mike23z 05.07.04, 20:52 Pomózcie mi ciagle sie masturbuje,i czesto mam na to ochote.Co mam zrobic pomocy.Chce mi sie kochac potrzebuje sexu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: masturbacja IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 05.07.04, 22:37 Skorzystaj z płatnych usług. Lub znajdź sobie równie nienasyconą dziewczynę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: masturbacja IP: *.acn.waw.pl 05.07.04, 23:23 > Pomózcie mi ciagle sie masturbuje Tez mi problem... Ja to robie, Ojciec Rydzyk to robi i inwalida bez rak tez to robi (ciekawe jak?!). Niczym nadzwyczajnym nie blysnales :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biskup Re: masturbacja IP: *.visp.energis.pl 06.07.04, 08:22 masturbuj się dwa razy częściej (ale przynajmniej 12 razy dziennie) to po dwóch miesiącach jeden dzień nie będziesz miał ochoty i sobie odpuścisz - tego dnia powiedz do siebie - "jestem dumny z siebie, rzuciłem to" Odpowiedz Link Zgłoś
truchan2 Re: masturbacja 06.07.04, 17:05 mike23z napisał: > Pomózcie mi ciagle sie masturbuje,i czesto mam na to ochote.Co mam zrobic > pomocy.Chce mi sie kochac potrzebuje sexu. A jak często sie masturbujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolex Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 17:09 Ej a ile masz lat? Bo to zalezy. Jak jestes w wieku dojrzewania to sie nie przejmuj bo to robi prawie kazdy chlopa, z badan wynika ze 94 %, tak ze jest to normalne. To nie zalezy od sexu, wiec nie pisz, ze chce ci sie sexu. A jak czesto sie masturbujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O. Rydzyk Nie rób tego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 19:49 Ręka ci uschnie i możesz stracić wzrok :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: masturbacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:26 Zadne 94% tego nie robi tylko 100% facetow, niezaleznie od wieku. Wal do woli, to zdrowe i naturalne. Uczeni wloscy dowiedli ze czeste wytryski zmiejszaja ryzyko raka prostaty. O chorobliwej masturbacji mozna mowic dopiero wtedy gdy jest ona dla ciebie przyjemniejsza od normalnego seksu. Wtedy trzeba zasiegnac rady seksuologa. Odpowiedz Link Zgłoś