Dodaj do ulubionych

na golasa z dziewczetami

29.10.12, 09:57
no własnie panowie czy staje wam w saunach kiedy koło was leza czy siedza rozebrane dziewczyny?
bo mnie to jakos w ogole nie kreci tak jestem nastawiony na odnowe biologiczna ze praktycznie nic innego mnie nie interesuje hehe
ale tak sobie mysle ze to nie jest normalne w koncu siedza koło mnie nagie młode dziewczeta
chyba powinienem wykazywac wiecej zainteresowania:)
ps
a jak to u was wyglada?
Obserwuj wątek
    • qqbek Wszystko to kwestia pobudliwości... 29.10.12, 10:51
      ...był kiedyś taki dowcip:

Królewna Śnieżka poszła do kąpieli, zamknęła drzwi od łazienki, krasnoludki stanęły przy drzwiach, jeden na drugim (żeby sięgnąć dziurki od klucza), ten na samym szczycie przekazuje relację pozostałym:

"zdejmuje bluzeczkę"
      "zdejmuje bluzeczkę" - przekazuje w dół drugi - "zdejmuje bluzeczkę" - "zdejmuje bluzeczkę" - "zdejmuje bluzeczkę" - "zdejmuje bluzeczkę" niesie się aż po podłogę.

"zdjęła spódnicę" -> "zdjęła spódnicę" -> "zdjęła spódnicę" -> "zdjęła spódnicę" -> "zdjęła spódnicę" -> "zdjęła spódnicę"

"zdejmuje stanik i majtki" -> "zdejmuje stanik i majtki" -> "zdejmuje stanik i majtki"....

"stoi" -> "mi też" -> "mi też" -> "mi też"
    • wez_sie Re: na golasa z dziewczetami 29.10.12, 10:58
      w zyciu nie bylem w saunie.
      kitek pewnie by napisala "na saunie" (oczywiscie specjalnie)
      • lejdi111 Re: na golasa z dziewczetami 29.10.12, 11:10
        a ja byłam w saunie i nikt się nie rozebrał do nagości.
        • minasz Re: na golasa z dziewczetami 29.10.12, 17:58
          bo chodzisz pewnie do sauny gdzie mozesz wchodzic w stroju kapielowym
    • czargor1 Re: na golasa z dziewczetami 29.10.12, 11:08
      A gdzie na saunę chodzisz bo na mojej sami kolesi są bo damska i męska sauna jest i mam lipę. Chętnie bym sobie popatrzył i zapewne podniosło by mi się co nieco.
      • lepian4 Re: na golasa z dziewczetami 29.10.12, 14:26
        A tam, cisnienie podnosi sie znacznie bardziej podzczas rzutow karnych
      • minasz Re: na golasa z dziewczetami 29.10.12, 17:57
        na wiele roznych chodze ale jak chcesz sobie popatrzec to idz na taka gdzie nie mozna wejsc w stroju kapielowym
    • six_a Re: na golasa z dziewczetami 29.10.12, 11:14
      >chyba powinienem wykazywac wiecej zainteresowania:)

jak chcesz, żeby cię stamtąd wywalili z hukiem, to wykazuj.
      • wersja_robocza Re: na golasa z dziewczetami 30.10.12, 17:37
        six_a napisała:

> >chyba powinienem wykazywac wiecej zainteresowania:)
        >
        > jak chcesz, żeby cię stamtąd wywalili z hukiem, to wykazuj.
        >

Po wszystkich saunach w okolicy roześlą zdjęcie zainteresowanego minasza z komentarzem... A w zasadzie komentarz będzie zbędny.:cool:
    • grassant Re: na golasa z dziewczetami 29.10.12, 11:31
      w saunie nie, po saunie (oblanie sie zimną woda z cebrzyka także nie). na gołej plaży na ogół także nie. Poza tym spoko:)
    • mexx_01 Re: na golasa z dziewczetami 29.10.12, 12:28
      Czesto chodze lub uczeszczam z sauny, ale jeszcze mi tylko na sam na widok mlodej nagiej dziewczyny nie stanal.
      Nie te lata juz ;)
      A w "naszej" saunie sa wszyscy po nagu:)
    • sibeliuss Re: na golasa z dziewczetami 29.10.12, 16:16
      Jeśli jesteś zaspokojony i postrzegasz nagość jako nagość, a nie potencjalne brombranko to nic nie powinno Ci się podnosić, chyba że jesteś nieokrzesanym gó...arzem.
    • abrigado Re: na golasa z dziewczetami 29.10.12, 16:26
      holly shit!
      nastawiony na odnowe i to biologiczna w dodatku...
    • facettt W Rosji mialem lepiej z nagimi kobietami :) 30.10.12, 15:55
      Rosja. Kapie sie w meskiej lazni publicznej. A obok bujane drzwi prowadza do lazni kobiecej.

Male dzieci (w tym rowniez chlopcy przebiegaja przez te drzwi z jednej czesci do drugiej.
      Wie co jakis czas i nagie kobiety bylo widac...

Pytam Rosjanina okladajacego sie obok mnie brzozowa galezia:
      - ja tez moglbym tak przebiegac ?
      a on na to:
      - "Ty toshe by mog. NO MORDU MOGUT ABIT´" (Ale morde tam tez zlac ci moga) :)))

Dopiero potem mi wytlumaczyl, ze biegac i chlopakom tam wolno,
      ale tylko w wieku do siedmiu lat....
      eehh...
      • minasz Re: W Rosji mialem lepiej z nagimi kobietami :) 30.10.12, 16:12
        jak witki to chyba w bani ruskiej byłes
        • facettt Re: W Rosji mialem lepiej z nagimi kobietami :) 30.10.12, 17:14
          minasz napisał:
          > jak witki to chyba w bani ruskiej byłes

jasne, ze w bani :)
          skoro jednak dopraszasz sie detali - to wytlumacze procedure :)
          1. Bierzesz prysznic (cieply)
          2. tak umyty idziesz do bani (sauny) i okladasz sie brzozowa galezia.
          3. po wyjsciu z bani (caly goracy) bierzesz zimny prysznic.

RAJ NA ZIEMI :)
          www.google.pl/search?num=10&hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=923&q=russkaja+bania&oq=russkaja+bania&gs_l=img.12...2367.5284.0.7384.14.10.0.4.0.0.111.897.7j3.10.0...0.0...1ac.1.E80GkqCTfIY
          • minasz Re: W Rosji mialem lepiej z nagimi kobietami :) 30.10.12, 17:43
            a czapeczki filcowej nie kładziesz?
            byłem pare dni temu w bani:)
            • cyklista6 Re: W Rosji mialem lepiej z nagimi kobietami :) 02.11.12, 13:01
              A gdzie do tych bani chadzacie, drodzy panowie? Też bym się chętnie wybrał, ale w pobliżu same suche sauny, i to na dodatek jeszcze często z ludźmi w chlorowanych gaciach (koszmar).
              • maly.jasio niedaleko :) 02.11.12, 13:27
                cyklista6 napisał:
                A gdzie do tych bani chadzacie, drodzy panowie?

Niedaleko. W sympatycznym Zielenogradsku nad morzem.
                (na polnoc od Kaliningradu)
              • minasz Re: W Rosji mialem lepiej z nagimi kobietami :) 04.11.12, 20:48
                ostatnio byłem na warszawiance
    • cyklista6 Re: na golasa z dziewczetami 02.11.12, 15:38
      Minasz, mam tak jak ty - sauna nie jest dla mnie erotyczna. Tzn. na pewno milej się saunuje w otoczeniu nie tylko czysto męskim, ale nie jest to podniecające.

U mnie z sauną to jest tak, że w trakcie pobytu w saunie jest mi prostu bardzo przyjemnie i na tym się koncentruję, nie mam zatem problemów z nagłą potrzebą chowania się za ręcznik. Fakt, że mam już swoje lata - ale pamiętam że tak było właściwie zawsze.

Natomiast przyznaję, że po saunie - kiedy już się odpowiednio ochłodzę i ostygnę, mam większy apetyt na kontakt erotyczny. Zatem sauna jest dla mnie przeżyciem zmysłowym, cielesnym - ale nie erotycznym. Choć zdaję sobie sprawę, że granica między tymi pojęciami nie jest ostro zdefiniowana, jednak postrzegam ją dość wyraźnie.
      • uleczka_k Re: na golasa z dziewczetami 02.11.12, 16:56
        Ciekawe, czy wszyscy tak reagują? Bo Finów jakoś tak mało jest raczej...
        • minasz Re: na golasa z dziewczetami 04.11.12, 21:21
          nie za bardzo rozumiem mozesz jasniej?
      • minasz Re: na golasa z dziewczetami 04.11.12, 20:57
        mam podobnie nie dość ze po saunie czuje sie bardziej zrelaksowany, wypoczety to tez wzrasta mi ochota na seks- który staje sie naturalna kontynuacja spa:)
        moze byc to poprzedzone jeszcze jakims bardzo sympatycznym masażem czy wykwintnym posiłkiem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka