Gość: * IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 20:00 Hej, chcialam zapytac czy prezent w postaci zelu nawilzajacego Durexa jest 'w porządku'?Tzn to ma byc dodatek do prezenty tylko zastanawiam sie jak na to zareaguje moj chlopak:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: pytanie do facetów IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 05.07.04, 22:38 HEHE, dobre, dobre! Kup, będzie na pewno fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_przemek_przemek Re: pytanie do facetów 06.07.04, 00:59 Bardzo nie chciałbym wypaść na beznadziejnego gbura - psującego ogólnie panujący rozkoszny nastrój. Ja - nie ucieszyłbym się z takiego prezentu. Uznałbym - moja Kobieta daje mi do zrozumienia, że nie umiem jej odpowiednio podniecić przed stosunkiem - więc kupiła mi (a właściwie sobie) taki prezent. But - szczerze mówiąć nie znam nawet tego żelu i może coś pomyliłem - mejbi to żel do uszu - a ja głupi taki - bzdurki piszę... Pozdrawiam, Przemek P.s. Durex wycofał mi z Polski "Comforty"... Wczoraj w trakcie sexu zdjąłem niewygodną gumkę - będą mi płacić alimenty na Dzidzię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: pytanie do facetów IP: *.crowley.pl 06.07.04, 01:17 >Ja - nie ucieszyłbym się z takiego prezentu. >Uznałbym - moja Kobieta daje mi do zrozumienia, >że nie umiem jej odpowiednio podniecić przed stosunkiem - >więc kupiła mi (a właściwie sobie) taki prezent. To chyba jakieś kompleksy przyjacielu???, bo ja potraktowałbym to raczej jako ciekawy gest z jej strony mający w dodatkowy sposób uprzyjenić nasze współżycie. Obrażać się za żel nawilżający???????? Panie obrażalski, a co będzie jeśli Pana partnerka będzie miała fizjologiczne problemy z lubrykacją??? Też się Pan obruszy, że kupiła żel i będzie Pan sobie ciął żyły, że nie potrafi jej Pan podniecić??? Skąpe lubricatio nie oznacza bowiem zawsze braku podniecenia. Niektóre kobiety po prostu fizjologicznie są "suche". alex Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_przemek_przemek Re: pytanie do facetów 06.07.04, 14:29 "Ja nie ucieszyłbym się" - postaraj się dokonać rozbioru logicznego tego zdania. Skąd wnioskujesz, że obraziłbym się? Nie cieszyłbym się po prostu... (prezent ma sprawiać RADOŚĆ) Stosując metody Twojej pseudo-psychologii - należałoby dojść do wniosku, że jesteś ogoloną na łyso lesbijką - skoro atakujesz faceta chcącego przed włożeniem członka sprawić nieco przyjemności swojej KOBIECIE. (nie stosuję jednak nigdy nietrafnej nadinterpretacji) Kompleksy owszem ma, ale zawsze strona atakująca... Jeśli moja partnerka będzie miała fizjologiczne problemy - to udamy się do Pana doktora, bo opisywany przez Ciebie stan - nie jest typowy i nie jest oznaką zdrowia. Jest w Tobie bardzo dużo pozytywnej energii, ale warto pozostawić ją czasem dla siebie. Pozdrawiam, Przemek P.s. Po co stawiać pytania, na które i tak ma się ukształtowaną odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_przemek_przemek Re: pytanie do facetów 06.07.04, 14:31 Chcę Cię szczerze przeprosić... Myślałem, że ALEX to nick Kobiety. Sorry... Pozdrawiam, P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytanie do facetów IP: 213.155.168.* 06.07.04, 01:25 i po co komentarz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * :) IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 09:57 Dzieki chlopaki:)Chyba jednak go kupie bo moj chlopak wie, ze niczego mi nie brakuje w lozku i nie pomysli chyba tych wszystkich negatywnych rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Jeszcze mala watpliwosc... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.07.04, 09:59 Acha, chcialam sie tylko upewnic czy taki zel mozna napewno kupic w aptece, chodzi mi o durexa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Jeszcze mala watpliwosc... IP: *.waw.pl 07.07.04, 19:35 A ja mysle ze to niezly pomysl, zawsze mozesz zrobic dopisek, ze to prezent na chwile, gdy mu Cie zabraknie ;) Bo jesli chodzi o sex, to zgadzam sie z Przemkiem, Twoj facet moglby to zle odebrac..ale skoro mowisz ze tak nie bedzie to oki :) Ale rzeczywiscie, ostatnio mimo ze bylam nawilzona, nasmarowalam dodatkowo mojego faceta oliwka i bylo jeszcze cudowniej :) Odpowiedz Link Zgłoś