Dodaj do ulubionych

jak zdobyc zaufanie u faceta?

07.08.04, 12:55
Witam moi Drodzy!!!Bardzo chcialabym poznac Wasze opinie, komentarze na temat
jak zdobyc zaufanie u Faceta po trzydziestce, ktorego bardzo skrzywdzila
poprzednia partnerka! jakie zachowanie z mojej strony gwrantuje ze On mi
kiedys zaufa, bo ciagle rozmowy z NIm niewiele dają choc wiem ze jestem dla
niego wazna. serdecznie dziekuje za wszystkie odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • chooligan Re: jak zdobyc zaufanie u faceta? 07.08.04, 13:30
      Gotuj, sprzątaj, nie odmawiaj, jak zachorujesz albo będziesz mieć innego doła
      to on się oświadczy albo coś takiego i just fun!
    • gomory Re: jak zdobyc zaufanie u faceta? 07.08.04, 23:04
      Przepisz na jego wlasnosc wszystkie nieruchomosci, daj mu wszystkie PINy,
      hasla, dostep do konta. Powiedz mu ze nalezysz do niego cala. Dusza i cialem i
      moze robic co chce. Jesli tylko wyczysci Ci konto to nie byl wart zachodu ;).
    • Gość: EmEs Re: jak zdobyc zaufanie u faceta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 23:28
      Wiem o czym piszesz. Ja tak mam. Po 30tce, bardzo złe doświadczenia z
      poprzedniego związku. Sam się nad tym zastanawiam, czy jeśli będę miał nową
      partnerkę, będę potrafił patrzć na nią nie przez pryzmat nieudanego poprz.
      związku. I nasuwa mi się jedna odpowiedz: udowdnij mu że jesteś przeciwieństwem
      najgordzych cech poprzedniej.
      Co go tak bardzo uraziło w przeszłości: zdrada, wykorzystanie, kłamstwo,
      oszustwo, wypalenie emocjonalne? Jeśli wiesz co, to możesz się domyślić czego
      on oczekuje od ciebie.
      • savana.26 do EmEs 08.08.04, 10:37
        dziekuje serdecznie za odpowiedz chyba wlasnie na taka sugestie czekalam,
        pozdrawiam serdecznie!
        • Gość: EmEs Do Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 16:54
          Zazdroszczę twemu wybrankowi. Sam chciałbym kiedyś poznać tak wrażliwą kobietę
          jak Ty. Wiec życzę wszystkiego naj....!
          • savana.26 do EmEs 08.08.04, 17:03
            Dziekuje za komplement, szkoda ze On nie umi tego docenic, zycze Ci wiele
            szczescia z kobietami, my wbrew pozorom nie jestesmy takie zle:) mam nadzieje
            ze jeszcze kiedys spotkamy sie na nie jednej dyskusji w tym portalu, ja mam
            staly nick a Ty chyba tez prawda? Pozdrawiam serdecznie!!!
            • Gość: EmEs Re: do Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:59
              Może nie tyle nie docenia, co nadal się boi. Niekiedy mi się wydaje że faceta
              może trudniej jest zranić, ale za to jak już to znacznie głębiej!
              Więc daj mu szanse (sorry za mądralstwo). Tak mam ten nik. Możesz poczytać o
              moim związku na tym forum (nierealna i bolesna....).
    • savana.26 Do EmEs 08.08.04, 21:16
      Przeczytalam tylko kilka z twoich wypowiedzi i moge stwierdzic ze zycie Cie nie
      oszczedzilo, ale w tym wszystkim chyba o ile sie nie myle poznales smak
      prawdziwej milosci i to jest cudowne! Nie matrw sie jeszcze wroca kiedys
      cudowne chwile poznasz kobiete na ktora zaslugujesz TY i ktora zasluguje na
      Ciebie, no coz w tygodniu nie wiem czy bede miala czas wpadac na Forum ale mam
      nadzieje ze jak znajde kolejny problem w moim zwiazku to bede mogla liczyc na
      Twoje spostrzezenia...???? Uwazam ze to co mowisz nie jest wymądrzaniem sie,
      wynika z zyciowej madrosci a czasami rada, wskazowka osoby neutralnej stojacej
      z boku jest bardzo obiektywna i pozwoli inaczej spojrzec na problem zgodzisz
      sie ze mna? No coz nie pozostaje nic innego jak zawalczyc o ten zwiazek tylko
      czy starczy mi sil, przeciez do tego trzeba chyba dwojga a czasami czuje sie
      poprostu sama:((Pozdrawiam!
      • Gość: EmEs Re: Do Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 00:08
        Dziękuję z Twoje wsparcie. Nie poddawaj się tak łatwo. Jeśli to wartościowy
        facet to warto walczyć. Na moje spostrzeżenia możesz zawsze liczyć. Po za tym
        sposób w jaki piszesz sprawia że myśle że jesteś wrażliwa na innych ludzi. A to
        chyba teraz absolutna rzadkość. Więc życzę Ci abyś dostała to na co zasługujesz.
    • hrabia_dewalgo Re: jak zdobyc zaufanie u faceta? 09.08.04, 09:45
      savana.26 napisała:

> Witam moi Drodzy!!!Bardzo chcialabym poznac Wasze opinie, komentarze na temat
      > jak zdobyc zaufanie u Faceta po trzydziestce, ktorego bardzo skrzywdzila
      > poprzednia partnerka! jakie zachowanie z mojej strony gwrantuje ze On mi
      > kiedys zaufa, bo ciagle rozmowy z NIm niewiele dają choc wiem ze jestem dla
      > niego wazna. serdecznie dziekuje za wszystkie odpowiedzi!

