
                            Baba się nie pcha. Babę można popchnąć. No wiesz, yin... bierność, uległość i takie tam:>

> a o czym tu fantazjowac jak cel osiągnięty?
                            >
                            Zadaniowcy, tfu!:>
                            • kalllka Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 10:00
                              zakole, dzisiaj jakis mecz bolingowy rozgrywaczy co?
                              • pollarek Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 10:04
                                kalllka napisała:

> zakole, dzisiaj jakis mecz bolingowy rozgrywaczy co?

Zgubiłam się:> Dlaczego zakole? I co do tego mają kręgle?:>
                                • kalllka Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 12:44
                                  po l'arq
                                  (za) polkole - przecietna 7,5 minuty ( 1 call - 15 min)

a buling to slangowe okreslenie dla gry.. w kosci.

ku pamiec jednak, pamiec nie ta sama co pierwej.
                                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 14:15
                                    kalllka napisała:

> po l'arq
                                    > (za) polkole - przecietna 7,5 minuty ( 1 call - 15 min)
                                    >
                                    > a buling to slangowe okreslenie dla gry.. w kosci.
                                    >
                                    >
                                    > ku pamiec jednak, pamiec nie ta sama co pierwej.

O widzisz, w końcu się nauczę:)))
                            • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 13:27
                              > Nie jedno, tylko dwa: buty i torebki!:DD
                              > Baba się nie pcha. Babę można popchnąć. No wiesz, yin... bierność, uległość i t
                              > akie tam:>

taaaaaa.....

> Zadaniowcy, tfu!:>

co tfu... ktoś musi zarobić na buty i torebki
                              • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 13:33
                                I myślicie, że to Wy mężczyzni jesteście w stanie zarobić na te buty i torebkę....a kobiety nie potrafią????.....bo mają za małe móżdzki????
                                • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 14:59
                                  pewnie, że nie potrafią... ani do żeniaczki ani do dzieci ani do sprzątania i gotowania ani do roboty.... tylko je kochaj i noś rękach...phi! a w doope mnie pocał€jcie!
                                  • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 16:38
                                    O widzę , że ktos tu ma flustracje w stosunku do kobiet, czyżby ci jakas zaszła za skórę???...
                                    Nie wszystkie kobiety są takie jak myslisz.....:DDD
                                    • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 20:41
                                      Mój stosunek do kobiet jest mocno uproszczony a w temat zagłębiam sie tylko wtedy kiedy mnie przyprze.....i do do czasu kiedy już mi ulży....dobranoc
                              • pollarek Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 14:24
                                mariuszg2 napisał:

> co tfu... ktoś musi zarobić na buty i torebki

Oj tam, oj tam... ja wyznaję zasadę: Nikt nie zrobi ci tak dobrze, jak sam sobie możesz zrobić:> Dotyczy torebek i butów też. I ogólnie zarabiania pieniądzorów:>
      • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 17:56
        mariuszg2 napisał:

> Jestem młodym byczkiem (w sensie lenistwa) a na domiar złego nie mam śmiałości
        > do dojrzałych kobiet chociaz one mnie pociągają znacznie bardziej niż młode sik
        > sy, od których się opędzić nie można...także chyba z jednego ciasta jesteśmy le
        > pieni....
        Super, to nawet juz wiesz z jakiego ciasta jestemy lepieni, chociaż wcale mnie nie znasz
        • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 16.10.12, 18:07
          > Super, to nawet juz wiesz z jakiego ciasta jestemy lepieni, chociaż wcale mnie
          > nie znasz

ja z gliny a Ty z żebra.... byc może mojego....więc proszę nie wciskaj mi ciemnoty ;)
    • headvig Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 06:53
      wyeksponuj swoje wdzięki, ale oczywiście subtelnie - jeśli cię zauważy, to połowa sukcesu.
      do tego banan na twarzy, uśmiech przyciąga facetów, ale tylko szczery. powodzenia :)
      • ferro2 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 09:52
        jak czytam wasze porady, szanowni panowie, to nie tak latwo was poderwac:D
        • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 12:35
          ferro2 napisała:

> jak czytam wasze porady, szanowni panowie, to nie tak latwo was poderwac:D

Tak to prawda, a mi polecili zrobic banana na ustach i myslą , żę to wystarczy....
          • ferro2 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 13:34
            diabliczka50 napisał(a):

> ferro2 napisała:
            >
            > > jak czytam wasze porady, szanowni panowie, to nie tak latwo was poderwac:
            > D
            >
            > Tak to prawda, a mi polecili zrobic banana na ustach i myslą , żę to wystarczy.

ja bym uwazala z tym bananem, w ogole z podrywaniem tych panow:D
            > ...
          • headvig Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 16:35
            skoro banan ci nie wystarczy, to możesz poderwać go na:
            a) "zepsute" - najprościej auto, wystawiasz się z wypiętym tyłkiem przed autem i stękasz, że nie możesz naprawić, komputer czy pralkę i zapraszasz faceta do domu, ew dowiedz się, w czym się specjalizuje i poproś go o usługę naprawienia
            b) "wesele" - bądź podobne imprezy, zaproś go jako osobę towarzyszącą, oczywiście niezobowiązująco. znam co najmniej 3 takie małżeństwa, gdy ona go zaprosiła i tak już razem zostali...
            c) "na inteligenta" czy też "książkę w parku" - wyczaj gdzie chodzi, do jakiego parku, knajpy, co robi, co czyta i zagadaj. też mam znajomą, co poderwała na książkę, ślub w przyszłym roku w maju.
            • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 16:42
              Dzięki...to są nawet dość sensowne podpowiedzi.....chyba którąś z nich wykorzystam..:DDD
              • headvig Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 16:46
                diabliczka50 napisał(a):

> Dzięki...to są nawet dość sensowne podpowiedzi.....chyba którąś z nich wykorzys
                > tam..:DDD

NO! czasem trzeba wziąć los w swoje ręce, skoro facet d..pa i nie zauważa ;)
              • kalllka Re: Jak poderwać faceta 17.10.12, 17:58
                no prosze, jak Cie dziewczyny wziely w obroty
                ( to czy ci sie podoba czy nie)

ale juz masz banana i to w trzyde '(:DDD)'

• xemikk Raz się żyję 18.10.12, 14:59
      Podejdź zagadaj, raczej nic nie stracisz :)
      • diabliczka50 Re: Raz się żyję 18.10.12, 19:07
        Mogę dużo stracić, niektórzy mężczyżni nie lubieją jak kobieta się narzuca tym bardziej że to facet dojrzały ,nie chcę by uznał mnie za natrętną .....trzeba działać powoli ze zdecydowaniem
    • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:00
      faceci są niepodrywalni
      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:06
        mariuszg2 napisał:

> faceci są niepodrywalni

Chyba od ziemi:DDD
        • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:13
          a jak się zapytam "przelecieć Cię" to też nie uwierzysz?
          • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:16
            mariuszg2 napisał:

> a jak się zapytam "przelecieć Cię" to też nie uwierzysz?

Pewnie, że nie:D
            Primo: żeby gdziekolwiek lecieć, to trzeba się oderwać od tej ziemi; secundo: jestem jak niewierny Tomasz - muszę włożyć palucha by nie wątpić:>
            • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:18
              że jak? włożyćpalucha to ja CI mogę wiesz?! (foch)
              • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:20
                mariuszg2 napisał:

> że jak? włożyćpalucha to ja CI mogę wiesz?! (foch)

Jak już wspomniałam, nikt nie zrobi Ci dobrze, jak sam sobie nie zrobisz:D
                • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:25
                  >
                  > Jak już wspomniałam, nikt nie zrobi Ci dobrze, jak sam sobie nie zrobisz:D

Twoje doświadczenia są jakieś ubogie....no ale co tam....
                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:27
                    mariuszg2 napisał:

> Twoje doświadczenia są jakieś ubogie....no ale co tam....

Nadinterpretacja! Tfu!:D
                    • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:33
                      pod nie nad...qxwa nie pluj tyle...cale forum zaplułaś już....sama sobie robisz dobrze..... i pierxisz goopoty o facetach...jakeś taka mocna to se smigaj w swoich samoodlotach ku stratosferze...może baumgartnera spotkasz sie puscisz w locie z nim ze mu spadochron odpali i kask odparuje ze zeimia mu nabrzmi w swcyh eliptycznych ksztaltach niczem sutek srodorbitalny czarnym mrozie kosmosu....
                      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:41
                        mariuszg2 napisał:

> pod nie nad...qxwa nie pluj tyle...cale forum zaplułaś już....sama sobie robisz
                        > dobrze..... i pierxisz goopoty o facetach...jakeś taka mocna to se smigaj w sw
                        > oich samoodlotach ku stratosferze...może baumgartnera spotkasz sie puscisz w lo
                        > cie z nim ze mu spadochron odpali i kask odparuje ze zeimia mu nabrzmi w swcyh
                        > eliptycznych ksztaltach niczem sutek srodorbitalny czarnym mrozie kosmosu....

Nie ma czegoś takiego jak podinterpretacja:D Już Ci się to pod i nad myli, mhm?:>
                        Co do robienia sobie dobrze - OCZYWIŚCIE że tak i to w wielu, wielu dziedzinach... bo chyba wierzysz, że istnieją też inne sfery gdzie można?:>

A tu mnie zdrażniłeś - proszę podać konkretny przykład, gdzie o facetach napisałam głupotę. Konkretnie, paluszkiem pokaż, bo inaczej żeś gołosłowny (omg, mam nadzieję, że znowu Ci się nie skojarzy:P).

Co do Baumgartnera, owszem niezłe mięsko:> Ale z tego co wiem, to zajęte, a zajęci faceci są nieapetyczni z samej zasady.

Całkiem, całkiem z tym sutkiem:D Ale jeszcze trochę potrenuj nim do "Fantastyki" naskrobiesz:D
                        • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:48
                          zajęty jestem tak...już pisałem...wierny i nic nei bede trenowal....nie ma motywacji....
                          • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:53
                            mariuszg2 napisał:

> zajęty jestem tak...już pisałem...wierny

No i chwała Ci za to:))

i nic nei bede trenowal....nie ma motywacji....

No jak to? A co dla potomnych?? Co w szkole będą przerabiać? O czym bryki pisać? Publikację "Ściągi" wstrzymają! Czytelnictwo spada, aaaa!
                            • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:56
                              niuslika zamkneli papierowego....ucyfrawiamy sie....ja nie z epoki cefrowej....
                              • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:59
                                mariuszg2 napisał:

> niuslika zamkneli papierowego....ucyfrawiamy sie....ja nie z epoki cefrowej....
                                >
                                Mmm... "Bluszcz" też już nie wychodzi:| No, akurat tu się z Tobą zgodzę. Nie ma większej przyjemności niż poczuć kartkę pod palcami i zapach świeżych stronnic...

Nostalgia mode on.
                                • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:03
                                  > Mmm... "Bluszcz" też już nie wychodzi:| No, akurat tu się z Tobą zgodzę. Nie ma
                                  > większej przyjemności niż poczuć kartkę pod palcami i zapach świeżych stronnic
                                  > ...
                                  >
                                  > Nostalgia mode on.

Bluszcz rośnie nie wychodzi...a w zasadzie się pnie...jak ma po czym.... ja tez lubie poczuć i dotyk i zapach....

co to znaczy mode on?
                                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:05
                                    mariuszg2 napisał:

> Bluszcz rośnie nie wychodzi...a w zasadzie się pnie...jak ma po czym.... ja tez
                                    > lubie poczuć i dotyk i zapach....
                                    >
                                    Jessssuuuu, zabijesz mnie kiedyś swoją dosłownością:>

> co to znaczy mode on?

Idź do łazienki i sprawdź na pralce.
                                    • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:15
                                      pollarek napisała:
                                      > Jessssuuuu, zabijesz mnie kiedyś swoją dosłownością:>

ale to niechcący...

> Idź do łazienki i sprawdź na pralce.

dobrze że mi przypomniałaś....właśnie skończyła.... świadczy o tym...pokrętelko ustawione na napisie "stop"....ale "mode on" nie mam..... widocznie ta funkcja jest w nowszych modelach...
                                      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:17
                                        No tak! Pranie miałam zrobić... thx:))
                                        • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:20
                                          sama zaczęłaś o pralce...a teraz mi tu jakieś przekleństwa... co to jest qśfa thx? sama jesteś thx...wiesz...
                                          • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:30
                                            mariuszg2 napisał:

> sama zaczęłaś o pralce...a teraz mi tu jakieś przekleństwa... co to jest qśfa t
                                            > hx? sama jesteś thx...wiesz...

No tak... pralka pralką, ale tak mi się nie chciało, że wyparłam. A pranie było już tak dosłowne, że się nie dało (wyprzeć).
                                            Thx... Thanks? Thank you? Cholera... no i jak tu się określić:>
                                            • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:38
                                              > Thx... Thanks? Thank you? Cholera... no i jak tu się określić:>

No właśnie qrwa! Wy na tym Śląsku moglibyścię się w koncu określić.... albo fenk ju albo fenk szui, albo danke ale spasiba albo dekujem...albo po prostu...dziękuję...qrwa!
                                              • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:42
                                                mariuszg2 napisał:

> > Thx... Thanks? Thank you? Cholera... no i jak tu się określić:>
                                                >
                                                > No właśnie qrwa! Wy na tym Śląsku moglibyścię się w koncu określić.... albo fen
                                                > k ju albo fenk szui, albo danke ale spasiba albo dekujem...albo po prostu...dzi
                                                > ękuję...qrwa!

Coś się tak na ten Śląsk uparł? Ja nawet nie odróżniam Górnego od Dolnego, a Ty mnie tam mieszkać wysyłasz:>
                                                • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 21:02
                                                  ide wyrzucić śmieci
                                                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 21:05
                                                    mariuszg2 napisał:

> ide wyrzucić śmieci

Nic z tego, u mnie wiaderko empty:>
                                                  • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 21:19
                                                    więc górny jest na górze...a dolny...na dole.... proste?
                                                  • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 21:20
                                                    mariuszg2 napisał:

> więc górny jest na górze...a dolny...na dole.... proste?

Z której strony patrzeć w którą?
      • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 19:10
        Ha ha ha ....może Tyyyyyyyyy...są już efekty.....małe ale są ....mnie się nikt nie oprze...
        • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:30
          ciekawe....nie znalem kobiety która uważałaby, ze sa faceci, którzy jej się oparli......ja tam się trzymam....nieświeży ooddech robi cuda :D
      • headvig Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:15
        mariuszg2 napisał:

> faceci są niepodrywalni

wszystko zależy od dobrej woli, a naręcze frel też mówi samo za siebie

:*
        • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:28
          co to są frele? i czy drogie są? do wypłaty jeszcze jakieś 2 tygodnie....
          • headvig Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:36
            Te wymagające są drogie, te tworzące trójkąt jeszcze bardziej
            • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:40
              cena nie gra roli....miłość jest bezcenna....czekaj sprawdzę czy mam mastercard....
            • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 21:29
              To może Ty znasz tylko same te drogie.....o trójkątach wolę się nie wypowiadać , chociaż jestem nowoczesną kobietą ....zależy od upodobań
    • wielkafuria Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:17
      Przeczytałam wiekszość wypowiedzi i nie doczytałam czy ktoś Ci już zaproponował, żebys:

- przechodząc koło niego zemdlała. To jest proste i powinno byc skuteczne. Jakos nie wyobrazam sobie zeby uciekł w popłochu. Zrób sie na bóstwo, ubierz bluzke z dekoltem i .... zemdlej. Pan Ci zrobi usta usta i się zakocha na zabój.
      tylko zjedz wczesniej miętówkę ( gumy do zucia nie proponuje bo nie wiem w jakim jestes wieku i czy nie zaszkodzi na ewentualna sztuczna szczeke)
      • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:26
        wspaniały pomysł! stosowałaś kiedyś? ja jeszcze nie spotkałem takiej co zemdlała na mój widok...pewnie miętówki za mało...
      • pollarek Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 20:34
        wielkafuria napisał(a):

> Przeczytałam wiekszość wypowiedzi i nie doczytałam czy ktoś Ci już zaproponował
        > , żebys:
        >
        > - przechodząc koło niego zemdlała. To jest proste i powinno byc skuteczne. Jako
        > s nie wyobrazam sobie zeby uciekł w popłochu. Zrób sie na bóstwo, ubierz bluzke
        > z dekoltem i .... zemdlej. Pan Ci zrobi usta usta i się zakocha na zabój.
        > tylko zjedz wczesniej miętówkę ( gumy do zucia nie proponuje bo nie wiem w jaki
        > m jestes wieku i czy nie zaszkodzi na ewentualna sztuczna szczeke)

Wooooot:DDD Furia, Ty to masz całkiem fajne pomysły:D
      • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 21:15
        Ha ha ha ...nie mam jeszcze 70 lat żebym nosiła sztuczną szczękę ....a jak sie wypłoszy i ucieknie kto mnie wtedy dzwignie?????pozdrawiam
        • wielkafuria Re: Jak poderwać faceta 18.10.12, 21:58
          diabliczka50 napisał(a):

> Ha ha ha ...nie mam jeszcze 70 lat żebym nosiła sztuczną szczękę ....a jak sie
          > wypłoszy i ucieknie kto mnie wtedy dzwignie?????pozdrawiam

moja ciotka miała sztuczna szczeke w wieku 43 lat...
          ale ale przeciez ty nie masz zemdlec naprawdę, noooo
          tylko udawac masz!
    • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 20:40
      Sympatyczna diabliczko......fajna jesteś babeczka.... cóż ...jako facet co z nie jednej piersi ssał.... powiem Ci całą prawdę o podrywaniu facetów.... najważniejsze to wykończyć rywalkę....
      • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 22:00
        Mariusz....a skąd Ty możesz wiedzieć, czy jestem fajna.....czyżbys był jasnowidzem i prześwietliłes mnie na wylot?????
        No właśnie wykonczyć rywalkę.....tylko że tą rywalką jestem właśnie ja .....
        I to ja ustępuję miejsca pozostałym , niestety ale taka już jestem...
        • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 22:12
          diabliczko.... ktoś kto ma taki nik z pewnością jest grzechu warty....poza tym nie znam kobiety, kóra by mówila mężczyźnie, ze nie jest fajna..... ale nie wolno Ci stac z boku.... i oczyma widza oglądać grę....wejdź do akcji..... poczuj rytm....daj się ponieść.... pewnie wylądujesz na manowcach ale...będzie co wspominać na łożu śmierci ;) z dedykacją muzyczną dla Ciebie....
          • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 22:32
            Hmmm......pozwól , że to przemilczę .....
            Jestem tu i teraz...jak widzisz nie wylądowałam na manowcach......a wspominac mam co
            ooooooojjjjjjjjjjjjj mam nie żałuję sobie niczego, żyje się raz......ale nigdy nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą......nie będzie ten , to będzie inny.....
            Bardzo dziękuje za muzyczną dedykację....jestes bardzo milutki.....
            Mam chyba słabośc do Mariuszów.....mam juz dwóch w domu......
            • mariuszg2 Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 22:40
              nie wiem gdzie wylądowałaś....ale 3 mariuszów w domu to stanowczo za dużoooo.....
              • diabliczka50 Re: Jak poderwać faceta 22.10.12, 22:48
                Zle mnie zrozumiałes .....ja Cię nie podrywam nic z tych rzeczy...
                Dzięli waszej pomocy udało mi sie poderwac tego faceta......a jak to się potoczy dalej to już zależy odemnie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka