Dodaj do ulubionych

kiedy problemy z potencją?

12.06.13, 21:22
zdazylo wam sie kiedys ze w maksymalnie gorącej sytuacji nie doszliscie do pelnej erekcji? bo mi wlasnie po raz pierwszy i nie wiem co o tym myslec, jestem lekko zdesperowany, co jesli to poczatek konca? mam 32 lata, zycie seksualne nie specjalnie bujne, wiele razy zmienialem dziewczyny, brak jako takiego stalego zwiazku. powinienem juz zaczac panikowac?
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: kiedy problemy z potencją? 12.06.13, 21:37
      doctor_hyde napisał(a):

powinienem juz zaczac panikowac?

wręcz przeciwnie!

brak erekcji uspokaja!

przez erekcję mamy te wszystkie problemy..... nie ma erekcji nie ma problemu! pozostaje poezja
      • maly.jasio marzenie... 13.06.13, 16:19
        mariuszg2 napisał:
        > wręcz przeciwnie!
        > brak erekcji uspokaja!

no chcialbym, by tak bylo..
        nie musialbym watroby tym bromem zatruwac...
    • six_a Re: kiedy problemy z potencją? 12.06.13, 22:23
      email, ecommerce, emobilty, erekcja - nie ogarniam tej nowomowy.
      • mariuszg2 Re: kiedy problemy z potencją? 13.06.13, 09:22
        chodzi o powrót do pierwotnych metod komunikowania się za pomocą dźwięków naśladujących te występujące w przyrodzie. Njprostsze dźwięki to dźwięki samogłosek (a, e, y)Ponieważ pierwsze homo sapiens były w Etiopi to przyjmuje się litwerkę e jako praliterkę wszystkich innych ....
        zwróć ówagę, rze pierwsza kobieta pramatka zaraz po zejściu z drzewa spojrzała do góry na faceta, który tam został i rzekła doń:
        "e!"
        ponieważ nie zrozumiał, że chodzi jej o stały związek i założenie rodziny skrzyżowała się z niezidentyfikowanym przybyszem z kosmosu ....a na faceta na drzewie do dziś mówi się "ex"
      • grassant Re: kiedy problemy z potencją? 14.06.13, 10:21
        podobnie jest np. w Abchazji. Tam wzbogacają słownictwo przez postawienie na początku samogłoski a: anet, arestaurant, etc.
        • kalllka Re: kiedy problemy z potencją? 14.06.13, 13:35
          ciekawe jak by po Bchazku pyry były?
          • mariuszg2 Re: kiedy problemy z potencją? 14.06.13, 13:51
            kalllka napisała:

> ciekawe jak by po Bchazku pyry były?

kartofle

na szczęście Bartos...chłop z Małej Polski zwany Wojciechem....uznał, ze lepiej będzie to ziemniakiem zwac bo zrozumiełe dla polak nie volskdojcz....a że górole spod samiuśkich Tater też z Małej Polski to dodają "hej!"..

Idę obrać ziemniaki na zoopę hej!
    • sibeliuss Re: kiedy problemy z potencją? 13.06.13, 11:30
      doctor_hyde napisał(a):

> mam 32 lata, brak jako takiego stalego zwiazku. powinienem juz zaczac panikowac?

Jeśli nie potrafisz stworzyć stałego związku w wieku 32 lat to faktycznie jest nad czym panikować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka