Dodaj do ulubionych

Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać?

13.12.12, 12:07
Pod choinkę ofc:>
Z zaznaczeniem, że żadnych takich "Gołą babę z kokardą". Przecież ojciec/szwagier by zawału dostał:D
Albo siostra, co gorsza:>
Obserwuj wątek
    • wielkafuria Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 12:56
      ja wiem ze nie jestem mezczyzna ale jakby ktos mi chcial kupić elektroniczne czytadło książek to nie bede sie opierac :P
      tak pollarku, tez to chce :P
      • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 15:45
        wielkafuria napisał(a):

> ja wiem ze nie jestem mezczyzna ale jakby ktos mi chcial kupić elektroniczne cz
        > ytadło książek to nie bede sie opierac :P
        > tak pollarku, tez to chce :P

:DD A może jak kupimy sobie 2 sztuki, to jakiś rabacik uda się wydębić?:)))
        • wielkafuria Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:29
          ale ostatnio słyszałam że tablety wypierają te czytadła... więc sama nie wiem :(
          • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:38
            wielkafuria napisał(a):

> ale ostatnio słyszałam że tablety wypierają te czytadła... więc sama nie wiem :
            > (

W doopie mam tablet:P
            :))
            • wielkafuria Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:49
              zmieścił Ci się ????????????????????????
              • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:50
                wielkafuria napisał(a):

> zmieścił Ci się ????????????????????????

Jak się dobrze popieści, to się wszystko zmieści:DD
                • wielkafuria Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 17:02
                  no dobrze ale tablety są o zgrozo... prostokątne :O
                  • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 17:04
                    wielkafuria napisał(a):

> no dobrze ale tablety są o zgrozo... prostokątne :O

Oj tam, oj tam:)) Jak to Nitzsche mawiał, co cię nie zabije, to cię wzmocni:D
      • nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:24
        na ebook reader szkoda kasy, poza tym trudniej o ksiazki z "wolnego obiegu".
        Tablet jest ok, mozesz sobie do lozka zabrac i czytac lub surfowac majac wifi do wireless modemu.
        Jakosciowo ekran apla jest wspanialy, ale te q..y kaza sie rejestrowac. Poszukaj cos z biezacej produkcji z najwyzsza rozdzielczoscia przy przekatnej 10 cali i androidzie. nie pakuj sie w format filmowy 16:9. Im blizszy 4:3 tym lepiej (znowu q..a apel). Nowy asus/gugiel?
        • silic Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 10:41
          > Tablet jest ok, mozesz sobie do lozka zabrac i czytac lub surfowac majac wifi d
          > o wireless modemu.

A to ebook readera nie można do łóżka zabrać?. "Jakościowo wspaniały" ekran apla podczas czytania książek nie posiada żadnych zalet, wręcz na każdym polu przegrywa z przyzwoitym czytnikiem książek. 10 cali do czytania książek to nieporozumienie, zaś każdy czytnik jest w bardzo przyjaznym formacie - zupełnie nie widzę na co tu szkoda kasy ( zwłaszcza że aple są min. 2-4 razy droższe od czytników).
          • nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 10:53
            czytnik z reguly czyta jeden format, tablet przeczyta wszystkie - pdf, epub, mobi itd. Nie zna konkurencji. Moja biblioteka sklada sie niemal wylacznie z pdf, zatem trzy miliony pixeli ajpada goni milion pixeli czytnika. Kupilem czytnik i odnioslem do sklepu, byl do bani. A z ajpada kobita ma pozytek. Ale, ja sie nie narzucam, mozesz miec dwa, jeden do stron parzystych, drugi do nieparzystych.
            Jesli czytasz ksiazke techniczna lub naukowa z wykresami lub ilustracjami, to 10 cali robi wielka roznice.
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 10:54
            silic napisał:

> > Tablet jest ok, mozesz sobie do lozka zabrac i czytac lub surfowac majac
            > wifi d
            > > o wireless modemu.
            >
            > A to ebook readera nie można do łóżka zabrać?. "Jakościowo wspaniały" ekran apl
            > a podczas czytania książek nie posiada żadnych zalet, wręcz na każdym polu prze
            > grywa z przyzwoitym czytnikiem książek. 10 cali do czytania książek to nieporoz
            > umienie, zaś każdy czytnik jest w bardzo przyjaznym formacie - zupełnie nie wid
            > zę na co tu szkoda kasy ( zwłaszcza że aple są min. 2-4 razy droższe od czytnik
            > ów).

Tym bardziej że można sobie kindla keyboard 3g kupić i się już nigdy i nigdzie nie przejmować zasięgiem i dostępem sieci.
            Gdyby ten kindel był zasilany z ogniw fotowoltaicznych na obudowie to byłby to najgenialniejszy sprzęt na świecie. "Przewodnik po galaktyce" w realnym życiu.
    • nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 14:06
      pollarek na zime, plz.
      • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 15:45
        nie.mam.20 napisał:

> pollarek na zime, plz.
        >
        Ze mną jak z dzieckiem, mówisz i masz. Kolor?:)))
        • nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:18
          > Ze mną jak z dzieckiem, mówisz i masz. Kolor?:)))

moze byc nawet majtkowy :P
          • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:23
            nie.mam.20 napisał:

> moze byc nawet majtkowy :P

Białe wyszli panie...
            :D
            • nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:25
              a barchankowe?
              • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:28
                nie.mam.20 napisał:

> a barchankowe?

Nu panie... majdasy jak nie są barchankowe, to nie majdasy przecie:>
                • nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:36
                  dojechalem do konca drzewka, zdaje sie, ze mamy najwyzszy stopien zasilania, stany alarmowe przekroczone i trzeba bedzie Warszawe z okolicami ewakuowac (przynajmniej meska polowe).
                  Czy bedzie bezposrednia transmisja na Furioblogu ze spotkania na szczycie? Masa damskiej energii przekroczy poziom mierzalny ;)
                  • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:40
                    nie.mam.20 napisał:

> dojechalem do konca drzewka, zdaje sie, ze mamy najwyzszy stopien zasilania, st
                    > any alarmowe przekroczone i trzeba bedzie Warszawe z okolicami ewakuowac (przyn
                    > ajmniej meska polowe).

Hah:D Tak będzie furczało, aż linie energetyczne pozrywa:DD

> Czy bedzie bezposrednia transmisja na Furioblogu ze spotkania na szczycie? Masa
                    > damskiej energii przekroczy poziom mierzalny ;)

Do użytku opinii publicznej przedostaną się tylko szczątkowe informacje i to po trzykrotnej autoryzacji:D
                    • nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:52
                      nie da sie kreta wkrecic?
                      • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:56
                        nie.mam.20 napisał:

> nie da sie kreta wkrecic?

Wszelkie podstępne inwigilacje będą tłumione w zarodku, a krety traktowane prądem:>
                        • azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:45

pollarek napisała:

> nie.mam.20 napisał:
                          >
                          > > nie da sie kreta wkrecic?
                          >
                          > Wszelkie podstępne inwigilacje będą tłumione w zarodku, a krety traktowane prąd
                          > em:>
                          "kozaków" się internuje, bohaterów - wprost przeciwnie. I wprowadzi podwójnego agenta.
                          Może być nawet Tomek ;-P
                          • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:49
                            azja35 napisał:

> "kozaków" się internuje, bohaterów - wprost przeciwnie. I wprowadzi podwójnego
                            > agenta.
                            > Może być nawet Tomek ;-P

Azjuq, tylko Ty mi tu dziś o internowaniu nie wyjeżdżaj... już mi się przeżarło:DDD

Chociaż, to akurat było zabawne:
                            deser.pl/deser/51,111858,13040658.html?i=0
                            • azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:54
                              A czy to ja chciałem rozpetać ( III ? ) wojnę i razić prądem?
                              Ja tylko to, co od wypróbowanych towarzyszy słyszałem....

"Popełnił samobójstwo, a jego ostatnie słowa brzmiały : towarzysze, nie strzelajcie"
                              • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:56
                                azja35 napisał:

> A czy to ja chciałem rozpetać ( III ? ) wojnę i razić prądem?
                                > Ja tylko to, co od wypróbowanych towarzyszy słyszałem....
                                >
                                > "Popełnił samobójstwo, a jego ostatnie słowa brzmiały : towarzysze, nie strzela
                                > jcie"

Oj tam, oj tam... jak zwykle trochę podkolorowane:DD
                                • azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:09
                                  a kolorki wyłażą z otwartych butelek.... hi hi

rozgrzało choć trochę?
                                  • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:12
                                    azja35 napisał:

> a kolorki wyłażą z otwartych butelek.... hi hi
                                    >
                                    > rozgrzało choć trochę?

Carmi Poema nie grzeje, ono ma smakować:DD

Gn, trzeba jutro popracować:>
                                    • azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:17
                                      Ale mówiłaś o czymś jeszcze...
                                      nie tylko o Carmi
                                      wiem, wiem, imbir....
                  • coffei.na Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 09:22
                    coś słyszałam,że dzieweczki na gwałt chca ewakuacji do Australii..także jest szansa,że :
                    ..wieczorem przed mym domem,wystawię ekran i obejrzę film....
                    abo i na żywca..bo po kiego cukierek lizać w pazłutku?
                    • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 11:28
                      coffei.na napisała:

> coś słyszałam,że dzieweczki na gwałt chca ewakuacji do Australii..także jest sz
                      > ansa,że :
                      > ..wieczorem przed mym domem,wystawię ekran i obejrzę film....
                      > abo i na żywca..bo po kiego cukierek lizać w pazłutku?

Widziałaś zdjęcia ks. Camilli z Australii? Tam są te straszne KOŁALE:>
                      A chore sąsiadów sny to niech se sami leczą, ja po pracy mam wszystko w doopie:D
                      • nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 12:19
                        > Widziałaś zdjęcia ks. Camilli z Australii? Tam są te straszne KOŁALE:>

to byla wypchana kolala. Zywe pouciekaly na najwyzsze drzewa.
                        • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 12:47
                          nie.mam.20 napisał:

> to byla wypchana kolala. Zywe pouciekaly na najwyzsze drzewa.

No fakt, też bym uciekła:D
    • wez_sie Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 14:14
      air penny 2
      albo
      najki foamposajty
      • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 15:47
        wez_sie napisał:

> air penny 2
        > albo
        > najki foamposajty

Nie kupuje się mężczyznom butów, bo odchodzą. Tako rzecze salowa Jadzia w moim szpitalu:>
    • czargor1 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 14:16
      Najlepiej ferrari
      • coffei.na Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 15:01

> Najlepiej ferrari
        a w nim 4 osiemnastki..

i kto tu mówi,że faceci mają skomplikowane oczekiwania?
        • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 15:48
          coffei.na napisała:

>
          >
          > > Najlepiej ferrari
          > a w nim 4 osiemnastki..
          >
          > i kto tu mówi,że faceci mają skomplikowane oczekiwania?
          >
          >
          Hah:D Proste = najlepsze. I wiem co mówię, komplikować też potrafię:))
        • agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:18
          coffei.na napisała:

>
          >
          > > Najlepiej ferrari
          > a w nim 4 osiemnastki..
          >
          > i kto tu mówi,że faceci mają skomplikowane oczekiwania?
          >
          >
          >

Ferrari i śmietanę sprzedajesz i masz dużo piniendzy. I wtedy dopiero zaczyna się zabawa. Ale to już wyższy pułap.
          • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:37
            agios_pneumatos napisał:

> Ferrari i śmietanę sprzedajesz i masz dużo piniendzy. I wtedy dopiero zaczyna s
            > ię zabawa. Ale to już wyższy pułap.

Śmietanę:DDD No, rewelacyjne skojarzenie, like:D
            • agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:47
              pollarek napisała:

> agios_pneumatos napisał:
              >
              > > Ferrari i śmietanę sprzedajesz i masz dużo piniendzy. I wtedy dopiero zac
              > zyna s
              > > ię zabawa. Ale to już wyższy pułap.
              >
              > Śmietanę:DDD No, rewelacyjne skojarzenie, like:D

http://img109.imageshack.us/img109/2138/75094793.jpg

• pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 16:50
                Myślałam, że sam żeś to wymodził:> Ale demot trafny:))
                • agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 17:06
                  pollarek napisała:

> Myślałam, że sam żeś to wymodził:> Ale demot trafny:))
                  >
                  >

Od razu skojarzyłem te cztery osiemnastki. Koledzy mówią do mnie 'Dżems Bond'.
                  • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 17:08
                    agios_pneumatos napisał:

> Od razu skojarzyłem te cztery osiemnastki. Koledzy mówią do mnie 'Dżems Bond'.

Najwyraźniej nie nadążam za najnowszymi trendami w internecie:>
                    O, rly? Powiedz mi tu szybciutko, jakie masz bajery na stanie?:DD
                    • coffei.na Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:18
                      pollarek Ty bezwstydne dziewczę! o co Ty pytasz naszego Dżemsa?o jakie stanie?jeny chyba muszę se kawy chlapnąć bo mam dziwne skojarzenia...
                      • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:41
                        coffei.na napisała:

> pollarek Ty bezwstydne dziewczę! o co Ty pytasz naszego Dżemsa?o jakie stanie?j
                        > eny chyba muszę se kawy chlapnąć bo mam dziwne skojarzenia...
                        >

Coffka, jak chlapać, to winko co najmniej:>
                        A co do stania Dżemsa, to leżących tykać nie warto:D
                        • coffei.na taa 13.12.12, 19:24
                          my się nachlapiemy a potem chlipać bedziem..
                          ma co dobrego w bareczku?? dobrego winka i pacierza nigdy nie odmawiam :P

co do leżącego..że się nie kopie słyszałam,ale żeby od razu nie móc dotknąć?? bądź człowiekiem Polli!
                          • pollarek Re: taa 13.12.12, 20:00
                            coffei.na napisała:

> my się nachlapiemy a potem chlipać bedziem..
                            > ma co dobrego w bareczku?? dobrego winka i pacierza nigdy nie odmawiam :P
                            >
                            Białe winko, wódkę i Carmi Poema - ale właśnie wychodzi:>
                            To kiedy najazd?:DD

> co do leżącego..że się nie kopie słyszałam,ale żeby od razu nie móc dotknąć?? b
                            > ądź człowiekiem Polli!
                            >
                            No, ale zanim się schylisz by dotknąć, to musisz wpierw poruszać go nóżką, czy aby już się nie rozkłada:>
                            • coffei.na nie no! 13.12.12, 20:14

> Białe winko, wódkę i Carmi Poema - ale właśnie wychodzi:>
                              > To kiedy najazd?:DD

bratnia dusza mię się trafiła :)

> No, ale zanim się schylisz by dotknąć, to musisz wpierw poruszać go nóżką, czy
                              > aby już się nie rozkłada:>

zawsze można ewentualnie zaoszczędzić cierpienia delikwentowi-zgrabną dobijką :P

tak zdecydowanie musimy się razem opić :)tylko mi nie pisz,że jesteś z Wawy...za daleko mam!
                              • pollarek Re: nie no! 13.12.12, 20:19
                                coffei.na napisała:

> bratnia dusza mię się trafiła :)
                                >
                                O widzisz! Na sucho nie możemy tego ostawić:DD
                                Ano z okolic Wawy, aczkolwiek mam 2 kanapy do użytku, więc spokojna Twoja rozczochrana:>
                                >
                                • coffei.na Re: nie no! 13.12.12, 20:29

> Ano z okolic Wawy, aczkolwiek mam 2 kanapy do użytku, więc spokojna Twoja rozcz
                                  > ochrana:>

ale ja się bojkam...samotności..:)szczególnie jeżeli chodzi o kwestie łóżkowe...:P
                                  • pollarek Re: nie no! 13.12.12, 20:34
                                    coffei.na napisała:

> ale ja się bojkam...samotności..:)szczególnie jeżeli chodzi o kwestie łóżkowe..
                                    > .:P
                                    >
                                    No wiadomo, że współtowarzysz łóżkowy to dobra sprawa. Ale tylko do momentu zaśnięcia - wtedy przemienia się w konkurenta o przestrzeń, kołdrę i powietrze:D
                                    • coffei.na ale my.... 13.12.12, 20:40
                                      nie mamy zamiaru spać...czyż nie??
                                      • pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 20:47
                                        coffei.na napisała:

> nie mamy zamiaru spać...czyż nie??
                                        >
                                        To co Ty chcesz w łóżku robić?:DD
                                        • agios_pneumatos Re: ale my.... 13.12.12, 22:39
                                          pollarek napisała:

> coffei.na napisała:
                                          >
                                          > > nie mamy zamiaru spać...czyż nie??
                                          > >
                                          > To co Ty chcesz w łóżku robić?:DD
                                          >
                                          >

No to Dżems sobie na to wszystko popaczy. Rozłożony. Na kanapie.
                                          • pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 22:41
                                            agios_pneumatos napisał:

> No to Dżems sobie na to wszystko popaczy. Rozłożony. Na kanapie.

Nie zapomnij popcornu sobie zapodać:DD
                                            • agios_pneumatos Re: ale my.... 13.12.12, 22:44
                                              pollarek napisała:

>
                                              > > No to Dżems sobie na to wszystko popaczy. Rozłożony. Na kanapie.
                                              >
                                              > Nie zapomnij popcornu sobie zapodać:DD
                                              >

Racja. Duży kubek. Żeby zakryć barometr.
                                              • pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 22:53
                                                agios_pneumatos napisał:

> Racja. Duży kubek. Żeby zakryć barometr.

A tam będziesz zakrywał, jak lecieć po bandzie, to po bandzie.
                                                :>
                                                • agios_pneumatos Re: ale my.... 13.12.12, 23:14
                                                  pollarek napisała:

>
                                                  >
                                                  > > Racja. Duży kubek. Żeby zakryć barometr.
                                                  >
                                                  > A tam będziesz zakrywał, jak lecieć po bandzie, to po bandzie.
                                                  > :>

Po dwu... w tym układzie.
                                                  >
                                                  >
                                                  • pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 23:19
                                                    agios_pneumatos napisał:

> > agios_pneumatos napisał:
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Po dwu... w tym układzie.
                                                    > >
                                                    Rzekłabym, że mission impossible:> Zachłanność Cię zgubi:>
                                                  • agios_pneumatos Re: ale my.... 13.12.12, 23:25
                                                    pollarek napisała:

>
                                                    >
                                                    > > > agios_pneumatos napisał:
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > Po dwu... w tym układzie.
                                                    > > >
                                                    > Rzekłabym, że mission impossible:> Zachłanność Cię zgubi:>
                                                    >
                                                    >

Jaka zachłanność? To jest stwierdzenie faktu... albo raczej diagnoza sytuacji.

Mission impossible? Koledzy zwą mnie Dżems Bond. :P :D
                                                  • pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 23:31
                                                    agios_pneumatos napisał:

> Jaka zachłanność? To jest stwierdzenie faktu... albo raczej diagnoza sytuacji.

Albo spójrzmy na to w kategorii: Zadanie do wykonania.
                                                    :>>

> Mission impossible? Koledzy zwą mnie Dżems Bond. :P :D

Dobra, dobra, pytanie o bajery pozostało bez odpowiedzi. Prove it!:D
                                                  • agios_pneumatos Re: ale my.... 13.12.12, 23:47
                                                    pollarek napisała:

>
                                                    >
                                                    > > Jaka zachłanność? To jest stwierdzenie faktu... albo raczej diagnoza sytu
                                                    > acji.
                                                    >
                                                    > Albo spójrzmy na to w kategorii: Zadanie do wykonania.
                                                    > :>>

No to trzeba będzie stanąć na wysokości.

>
                                                    > > Mission impossible? Koledzy zwą mnie Dżems Bond. :P :D
                                                    >
                                                    > Dobra, dobra, pytanie o bajery pozostało bez odpowiedzi. Prove it!:D

Bo się poczuję zaproszony. :P
                                                  • pollarek Re: ale my.... 13.12.12, 23:54
                                                    agios_pneumatos napisał:

> No to trzeba będzie stanąć na wysokości.
                                                    >
                                                    No ba! Tylko pamiętaj, że spadanie z wysokiego (przynajmniej konia:>) może i jest bardziej fantazyjne, ale i bolesne:D

> Bo się poczuję zaproszony. :P

Dobra, dobra... prezentuj, a nie zmiana tematu:>
                                                  • agios_pneumatos Re: ale my.... 14.12.12, 00:07
                                                    pollarek napisała:

>
                                                    >
                                                    > > No to trzeba będzie stanąć na wysokości.
                                                    > >
                                                    > No ba! Tylko pamiętaj, że spadanie z wysokiego (przynajmniej konia:>) może
                                                    > i jest bardziej fantazyjne, ale i bolesne:D
                                                    >

Nie uprawiam 'jeźdźca' to i nie spadnę.

>
                                                    > > Bo się poczuję zaproszony. :P
                                                    >
                                                    > Dobra, dobra... prezentuj, a nie zmiana tematu:>

Prezentuj.... broń?
                                                  • pollarek Re: ale my.... 14.12.12, 00:11
                                                    agios_pneumatos napisał:

> Nie uprawiam 'jeźdźca' to i nie spadnę.
                                                    >
                                                    Zachowawczo drogi Panie, zachowawczo... Cziken?:D

> Prezentuj.... broń?

No przecież, że nie barometr:DDD

Gn, pora spać:)
                                                  • agios_pneumatos Re: ale my.... 14.12.12, 00:18
                                                    pollarek napisała:

>
                                                    >
                                                    > > Nie uprawiam 'jeźdźca' to i nie spadnę.
                                                    > >
                                                    > Zachowawczo drogi Panie, zachowawczo... Cziken?:D

Nie mylmy dwu różnych systemów walutowych :D

>
                                                    >
                                                    > > Prezentuj.... broń?
                                                    >
                                                    > No przecież, że nie barometr:DDD
                                                    >
                                                    > Gn, pora spać:)
                                                    >

A szkoda... nie dla mnie ta szkoda, rzecz jasna :)

• coffei.na jak to tak... 14.12.12, 09:05

Dżems tylko patrzy??to się kłóci z Jego przekonaniami przecież...z moim wyobrażeniem o tym człowieku...o Skyfall nie rób nam tego...nie czas składać broń!!
                                            • agios_pneumatos Re: jak to tak... 14.12.12, 12:21
                                              coffei.na napisała:

>
                                              > Dżems tylko patrzy??to się kłóci z Jego przekonaniami przecież...z moim wyobraż
                                              > eniem o tym człowieku...o Skyfall nie rób nam tego...nie czas składać broń!!
                                              >

To przecież zawoalowana gra przedwstępna jest...
                                        • coffei.na będziemy się 14.12.12, 09:06
                                          modlić...by ta noc nie miała końca...

:P
                                          • pollarek Re: będziemy się 14.12.12, 11:29
                                            coffei.na napisała:

> modlić...by ta noc nie miała końca...
                                            >
                                            > :P
                                            >
                                            >
                                            Na krzyżem na zimnej posadzce, zapomniałaś dodać:DD
                                            • pollarek Re: będziemy się 14.12.12, 11:30
                                              pollarek napisała:

> Na krzyżem na zimnej posadzce, zapomniałaś dodać:DD
                                              >
                                              Coś za dużo na:P
                                            • coffei.na Re: będziemy się 14.12.12, 11:43

> >
                                              > Na krzyżem na zimnej posadzce, zapomniałaś dodać:DD
                                              >
                                              jakoś tak krzyżem leżeć nie lubię :/ nie przekonałaś mnie!
                                              i do tego to podwójne łóżko...taki zawód z rana...:(
                                              • pollarek Re: będziemy się 14.12.12, 11:47
                                                coffei.na napisała:

> jakoś tak krzyżem leżeć nie lubię :/ nie przekonałaś mnie!
                                                > i do tego to podwójne łóżko...taki zawód z rana...:(

Dzień się jeszcze nie skończył, nie dramatyzuj:D
                  • azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:50
                    "Od razu skojarzyłem te cztery osiemnastki. Koledzy mówią do mnie 'Dżems Bond'. "

Że, co? Dżem skąd???

Jesteś tzw. słoikiem? I do tego śmietańskim?
                    • agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 23:52
                      azja35 napisał:

> "Od razu skojarzyłem te cztery osiemnastki. Koledzy mówią do mnie 'Dżems Bond'.
                      > "
                      >
                      > Że, co? Dżem skąd???

Kiedyś Olsztyńskie Noce Bluesowe wygrała kapela 'Rolnik Stąd'. Tobie do takiego poziomu jeszcze dużo brakuje.

>
                      > Jesteś tzw. słoikiem? I do tego śmietańskim?

A tu potwierdzenie.
                      • azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:06

Kiedyś Olsztyńskie Noce Bluesowe wygrała kapela 'Rolnik Stąd'. Tobie do takiego
                        > poziomu jeszcze dużo brakuje.
                        Pewnie. w młodości słoń mi nadepnął na ucho i od tego czasu miewam wybiórczy słuch : słyszę tylko to, co chcę słyszeć. Musisz się trochę postarać.

Jesteś tzw. słoikiem? I do tego śmietańskim?
                        >
                        > A tu potwierdzenie.
                        heh, rośnie nowy klan "śmietanków"?
                        • agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:09
                          azja35 napisał:

>
                          > słyszę tylko to, co chcę słyszeć.

To może też zacznij pisać tam gdzie będziesz sam siebie czytał.

>
                          > heh, rośnie nowy klan "śmietanków"?
                          >
                          >

Słodki ten twój podwórkowy slang. Noż cool story, bro.
                          • azja35 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 00:25
                            E, tam, to już lepiej zacznę śpiewać. Tam, gdzie sam bedę siebie słuchać. Może nawet wydam złotą płytę?

Nie wiem, czy noż, ale cool - może być. Story śmietankowe ma trochę inne zakończenie.
                            • agios_pneumatos Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 12:32
                              azja35 napisał:

> Nie wiem, czy noż, ale cool - może być. Story śmietankowe ma trochę inne zakońc
                              > zenie.

Nie rozumiem ludzi ze ściany wschodniej.
    • fuks0 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 17:59
      Ja poproszę coś z poniższych:

www.dell.com/pl/p/xps-13-l321x-mlk/pd.aspx?c=pl&cs=pldhs1&l=pl&s=dhs&~ck=mn
      www.nokia.com/pl-pl/produkty/telefony/lumia920/?cid=ncomprod-fw-src-na-na_0x0-na-na-pl-pl-1todtmt172d6f
      www.mp3store.pl/article/cowon-z2-32gb-black-ean.8809290181961,2012290577083152142.html
      www.mp3store.pl/article/astellkern-ak100-32gb-black-ean.8809340821236,2012351078649002210.html
      www.mp3store.pl/article/ultrasone-edition-8-palladium-hfi-line-ean.coreid4531,2010040270993002204.html
      www.mp3store.pl/article/westone-4-ean.2012180396745151421,2012180396745151421.html
      • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:17
        fuks0 napisał:

> Ja poproszę coś z poniższych:
        >
        Omg, ależ Ty serdeńko drogi w utrzymaniu... Skarpetki w renifery źle?:DDD
        A tak na poważnie, moja siostra ma lumię i piszczy, że niedobrze:>
        • fuks0 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:30
          > Omg, ależ Ty serdeńko drogi w utrzymaniu... Skarpetki w renifery źle?:DDD

Niedrogie to sobie sam mogę w każdej chwili kupić :p Skarpetek w renifery bym sobie nie kupił...

> A tak na poważnie, moja siostra ma lumię i piszczy, że niedobrze:>

Ale ma jakąś starszą, czy 920 albo 820?
          • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:43
            fuks0 napisał:

> Niedrogie to sobie sam mogę w każdej chwili kupić :p Skarpetek w renifery bym s
            > obie nie kupił...
            >
            No właśnie o to chodzi, że byś sobie sam nie kupił. To pomóc Ci trzeba!
            :D

> Ale ma jakąś starszą, czy 920 albo 820?

920. Sensa ma prawdopodobnie makabrycznego, jak machniesz dobrze palcem, to lecisz w kosmos:>
            • fuks0 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 16.12.12, 15:25
              > No właśnie o to chodzi, że byś sobie sam nie kupił. To pomóc Ci trzeba!
              > :D

Ahhh, no tak, jak sam nie chce być szczęśliwy, to trzeba go uszczęśliwić na siłę :)

> 920. Sensa ma prawdopodobnie makabrycznego, jak machniesz dobrze palcem, to lec
              > isz w kosmos:>

W recenzjach, które czytałem nic o tym nie pisano. Nie da się tego gdzieś ustawić? Poza tym ja sobie przed ewentualnym zakupem najpierw trochę protestuję, tylko że jeżeli kupię nokię lumię w najbliższym czasie, to 820 albo 620 :p
              • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 16.12.12, 17:03
                fuks0 napisał:

> Ahhh, no tak, jak sam nie chce być szczęśliwy, to trzeba go uszczęśliwić na sił
                > ę :)
                >
                No widzisz, właśnie odkryłeś jedno z podstawowych praw wszechświata:))) Tak to właśnie działa:>

> W recenzjach, które czytałem nic o tym nie pisano. Nie da się tego gdzieś ustaw
                > ić? Poza tym ja sobie przed ewentualnym zakupem najpierw trochę protestuję, tyl
                > ko że jeżeli kupię nokię lumię w najbliższym czasie, to 820 albo 620 :p

No sprytnie:) Ja bardzo lubię nokie, ale ostatnie sorty, to im nie wyszły. Nic dziwnego, że mają takie problemy...:> Ja mam X3 i powiem Ci jedno... spróbuj znaleźć w niej w-fi, tzn ustawić sobie połączenie z siecią w domu np. Jeśli zrobisz to bez szukania pomocy, mówię Ci "Miszczu" przez miesiąc:>
    • masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:19
      nowe slipki
      • masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:20
        lub nowe kapcie
        • coffei.na Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:24
          albo kubek-mężczyźni uwielbiają takie podarki...albo swoje zdjęcie w ramce..albo koszulkę ze wspólnym zdjęciem!!a może poduszeczkę ze swoją podobizną??jest tyle możliwości a tak mało świąt!!!
          • masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:28
            to szklankę do piwka
          • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:39
            coffei.na napisała:

> albo kubek-mężczyźni uwielbiają takie podarki...albo swoje zdjęcie w ramce..alb
            > o koszulkę ze wspólnym zdjęciem!!a może poduszeczkę ze swoją podobizną??jest ty
            > le możliwości a tak mało świąt!!!
            >
            albo ciepłe kalesonki (wersja utylitarna), laserową depilację (wersja delux), lub sweterek w łosie (wersja antygwałtowa):D
            • masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:39
              wolę moje kapcie
              • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:44
                masqara napisał:

> wolę moje kapcie

Aleś się uparł... ale w łosie? Kapcie znaczy się?:>
                • masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:46
                  nie
                • masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:47
                  a ty co chcesz ?
                  • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:50
                    masqara napisał:

> a ty co chcesz ?

Łosia. Zawsze chciałam mieć łosia:>

A na serio, to nic nie chcę. To co chcę, to mam, albo sama sobie kupię. Zaś to, czego sobie nie kupię, jest za drogie by chcieć pod choinkę:D
                    • masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 10:28
                      kupię ci ciastko
                      • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 11:31
                        masqara napisał:

> kupię ci ciastko

E tam. Jakbyś sam umiętosił, to inna bajka, ale takie ze sklepu...pfi.
                        :))
                        • masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 13:28
                          to mam sam zrobić ?
                          • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 17:34
                            masqara napisał:

> to mam sam zrobić ?

No a jak? Samo się nie ulepi:>
            • coffei.na pollarek!! 13.12.12, 19:01

laserową depilację (wersja delux), l

to ja będąc facetem wolałabym dziadowskie święta bez prezentów..wszystko tylko nie męska depilacjaa!!!aaa
              • pollarek Re: pollarek!! 13.12.12, 19:04
                coffei.na napisała:

> to ja będąc facetem wolałabym dziadowskie święta bez prezentów..wszystko tylko
                > nie męska depilacjaa!!!aaa
                >
                Czekaj, czekaj... to chyba Furia rozwodziła się nad wyższością golasa nad sierściuchem?:>
                Ja tam jeszcze nie wiem, ale pierwszą możliwą ofiarę zamierzam ogolić.
                :DD
                • wielkafuria Re: pollarek!! 13.12.12, 19:10
                  nie golić, powtarzam: nie golić. depilować. jak chcesz faceta miec gładkiego w środkowych partiach ciała to go wysmaruj kremem do depilacji :P bo inaczej pozniej bedzie drapał!!!!!!
                  • pollarek Re: pollarek!! 13.12.12, 19:16
                    wielkafuria napisał(a):

> nie golić, powtarzam: nie golić. depilować. jak chcesz faceta miec gładkiego w
                    > środkowych partiach ciała to go wysmaruj kremem do depilacji :P bo inaczej pozn
                    > iej bedzie drapał!!!!!!

Albo pensetką go, pensetką!:D
                    • coffei.na dziołszki...ja już mam stresa!! 13.12.12, 19:28

> > środkowych partiach ciała to go wysmaruj kremem do depilacji :P bo inacze
                      > j pozn
                      > > iej bedzie drapał!!!!!!

o jakiej części ciała my tu mówimy!!!??bo nijak nie potrafię zatrybić..

> Albo pensetką go, pensetką!:D

laski..Jesteście bez serca!bidoczek-pensetą? nie przeżyje tego przecież!!pożyczmy od mego tatusia rotacyjną...(maszyna do koszenia trawy) mniej cierpienia większa powierzchnia koszenia...
                      • wielkafuria Re: dziołszki...ja już mam stresa!! 13.12.12, 19:33
                        o tym co ma w majtkach :P:P
                        • coffei.na majtki 13.12.12, 19:36
                          to takie brzydkie słowo w stosunku do faceta Furiu :) bokserki to takie męskie..tam to ładnie przyciąć ale żeby od razu tak na maxa? jakieś drzewko można wyciąć..wygryźć..wyhodować..
                          ładnie tak..z fasonem.. bo zimno mu będzie :(
                      • pollarek Re: dziołszki...ja już mam stresa!! 13.12.12, 20:03
                        coffei.na napisała:

> laski..Jesteście bez serca!bidoczek-pensetą? nie przeżyje tego przecież!!pożycz
                        > my od mego tatusia rotacyjną...(maszyna do koszenia trawy) mniej cierpienia wię
                        > ksza powierzchnia koszenia...
                        >
                        Ja mam szlifierkę. Kątową.
                        :DD
                        >
                        • coffei.na Re: dziołszki...ja już mam stresa!! 13.12.12, 20:16

> Ja mam szlifierkę. Kątową.
                          > :DD

a ja aku i to dwie sztukencje :) ale to raczej nam się nie przyda...
                          Ty no Polli-rozwijasz się :) można by takiego wziąć i niejako "dopasować" do siebie..
                          • pollarek Re: dziołszki...ja już mam stresa!! 13.12.12, 20:26
                            coffei.na napisała:

> a ja aku i to dwie sztukencje :) ale to raczej nam się nie przyda...

Nigdy nie mów nigdy:DD

> Ty no Polli-rozwijasz się :) można by takiego wziąć i niejako "dopasować" do si
                            > ebie..
                            >
                            No ba:D Tu przyciąć, tam wygładzić...:D
                            >
                            • azja35 Re: dziołszki...ja już mam stresa!! 14.12.12, 00:15
                              kosa się nada?
                              ewentlisz szasza?
              • nie.mam.20 po prostu 14.12.12, 10:45
                www.bosch-pt.co.uk/boptocs2-uk/Garden+tools/Accessories+for+garden+tools/GB/en/aw/Cordless+grass+shears/169212/Isio/21233/3165140513777/index.htm
                • coffei.na Copy!po co takie wydatki... 14.12.12, 11:01
                  mam gdzieś na stryszku taki stary,zardzewiały już sierp pamiętający zamierzchłe czasy..
                  • nie.mam.20 juz mowilem, opalic jak kurczaka :) 14.12.12, 11:06
                    jalepiej na dworze, nie trzeba wietrzyc.
                    sa takie palniczki dla kucharzy
        • six_a Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:24
          slipki można prać.
          nie wiem, jak z kapciami. może chociaż recykling?
          • masqara Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 18:28
            kapcie są już podarte
            • six_a Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 19:18
              a co trzeba robić, żeby podrzeć kapcie?
              • wielkafuria Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 19:31
                trzeba miec długie paznokcie u stóp albo psa...
    • adoptowany Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 20:31
      nic,bo nie ma takiej rzeczy ktorej bym nie mial,a jesli nawet cos by sie znalazlo to nie ma dla mnie znaczenia.Natomiast to czego pragne to nikt mi dac nie może..o i tyle ..8)
      • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 20:46
        adoptowany napisał:

> nic,bo nie ma takiej rzeczy ktorej bym nie mial,a jesli nawet cos by sie znala
        > zlo to nie ma dla mnie znaczenia.Natomiast to czego pragne to nikt mi dac nie m
        > oże..o i tyle ..8)

Skąd wiesz?:>
        • adoptowany Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 22:27
          pollarek napisała:

> adoptowany napisał:
          >
          > > nic,bo nie ma takiej rzeczy ktorej bym nie mial,a jesli nawet cos by sie
          > znala
          > > zlo to nie ma dla mnie znaczenia.Natomiast to czego pragne to nikt mi dac
          > nie m
          > > oże..o i tyle ..8)
          >
          > Skąd wiesz?:>

skad wiem? ..a potrafi ktos cofnąć czas, lub wydarzenie?
          • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 22:36
            adoptowany napisał:

> skad wiem? ..a potrafi ktos cofnąć czas, lub wydarzenie?

Skoro nic nie możesz zrobić, to po co wciąż obarczasz tym swą głowę?:)
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:12
      Piękną ruchliwa brunetkę, z wielkimi cyckami.
      • nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 11:00
        niestety, Kofcia ma meza i pocieche. :(
        Kofcia bardzo lubi biegac do lasu.
    • to.niemozliwe Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:40
      Fajny watek, marzycielski...EOS 5D Mk III.
      • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 13.12.12, 21:47
        to.niemozliwe napisał:

> Fajny watek, marzycielski...EOS 5D Mk III.

Czymże byłoby życie bez marzeń?:>
        Ładny aparacik, taki też bym chciała:)
        • nie.mam.20 Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 11:04
          2500 i Twoj, bez szkielek :(
          osobiscie wole Nikony, ale ja jestem ze wsi.
          • to.niemozliwe Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 16.12.12, 18:24
            Szkoda, ze nie zlotych. ;-)
    • j-k a poza tym... 13.12.12, 23:07
      pollarek napisała:
      > Z zaznaczeniem, że żadnych takich "Gołą babę z kokardą".

a poza tym.. to nic.
      • pollarek Re: a poza tym... 13.12.12, 23:14
        j-k napisał:

> pollarek napisała:
        > > Z zaznaczeniem, że żadnych takich "Gołą babę z kokardą".
        >
        > a poza tym.. to nic.

"Baba z kokardą" jest oklepana... wysiliłbyś się, chociaż na "Babę z lampkami", albo "Babę w galaretce". Ci dzisiejsi mężczyźni, bez polotu no.
        :>
        • j-k sie zgadza 13.12.12, 23:45
          pollarek napisała:
          . Ci dzisiejsi mężczyźni, bez polotu no.

No. tradycyjni jezdesmy.

Buenas Noches.
          • pollarek Re: sie zgadza 13.12.12, 23:47
            j-k napisał:

> Buenas Noches.

Mam Cię:D Saldziu sapnu:))
        • nie.mam.20 Re: a poza tym... 14.12.12, 11:08
          > "Baba z kokardą" jest oklepana... wysiliłbyś się, chociaż na "Babę z lampkami",
          > albo "Babę w galaretce". Ci dzisiejsi mężczyźni, bez polotu no.

a baba z lukrem? Liczy sie?
          • pollarek Re: a poza tym... 14.12.12, 11:35
            nie.mam.20 napisał:

> a baba z lukrem? Liczy sie?

Zdecydowanie:D Tylko lukier to na gorąco się kładzie... więc licz się z tym, że będzie fikać. Trudna misja:)))
            • coffei.na Re: a poza tym... 14.12.12, 11:40

> Zdecydowanie:D Tylko lukier to na gorąco się kładzie... więc licz się z tym, że
              > będzie fikać. Trudna misja:)))

może znajdzie taką lubiącą sado-maso zabawy :)
              a jak taki lukier zastygnie to cza dłuuugo i mooocno...lizać- język zdrętwieje!
              • pollarek Re: a poza tym... 14.12.12, 11:45
                coffei.na napisała:

> może znajdzie taką lubiącą sado-maso zabawy :)

Co do sado-maso, to już Mariowi proponowałam:

www.google.pl/imgres?hl=pl&sa=X&tbo=d&biw=1410&bih=746&tbm=isch&tbnid=92txmLf2tXGFdM:&imgrefurl=http://www.shopwahl.de/a/produktliste/idx/9999999/mot/Extreme/produktliste.htm&docid=BFVqbbB0XQOCTM&imgurl=http://csimg.shopwahl.de/srv/DE/000021952528102/T/340x340/C/FFFFFF/url/pipedream-ff-kopfmaske-fuck.jpg&w=340&h=340&ei=8QLLUI3rNMfCtAbu-YDAAg&zoom=1&iact=hc&vpx=542&vpy=260&dur=155&hovh=225&hovw=225&tx=140&ty=127&sig=109977713491084880585&page=1&tbnh=143&tbnw=143&start=0&ndsp=36&ved=1t:429,r:12,s:0,i:123

> a jak taki lukier zastygnie to cza dłuuugo i mooocno...lizać- język zdrętwieje!
                >
                Albo odmoczyć delikwentkę:>
                • coffei.na Re: a poza tym... 14.12.12, 11:57
                  aaaaa!!help!!!! ja to chyba jestem faktycznie za stara...facet wydepilowany,facet w lateksie! a gdzie Ci wąsacze,zwyczajni zbereźnicy,nie potrzebujący damskich fatałaszków,mający giętki język,slino-słowotok...czas się zwijać,już chyba czas bo:

www.youtube.com/watch?v=hCUgkUUufBo
                  noo Polli rusz pupcię :P
                  • pollarek Re: a poza tym... 14.12.12, 12:49
                    coffei.na napisała:

> aaaaa!!help!!!! ja to chyba jestem faktycznie za stara...facet wydepilowany,fac
                    > et w lateksie! a gdzie Ci wąsacze,zwyczajni zbereźnicy,nie potrzebujący damskic
                    > h fatałaszków,mający giętki język,slino-słowotok...czas się zwijać,już chyba cz
                    > as bo:
                    >
                    No kochana, takie wredne czasy, nie ma co stękać, trzeba się adaptować:DD

> noo Polli rusz pupcię :P
                    >
                    >
                    No właśnie ruszam. Jedna robota skończona, dymam do następnej:| Ale wieczorem - WEEKEND:DDD
                    CU later:>
    • minasz Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 14.12.12, 23:54
      dobra odziez termiczna
      • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 15.12.12, 09:09
        minasz napisał:

> dobra odziez termiczna

To dla takich ruszających się?:)
    • derff Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 19.12.12, 13:09
      Kierunkowskazy do Kadetta C z 1978 roku. Chyba bym się rozpłakał.
      • pollarek Re: Drodzy mężczyźni, co byście chcieli dostać? 19.12.12, 14:40
        derff napisał:

> Kierunkowskazy do Kadetta C z 1978 roku. Chyba bym się rozpłakał.

Popytamy...:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka