Gość: niesmialy IP: 212.122.214.* 27.07.04, 22:45 Witajcie powiedzcie mi jak poderwac dziwczyne bedac strasznie niesmialym moj problem polega na tym ze wstydze sie dziwczyn gdy do nich bym chcial podejsc i zagadac. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uncledonken Re: Krótkie pytanie 27.07.04, 23:18 Masz psa? pospaceruj w pobliżu interesującej Cię dziewczyny. Pogadaj z psiakiem i powiedz mu żeby zaczepił ją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Krótka odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 27.07.04, 23:49 Alkohol pomaga się przełamać, tylko uważaj, żeby nie przesadzić;) Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Krótka odpowiedź 28.07.04, 01:06 Alkohol to najgorszy pomysł. Spalisz na samym początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: Krótka odpowiedź IP: 212.122.214.* 28.07.04, 09:20 hmm psa nie mam mam rybki w akwariumie a z alkoholu to lubie piwo ale ono mnie nic nie bierze ostatnio wydoilem 8 browarow i tylko mi sie oczy swiecily takze to tez odpada bo zanim sie z nia spotkam to sie oszczam bo po browcu strasznie pedzi natura. moze macie jakies inne pomysly moze ona tez jest niesmiala?? ze jakos nie podejdzie inie zagada ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Krótkie pytanie 28.07.04, 09:47 Musisz przelamac niesmialosc i tyle. Jest jeszcze taka ewentualnosc ze w ogole nie masz nic do powiedzenia i jestes nudny ;). Zartowalem, nawet Lepper ma cos do powiedzenia ;). Musisz potrenowac rozmawianie. Zacznij zagadywac dziewczyny na czatach, latwiej bedzie Ci przelamac niesmialosc, a nauczysz sie w ogole odzywac. To czesc pierwsza, czesc druga to zaczepiaj dziewczyny na promocji w sklepach. One i tak sa nastawione na rozmowe z klientem, czesto sympatyczne, a dla Ciebie to darmowe pole treningowe. Wez pod uwage ze odejdziesz za minute i raczej NIGDY w zyciu sie z nia wiecej nie spotkasz. Nawet gdyby Ci w czasie rozmowy spadly spodnie to i tak nigdy sie z nia nie spotkasz. Nie pros o numer telefonu, tylko po prostu gadaj i zartuj. No wiesz "o ten jogurt mi nawet smakuje". Na poczatek tyle. Nastepnym razem sie osmielisz i moze nawet powiesz: "nigdy nie smakowalem jogurtu podanego przez tak piekna dziewczyne". Powodzenia w zostawaniu Casanova :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Krótkie pytanie IP: 81.210.83.* 28.07.04, 10:02 nie slyszalam zeby komuś przy hostessie spadły spodnie;) jesli chodzi o browar to sobie odpusc. chyba ze po takiej liczbie jaka pijesz odrazu łykniesz cale opakowanie orbit;) gomory ma racje potrenuj "zagadywanie" np na czacie..najlepszym sposobem jest umiejętne żonglowanie żartem! 3mam kciuki..tylko wróć i opowiedz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Krótkie pytanie 28.07.04, 11:05 > nie slyszalam zeby komuś przy hostessie spadły spodnie;) Jak sie ma xywe "kon", to w ten sposob mozna od razu pokazac swoje zalety ;). Odpowiedz Link Zgłoś
anka-drzew Re: Krótkie pytanie 28.07.04, 11:14 kobiety lubią szarmanckich facetów, komplementy i całowanie w ręke.z tym ćwiczeniem zagadywania na czacie to dobry pomysł,ale lepiej zacznij praktykowac. wyjedz do sąsiedniego miasta i rzuć komplement paru kobietom(jakis wyszukany, oryginalny), przepuśc w drzwiach sklepu, usmiechnij sie. pamiętaj o fajnym zapachu, naprawde działa. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Krótkie pytanie 28.07.04, 11:18 > pamiętaj o fajnym zapachu, naprawde działa. powodzenia Po takiej reklamie to moze ja Ci wcisne jakies feromony ;)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania ;)) IP: 81.210.83.* 28.07.04, 12:02 ciekawe czy anka-drzew gustuje w końskich;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: ;)) 28.07.04, 13:05 Jakby co - to nie ja mialem ksywe kon. Jestem bardziej standardowy :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: Krótkie pytanie IP: 212.122.214.* 28.07.04, 16:02 hmm dajecie naprawde super rady np gadanie z babka w sklepie o tym nie pomyslalem warte wyprobowania a co do mojego obiektu westchnien to niestety czesto ja widze w towarzystwie kolezanek i to juz tez jest straszny problem wacham sie co do jednej dziewczyny a tu odrazu jest ich kilka i jak z tego grona wyrwac na chwile chociarz ta ktora chce aby z nia zagadac a moze poczekam jak kiedys bedzie szla do sklepu i bedzie sama ale to moze trwac wieki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Krótkie pytanie IP: 81.210.83.* 28.07.04, 16:06 to Ty również weż ze sobą paru kumpli.. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Krótkie pytanie 28.07.04, 19:47 Tylko zeby kumple byli bardziej niesmiali niz Ty, bo sprzatna Ci ukochana sprzed nosa ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: Krótkie pytanie IP: 212.122.214.* 28.07.04, 21:52 a mozecie mi poradzic jak podejsc do niej gdy jest w towarzytwie kolezanek ale bez moich kolegow i zagadac do niej tak by oderwala sie od nich i na uboczu pogadala ze mna aha jakie sa najlepsze pierwsze slowa ktore warto powiedziec aby od razu nie uciekla??powiedziec jej czy umowi sie ze mna czy jak to zaczac? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Krótkie pytanie 28.07.04, 22:38 A wiesz jak sie nazywa? Masz moze nr jej kom.? Calkiem nieglupie wydaje mi sie zainteresowanie jej np. smsami. Ja Ci radze na poczatek naucz sie byc luznym i niespietym. Kobiety najczesciej lubia zwyciezcow, choc i nieszczesliwcy z wzrokiem cocker spaniela maja swoje milosniczki ;). Wiec raczej krocz dumnie (tylko nie tak smiesznie jakbys niosl arbuzy pod pachami), badz pewny siebie i sprawiaj wrazenie ze jestes wyjatkowy i ze w ogole warto sie z Toba spotkac [mozesz sobie nawet jakas taka mantre powtarzac ;-)]. W sumie to nie jest za dobrze isc tak do dziewczyny "na proszonego". Jak cos latwo przychodzi, to sie tego zbytnio nie szanuje, no chyba ze masz dobrze opanowany bajer i bedziesz panience zasuwal nonstop intrygujace kawalki. Ale cos mi w srodku podpowiada, ze wcale niekoniecznie tak jest ;-). Najlepiej jakbys ja np. do kina zatargal. Wez podejdz do wszystkich dziewczyn z radosnym bananem na twarzy, powiedz ze masz do niej slowko na osobnosci, odejdz kawalek i powiedz ze dostales 2 DARMOWE bilety na jutro na film pt.(....), miales isc z (....) ale zlamal reke, a ze ona wyglada na taka znudzona to moze chce isc z Toba? Nic to Ciebie nie kosztuje a tak to sie zmarnuja? Tak mi przyszlo to do glowy w 1 momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelis Re: Krótkie pytanie 28.07.04, 22:51 Napisz na kartce: 'Jestem strasznie niesmialy z natury a teraz na dodatek umieram z milosci do ciebie." Dodaj numer telefonu, daj jej kartke, i ucieknij. Jesli sie jej podobasz zewnetrznie - zadzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: Krótkie pytanie IP: 212.122.214.* 29.07.04, 09:02 gomory ty masz mysl z tymi sms-ami. Ostatnio widzialem kuzynke mojego kumpla jest naprawde atrakcyja z wygladu atrakcyjniejsza od tej pierwszej. Jest w tym samym wieku co ja i TEZ JEST NIE SMIALA wiec pomyslalem sobie ze chyba bedziemy do siebie pasowac tym bardziej ze ona niema chlopaka bo sie ich wstydzi a mi ona bardzo sie podoba. Numer komorki do niej moge miec za 5 minut od kumpla jak myslicie czy kino bylo by dobrym miejscem na pierwsze spotkanie dodam ze widzialem ja a nie zaminilem z na zadnego slowa <powod jest juz znany> co w ogole myslicie o tym aby chodzic z kuzynka kumpla dodam ze kumpel niema nic przeciwko wrecz odwrotnie postara sie jeszcze nas do siebie zblizyc :) czekam na wasze reakcje Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Krótkie pytanie 29.07.04, 09:27 Kino do spotkania wydaje mi sie dla Ciebie the best, bo moze zjadac Ciebie trema i bedzie zapadala krepujaca cisza. Umow sie tuz przed seansem, to nie bedziesz musial zbyt wiele nawijac. Pozniej jak bedzie film, to tez nie bedziesz musial sie starac. Optymalna bylaby komedia, postaraj sie zapamietac kilka gagow, wtedy przy zupelnym braku koncepcji rozmowy, bedziesz mogl zaczac od "a najlepsze bylo jak....". Przypomnij sobie moze jakies smieszne wydarzenia ze swojego zycia, ktore moglbys opowiedziec. Generalnie nie powienienes sie specjalnie przejmowac, bo gadatliwe z reguly sa panienki. Wazne tylko bys zrobil dla niej odpowiedni klimat. Jesli jej przypadniesz do gustu, to wlasnie w ten sposob Ciebie obdaruje - rozmowa. Wiele dziewczyn juz tak ma ze jesli lubia faceta to ofiarowuja mu to co ma dla nich wartosc (a zwierzanki maja wartosc uczuciowa) i nawijaja wtedy tak od serca. Masz we mnie oddanego kibica, 3mam kciuki za powodzenie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: Krótkie pytanie IP: 212.122.214.* 29.07.04, 09:35 Dobra Panowie dzis bede mial do niej numer pytanie jakie filmy graja w muti kinie na ktore warto isc z dziewczyna na pierwsza randke aha jest taki pewien problem na 99% na pierwsza randke ona pojdzie z kuzynem czyli moim kumplem ale wydaje mi sie ze pozniej juz bedzie z gorki Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Krótkie pytanie 29.07.04, 09:43 Jak bedzie z kuzynem to troche lipa. Nie ma mowy o nawiazaniu bardziej "intymnego" kontaktu. Raczej nie przerzucisz na nia ciezaru rozmowy i liczyc sie bedzie jak Ty bedziesz bajdurzyl. Moze przejrzyj jakies strony z kawalami, i naucz sie paru, przynajmniej bedzie wesolo :). Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: Krótkie pytanie 29.07.04, 11:16 Jezeli jest to kuzynka kolegi to podpytaj go czym ona sie interesuje, gdzie pracuje/zamierza pracowac, cokolwiek.. Wazne zebys znalazl jakis punkt zaczepienia. Masz jeszcze caly dzien, takze nawet gdy jej zainteresowania sa odlegle od Twoich, mozesz sie cos-niecos dowiedziec (www.google.com). Po kinie proponuje usiasc na moment przy kawie (jezeli jest to Multikino w Wawie, to jest tam na rogu dosyc mile miejsce..), albo przejsc sie kawalek, zeby to spotkanie nie wygladalo tak ze tylko kino i do widzenia. Proponowalbym zeby kolega sie "rozchorowal" - musisz sie sprawdzic bracie na glebokiej wodzie, inaczej nic z tego. Jezeli jestes zdenerwowany/spiety - powiedz jej o tym, ze jestes "troszkie" niesmialy i prosisz o wyrozumialosc. Mysle ze szczerosc (szczegolnie na tym etapie) jest w cenie, a jesli dziewczyna jest na poziomie, to Cie zrozumie. Tylko prosze Cie, nie wymyslaj jakichs niestworzonych tekstow w stylu "anielska uroda" czy "ust korale" (maly anty-poradnik znajdziesz na Forum- Humorum: "Najdebilniejszy tekst na podryw", czy jakos tak..) Jeszcze jedno - powtorz sobie w mysli jakie sa Twoje plany na przyszlosc, co chcialbys robic, co Cie interesuje. Nie zmyslaj. Niby banalne, ale gdy np. powiesz ze lubisz czytac, a ona zapyta co ostatnio przeczytales, to musisz niestety cos powiedziec na temat jakiejkolwiek ksiazki.. ;-) 3mam kciuki i czekam niecierpliwie na relacje ze spotkania! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: Krótkie pytanie IP: 212.122.214.* 29.07.04, 21:51 heh zagadalem dzis oile idzie to nazwac zagadaniem z ta dziewczyna co mi sie podobala przed kuzynka kumpla zapytalem sie jej ktora godzina powiedziala ze niewie choc miala zegarek na rece ciekawe wygladala na bardzo speszona co wy na to heh zaczynam sie rozkrecac dzis poznalem super dziewczyne rowniez na czacie jest z mojego miasta tylko jest jeden problem ma chlopaka ale jakos jest to dlamnie dziwne bo swoja fotke mi przyslala i nagle byo pytanie czy chce zobaczyc fotke jej chlopaka dziwne pomyslalem ale no dobra zobacze jaki dziewczyna ma gust i nagle ona zaczyna sie jakby wykrecac ze nie moze cos zdjecia wyslac dziwene swoje przyslala a chlopaka nie moze cos mi sie wydaje ze tego cholapak chyba niema co wy na to czekam na wasze relacje Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Krótkie pytanie 29.07.04, 22:00 No ziomus, niezly z Ciebie bigamista sie porobil. Przy takich dzialania ja wymiekam, musisz dalej sam sobie radzic :). Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: Krótkie pytanie 30.07.04, 16:34 "Niesmialy", co? Forza!!! Hle hle hle.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffd Re: Krótkie pytanie IP: *.core.lanet.net.pl / 62.111.144.* 29.07.04, 22:02 zapisz sie na jakis kurs, np tanca. Odpowiedz Link Zgłoś