Gość: mania IP: 81.210.83.* 28.07.04, 15:50 może nieodpowiednie forum, ale na tym również udzielają się kobiety-a więc pytanie do Was: na co zwracacie najbardziej uwagę u meżczyzn?? pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allabamma Re: pytanie 28.07.04, 16:05 Na IQ, umięjętność prowadzenia rozmowy, poczucie humoru. Uśmiech. Nie powiem, żebym nie zwracała uwagi na: drastyczne uszczerbki w wyglądzie (np. brak nogi niewątpliwie zwróciłby moja uwagę), wykształcenie (rozumiem, że można mieć życiową mądrość, ale żeby zdobywać ją kosztem nauki w podstawówce - przesada), sferę finansową (kolekcjonerzy puszek w celach zarobkowych - odpadają; chyba jestem materialistką), kulturę osobistą. Reszta wychodzi w praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: pytanie 28.07.04, 16:12 Pytasz o "rzut okiem" czy "wogole i szczegole"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: pytanie IP: 81.210.83.* 28.07.04, 16:14 i to i to.. ale bardziej chodzi mi o 'rzut okiem'..bo potem to wiadomo;) Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: pytanie 28.07.04, 16:27 1. Rzut okiem: Ogolnie sylwetka - szczuply, wysoki Nogi - dlugie, smukle i proste :)) Pupcia - jesli widok z tylu 2. A gdy blizej: Zapach Usmiech i oczy - w tym juz moge sie zakochac Glos Dłonie - tzw. pianisty - o dlugich, smuklych palcach 3. I gdy jeszcze blizej...: Gdy juz mozna porozmawiac... No wlasnie... Czy mozna pogadac, posmiac sie i... pomilczec :) Tyle na razie:) !_ZARAZA_! Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: pytanie 28.07.04, 16:37 Zarazo będziesz w sierpniu nad morzem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: pytanie 28.07.04, 16:51 uncledonken napisał: > Zarazo będziesz w sierpniu nad morzem ?? Nie. Wierz mi, ze juz tego zaluje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: pytanie IP: *.proxy.aol.com 29.07.04, 14:12 NA wyksztalcenie i ubior. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: pytanie 29.07.04, 14:36 Gość portalu: mania napisał(a): > może nieodpowiednie forum, ale na tym również udzielają się kobiety-a więc > pytanie do Was: > > na co zwracacie najbardziej uwagę u meżczyzn?? pozdrawiam;) +++++++++++ Zwracam jedynie uwage na mezczyzn, ktorzy naleza do rotary club- w innym wypadku nie podaje reki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arietta Re: pytanie IP: 195.94.193.* 29.07.04, 16:03 bujne "futerko" na całym ciele zapach rzęsy poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: pytanie IP: 81.210.83.* 29.07.04, 17:12 bujne futerko mówisz...wrr;))) jednemu mojemu koledze płatki śniegu zatrzymują sie na rzęsach i czasami mu zazdroszcze takich firanek;) Odpowiedz Link Zgłoś