++++++++++++++

Proponuje czeste wspolne cwiczenia na drazku.
      Jego.
    • Gość: k_i_k_a Re: jak zdobyc zaufanie u faceta? IP: *.cn.wroclaw.net.pl / 62.244.144.* 09.08.04, 10:10
      nie rozmawiaj zbyt wiele o zaufaniu, które powinien Ci okazać... Nie ma nic
      bardziej niepokojącego, niż zachęcanie do zaufania... Nie wyciągaj informacji o
      jego życiu, spokojnie czekaj, aż sam dojrzeje do tego, żeby Ci powiedzieć...
      Jeśli zobaczy, że nie "polujesz" na jego przeszłość, nie oczekujesz bóg wie
      jakich oznak zaufania poczuje się bezpiecznie i sam Ci okaże, jeśli
      rzeczywiście chce bliskości z Tobą. Każdy człowiek w pewnym wieku (np. po 30)
      ma już jakiś bagaż na grzbiecie i nie sposób o nim zapomnieć, wymazać.
      Niezależnie od płci aby znów "zanurzyć się w związek" potrzebuje poczuć, że nie
      zostanie zraniony, że ktoś nie wykorzysta wiedzy o nim przeciwko niemu. Dla
      każdego ta chwila przychodzi w innym momencie. Być możę Ty już czujesz się
      bezpiecznie, a on potrzebuje trochę więcej czasu... Jeśli jesteś w stanie
      zdobyć się na "zapewnienie mu poczucia bezpieczeństwa, okażesz mu lojalność -
      zrób to. Nie oznacza to jednak, że nie możesz dać mu do zrozumienia, czego
      oczekujesz od tego związku, w końcu masz prawo układać sobie życie tak, jak
      chcesz. Zatem powiedz jasno, co jest Twoim celem, ale nie oczekuj, że cel ten
      osiągniesz jutro bądź pojutrze... Życzę duż szczęścia... i cierpliwości :)
    • loorien Re: jak zdobyc zaufanie u faceta? 12.08.04, 01:39
      dobre pytanie na które niestety nie ma odpowiedzi? Niewiem jak to jest ale
      ostatnio spotykam samych facetów w wieku 26-30 poranionych przez kobiety
      zdradzanych itd. Kwestia jak to możliwe to temat na inny wątek, ale fakt że
      przez skorupę takiego faceta ciężko się przebić. Wy jakoś chyba mocniej
      kochacie jesli już kochacie, potem sie trudno i długo goi podobno rok to
      minimum. No i co my mamy zrobić? Jak będziemy za dobre i kochane - to
      uciekniecie bo przecież podświadomie chcecie zdobywać. Jak zostawimy inicjatywe
      Wam to moze nic z tego ne wyjść bo po pierwszym powiedzymy okolo 2miessięcznym
      zainteresowaniu wystraszycie sie bliskosci i nagle zaczniecie sie oddalać. Jak
      być prawdziwie mądrą kobietą? Wychodzę z założenia - być sobą, ufam sobie i
      wiem że potrafię być dojrzałą kobietą z nastawieniem co ma być to będzie i nic
      na siłę. Ale po kilku doświadczeniach dla nas też to jest trudno to z nową
      energią i wiarą wchodzić w nowy związek. Apel do panów - nie bądzcie tacy
      twardzi, ponieście się uczuciom nie bójcie się zaangażować, przecież lepiej
      jest kochac i być zranionym niż nie kochac wcale!
    • savana.26 do Loorien 12.08.04, 09:41
      dziekuje za wypowiedz! Bardzo mądrze to ujełas! pozdrawiam cieplutko!
      • Gość: EmEs Re: do Savanah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:46
        Savana, trzymaj się dzielnie. Zyczę przede wszystkim właściwego wyboru i żebyś
        była szczęśliwa.
        • savana.26 do EmEs 12.08.04, 12:47
          Dzieki za pamiec to mile ze mnie jeszcze kojarzysz z tego wątku...no coz zycie
          płynie dalej zoabczymy jak sie poukłada a co u Ciebie słychac? Pozdrawiam!
    • savana_wr Re: jak zdobyc zaufanie u faceta? 12.08.04, 12:56
      bardzo oryginalny nick... ciekawe czy jest efektem spontanicznego wyboru czy
      braku inwencji, jeżeli to drugie to nie wróżę sukcesu w powyższej sprawie...
      Rozżalona zaistniałym plagiatem Sav...
    • cynick1 Re: jak zdobyc zaufanie u faceta? 12.08.04, 13:32
      savana.26 napisała:

> Witam moi Drodzy!!!Bardzo chcialabym poznac Wasze opinie, komentarze na temat
      > jak zdobyc zaufanie u Faceta po trzydziestce, ktorego bardzo skrzywdzila
      > poprzednia partnerka! jakie zachowanie z mojej strony gwrantuje ze On mi
      > kiedys zaufa, bo ciagle rozmowy z NIm niewiele dają choc wiem ze jestem dla
      > niego wazna. serdecznie dziekuje za wszystkie odpowiedzi!

daj mu swoje harlekiny
      jak on da Ci swoje to zn ze jest Twoj

pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka