IP: *.bb.sky.com 09.03.13, 12:02
Proszę Was o rade, jaki kupić czytnik książek ebook -wiele się pisze pozytywnego o tzw Kundlu czyli Kindlu - jeżeli polecacie go to jaki model.

Czytnik będzie używany głownie w Polsce, cena jest istotna ale nie najważniejsza...nie planuje używać go al a tablety

poozcie
Obserwuj wątek
    • hothotterviolett Re: Czytnik 13.03.13, 15:44
      Ja wolę tablet, ale jeżeli chcesz tylko czytać, to Kindle. Zainwestowałabym w model 3G ze względu na darmowy internet.
    • Gość: kalen Re: Czytnik IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.13, 13:05
      Ja bardzo polecam kindle w szczególności touch. Sam taki posiadam. Lecz zadowolony byłbym z każdego. Od kiedy go posiadam miesiąc przeczytałem 8 książek. Naprawdę polecam.

I proszę was jeszcze o pomoc w konkursie gdzie może uda mi się wygrać czytnik dla mojej drugiej połowy
      bardzo zależy na pomocy.
      Wejdzcie w link i zagłosujcie na mój cytat:
      apps.facebook.com/socialappspl/campaigns/F9lFrTrGTstJ/entries/34155
      Z góry dziękuje zajmie ci to mniej niż minutę.
    • krzycho321 Re: Czytnik 25.06.13, 21:41
      Polecam amazonkindle na allegro za 390 zeta kupisz
    • monitek88 Re: Czytnik 10.01.17, 13:48
      ja mam swój z teletorium, był tani ale całkiem fajny :)
    • Gość: atreba88 Re: Czytnik IP: *.centertel.pl 15.01.17, 14:06
      Ja kupowałam w sferisie pocketbook lux 2, z tego co widziałam to już go nie ma w ofercie, są już jakieś nowsze wersje. Zdecydowanie polecam, bateria trzyma bardzo długo, obsługuje wszystkie popularne formaty plików epub, mobi, pdf, mój ma podświetlenie i Tobie również radzę wybrać coś z tą funkcją żeby można było śmiało czytać w nocy bez zapalonego światła. Ten mój ma możliwość łączenia z wifi, ale akurat z tego nie korzystam, ale model już pewnie będziesz wybierał pod swoje wymagania
    • mateusz.badoch Re: Czytnik 31.01.17, 12:01
      ja kupiłem trochę tańszy w teletorium, ale też dobrze się sprawdza :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka