03.10.13, 20:24
Otóż dziewczyna ma 18 lat, ja 26. Nigdy z nikim nie była i jest niezdecydowana czy chce ze mna krecic czy nie. Dawno z nikim nie bylem. Jak zacząc ją"zdobywac"? bo chyba nie komplementami i czulymi slowkami wylacznie, bo ja splosze jeszcze. Co radzicie?
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: podryw 03.10.13, 20:32
      howrudoin2 napisał(a):

> Otóż dziewczyna ma 18 lat, ja 26. Nigdy z nikim nie była i jest niezdecydowana
      > cze. Co radzicie?

nie znamy się na 18 tkach.... nie wiemy co radzić.... ale też byśmy chcieli...dajcie znać co i jak...jak coś
    • man_sapiens Re: podryw 03.10.13, 20:57
      Za czasów mojej młodości podrywało się dziewczyny komplementami i czułymi słowami...
      Za czasów mojej dorosłości podrywało się kobiety komplementami i czułymi słówkami...
      Za czasów mojej starości podrywa się kobiety i dziewczyny komplementami i czułymi słówkami...
    • headvig Re: podryw 04.10.13, 20:58
      zaproponuj jej pomoc w "przygotowaniu" do matury, oo np korki z biologii
      • 1jack_the_ripper Re: podryw 04.10.13, 21:13
        Osiemnastki są jeszcze głupiutkie, więc pewnie byle tekstem idzie je poderwać.
        Zważywszy dodatkowo na to, że sporo takich 18-nastek to puszczalskie dzi.... (udajace grzeczne i niewinne) - nie powinieneś mieć problemu z zaciągnięciem do łóżka.
    • mijo81 Re: podryw 08.10.13, 23:53
      Masz kasę? To do dzieła. Nie masz? To się wypchaj
      • ina_nova Re: podryw 09.10.13, 12:00
        1jack_the_ripper 04.10.13, 21:13 Odpowiedz
        Osiemnastki są jeszcze głupiutkie, więc pewnie byle tekstem idzie je poderwać.
        Zważywszy dodatkowo na to, że sporo takich 18-nastek to puszczalskie dzi.... (udajace grzeczne i niewinne) - nie powinieneś mieć problemu z zaciągnięciem do łóżka.

mijo81 napisał:

> Masz kasę? To do dzieła. Nie masz? To się wypchaj

Ależ wy durni jesteście...
        • kasz0 Re: podryw 09.10.13, 17:17
          ina_nova napisała:

> Ależ wy durni jesteście...

Wiele w tym prawdy, wiec nie ma sie za co obrazac. Celu wiec zapewne nie osiagnelas. Jestem do tego stopnia durny, ze robie sobie nadzieje na jakis doksztalt, instruktaz z Twojej strony.

Z czasow gdy mialem 18-lat mam bardzo pozytywne doswiadczenia z moimi rowiesniczkami. Przy wiekszej roznicy wieku nie mialem nigdy okazji. Uwazam sie wiec za rownie durnego w temacie jak za moich 18-tych lat. To sytuacja slonia w skladzie porcelany z latajacymi spodkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka