grey_delphinum 24.06.24, 11:42 U mnie caly czas synchronizacja (na wszystkich urządzeniach). Nie mogę pobrać nowych książek na telefon lub czytnik (anawet wylogowac się z apki). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grey_delphinum Re: Dziala u Was Legimi? 24.06.24, 11:43 Pobrane książki mogę czytać bez przeszkód. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Dziala u Was Legimi? 24.06.24, 11:44 Info "trwa aktualizacja systemu. Przepraszamy za niedogodności" Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Dziala u Was Legimi? 24.06.24, 11:52 Tak, ja tez moge słuchać i cxyrac pibrane ksiazki, ale nie działa pobieranie z półki na urządzenia. U mnie nie ma tego komunikatu o aktualizacji systemu, ale to jest jakiś trop. Dzięki 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Dziala u Was Legimi? 24.06.24, 11:58 U mnie jest komunikat o aktualizacji systemu. Nie mogę wejść w opis książki. Wyszukiwarka działa. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Dziala u Was Legimi? 24.06.24, 12:08 Tak, aktualizacja serwisu - nadal wisi ten komunikat. Odpowiedz Link Zgłoś