Dodaj do ulubionych

ciekawy gadżet reklamowy

19.08.13, 17:50
Prowadzę handel samochodami terenowymi i chciałbym zareklamować się jakimiś gadżetami, dla klientów kupujących jak i oglądających. Oczywiście dla tych pierwszych jakiś lepszy suwenir. Moglibyście podsunąć mi jakiś ciekawszy gadżet niż długopis, kubek bądź breloczek?
Obserwuj wątek
    • Gość: italiano Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.emfme.net 19.08.13, 18:14
      A może jakaś torba podróżna czy coś w tym stylu, myślałeś o tym ?
    • shaxu Re: ciekawy gadżet reklamowy 21.08.13, 15:38
      Może nietypowo jakieś klucze.
    • prezident7 Re: ciekawy gadżet reklamowy 22.08.13, 19:11
      Mówisz że kubki Ci nie odpowiadają, to zobacz ten www.artigraf.pl/kubek-speedy-p-2309.html Według mnie robi wrażenie, chyba byłby odpowiedni dla Ciebie. Albo może jakieś polówki z nadrukiem?
      • Gość: Kamil Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.190.158.25.static.midphase.com 23.08.13, 12:40
        Zgadzam się z Tobą, wydaje mi się że każdy będzie spodziewał się kubka, koszulki itp. Wyjdź z inicjatywą i daj coś porządnego! Przeglądam agencje o której wspomina przedmówca i nie brakuje fajnych gadżetów, np. taki zestaw narzędzi? Klient na pewno poczuje się doceniony.
        • Gość: al Pacino Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: 174.127.68.* 24.08.13, 13:10
          Można byłoby wymyślać i rozważać,jaki gadżet,kształt potem jeszcze jaki kolor. Ale chyba podstawowym pytaniem jest ile ma się pieniędzy. Jeśli nie jesteś gotowy na duży wydatek to weź te kubki bo są całkiem fajne a jeśli masz pieniądze to bierz narzędzia. Zresztą na tej stronie o której wspomina prezident nie brakuje różnorodnego towaru więc na pewno znajdziesz coś odpowiedniego.
          • kosmov Re: ciekawy gadżet reklamowy 13.06.14, 08:47
            otóż to, jaki budżet chcesz na to przeczyć, wypasiona walizka z narzędziami zawsze się przyda, może być też jakiś elegancki scyzoryk, dalej zawsze przydatny jest pendrive, mały, np jednoelementowy, stalowy, prosty, ale elegancki,
      • Gość: Anetia Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.14, 09:36
        Może ramki to tablic rejestracyjnych w lasnym logiem? – ostatnio mój kolega, zamawial sobie takie do firmy w www.ramki3d.pl/ i mimo,iż podchodzilam do tego sceptycznie, wyszlo to naprawde niezle!:)
    • helowbora Re: ciekawy gadżet reklamowy 28.09.13, 13:30
      Myśle, że Twe potrzeby całkowicie spełnią spinki do mankietów. Nie są to zwykłe spinki, lecz wykonane w kształcie stacyjki, gałki zmiany biegów, pedałów itp. Oczywiście nie każdy potrzebuje spinek, ale jako motoryzacyjny gadżet jest idealne.
    • Gość: Chyba Ty Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.play-internet.pl 07.11.13, 16:38
      A zerknij tak z ciekawości jeszcze na tą stronkę, www.reflect.pl/ , mają naprawdę fajne gadżety, nawet takie ze specjalnym zamówieniem. Skontaktuj się a wspólnie do czegoś dojdziecie ! Nie dziękuj! tylko działaj:)!
    • Gość: Warden Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.13, 11:30
      A może coś z oferty tej firmy. Mają plecaki, worki żeglarskie, teczki konferencyjne, torby na laptopy, torby plażowe itp.
    • Gość: Karol Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.softdesk.eu 15.11.13, 12:15
      wyślij klientom firmową kartkę z logo firmy na święta

firmowekartki.pl
    • kosmov Re: ciekawy gadżet reklamowy 12.12.13, 14:18
      może standardowy pendrive, kubek termiczny, podstawka pod laptopa
    • Gość: wykrywacz Re: Wynajem wykrywacza wrocław wykrywacz metali o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 18:26
      WYNAJEM JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH I NIEZAWODNYCH WYKRYWACZY METALI.
      REWELACYJNY RUTUS SOLARIS .
      JEŻELI NIE STAĆ CIE NA KUPNO NOWEGO WYKRYWACZA A CHCIAŁBYŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ JAK TO JEST W CZASIE POSZUKIWANIA SKARBÓW I WYKOPYWANIA CENNYCH PRZEDMIOTÓW LUB ZGUBIŁEŚ KLUCZE, OBRĄCZKĘ ITP....
      ZADZWOŃ:
      TEL:
      504345645

WROCŁAW.
      Parametry wykrywacza :
      - Waga: 1,5 kg.
      -Częstotliwość 7,8 kHz.
      -Sonda koncentryczna, zasilana w układzie dającym poczwórną moc nadawania, z przedwzmacniaczem wykonanym w technologii SMD.
      -Gniazdo słuchawkowe: duży jack stereo. Zasilanie: 6 baterii AAA ( paluszków, lub akumulatorków ), czas pracy ok. 20 h.
      - Zasięgi:
      moneta 5gr ( współczesna ) - 31 cm;
      moneta 1 cent US do 33 cm;
      złota obrączka śr. 21 mm do 35 cm;
      moneta 2 zł ( współczesna ) do 35 cm;
      moneta miedziana śr. 32mmm do 40 cm;
      klamra carska ( mosiądz ) do 60 cm;
      hełm ok. 105 do 120 cm.
      Są to przykładowe zasięgi dla przykładów konkretnie użytych przedmiotów.
      Programy do poszukiwań:
      -dynamiczny z dyskryminacją, praca jedno lub trójtonowa
      -namierzanie(pin-point) w trybie jednotonowym lub VCO(zmienny ton)
      -statyczny all metal jedno lub zmienno tonowy
      -statyczny z dyskryminacją jedno lub zmiennotonowy
      -MIX czyli jednoczesna praca statyczna i dynamiczna all metal lub z dyskryminacją .
      -Panel z wyświetlaczem,
      -Cewka: wodoszczelna
      -wyświetlacz LCD,
      -płynna regulacja:
      - czułości ,
      -Dyskryminacji,
      -głośności,
      -strojenia do gruntu.
      Gratis
      Osprzęt do wykopków.
      NASZA FIRMA Gwarantuje fachową doradę i serwis. NA WYNAJEM WYSTAWIAMY PARAGON LUB FAKTURĘ
      • Gość: Arletta Re: Wynajem wykrywacza wrocław wykrywacz metali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.14, 09:35
        Witam chciałabym zapytać ile kosztuje wynajem i poprosić o numer tel. kontaktowy
    • Gość: adam Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.szczecin.mm.pl 19.05.14, 13:59
      coś związanego z samochodami i przydatnego przy okazji np. skrobaczka albo zawieszka zapachowa widziałem na stronie sklepu www.sklepreklamowy.pl/gadzety-samochodowe.html przy okazji jak szukałem innych gadżetów
      • Gość: vinc Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.14, 14:29
        ja akurat od nich brałem takie naklejki magnetyczne na samochód, fajna sprawa bo się dobrze trzyma i mogę sobie zmieniać położenie czy po prostu zdjąć jak myję samochód
    • mazopet Re: ciekawy gadżet reklamowy 01.06.14, 12:32
      Świetnym gadżetem reklamowym mogą być np. piwne lizaki . niestety to bardziej gadżet dla facetów i kobietom go raczej nie dasz.
      • black_noah Re: ciekawy gadżet reklamowy 10.11.14, 21:18
        piwne lizaki dla klientów biznesu z samochodami? no nie wiem, źle się kojarzy
    • animalzwierz Re: ciekawy gadżet reklamowy 25.08.14, 10:16
      widziałem ostatnio prezerwatywy z nadrukiem reklamowym :D
      • black_noah Re: ciekawy gadżet reklamowy 10.12.14, 14:04
        chyba trochę przesada, a czego to była reklama? :D
    • Gość: Vojt Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.dynamic.mm.pl 01.09.14, 01:43
      Ja ze swojej strony mogę polecic ofertę gadzety-reklamowe.com, naprawdę bardzo duzy wybor najlepszych jakosciowo produktów :)
    • ryc.kam Re: ciekawy gadżet reklamowy 01.09.14, 13:05
      A może fajnie być przygotowanym w zależności od pogody i mieć ich trochę do wyboru w zależności od sytuacji? Np. parasole, okulary przeciwsłoneczne, rękawiczki na zimę?
      • black_noah Re: ciekawy gadżet reklamowy 10.12.14, 14:09
        skrobaczka do szyb z logiem reklamowym, widzilem cos takiego w sklepie reklamowym, teraz zima sie zaczela i takie skrobaczki na pewno wielu osobom by sie przydały
    • tomigiel Re: ciekawy gadżet reklamowy 11.09.14, 23:15
      ja polecam Ci poczytać sobie tutaj lozysko-igielkowe.com.pl i na pewno jakiś pomysł wpadnie Ci na myśl, no chyba, że już zrobiłeś tuziny breloczków ;p ale to dosyć banalny pomysł, wymyśl coś ciekawszego i wyróżniającego ;p
    • filipeczko Re: ciekawy gadżet reklamowy 12.09.14, 12:33
      A może pendrive? To coś, co zostaje na dłużej, a hurtowo nie wychodzi to tak drogo.
      • Gość: seopnix Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.14, 11:14
        A może ramki to tablic rejestracyjnych ? takie jak tu www.ramki3d.pl/ z możliwością dodania własnego tekstu ?! to też chyba fajny gadżet, szczególnie dla nowo powstającej firmy …? ;)
        • Gość: RLPL Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.play-internet.pl 24.09.14, 12:37
          Ja kiedyś dla naszych klientów a zajmuję się leasingiem zamawiałam organizery do bagażnik - klienci byli mega zadowoleni z tego gadżetu. Podobnie jak eleganckich markowych etui na dokumenty. Generalnie jest cała masa super rzeczy które możesz wybrać. Długopisy, breloki to takie pójście po najniższej linii oporu. Jak szukasz sprawdzonego dostawcy gadżetów reklamowych to polecam gadżety reklamowe .
    • niuspejper Re: ciekawy gadżet reklamowy 01.10.14, 09:58
      Polecam fajny sklep z gadżetami reklamowymi. Link na dole:
    • yasiooooo Re: ciekawy gadżet reklamowy 04.10.14, 20:19
      Z oryginalnych gadżetów reklamowych proponuję poduszki reklamowe tutaj: www.activepromo.pl/produkty Ze standardowych gadżetów znajdziesz tam także: balony reklamowe z nadrukiem, długopisy reklamowe z nadrukiem plastikowe i metalowe z grawerem, kalendarze firmowe reklamowe - kalendarze trójdzielne, kalendarze książkowe, kalendarze jednodzielne, kalendarze planszowe, kalendarze listkowe, kalendarze wieloplanszowe, planery, biuwary, koszulki z nadrukiem (koszulki reklamowe), kubki reklamowe z nadrukiem, projekty logo, poduszki reklamowe z nadrukiem lub haftem, notesy firmowe z nadrukiem, podkładki pod myszkę z nadrukiem firmowym, smycze reklamowe z nadrukiem full color, teczki ofertowe z nadrukiem full color, touch peny do ekranów dotykowych, ulotki reklamowe, ulotki wyborcze, wizytówki firmowe, odblaski reklamowe, odblaski z logo.
      • Gość: gość Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.play-internet.pl 07.10.14, 14:45
        Ludzie no bez przesady. Rozumiem, że każdy chce w jakiś sposób przemycić tu reklamę swojej firmy ale róbcie to z klasą. Wypisywanie całej listy produktów jest trochę słabe...
        • bazinga Re: ciekawy gadżet reklamowy 28.10.14, 17:00
          Właśnie zjechałem watek po sąsiedzku:
          forum.gazeta.pl/forum/w,1185,136381640,136381640,Odjechane_Koszulki_dla_Facetow.html
          który w większości składa się w z linków :) Natomiast ten wątek to,w porównaniu, dzieło zasługujące na nagrodę :)
          Pozdrawiam :)
          • Gość: Gość Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.play-internet.pl 29.10.14, 19:36
            Popieram - niektórzy trochę przesadzają z tymi linkami. Rozumiem, że można się zareklamować ale link do strony powinien być dodatkiem wplecionym w jakąś sensowną wypowiedź a nie całą wypowiedzią. Paradoksalnie Ci co myślą, że w ten sposób się reklamują tak na prawdę robią sobie antyreklamę. Tacy to specjaliści od marketingu :)
      • karolina090909 Re: ciekawy gadżet reklamowy 26.10.14, 20:36
        Hej. Zapraszam was do odwiedzenia mojego sklepu internetowego z ubraniami z oryginalnymi napisami i nadrukami.
        skytshirt.cupsell.pl/ . Ubrania jak i wykonane nadruki są bardzo wysokiej jakości, nie spierają się po pierwszym praniu. Zachęcam was do kupowania i polecania innym.
        Dodatkowo jeśli macie specjalne życzenia co do nadruku, piszcie na priv, na pewno się dogadamy.
        Polecam wam także założenie własnego sklepu korzystając z mojego linka polecającego cupsell.pl/polecam/skyTshirt . Jeśli macie ciekawe pomysły, projektujcie i sprzedajcie.
    • kaczlo Re: ciekawy gadżet reklamowy 29.10.14, 01:46
      A jaki masz budzet na taki gadzet? Wtedy bedzie mozna lawtiej cos wymyslec.
    • hulaziminio Re: ciekawy gadżet reklamowy 12.12.14, 13:09
      może bryloczek?
      • Gość: dORIS Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: 94.75.86.* 18.12.14, 16:44
        Bryloczki są super haha :)
        Wczoraj na FB widziałam fajną rzecz - taki teleskop do smartfona ułatwiający robienie zdjęć. Super gadżet jak dla mnie www.facebook.com/gadzety.kubki.reklamowe
        • Gość: Tom145 Re: ciekawy gadżet reklamowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.15, 12:58
          Jest naprawdę mnóstwo możliwości (przynajmniej tu Tekst linka), więc musisz cos wybrać pod swoją działalności i klienta, którego chcesz obdarować. Kiedyś zamawiałem skórzane etui z logo mojej firmy dla strategicznych klientów.
        • kinman Re: ciekawy gadżet reklamowy 29.07.15, 12:32
          masz na myśli kijek do smartfona? fajny pomysl i na pewno oryginalny tylko to chyba nie dla kazdego, brelok kazdemu pasuje a taki kijek? nie kazdmu sie spodoba ale pomysl mysle bardzo fajny
    • magiker Re: ciekawy gadżet reklamowy 23.02.15, 09:18
      To zależy jaki masz budżet na te gadżety i co chcesz osiągnąć. Jeśli bierzesz pod uwagę także droższe rozwiązania to zawsze można zrobić kilka opcji - najtańsze czyli np. podkładki antypoślizgowe pod komórkę z ogranicznikami, trochę droższe - latarki życia i dla wybranych klientów zestaw akcesoriów np. organizer samochodowy + wieszak + rejestrator jazdy. W Agallo jest sporo możliwości:
    • kate_ka Re: ciekawy gadżet reklamowy 16.07.15, 16:15
      Jeśli chodzi o firmowe gadżety reklamowe, to ostatnio popularne stały się rysiki do tabletów i przenośne ładowarki do telefonów. To oryginalne i na pewno przydatne upominki. Oprócz tego można podarować klientom pendrive'y, kubki, długopisy, t-shirty, notesy, kalendarze, oczywiście wszystko z logo firmy. Poszukaj w necie innych pomysłów, możesz np. zajrzeć tutaj: segregatory.net.
      • gosia-sk Re: ciekawy gadżet reklamowy 30.07.15, 23:11
        Ciekawym gadżetem promującym usługi firmy są kalendarze firmowe - są świetnym upominkiem dla klienta po zakończonym spotkaniu biznesowym.Wystarczy tylko zadbać o dobrej jakości fotografie, najlepiej związane tematycznie z działalnością firmy.
    • Gość: Justyna Gadzet IP: *.play-internet.pl 20.10.15, 08:57
      Nasza firma zamówiła ostatnio rewelacyjne pendrive'y z drewna z grawerem loga naszej firmy. Pomysł super. Gadżet reklamowy musi być przede wszystkim funkcjonalny, dobrej jakości i ciekawy.
      Wiem, że była to firma z Gdańska.
      • jolantaplatonienko Re: Gadzet 20.01.16, 14:19
        a ja polecam zapoznanie się z tym artykułem:

tddesign.pl/news/tanie-materialy-reklamowe-czy-moga-byc-atrakcyjne/

Dotyczy on tanich materiałów reklamowych i jest bardzo ciekawy.
    • orideejay Re: ciekawy gadżet reklamowy 20.10.15, 21:53
      Mistrzostwo to było w Pani Gadżet ostatnio. Bluza dla Ciebie z kieszenią kangurkiem do której można włożyć kotka ! ! ! Naprawdę boskie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka