synu 19.09.06, 09:27 Po kiego grzyba robiono wczorajsza akcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Wasacz na wolnosci 19.09.06, 09:32 Żeby Ziobro mógł oskarżyć posła platformy, bodajże Grabarczyka, o sprzyjanie i obronę gangsterów. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: no a co ciekawego w TV wczoraj było ???? 19.09.06, 09:34 Same nudy. Wobec tego, w ramach stałego podnoszenia poziomu programów w TV zafundowano nam akcję do ogladania:P Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Wasacz na wolnosci 19.09.06, 09:36 haen1950 napisał: > Żeby Ziobro mógł oskarżyć posła platformy, bodajże Grabarczyka, o sprzyjanie i > obronę gangsterów. Dziś rano prokurator Kaczmarek mętnie tłumaczył. Za granicę się wybierał, paszport nawet zdeponowal w Biurze Podróży (nie wiedzialem nawet, że teraz się przed wyjazdem paszporty gdzieś deponuje - prawda to?), i istniało prawdopodobieństwo że się nie stawi na wezwanie prokuratury - bo z faktu że jak dotąd zawsze się stawiał nie wynika, że tym razem by się nie próbował wyźlizgnąć. I.t.p. farmazony. jakiś czas temu prokurator Kaczmarek wydawał mi się rozsądnym człowiekiem z własnym kręgosłupem. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Wasacz na wolnosci 19.09.06, 09:44 Ja też uważałem tego faceta za obiektywnego prokuratora, który naprawdę zainteresuje się przestepczością, politykę zostawi Ziobrze. Niestety, ta historia z jego synalkiem-studentem ujawniła zwyczajnego oportunistę. Teraz otrzymujemy kolejne potwierdzenia jego szmatławej dyspozycyjności. To Ziobro- bis, żaden twardziel. Jak to zwykle w PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com a co to za historia z synkiem? 19.09.06, 09:49 haen1950 napisał: > Ja też uważałem tego faceta za obiektywnego prokuratora, który naprawdę > zainteresuje się przestepczością, politykę zostawi Ziobrze. Niestety, ta > historia z jego synalkiem-studentem ujawniła zwyczajnego oportunistę. Teraz > otrzymujemy kolejne potwierdzenia jego szmatławej dyspozycyjności. To Ziobro- > bis, żaden twardziel. Jak to zwykle w PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: a co to za historia z synkiem? 19.09.06, 10:01 sawa.com napisała: Dostal sie na prawo na UG, mimo ze nie zdobyl wymaganej ilosci punktow. Byla specjalna lista dzieci prominetntow, w szczegolnosci prawnikow ktorzy mieli preferencje. Afere wykryla GAzete jakies 2 latat temu. Teraz dopiero ujawniono liste nazwisk. Zazuty Gazety potwierdzily sie, jedna z osob byl syn obecnego Pana Prokuratora generalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: a co to za historia z synkiem? 19.09.06, 10:03 Prowadził dochodzenie przeciwko dziekanowi wydziału prawa w Gdańsku o plagiat jakiejś pracy naukowej. Jednoczesnie w tym czasie wcisnął syna po niezdanym egzaminie na studia dzienne w ramach tajnej puli rektorskiej. Na bezpłatnych studiach dziennych źle się dzieje, to dodatkowe bonusy dla elit i najbogatszych. Reszta musi płacić lub pracować na czesne. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran akurat w tej sprawie... 19.09.06, 10:13 ... niewiele mu można zarzucić. Mógł ewentualnie zakazać synowi wspominać o "tradycjach rodzinnych w zawodzie prawnika" w składanym odwołaniu, albo bardziej energicznie nakłaniać do startu na uczelnię poza Trójmiastem. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: akurat w tej sprawie... 19.09.06, 19:10 Masz rację. To już przerabialiśmy. Akurat Kaczmarkowi niewiele zarzucic możena, natomiast symptomatyczne były kuriozalne wypowiedz "broniących go " Ziobry i J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Wasacz na wolnosci 19.09.06, 09:53 haen1950 napisał: > Ja też uważałem tego faceta za obiektywnego prokuratora, który naprawdę > zainteresuje się przestepczością, politykę zostawi Ziobrze. Niestety, ta > historia z jego synalkiem-studentem ujawniła zwyczajnego oportunistę. Nawet moze nie sama historia, bo czasem zdarza sie nadgorliwic strony drugiej i mozna byc nieswiadomym przekretu. Fatalna byla jego reakcja na ujawnienie nazwisk i calej sprawy! I tacy ludzie maja czelnosc zarzucac innym ze sa "Swietymi krowami". Odpowiedz Link Zgłoś
ayran PS. Parcie na szkło 19.09.06, 09:56 Jak twierdzi Kaczmarek, policja miała wielkie parcie: www.rmf.fm/fakty/?temat=75 Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: Wasacz na wolnosci 19.09.06, 10:14 synu napisał: > Po kiego grzyba robiono wczorajsza akcje? ------------------------------------- Na wszelki słuczaj...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: Po kiego grzyba robiono akcję? 19.09.06, 13:56 Musi resort pilnie potrzebował tych stu tysięcy (z kaucji) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Po kiego grzyba robiono akcję? 19.09.06, 14:00 zeby latryna.latryna i jej kumple dostali orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
latryna.latryna Co ty, chłopie, wiesz o moich... 19.09.06, 19:07 ...orgazmach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: resort pilnie potrzebował tych stu tysięcy 20.09.06, 14:47 No, na ulicy nie leży... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Wąsacza broni Rzepa Lisickiego... 19.09.06, 14:02 rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060919/kraj/kraj_a_6.html Zdaje się, że Ziobro znowu się wygłupił. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa partyjni koledzy naciskają na Ziobrę 19.09.06, 14:06 dobrze, że w związku ze śledztwem o magistra nie nasłał CBŚ na Kwaśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Wasacz na wolnosci 19.09.06, 14:06 Ciekawe gdzie podziali się tak bardzo jeszcze aktywni wczoraj apologeci pisdaków z forum? Tak sie zapluwali z zachwytu, tak wyli z najwyższego ukontentowania, tak bełkotali o "likwidacji układu" i co? I znowu całe ich bulgotania, wycia i zachwyty na nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Cholera! A ja już świeczki kupiłem 19.09.06, 14:24 myślałem, że będzie jakaś akcja solidarnościowa przeciwko faszyzmowi a tu nic:-( Może sie przydadzą jak posadzą Kwasa? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Wasacz na wolnosci 19.09.06, 19:37 Przeciez wkrotce wybory. Ziobro musi pokazac, jaki jest skuteczny i jak lapie groznych przestpcow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Wasacz na wolnosci 20.09.06, 15:15 A że "zupełnie przypadkowo" znajduje się na miejscu ekipa telewizyjna, to trudno. Nie mogli im przecież zakazać filmowania. Odpowiedz Link Zgłoś