rudy_g 31.07.04, 20:29 Utopić wszystkie myśli Utopić wspomnienia i smutki Utopić by poszły na dno W oceanie wódki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: UTOPIĆ !!!! IP: *.futuro.pl 31.07.04, 20:39 Co Ty nie powiesz? Jesteś pijany? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: UTOPIĆ !!!! 31.07.04, 20:45 Wyrzygać, wszystkie smutki w oceanie wódki Wyrzgać, wszystkie wspomnienia od nich sie nic nie zmienia Skacowany będzie poranek takie to wspomnienie kochanek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: UTOPIĆ !!!! 23.09.04, 14:35 odruchy wymiotne? też tak czasem mam jak siąde i zaczne myśleć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: UTOPIĆ !!!! IP: 83.168.104.* 01.08.04, 11:01 Pamiętaj - one umieją PŁYWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: UTOPIĆ !!!! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 01.08.04, 11:38 rudy_g napisał: > Utopić wszystkie myśli > Utopić wspomnienia i smutki > Utopić by poszły na dno > W oceanie wódki Rudy_G, czy to tęsknota? Nie przestaje się kochać kogoś, od tak, za pstryknięciem palców:-) A, dlaczego masz rozpijać się z czyjegoś powodu, albo jakiegoś innego? Może wystarczy pogadać z nią. Gdyby jej nie zależało na Tobie, to nie zachowywałaby się tak, a po prostu olałaby Ciebie. Męska duma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: UTOPIĆ !!!! 01.08.04, 18:21 > Może wystarczy pogadać z nią. Gdyby jej nie zależało na Tobie, to nie > zachowywałaby się tak, a po prostu olałaby Ciebie. Męska duma:-) Schowałem dumę. Chciałem pogadać. Olała mnie. Idę TO-PIĆ i TAM-TO-PIĆ... Dzięki Asik za radę, nie poskutkowała w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: UTOPIĆ !!!! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 02.08.04, 19:55 Zrobiłeś co mogłeś. A, teraz niech ona żałuje, że straciła dobrego chłopaka. Głupia była. Przyjdzie kryska na Matyska:-) Nie jest warta tej wódki. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: UTOPIĆ !!!! IP: *.mapster / *.mapster-net.com.pl 22.09.04, 22:23 skąd wiesz ile była warta i czy jest głupia? kazdy mierzy swoja miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: UTOPIĆ !!!! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 23.09.04, 09:19 Gość portalu: Mała napisał(a): > skąd wiesz ile była warta i czy jest głupia? kazdy mierzy swoja miarą. Patrz wpadłaś tutaj po długim czasie, jak wątek umarł i nie znasz dokładnie problemu i kolegi tego:-) On już wie sam, ile ona warta dla niego była. A, głupia, bo rozstali się i straciła naprawdę fajnego faceta. Twoja odpowiedź tylko o Tobie świadczy, że masz jakiś złośliwy szkopół w sobie:-) Po co wtryniasz się w czyjąś rozmowę. Ktoś mądry tego nie zrobiłby:-)Widać jesteś mała i mało jeszcze wiesz o życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: UTOPIĆ !!!! IP: *.mapster / *.mapster-net.com.pl 24.09.04, 12:56 A Ty go tak dobrze znasz?? dobrze wiedzieć. może jeszcze zreferuj mi jego historie...... cha cha cha!!!! Kobiety jednak są głupie bo zawsze dją sie omamić słodkim słowkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Wodka! IP: 61.50.172.* 01.08.04, 18:47 Wodka naprawde problem twoj rozwiaze Dobra jest w smaku I nie zajdzie w ciaze. Nie otwiera gęby i nie ględzi Broni cie przed wszystki I nawet babe odpedzi Ona ci zawsze usunie kajdany niewoli Nawet nad ranem nic ci nie przeszkadza Bo cie glowa tak okropnie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Wodka! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 02.08.04, 20:48 Gość portalu: Max napisał(a): > Wodka naprawde problem twoj rozwiaze > Dobra jest w smaku > I nie zajdzie w ciaze. > > Nie otwiera gęby i nie ględzi > Broni cie przed wszystki > I nawet babe odpedzi > > Ona ci zawsze usunie kajdany niewoli > Nawet nad ranem nic ci nie przeszkadza > Bo cie glowa tak okropnie boli Oj, Maxu. Ale, tutaj widzę jakieś nasze podobieństwo. I stąd nasza walka na słowa:-)) Mów co chcesz, ale też nie lubię, jak mi ktoś za bardzo marudzi, użala się. Ja też tak, niektóre kobiety odbieram. Zdarzają się też tacy mężczyźni. W nadmiarze uciekam od nich, gdzie pieprz rośnie. A, kajdan niewoli jak Ty, unikam:-)))Brrr. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: UTOPIĆ !!!! 22.09.04, 22:56 a może "czy mam pieniądze czy grosza mi brak - ja stawiam czy los mi sprzyja czy idzie mi wspak - ja stawiam czy mam kompanów dziesięciu czy dwóch czy mam ochote na rum czy na miód czy mam pieniadze czy grosza mi brak ja stawiam a kiedy mnie dziewka porzuci jak psa - ja stawiam..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: UTOPIĆ !!!! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 23.09.04, 09:21 Rudy_G znowu wypłynąłeś na powierzchnię. Czy tego chcesz, czy nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: UTOPIĆ !!!! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 23.09.04, 10:17 O Witam Cię:-) Teraz to jest już pewne. A, nie tylko wirtualne:-))) Co tam u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: UTOPIĆ !!!! 23.09.04, 14:28 Zrezygnowałem dla niej z pracy w Krakowie. Wracam do Wawy bez perspektyw. A ona właśnie dowiedziała się, że piszę na formu i przeczytała parę głupot które nawypisywałem, więc w Wawie już kompletnie na mnie nic nie czeka. Ja to umiem sobie skomplikowac życie. Jestem idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reni6 Re: UTOPIĆ !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:55 eeeeeeeeeeeeeetam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: UTOPIĆ !!!! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 24.09.04, 08:43 Czy to ta sama dziewczyna z którą byłeś 3 mies.? Czy później jeszcze coś między Wami było? W Warszywie podobno są większe i największe perspektywy. Gdybyś mieszkał gdzie indziej, to wtedy byś poznał totalny brak perspektyw:-) Nie wypisywałeś jakiś głupot na forum. Wszystko czytałam:-) Bardzo dobrze wypowiadałeś się o całej sprawie. Może być spokojna, bo nikt też jej nie rozpozna, jak sama nie będzie rozpowiadała na prawo i lewo o tym. Nie przejmuj się nią. Nie powinna być zła na Ciebie. Jeśli zależy jej na czymś to powinna też pewne sprawy przemyśleć i zobaczyć, gdzie też tkwił jej błąd. Na forum też zauważyłam, że bardzo przejmujesz się co inni powiedzą:-)Daj sobie na luz i zapomnij o wszystkim. A, pracę w Warszawie szybciej znajdziesz niż gdziekolwiek indziej. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: UTOPIĆ !!!! 24.09.04, 10:59 Tak to ta sama dziewczyna. Dzięki za słowa otuchy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: UTOPIĆ !!!! IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 24.09.04, 11:16 Miłego dnia i całego weekendu. Carpe diem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: UTOPIĆ !!!! 24.09.04, 11:55 O kurczę, jak to czytam, to mi się przypominają podobne sytuacje, w których ja brałam udział. Współczuję Rudy. Naprawdę wiem, jak się czujesz. Wiesz, aktualnie jestem wolna i bardzo mi z tym dobrze (dlatego, że nie kocham żadnego faceta) i wiesz strasznie się boję, że to wróci PRĘDZEJ niż później. I tak samo będę myśleć i pisać głupoty, jak Ty. Najgorsze jest to, że z tego nie da się samemu wyleczyć. Są tylko dwa lekarstwa 1. (i najlepszy) czas; 2. (niestety niezbyt dobry - choć bardziej skuteczny) inna miłość. Tylko nie ma żadnej gwarancji, że pierwsze, czy drugie zdąży nastąpić (czasem bywa już za późno) i czy to drugie nie skończy się tak samo. Zawody milosne bywają prawdziwą tragedią i potrafią nieźle odbić się na psychice. Kiedyś się nabijałam z takich rozpaczań złamanego serduszka, ale życie potrfi człowieka nauczyć... Live is hard. Powodzenia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś