Dodaj do ulubionych

Gry i zabawy

06.12.12, 16:42

Wymyśliłem ostatnio nową rozrywkę: umawiam się z dziewczynami z portali randkowych, a potem... umawiam sie z nimi dalej. I tak w nieskończoność :-) Zazwyczaj (jeśli wszystko idzie według planu) dziewczyna oczekuje (czy przyjmuje do wiadomości, nieważne) ze facet po kilku spotkaniach zacznie wykonywać jakieś ruchy, i jesli tych ruchów nie ma... potencjał komiczny jest nie do przecenienia :-)

Poznajesz jakąs dziewczynę... zapraszasz ją na kawę, do restauracji, do teatru, potem do lepszej restauracji itd. Mówisz jej jakieś miłe rzeczy, słuchasz z uwagą tego co opowiada, zdumiewasz się jaka jest bystra, wszystko tak jak zwykle. Tylko że potem mija piąte, szóste spotkanie a ty dalej jestes miły jak diabli, ale ani nie próbujesz jej łapać za rączkę, ani przytulać, ani poruszać jakichś dwuznacznych tematów...

... i one wtedy zupełnie baranieją :-))) Jeśli dobrze to rozegrasz to taka dziewczyna staje się w pewnym momencie wielkim, zasępionym, chodzącym znakiem zapytania: „Dlaczego on jeszcze mnie nie pocałował ???” :-)

Ostatnio jedną dziewczynę zaprosiłem po kilku spotkaniach do domu na kolację, rozmawiamy, widzę że bacznie obserwuje kiedy w końcu zacznę jakieś podchody... a ja nic :-) W końcu mówię „Ale późno... nie mogę cię odwieźć do domu bo wypiliśmy butelkę wina, ale zadzwonię po taksowkę!”. Myślałem ze rzuci się na mnie z pięściami :-)

Odkąd zacząłem w to grać dałem się złamać tylko raz, ale przez nieuwagę. Teraz już w takiej sytuacji bym sie wybronił. Polecam, rozgrywka (od pewnego momentu) jest naprawdę przednia!
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Gry i zabawy 06.12.12, 17:11
      ziew, ale nudy.
      • wielkafuria Re: Gry i zabawy 06.12.12, 17:13
        wiesz... chciał nam chłopak urozmaicić FM bo strasznie smętnie tu ostatnio, a Ty taka niewdzięczna...
        • six_a Re: Gry i zabawy 06.12.12, 17:15
          mógł się rozebrać, strzelić fotku, wstawić na forum i dalej już spokojnie pilnować ubrania.
          przynajmniej pożyteczne spędzenie czasu.
          • wielkafuria Re: Gry i zabawy 06.12.12, 17:19
            ech... no... ale toż to przecie jakis sfrustrowany kryptogej wiec nie oczekuj ze sie bedzie rozbierac... na FM.... pewnie sie wstydzi. jeszcze jasio albo inny jan czy mariusz by go dorwal...

Szit, robie kropki jak mario. źle ze mna chyba :(
          • etol Re: Gry i zabawy 06.12.12, 19:45

< przynajmniej pożyteczne spędzenie czasu.
            A skąd pomysł że to ty będziesz wskazywać jak mam spędzać wolny czas?... :-) Jestem wzruszony twoją troską, ale pozwolisz że to ja będę o tym decydował :-)

< sfrustrowany kryptogej
            No no no!... tylko nie "krypto"!...
            • six_a Re: Gry i zabawy 06.12.12, 19:57
              lubisz się bawić ludźmi?
              nono, nieładnie.
            • jeriomina Re: Gry i zabawy 06.12.12, 21:11
              Nie krypto? Czyli gej po prostu?
              • thelma.333 Re: Gry i zabawy 07.12.12, 08:11
                jak tak blyszczy intelektem na tych randkach jak w tym watku, to ja sie zastanawiam z jakimi dziewczynami on daje rade sie umowic tyle razy....
                • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Gry i zabawy 07.12.12, 08:20

thelma.333 napisała:

> jak tak blyszczy intelektem na tych randkach jak w tym watku, to ja sie zastana
                  > wiam z jakimi dziewczynami on daje rade sie umowic tyle razy....

Wystarczy wybierać odpowiednio zdesperowane. To raz.
                  A dwa - osoby które lubią manipulować innymi potrafią się do tego przyłożyć - bo im to przyjemność sprawia. Więc mozliwe że faktycznie się na randkach stara.
                  Zakładając realnosć tego scenariusza.
                  Bo mi to bardziej na fantazję - "co bym im zrobił gdyby te niedobre kobiety się ze mną umawiały" wygląda.
                  • etol Re: Gry i zabawy 07.12.12, 16:23

< jak tak blyszczy intelektem na tych randkach jak w tym watku, to ja sie zastanawiam z
                    < jakimi dziewczynami on daje rade sie umowic tyle razy....
                    O, tak naprawdę to ten wątek to szczyt moich możliwosci. Na randkach wypadam dużo słabiej.

< "co bym im zrobił gdyby te niedobre kobiety się ze mną umawiały"
                    Rany, nie wiem co bym zrobił... nigdy mi nie przyszło do głowy żeby się umawiać z niedobrymi kobietami.
    • wielkafuria Re: Gry i zabawy 06.12.12, 17:11
      idz z tym na FK, tam cie zagryza :)
    • minasz Re: Gry i zabawy 06.12.12, 19:40
      nie staje ci i tyle
      • etol Re: Gry i zabawy 06.12.12, 19:49

No ale zobacz, jeśli mi nie staje to akurat do tego typu rozgrywek jak znalazł!
        • wielkafuria Re: Gry i zabawy 06.12.12, 20:45
          dam ci szanse, poniewaz ostatnio nic sie tu nie dzieje, az poszlam dzisiaj na ematke co jednoznacznie dowodzi ze jestem zdesperowana.

a zatem, czego oczekujesz od nas:
          -mamy sie oburzyc twoim sposobem traktowania kobiet (meska szowinistyczna swinio)
          - czy mamy zaczac opisywac podobne przypadki
          - czy mamy ci przyklasnac (ale to chyba faceci, jednak by musieli)
          - czy o co ci chodzi?
          • etol Re: Gry i zabawy 06.12.12, 23:31

> a zatem, czego oczekujesz od nas:
            Um... niczego :-) To jest Forum Mężczyzna – chciałem się tylko podzielić z kolegami miłym sposobem spędzania wolnego czasu. Nie przyszło mi do głowy że jakieś damy uznają to za konieczne żeby odpowiedzieć.

< meska szowinistyczna swinio
            No ale to jest właśnie gwóźdź programu! Gdybym z nimi sypiał i znikał, wtedy byłbym szowinistyczną itd. Skoro nie sypiam, to mogę być najwyżej męskim szowinistycznym dżentelmenem.
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Gry i zabawy 06.12.12, 23:37

etol napisał(a):

>
              > > a zatem, czego oczekujesz od nas:
              > Um... niczego :-) To jest Forum Mężczyzna – chciałem się tylko podzielić
              > z kolegami miłym sposobem spędzania wolnego czasu. Nie przyszło mi do głowy że
              > jakieś damy uznają to za konieczne żeby odpowiedzieć.

Serio znajdujesz przyjemność w takim randkowaniu?
              Przecież takie "pierwsze 50 randek" to strasznie nudne musi być... Tym bardziej jak umawiasz się z kimś z portali randkowych, gdzie pierwsze spotkania są wg dość ustalonego harmonogramu...
            • wielkafuria Re: Gry i zabawy 06.12.12, 23:46
              cieńka prowokacja.
              jeśli z nimi nie sypiasz, to jestes cieńki bolek.
              o ile to jest prawda to masz dziwna potrzebe dowartosciowania sie.
              mamy tu jedna psycholog na forum jakby co ;)
              • etol Re: Gry i zabawy 07.12.12, 16:23

< jeśli z nimi nie sypiasz, to jestes cieńki bolek.
                Myślalem, że (w świetle tego co już wcześniej ustaliliśmy) jestem meską szowinistyczną itd?... Żeby uniknąć zbędnej konfuzji, zgódźmy sie na: Męski (Aczkolwiek Cienki) Szowinistyczny Bolek.
                • wielkafuria Re: Gry i zabawy 07.12.12, 16:43
                  a tak na marginesie, czemu z nimi nie sypiasz?
                  • etol Re: Gry i zabawy 07.12.12, 18:11

< a tak na marginesie, czemu z nimi nie sypiasz?
                    Bo lubię nieortodoksyjne rozwiązania. Schemat podpowiada jak to się powinno kończyć... a tu nagle okazuje się że jednak nie :-) Podczas pierwszego spotkania (czasem wcześniej) od razu decyduję czy tak czy nie, i tego się trzymam.
                    • wielkafuria Re: Gry i zabawy 08.12.12, 17:58
                      etol napisał(a):

>
                      > < a tak na marginesie, czemu z nimi nie sypiasz?
                      > Bo lubię nieortodoksyjne rozwiązania. Schemat podpowiada jak to się powinno koń
                      > czyć... a tu nagle okazuje się że jednak nie :-) Podczas pierwszego spotkania (
                      > czasem wcześniej) od razu decyduję czy tak czy nie, i tego się trzymam.

chrzanisz. jakbym miala na ciebie ochote to bym cie przeleciała tak, ze nie miałbys nic do powiedzenia.
                      • leptosom Re: Gry i zabawy 09.12.12, 10:55
                        on pewnie tuż przed randką zwala kilka razy konika.
                      • etol Re: Gry i zabawy 09.12.12, 17:15

< chrzanisz. jakbym miala na ciebie ochote to bym cie przeleciała tak, ze nie miałbys nic do
                        < powiedzenia.

Nie mogę napisać że to niemożliwe, bo – jak napisałem wcześniej – raz się zdarzyło że sytuacja rozwinęła się niezgodnie ze scenariuszem... ale nie, dałabyś rady.
            • kalllka Re: sztuczki 07.12.12, 10:50
              prostys chlopek, poki co,,
              ale zaczynasz bawic sie niebezpiecznie w mizoginie.
    • wielkafuria Re: Gry i zabawy 06.12.12, 21:08
      skandal, wiecie ze kevin sam w domu leci dzisiaj zamiast jak zwykle od stu lat w samiuteńkie swieta??????
      • six_a Re: Gry i zabawy 06.12.12, 21:47
        aha, czyli jednak będzie ten koniec świata?
        • wielkafuria Re: Gry i zabawy 06.12.12, 22:18
          ano wlaśnie.... skoro Polsat doszedł do wniosku ze juz w swieta nie zdazy puscic kevina to ja chyba zaczne sie juz modlic...
          • six_a Re: Gry i zabawy 06.12.12, 22:41
            podobno w zeszłym tygodniu też leciał. zdąży się przelecieć po wszystkich kanałach chyba do tych świąt.
    • wez_sie tak 07.12.12, 10:11
      ja tez lubie ten dreszczyk emocji, gdy umawiam sie z jakas przyjezdna frustratka z czata na "kawusie"
    • satysf.akcja Re: Gry i zabawy 07.12.12, 17:30
      Ale te kawki, restauracje, teatry, lepsze restauracje chyba co nieco kosztują, no nie?
      A tak w ogóle to moje pytanie brzmi: "po co"?
      A i jak coś to dawaj namiar, mam koleżankę co też ten sport uprawia, tylko, że ona za to nie płaci. Będzie dla siebie jak znalazł.
      • wielkafuria Re: Gry i zabawy 07.12.12, 17:39
        własnie mialam o to zapytac. w koncu jak jest taki fararara to pewnie ma tez gest i placi za te kobiety.
        to jak nie chce z nimi sypiac to ja sie moge poswiecic i na te randki z nim chodzic. obiecuje ze nie bede po 6 randce sfrustrowana :D
        • satysf.akcja Re: Gry i zabawy 07.12.12, 17:49
          wielkafuria napisał(a):
          > ja sie moge poswiecic i na te randki z nim cho
          > dzic. obiecuje ze nie bede po 6 randce sfrustrowana :D

Brak frustracji chyba właśnie Cię wyklucza z grona randkowiczek pana Etola. Bo o frustrację zdaję się tu chodzi, ale dalej nie wiem po co komu to, odżywia się nią czy jak?
        • etol Re: Gry i zabawy 07.12.12, 17:57

< Ale te kawki, restauracje, teatry, lepsze restauracje chyba co nieco kosztują, no nie?

E, bez przesady.

< A i jak coś to dawaj namiar, mam koleżankę co też ten sport uprawia, tylko, że ona za
          < to nie płaci.

Trafna uwaga... faktycznie, mógłbym kiedyś trafić na dziewczynę która będzie miała taki sam gryplan! Ciekawe kto by kogo przetrzymał :-) Ale to chyba zawsze zależy od tego kto na kogo leci; jeśli atrakcyjna dziewczyna widzi gościa który się z nią spotyka ale z biegiem czasu wcale nie próbuje jej zaganiać w stronę łóżka... wtedy właśnie zaczyna się etap humorystyczny.

< ja sie moge poswiecic i na te randki z nim chodzic
          Nie, jak to jest z góry ukartowane to cały czar pryska :-)
          • satysf.akcja Re: Gry i zabawy 07.12.12, 18:03
            etol napisał(a):

> Trafna uwaga... faktycznie, mógłbym kiedyś trafić na dziewczynę która będzie mi
            > ała taki sam gryplan! Ciekawe kto by kogo przetrzymał :-)

O hoho, jak scenariusz komedii romantycznej.
          • wielkafuria Re: Gry i zabawy 08.12.12, 18:00
            > < ja sie moge poswiecic i na te randki z nim chodzic
            > Nie, jak to jest z góry ukartowane to cały czar pryska :-)

daj mi szanse, jestem dobra aktorką ;) nie zorientujesz sie.
    • mila2712 Re: Gry i zabawy 07.12.12, 18:10
      Jedno tylko stwierdzam: bujną to ty masz ale tylko WYOBRAŹNIĘ
      Tulipan się znalazł
      • etol Re: Gry i zabawy 07.12.12, 18:17

< Jedno tylko stwierdzam: bujną to ty masz ale tylko WYOBRAŹNIĘ
        <Tulipan się znalazł

Czuję się dotknięty. Czemu tylko wyobraźnię?... czupryny na przykład nie mogę mieć bujnej?...
        • mila2712 Re: Gry i zabawy 07.12.12, 18:27
          oczywiście,że możesz mieć bujną czuprynę i fajny zarost i ogólnie być OK
          po prostu to co napisałeś wydaje mi się mało prawdopodobne
        • mila2712 Re: Gry i zabawy 07.12.12, 18:33
          No muszę koniecznie zapytać skąd pomysł na taką rozrywkę. Dostałeś kosza od jakiejś babki ?
          Może wymyśliłeś to bo się nudzisz ? Robisz komuś na złość?
          • etol Re: Gry i zabawy 08.12.12, 14:58

< po prostu to co napisałeś wydaje mi się mało prawdopodobne
            Właściwie to jest mi obojętne co ci się wydaje. Chociaż nie, cenię ludzi którzy krytycznie myślą – więc to dobrze że masz wątpliwości.

< Dostałeś kosza od jakiejś babki ?
            No masz, żeby raz :-)
    • wielkafuria Re: Gry i zabawy 07.12.12, 18:22
      etol napisał(a):
      > Wymyśliłem ostatnio nową rozrywkę: umawiam się z dziewczynami z portali randkow

wspolczuje ze nie masz innych rozrywek, moze golf? tenis?

Zazwyczaj
      > (jeśli wszystko idzie według planu) dziewczyna oczekuje (czy przyjmuje do wiado
      > mości, nieważne) ze facet po kilku spotkaniach zacznie wykonywać jakieś ruchy,

chyba frykcyjne...
      tak na marginesie, jesli u mnie nie "zaskoczy" na pierwszych dwóch spotkaniach to trzeciego nie bedzie. "zaskoczy" rozumiane jako porozumienie dusz i nie tylko pomiedzy mna i potencjalnym facetem. wiec ja w sumie tez nie rozumiem dlaczego one sie umawiaja na tyle spotkań i na cos licza...

> Odkąd zacząłem w to grać dałem się złamać tylko raz, ale przez nieuwagę.

czyli co sie stało?
      zacząłes wykonywac ruchy?

>Polecam, rozgrywka (od pewnego moment
      > u) jest naprawdę przednia!

chcesz przekonac nas czy siebie?
      • etol Re: Gry i zabawy 08.12.12, 15:00

< moze golf? tenis?
        Rany, WSZYSTKO tylko nie golf... jeśli chodzi o golfa to lubię jeździć tym meleksem po trawie :-)

< chcesz przekonac nas czy siebie?
        Nie, nikogo nie mam potrzeby do niczego przekonywać.

• maeve79 Re: Gry i zabawy 07.12.12, 18:35
      no to zrobię Ci tą uprzejmość, na którą, zdaje się liczysz: jako kobieta (poniekąd człowiek) jestem oburzona
      • wielkafuria Re: Gry i zabawy 07.12.12, 19:36
        zrobilas to tak beznamiętnie ze sie nie liczy :D
        • maeve79 Re: Gry i zabawy 07.12.12, 19:55
          nie, nie - jestem oburzona. serio

tak mnie wzięło, że rozważam, czy w odwecie nie robić tego samego z facetami

gdybym tylko nie miała innych zainteresowań i pomysłów na siebie - prawie na pewno bym to zrobiła. nie jestem tak bystra jak autor wątku, więc na pewno nie miałabym takich sukcesów, ale może jakieś niedorajdy by się nabrały

• wielkafuria Re: Gry i zabawy 07.12.12, 20:01
            :)
          • etol Re: Gry i zabawy 08.12.12, 15:02

< no to zrobię Ci tą uprzejmość, na którą, zdaje się liczysz: jako kobieta (poniekąd
            < człowiek) jestem oburzona
            Nie, nie próbuję tu wsadzać kija w mrowisko... dopiero teraz się zorientowałem że tutaj piszą i czytają prawie wyłącznie kobiety – myślałem że się dzielę swoim pomysłem z innymi mężczyznami.

Gdyby mnie coś oburzyło w internecie to myślę że nic bym po prostu nie powiedział. Bo masz rację - wielu ludzi tylko na to czeka.
            • wielkafuria Re: Gry i zabawy 08.12.12, 15:08
              tutaj nie ma SAMYCH kobiet tylko wybrane :P
              a skoro faceci ci nie odpowiadaja to widocznie nie maja ci nic do powiedzenia. mówię ci idz z tym na forum Kobieta, przynajmniej bedzie zabawnie, bede ci kibicowac z calego serca :D

>myślałem że się dziel
              > ę swoim pomysłem z innymi mężczyznami.

BTW pomysł do dooopy. bawienie sie czyimiś uczuciami to jest ZUO.
              • etol Re: Gry i zabawy 08.12.12, 15:58

< BTW pomysł do dooopy.
                Cieszę się że masz wyrobioną opnię na ten temat, nawet jeśli nie ma ona znaczenia.
            • maeve79 Re: Gry i zabawy 08.12.12, 16:39
              etol napisał(a):

> Gdyby mnie coś oburzyło w internecie to myślę że nic bym po prostu nie powiedzi
              > ał.

no jest to oczywiście jakieś wyjście. co więcej dostrzegam w tym nawet pewną prawidłowość. jak coś Cię wzburza to nie reagujesz, za to jeśli coś jest dla Ciebie absolutnie obojętne - poświęcasz temu pełną uwagę (patrz: angażujesz się w gry i zabawy z obojętnymi Ci kobietami) ;)

w sumie to nie wiem, czy mnie to oburza. jeśli masz do 25 lat - niech tam, chłopcy wolniej dojrzewają, ale jeśli więcej, to jest to przerażające...dla wszystkich 'desperatek' - jak to ładnie nazwałeś kobiety z którymi się spotykasz.

no i to by było na tyle. Ty się chciałeś pochwalić. ja chciałam powiedzieć, że nie kupuje tej bajki, choć to nie ma większego znaczenia;)
    • triismegistos Re: Gry i zabawy 09.12.12, 14:01
      Łomatko, ale z ciebie geniusz zła!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka