pollarek 13.12.12, 12:07 Pod choinkę ofc:> Z zaznaczeniem, że żadnych takich "Gołą babę z kokardą". Przecież ojciec/szwagier by zawału dostał:D Albo siostra, co gorsza:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielkafuria Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 12:56 ja wiem ze nie jestem mezczyzna ale jakby ktos mi chcial kupić elektroniczne czytadło książek to nie bede sie opierac :P tak pollarku, tez to chce :P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 15:45 wielkafuria napisał(a): > ja wiem ze nie jestem mezczyzna ale jakby ktos mi chcial kupić elektroniczne cz > ytadło książek to nie bede sie opierac :P > tak pollarku, tez to chce :P :DD A może jak kupimy sobie 2 sztuki, to jakiś rabacik uda się wydębić?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:29 ale ostatnio słyszałam że tablety wypierają te czytadła... więc sama nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:38 wielkafuria napisał(a): > ale ostatnio słyszałam że tablety wypierają te czytadła... więc sama nie wiem : > ( W doopie mam tablet:P :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:49 zmieścił Ci się ???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:50 wielkafuria napisał(a): > zmieścił Ci się ???????????????????????? Jak się dobrze popieści, to się wszystko zmieści:DD Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 17:02 no dobrze ale tablety są o zgrozo... prostokątne :O Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 17:04 wielkafuria napisał(a): > no dobrze ale tablety są o zgrozo... prostokątne :O Oj tam, oj tam:)) Jak to Nitzsche mawiał, co cię nie zabije, to cię wzmocni:D Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:24 na ebook reader szkoda kasy, poza tym trudniej o ksiazki z "wolnego obiegu". Tablet jest ok, mozesz sobie do lozka zabrac i czytac lub surfowac majac wifi do wireless modemu. Jakosciowo ekran apla jest wspanialy, ale te q..y kaza sie rejestrowac. Poszukaj cos z biezacej produkcji z najwyzsza rozdzielczoscia przy przekatnej 10 cali i androidzie. nie pakuj sie w format filmowy 16:9. Im blizszy 4:3 tym lepiej (znowu q..a apel). Nowy asus/gugiel? Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 10:41 > Tablet jest ok, mozesz sobie do lozka zabrac i czytac lub surfowac majac wifi d > o wireless modemu. A to ebook readera nie można do łóżka zabrać?. "Jakościowo wspaniały" ekran apla podczas czytania książek nie posiada żadnych zalet, wręcz na każdym polu przegrywa z przyzwoitym czytnikiem książek. 10 cali do czytania książek to nieporozumienie, zaś każdy czytnik jest w bardzo przyjaznym formacie - zupełnie nie widzę na co tu szkoda kasy ( zwłaszcza że aple są min. 2-4 razy droższe od czytników). Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 10:53 czytnik z reguly czyta jeden format, tablet przeczyta wszystkie - pdf, epub, mobi itd. Nie zna konkurencji. Moja biblioteka sklada sie niemal wylacznie z pdf, zatem trzy miliony pixeli ajpada goni milion pixeli czytnika. Kupilem czytnik i odnioslem do sklepu, byl do bani. A z ajpada kobita ma pozytek. Ale, ja sie nie narzucam, mozesz miec dwa, jeden do stron parzystych, drugi do nieparzystych. Jesli czytasz ksiazke techniczna lub naukowa z wykresami lub ilustracjami, to 10 cali robi wielka roznice. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 10:54 silic napisał: > > Tablet jest ok, mozesz sobie do lozka zabrac i czytac lub surfowac majac > wifi d > > o wireless modemu. > > A to ebook readera nie można do łóżka zabrać?. "Jakościowo wspaniały" ekran apl > a podczas czytania książek nie posiada żadnych zalet, wręcz na każdym polu prze > grywa z przyzwoitym czytnikiem książek. 10 cali do czytania książek to nieporoz > umienie, zaś każdy czytnik jest w bardzo przyjaznym formacie - zupełnie nie wid > zę na co tu szkoda kasy ( zwłaszcza że aple są min. 2-4 razy droższe od czytnik > ów). Tym bardziej że można sobie kindla keyboard 3g kupić i się już nigdy i nigdzie nie przejmować zasięgiem i dostępem sieci. Gdyby ten kindel był zasilany z ogniw fotowoltaicznych na obudowie to byłby to najgenialniejszy sprzęt na świecie. "Przewodnik po galaktyce" w realnym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 14:06 pollarek na zime, plz. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 15:45 nie.mam.20 napisał: > pollarek na zime, plz. > Ze mną jak z dzieckiem, mówisz i masz. Kolor?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:18 > Ze mną jak z dzieckiem, mówisz i masz. Kolor?:))) moze byc nawet majtkowy :P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:23 nie.mam.20 napisał: > moze byc nawet majtkowy :P Białe wyszli panie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:25 a barchankowe? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:28 nie.mam.20 napisał: > a barchankowe? Nu panie... majdasy jak nie są barchankowe, to nie majdasy przecie:> Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:36 dojechalem do konca drzewka, zdaje sie, ze mamy najwyzszy stopien zasilania, stany alarmowe przekroczone i trzeba bedzie Warszawe z okolicami ewakuowac (przynajmniej meska polowe). Czy bedzie bezposrednia transmisja na Furioblogu ze spotkania na szczycie? Masa damskiej energii przekroczy poziom mierzalny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:40 nie.mam.20 napisał: > dojechalem do konca drzewka, zdaje sie, ze mamy najwyzszy stopien zasilania, st > any alarmowe przekroczone i trzeba bedzie Warszawe z okolicami ewakuowac (przyn > ajmniej meska polowe). Hah:D Tak będzie furczało, aż linie energetyczne pozrywa:DD > Czy bedzie bezposrednia transmisja na Furioblogu ze spotkania na szczycie? Masa > damskiej energii przekroczy poziom mierzalny ;) Do użytku opinii publicznej przedostaną się tylko szczątkowe informacje i to po trzykrotnej autoryzacji:D Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:52 nie da sie kreta wkrecic? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:56 nie.mam.20 napisał: > nie da sie kreta wkrecic? Wszelkie podstępne inwigilacje będą tłumione w zarodku, a krety traktowane prądem:> Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:45 pollarek napisała: > nie.mam.20 napisał: > > > nie da sie kreta wkrecic? > > Wszelkie podstępne inwigilacje będą tłumione w zarodku, a krety traktowane prąd > em:> "kozaków" się internuje, bohaterów - wprost przeciwnie. I wprowadzi podwójnego agenta. Może być nawet Tomek ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:49 azja35 napisał: > "kozaków" się internuje, bohaterów - wprost przeciwnie. I wprowadzi podwójnego > agenta. > Może być nawet Tomek ;-P Azjuq, tylko Ty mi tu dziś o internowaniu nie wyjeżdżaj... już mi się przeżarło:DDD Chociaż, to akurat było zabawne: deser.pl/deser/51,111858,13040658.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:54 A czy to ja chciałem rozpetać ( III ? ) wojnę i razić prądem? Ja tylko to, co od wypróbowanych towarzyszy słyszałem.... "Popełnił samobójstwo, a jego ostatnie słowa brzmiały : towarzysze, nie strzelajcie" Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:56 azja35 napisał: > A czy to ja chciałem rozpetać ( III ? ) wojnę i razić prądem? > Ja tylko to, co od wypróbowanych towarzyszy słyszałem.... > > "Popełnił samobójstwo, a jego ostatnie słowa brzmiały : towarzysze, nie strzela > jcie" Oj tam, oj tam... jak zwykle trochę podkolorowane:DD Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:09 a kolorki wyłażą z otwartych butelek.... hi hi rozgrzało choć trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:12 azja35 napisał: > a kolorki wyłażą z otwartych butelek.... hi hi > > rozgrzało choć trochę? Carmi Poema nie grzeje, ono ma smakować:DD Gn, trzeba jutro popracować:> Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:17 Ale mówiłaś o czymś jeszcze... nie tylko o Carmi wiem, wiem, imbir.... Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 09:22 coś słyszałam,że dzieweczki na gwałt chca ewakuacji do Australii..także jest szansa,że : ..wieczorem przed mym domem,wystawię ekran i obejrzę film.... abo i na żywca..bo po kiego cukierek lizać w pazłutku? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 11:28 coffei.na napisała: > coś słyszałam,że dzieweczki na gwałt chca ewakuacji do Australii..także jest sz > ansa,że : > ..wieczorem przed mym domem,wystawię ekran i obejrzę film.... > abo i na żywca..bo po kiego cukierek lizać w pazłutku? Widziałaś zdjęcia ks. Camilli z Australii? Tam są te straszne KOŁALE:> A chore sąsiadów sny to niech se sami leczą, ja po pracy mam wszystko w doopie:D Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 12:19 > Widziałaś zdjęcia ks. Camilli z Australii? Tam są te straszne KOŁALE:> to byla wypchana kolala. Zywe pouciekaly na najwyzsze drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 12:47 nie.mam.20 napisał: > to byla wypchana kolala. Zywe pouciekaly na najwyzsze drzewa. No fakt, też bym uciekła:D Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 14:14 air penny 2 albo najki foamposajty Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 15:47 wez_sie napisał: > air penny 2 > albo > najki foamposajty Nie kupuje się mężczyznom butów, bo odchodzą. Tako rzecze salowa Jadzia w moim szpitalu:> Odpowiedz Link Zgłoś
czargor1 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 14:16 Najlepiej ferrari Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 15:01 > Najlepiej ferrari a w nim 4 osiemnastki.. i kto tu mówi,że faceci mają skomplikowane oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 15:48 coffei.na napisała: > > > > Najlepiej ferrari > a w nim 4 osiemnastki.. > > i kto tu mówi,że faceci mają skomplikowane oczekiwania? > > Hah:D Proste = najlepsze. I wiem co mówię, komplikować też potrafię:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:18 coffei.na napisała: > > > > Najlepiej ferrari > a w nim 4 osiemnastki.. > > i kto tu mówi,że faceci mają skomplikowane oczekiwania? > > > Ferrari i śmietanę sprzedajesz i masz dużo piniendzy. I wtedy dopiero zaczyna się zabawa. Ale to już wyższy pułap. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:37 agios_pneumatos napisał: > Ferrari i śmietanę sprzedajesz i masz dużo piniendzy. I wtedy dopiero zaczyna s > ię zabawa. Ale to już wyższy pułap. Śmietanę:DDD No, rewelacyjne skojarzenie, like:D Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:47 pollarek napisała: > agios_pneumatos napisał: > > > Ferrari i śmietanę sprzedajesz i masz dużo piniendzy. I wtedy dopiero zac > zyna s > > ię zabawa. Ale to już wyższy pułap. > > Śmietanę:DDD No, rewelacyjne skojarzenie, like:D Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:50 Myślałam, że sam żeś to wymodził:> Ale demot trafny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 17:06 pollarek napisała: > Myślałam, że sam żeś to wymodził:> Ale demot trafny:)) > > Od razu skojarzyłem te cztery osiemnastki. Koledzy mówią do mnie 'Dżems Bond'. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 17:08 agios_pneumatos napisał: > Od razu skojarzyłem te cztery osiemnastki. Koledzy mówią do mnie 'Dżems Bond'. Najwyraźniej nie nadążam za najnowszymi trendami w internecie:> O, rly? Powiedz mi tu szybciutko, jakie masz bajery na stanie?:DD Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:18 pollarek Ty bezwstydne dziewczę! o co Ty pytasz naszego Dżemsa?o jakie stanie?jeny chyba muszę se kawy chlapnąć bo mam dziwne skojarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:41 coffei.na napisała: > pollarek Ty bezwstydne dziewczę! o co Ty pytasz naszego Dżemsa?o jakie stanie?j > eny chyba muszę se kawy chlapnąć bo mam dziwne skojarzenia... > Coffka, jak chlapać, to winko co najmniej:> A co do stania Dżemsa, to leżących tykać nie warto:D Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na taa 13.12.12, 19:24 my się nachlapiemy a potem chlipać bedziem.. ma co dobrego w bareczku?? dobrego winka i pacierza nigdy nie odmawiam :P co do leżącego..że się nie kopie słyszałam,ale żeby od razu nie móc dotknąć?? bądź człowiekiem Polli! Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: taa 13.12.12, 20:00 coffei.na napisała: > my się nachlapiemy a potem chlipać bedziem.. > ma co dobrego w bareczku?? dobrego winka i pacierza nigdy nie odmawiam :P > Białe winko, wódkę i Carmi Poema - ale właśnie wychodzi:> To kiedy najazd?:DD > co do leżącego..że się nie kopie słyszałam,ale żeby od razu nie móc dotknąć?? b > ądź człowiekiem Polli! > No, ale zanim się schylisz by dotknąć, to musisz wpierw poruszać go nóżką, czy aby już się nie rozkłada:> Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na nie no! 13.12.12, 20:14 > Białe winko, wódkę i Carmi Poema - ale właśnie wychodzi:> > To kiedy najazd?:DD bratnia dusza mię się trafiła :) > No, ale zanim się schylisz by dotknąć, to musisz wpierw poruszać go nóżką, czy > aby już się nie rozkłada:> zawsze można ewentualnie zaoszczędzić cierpienia delikwentowi-zgrabną dobijką :P tak zdecydowanie musimy się razem opić :)tylko mi nie pisz,że jesteś z Wawy...za daleko mam! Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: nie no! 13.12.12, 20:19 coffei.na napisała: > bratnia dusza mię się trafiła :) > O widzisz! Na sucho nie możemy tego ostawić:DD Ano z okolic Wawy, aczkolwiek mam 2 kanapy do użytku, więc spokojna Twoja rozczochrana:> > Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: nie no! 13.12.12, 20:29 > Ano z okolic Wawy, aczkolwiek mam 2 kanapy do użytku, więc spokojna Twoja rozcz > ochrana:> ale ja się bojkam...samotności..:)szczególnie jeżeli chodzi o kwestie łóżkowe...:P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: nie no! 13.12.12, 20:34 coffei.na napisała: > ale ja się bojkam...samotności..:)szczególnie jeżeli chodzi o kwestie łóżkowe.. > .:P > No wiadomo, że współtowarzysz łóżkowy to dobra sprawa. Ale tylko do momentu zaśnięcia - wtedy przemienia się w konkurenta o przestrzeń, kołdrę i powietrze:D Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 20:47 coffei.na napisała: > nie mamy zamiaru spać...czyż nie?? > To co Ty chcesz w łóżku robić?:DD Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: ale my.... 13.12.12, 22:39 pollarek napisała: > coffei.na napisała: > > > nie mamy zamiaru spać...czyż nie?? > > > To co Ty chcesz w łóżku robić?:DD > > No to Dżems sobie na to wszystko popaczy. Rozłożony. Na kanapie. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 22:41 agios_pneumatos napisał: > No to Dżems sobie na to wszystko popaczy. Rozłożony. Na kanapie. Nie zapomnij popcornu sobie zapodać:DD Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: ale my.... 13.12.12, 22:44 pollarek napisała: > agios_pneumatos napisał: > > > No to Dżems sobie na to wszystko popaczy. Rozłożony. Na kanapie. > > Nie zapomnij popcornu sobie zapodać:DD > Racja. Duży kubek. Żeby zakryć barometr. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 22:53 agios_pneumatos napisał: > Racja. Duży kubek. Żeby zakryć barometr. A tam będziesz zakrywał, jak lecieć po bandzie, to po bandzie. :> Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: ale my.... 13.12.12, 23:14 pollarek napisała: > agios_pneumatos napisał: > > > > Racja. Duży kubek. Żeby zakryć barometr. > > A tam będziesz zakrywał, jak lecieć po bandzie, to po bandzie. > :> Po dwu... w tym układzie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 23:19 agios_pneumatos napisał: > > agios_pneumatos napisał: > > > > Po dwu... w tym układzie. > > Rzekłabym, że mission impossible:> Zachłanność Cię zgubi:> Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: ale my.... 13.12.12, 23:25 pollarek napisała: > agios_pneumatos napisał: > > > > > agios_pneumatos napisał: > > > > > > > Po dwu... w tym układzie. > > > > Rzekłabym, że mission impossible:> Zachłanność Cię zgubi:> > > Jaka zachłanność? To jest stwierdzenie faktu... albo raczej diagnoza sytuacji. Mission impossible? Koledzy zwą mnie Dżems Bond. :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 23:31 agios_pneumatos napisał: > Jaka zachłanność? To jest stwierdzenie faktu... albo raczej diagnoza sytuacji. Albo spójrzmy na to w kategorii: Zadanie do wykonania. :>> > Mission impossible? Koledzy zwą mnie Dżems Bond. :P :D Dobra, dobra, pytanie o bajery pozostało bez odpowiedzi. Prove it!:D Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: ale my.... 13.12.12, 23:47 pollarek napisała: > agios_pneumatos napisał: > > > > Jaka zachłanność? To jest stwierdzenie faktu... albo raczej diagnoza sytu > acji. > > Albo spójrzmy na to w kategorii: Zadanie do wykonania. > :>> No to trzeba będzie stanąć na wysokości. > > > Mission impossible? Koledzy zwą mnie Dżems Bond. :P :D > > Dobra, dobra, pytanie o bajery pozostało bez odpowiedzi. Prove it!:D Bo się poczuję zaproszony. :P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 23:54 agios_pneumatos napisał: > No to trzeba będzie stanąć na wysokości. > No ba! Tylko pamiętaj, że spadanie z wysokiego (przynajmniej konia:>) może i jest bardziej fantazyjne, ale i bolesne:D > Bo się poczuję zaproszony. :P Dobra, dobra... prezentuj, a nie zmiana tematu:> Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: ale my.... 14.12.12, 00:07 pollarek napisała: > agios_pneumatos napisał: > > > > No to trzeba będzie stanąć na wysokości. > > > No ba! Tylko pamiętaj, że spadanie z wysokiego (przynajmniej konia:>) może > i jest bardziej fantazyjne, ale i bolesne:D > Nie uprawiam 'jeźdźca' to i nie spadnę. > > > Bo się poczuję zaproszony. :P > > Dobra, dobra... prezentuj, a nie zmiana tematu:> Prezentuj.... broń? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: ale my.... 14.12.12, 00:11 agios_pneumatos napisał: > Nie uprawiam 'jeźdźca' to i nie spadnę. > Zachowawczo drogi Panie, zachowawczo... Cziken?:D > Prezentuj.... broń? No przecież, że nie barometr:DDD Gn, pora spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: ale my.... 14.12.12, 00:18 pollarek napisała: > agios_pneumatos napisał: > > > > Nie uprawiam 'jeźdźca' to i nie spadnę. > > > Zachowawczo drogi Panie, zachowawczo... Cziken?:D Nie mylmy dwu różnych systemów walutowych :D > > > > Prezentuj.... broń? > > No przecież, że nie barometr:DDD > > Gn, pora spać:) > A szkoda... nie dla mnie ta szkoda, rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na jak to tak... 14.12.12, 09:05 Dżems tylko patrzy??to się kłóci z Jego przekonaniami przecież...z moim wyobrażeniem o tym człowieku...o Skyfall nie rób nam tego...nie czas składać broń!! Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: jak to tak... 14.12.12, 12:21 coffei.na napisała: > > Dżems tylko patrzy??to się kłóci z Jego przekonaniami przecież...z moim wyobraż > eniem o tym człowieku...o Skyfall nie rób nam tego...nie czas składać broń!! > To przecież zawoalowana gra przedwstępna jest... Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: będziemy się 14.12.12, 11:29 coffei.na napisała: > modlić...by ta noc nie miała końca... > > :P > > Na krzyżem na zimnej posadzce, zapomniałaś dodać:DD Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: będziemy się 14.12.12, 11:30 pollarek napisała: > Na krzyżem na zimnej posadzce, zapomniałaś dodać:DD > Coś za dużo na:P Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: będziemy się 14.12.12, 11:43 > > > Na krzyżem na zimnej posadzce, zapomniałaś dodać:DD > jakoś tak krzyżem leżeć nie lubię :/ nie przekonałaś mnie! i do tego to podwójne łóżko...taki zawód z rana...:( Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: będziemy się 14.12.12, 11:47 coffei.na napisała: > jakoś tak krzyżem leżeć nie lubię :/ nie przekonałaś mnie! > i do tego to podwójne łóżko...taki zawód z rana...:( Dzień się jeszcze nie skończył, nie dramatyzuj:D Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:50 "Od razu skojarzyłem te cztery osiemnastki. Koledzy mówią do mnie 'Dżems Bond'. " Że, co? Dżem skąd??? Jesteś tzw. słoikiem? I do tego śmietańskim? Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:52 azja35 napisał: > "Od razu skojarzyłem te cztery osiemnastki. Koledzy mówią do mnie 'Dżems Bond'. > " > > Że, co? Dżem skąd??? Kiedyś Olsztyńskie Noce Bluesowe wygrała kapela 'Rolnik Stąd'. Tobie do takiego poziomu jeszcze dużo brakuje. > > Jesteś tzw. słoikiem? I do tego śmietańskim? A tu potwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:06 Kiedyś Olsztyńskie Noce Bluesowe wygrała kapela 'Rolnik Stąd'. Tobie do takiego > poziomu jeszcze dużo brakuje. Pewnie. w młodości słoń mi nadepnął na ucho i od tego czasu miewam wybiórczy słuch : słyszę tylko to, co chcę słyszeć. Musisz się trochę postarać. Jesteś tzw. słoikiem? I do tego śmietańskim? > > A tu potwierdzenie. heh, rośnie nowy klan "śmietanków"? Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:09 azja35 napisał: > > słyszę tylko to, co chcę słyszeć. To może też zacznij pisać tam gdzie będziesz sam siebie czytał. > > heh, rośnie nowy klan "śmietanków"? > > Słodki ten twój podwórkowy slang. Noż cool story, bro. Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:25 E, tam, to już lepiej zacznę śpiewać. Tam, gdzie sam bedę siebie słuchać. Może nawet wydam złotą płytę? Nie wiem, czy noż, ale cool - może być. Story śmietankowe ma trochę inne zakończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 12:32 azja35 napisał: > Nie wiem, czy noż, ale cool - może być. Story śmietankowe ma trochę inne zakońc > zenie. Nie rozumiem ludzi ze ściany wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 17:59 Ja poproszę coś z poniższych: www.dell.com/pl/p/xps-13-l321x-mlk/pd.aspx?c=pl&cs=pldhs1&l=pl&s=dhs&~ck=mn www.nokia.com/pl-pl/produkty/telefony/lumia920/?cid=ncomprod-fw-src-na-na_0x0-na-na-pl-pl-1todtmt172d6f www.mp3store.pl/article/cowon-z2-32gb-black-ean.8809290181961,2012290577083152142.html www.mp3store.pl/article/astellkern-ak100-32gb-black-ean.8809340821236,2012351078649002210.html www.mp3store.pl/article/ultrasone-edition-8-palladium-hfi-line-ean.coreid4531,2010040270993002204.html www.mp3store.pl/article/westone-4-ean.2012180396745151421,2012180396745151421.html Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:17 fuks0 napisał: > Ja poproszę coś z poniższych: > Omg, ależ Ty serdeńko drogi w utrzymaniu... Skarpetki w renifery źle?:DDD A tak na poważnie, moja siostra ma lumię i piszczy, że niedobrze:> Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:30 > Omg, ależ Ty serdeńko drogi w utrzymaniu... Skarpetki w renifery źle?:DDD Niedrogie to sobie sam mogę w każdej chwili kupić :p Skarpetek w renifery bym sobie nie kupił... > A tak na poważnie, moja siostra ma lumię i piszczy, że niedobrze:> Ale ma jakąś starszą, czy 920 albo 820? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:43 fuks0 napisał: > Niedrogie to sobie sam mogę w każdej chwili kupić :p Skarpetek w renifery bym s > obie nie kupił... > No właśnie o to chodzi, że byś sobie sam nie kupił. To pomóc Ci trzeba! :D > Ale ma jakąś starszą, czy 920 albo 820? 920. Sensa ma prawdopodobnie makabrycznego, jak machniesz dobrze palcem, to lecisz w kosmos:> Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 16.12.12, 15:25 > No właśnie o to chodzi, że byś sobie sam nie kupił. To pomóc Ci trzeba! > :D Ahhh, no tak, jak sam nie chce być szczęśliwy, to trzeba go uszczęśliwić na siłę :) > 920. Sensa ma prawdopodobnie makabrycznego, jak machniesz dobrze palcem, to lec > isz w kosmos:> W recenzjach, które czytałem nic o tym nie pisano. Nie da się tego gdzieś ustawić? Poza tym ja sobie przed ewentualnym zakupem najpierw trochę protestuję, tylko że jeżeli kupię nokię lumię w najbliższym czasie, to 820 albo 620 :p Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 16.12.12, 17:03 fuks0 napisał: > Ahhh, no tak, jak sam nie chce być szczęśliwy, to trzeba go uszczęśliwić na sił > ę :) > No widzisz, właśnie odkryłeś jedno z podstawowych praw wszechświata:))) Tak to właśnie działa:> > W recenzjach, które czytałem nic o tym nie pisano. Nie da się tego gdzieś ustaw > ić? Poza tym ja sobie przed ewentualnym zakupem najpierw trochę protestuję, tyl > ko że jeżeli kupię nokię lumię w najbliższym czasie, to 820 albo 620 :p No sprytnie:) Ja bardzo lubię nokie, ale ostatnie sorty, to im nie wyszły. Nic dziwnego, że mają takie problemy...:> Ja mam X3 i powiem Ci jedno... spróbuj znaleźć w niej w-fi, tzn ustawić sobie połączenie z siecią w domu np. Jeśli zrobisz to bez szukania pomocy, mówię Ci "Miszczu" przez miesiąc:> Odpowiedz Link Zgłoś
masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:19 nowe slipki Odpowiedz Link Zgłoś
masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:20 lub nowe kapcie Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:24 albo kubek-mężczyźni uwielbiają takie podarki...albo swoje zdjęcie w ramce..albo koszulkę ze wspólnym zdjęciem!!a może poduszeczkę ze swoją podobizną??jest tyle możliwości a tak mało świąt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:28 to szklankę do piwka Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:39 coffei.na napisała: > albo kubek-mężczyźni uwielbiają takie podarki...albo swoje zdjęcie w ramce..alb > o koszulkę ze wspólnym zdjęciem!!a może poduszeczkę ze swoją podobizną??jest ty > le możliwości a tak mało świąt!!! > albo ciepłe kalesonki (wersja utylitarna), laserową depilację (wersja delux), lub sweterek w łosie (wersja antygwałtowa):D Odpowiedz Link Zgłoś
masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:39 wolę moje kapcie Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:44 masqara napisał: > wolę moje kapcie Aleś się uparł... ale w łosie? Kapcie znaczy się?:> Odpowiedz Link Zgłoś
masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:47 a ty co chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:50 masqara napisał: > a ty co chcesz ? Łosia. Zawsze chciałam mieć łosia:> A na serio, to nic nie chcę. To co chcę, to mam, albo sama sobie kupię. Zaś to, czego sobie nie kupię, jest za drogie by chcieć pod choinkę:D Odpowiedz Link Zgłoś
masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 10:28 kupię ci ciastko Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 11:31 masqara napisał: > kupię ci ciastko E tam. Jakbyś sam umiętosił, to inna bajka, ale takie ze sklepu...pfi. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 13:28 to mam sam zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 17:34 masqara napisał: > to mam sam zrobić ? No a jak? Samo się nie ulepi:> Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na pollarek!! 13.12.12, 19:01 laserową depilację (wersja delux), l to ja będąc facetem wolałabym dziadowskie święta bez prezentów..wszystko tylko nie męska depilacjaa!!!aaa Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: pollarek!! 13.12.12, 19:04 coffei.na napisała: > to ja będąc facetem wolałabym dziadowskie święta bez prezentów..wszystko tylko > nie męska depilacjaa!!!aaa > Czekaj, czekaj... to chyba Furia rozwodziła się nad wyższością golasa nad sierściuchem?:> Ja tam jeszcze nie wiem, ale pierwszą możliwą ofiarę zamierzam ogolić. :DD Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: pollarek!! 13.12.12, 19:10 nie golić, powtarzam: nie golić. depilować. jak chcesz faceta miec gładkiego w środkowych partiach ciała to go wysmaruj kremem do depilacji :P bo inaczej pozniej bedzie drapał!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: pollarek!! 13.12.12, 19:16 wielkafuria napisał(a): > nie golić, powtarzam: nie golić. depilować. jak chcesz faceta miec gładkiego w > środkowych partiach ciała to go wysmaruj kremem do depilacji :P bo inaczej pozn > iej bedzie drapał!!!!!! Albo pensetką go, pensetką!:D Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na dziołszki...ja już mam stresa!! 13.12.12, 19:28 > > środkowych partiach ciała to go wysmaruj kremem do depilacji :P bo inacze > j pozn > > iej bedzie drapał!!!!!! o jakiej części ciała my tu mówimy!!!??bo nijak nie potrafię zatrybić.. > Albo pensetką go, pensetką!:D laski..Jesteście bez serca!bidoczek-pensetą? nie przeżyje tego przecież!!pożyczmy od mego tatusia rotacyjną...(maszyna do koszenia trawy) mniej cierpienia większa powierzchnia koszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: dziołszki...ja już mam stresa!! 13.12.12, 19:33 o tym co ma w majtkach :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na majtki 13.12.12, 19:36 to takie brzydkie słowo w stosunku do faceta Furiu :) bokserki to takie męskie..tam to ładnie przyciąć ale żeby od razu tak na maxa? jakieś drzewko można wyciąć..wygryźć..wyhodować.. ładnie tak..z fasonem.. bo zimno mu będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: dziołszki...ja już mam stresa!! 13.12.12, 20:03 coffei.na napisała: > laski..Jesteście bez serca!bidoczek-pensetą? nie przeżyje tego przecież!!pożycz > my od mego tatusia rotacyjną...(maszyna do koszenia trawy) mniej cierpienia wię > ksza powierzchnia koszenia... > Ja mam szlifierkę. Kątową. :DD > Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: dziołszki...ja już mam stresa!! 13.12.12, 20:16 > Ja mam szlifierkę. Kątową. > :DD a ja aku i to dwie sztukencje :) ale to raczej nam się nie przyda... Ty no Polli-rozwijasz się :) można by takiego wziąć i niejako "dopasować" do siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: dziołszki...ja już mam stresa!! 13.12.12, 20:26 coffei.na napisała: > a ja aku i to dwie sztukencje :) ale to raczej nam się nie przyda... Nigdy nie mów nigdy:DD > Ty no Polli-rozwijasz się :) można by takiego wziąć i niejako "dopasować" do si > ebie.. > No ba:D Tu przyciąć, tam wygładzić...:D > Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Re: dziołszki...ja już mam stresa!! 14.12.12, 00:15 kosa się nada? ewentlisz szasza? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 po prostu 14.12.12, 10:45 www.bosch-pt.co.uk/boptocs2-uk/Garden+tools/Accessories+for+garden+tools/GB/en/aw/Cordless+grass+shears/169212/Isio/21233/3165140513777/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Copy!po co takie wydatki... 14.12.12, 11:01 mam gdzieś na stryszku taki stary,zardzewiały już sierp pamiętający zamierzchłe czasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 juz mowilem, opalic jak kurczaka :) 14.12.12, 11:06 jalepiej na dworze, nie trzeba wietrzyc. sa takie palniczki dla kucharzy Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:24 slipki można prać. nie wiem, jak z kapciami. może chociaż recykling? Odpowiedz Link Zgłoś
masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:28 kapcie są już podarte Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 19:18 a co trzeba robić, żeby podrzeć kapcie? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 19:31 trzeba miec długie paznokcie u stóp albo psa... Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 20:31 nic,bo nie ma takiej rzeczy ktorej bym nie mial,a jesli nawet cos by sie znalazlo to nie ma dla mnie znaczenia.Natomiast to czego pragne to nikt mi dac nie może..o i tyle ..8) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 20:46 adoptowany napisał: > nic,bo nie ma takiej rzeczy ktorej bym nie mial,a jesli nawet cos by sie znala > zlo to nie ma dla mnie znaczenia.Natomiast to czego pragne to nikt mi dac nie m > oże..o i tyle ..8) Skąd wiesz?:> Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 22:27 pollarek napisała: > adoptowany napisał: > > > nic,bo nie ma takiej rzeczy ktorej bym nie mial,a jesli nawet cos by sie > znala > > zlo to nie ma dla mnie znaczenia.Natomiast to czego pragne to nikt mi dac > nie m > > oże..o i tyle ..8) > > Skąd wiesz?:> skad wiem? ..a potrafi ktos cofnąć czas, lub wydarzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 22:36 adoptowany napisał: > skad wiem? ..a potrafi ktos cofnąć czas, lub wydarzenie? Skoro nic nie możesz zrobić, to po co wciąż obarczasz tym swą głowę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:12 Piękną ruchliwa brunetkę, z wielkimi cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 11:00 niestety, Kofcia ma meza i pocieche. :( Kofcia bardzo lubi biegac do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:40 Fajny watek, marzycielski...EOS 5D Mk III. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:47 to.niemozliwe napisał: > Fajny watek, marzycielski...EOS 5D Mk III. Czymże byłoby życie bez marzeń?:> Ładny aparacik, taki też bym chciała:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 11:04 2500 i Twoj, bez szkielek :( osobiscie wole Nikony, ale ja jestem ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 16.12.12, 18:24 Szkoda, ze nie zlotych. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a poza tym... 13.12.12, 23:07 pollarek napisała: > Z zaznaczeniem, że żadnych takich "Gołą babę z kokardą". a poza tym.. to nic. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: a poza tym... 13.12.12, 23:14 j-k napisał: > pollarek napisała: > > Z zaznaczeniem, że żadnych takich "Gołą babę z kokardą". > > a poza tym.. to nic. "Baba z kokardą" jest oklepana... wysiliłbyś się, chociaż na "Babę z lampkami", albo "Babę w galaretce". Ci dzisiejsi mężczyźni, bez polotu no. :> Odpowiedz Link Zgłoś
j-k sie zgadza 13.12.12, 23:45 pollarek napisała: . Ci dzisiejsi mężczyźni, bez polotu no. No. tradycyjni jezdesmy. Buenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: sie zgadza 13.12.12, 23:47 j-k napisał: > Buenas Noches. Mam Cię:D Saldziu sapnu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: a poza tym... 14.12.12, 11:08 > "Baba z kokardą" jest oklepana... wysiliłbyś się, chociaż na "Babę z lampkami", > albo "Babę w galaretce". Ci dzisiejsi mężczyźni, bez polotu no. a baba z lukrem? Liczy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: a poza tym... 14.12.12, 11:35 nie.mam.20 napisał: > a baba z lukrem? Liczy sie? Zdecydowanie:D Tylko lukier to na gorąco się kładzie... więc licz się z tym, że będzie fikać. Trudna misja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: a poza tym... 14.12.12, 11:40 > Zdecydowanie:D Tylko lukier to na gorąco się kładzie... więc licz się z tym, że > będzie fikać. Trudna misja:))) może znajdzie taką lubiącą sado-maso zabawy :) a jak taki lukier zastygnie to cza dłuuugo i mooocno...lizać- język zdrętwieje! Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: a poza tym... 14.12.12, 11:45 coffei.na napisała: > może znajdzie taką lubiącą sado-maso zabawy :) Co do sado-maso, to już Mariowi proponowałam: www.google.pl/imgres?hl=pl&sa=X&tbo=d&biw=1410&bih=746&tbm=isch&tbnid=92txmLf2tXGFdM:&imgrefurl=http://www.shopwahl.de/a/produktliste/idx/9999999/mot/Extreme/produktliste.htm&docid=BFVqbbB0XQOCTM&imgurl=http://csimg.shopwahl.de/srv/DE/000021952528102/T/340x340/C/FFFFFF/url/pipedream-ff-kopfmaske-fuck.jpg&w=340&h=340&ei=8QLLUI3rNMfCtAbu-YDAAg&zoom=1&iact=hc&vpx=542&vpy=260&dur=155&hovh=225&hovw=225&tx=140&ty=127&sig=109977713491084880585&page=1&tbnh=143&tbnw=143&start=0&ndsp=36&ved=1t:429,r:12,s:0,i:123 > a jak taki lukier zastygnie to cza dłuuugo i mooocno...lizać- język zdrętwieje! > Albo odmoczyć delikwentkę:> Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: a poza tym... 14.12.12, 11:57 aaaaa!!help!!!! ja to chyba jestem faktycznie za stara...facet wydepilowany,facet w lateksie! a gdzie Ci wąsacze,zwyczajni zbereźnicy,nie potrzebujący damskich fatałaszków,mający giętki język,slino-słowotok...czas się zwijać,już chyba czas bo: www.youtube.com/watch?v=hCUgkUUufBo noo Polli rusz pupcię :P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: a poza tym... 14.12.12, 12:49 coffei.na napisała: > aaaaa!!help!!!! ja to chyba jestem faktycznie za stara...facet wydepilowany,fac > et w lateksie! a gdzie Ci wąsacze,zwyczajni zbereźnicy,nie potrzebujący damskic > h fatałaszków,mający giętki język,slino-słowotok...czas się zwijać,już chyba cz > as bo: > No kochana, takie wredne czasy, nie ma co stękać, trzeba się adaptować:DD > noo Polli rusz pupcię :P > > No właśnie ruszam. Jedna robota skończona, dymam do następnej:| Ale wieczorem - WEEKEND:DDD CU later:> Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 23:54 dobra odziez termiczna Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 15.12.12, 09:09 minasz napisał: > dobra odziez termiczna To dla takich ruszających się?:) Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 19.12.12, 13:09 Kierunkowskazy do Kadetta C z 1978 roku. Chyba bym się rozpłakał. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 19.12.12, 14:40 derff napisał: > Kierunkowskazy do Kadetta C z 1978 roku. Chyba bym się rozpłakał. Popytamy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś